Τιμήθηκε στην Αυστραλία 99χρονη από τα Σιάννα της Ρόδου

0
3375

Στην κατάμεστη αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Παντελεήμονος στο Dandenong, o Σύλλογος Ηλικιωμένων τίμησε τις μητέρες με την ευκαιρία της πρόσφατης Ημέρας της Μητέρας. Ήταν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση με πλούσιο μενού, ποτά, συζήτηση, γέλια και χαρά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλικιωμένων Μελβούρνης και Βικτωρίας κ. Γιάννης Κωστούλιας και η γραμματέας της Ομοσπονδίας κα Μαρία Ιωάννου, οι ιερείς Αντώνιος Κρινάς και Δημήτριος Γαλάνης , ο πρόεδρος της Κοινότητας Στέφανος Καραμόσχος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Αλαβέρας.

Ο εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα Αντώνιος Κρινάς, συγκίνησε το κοινό διαβάζοντας ένα ποίημα για τη μητέρα. Το ίδιο και η κα Μαρία Ιωάννου που διάβασε το ποίημα «Οι Μάνες» της συγγραφέως και ποιήτριας από τη Μυτιλήνη κας Μαρίας Πάπαλα.

Οι διοργανωτές πρόσφεραν ανθοδέσμες σε μερικές από τις αξιόλογες μητέρες.
Η πρώτη ανθοδέσμη δόθηκε στην 99χρονη Καθολική Ζαφείρη από τα Σιάννα της Ρόδου που έχει τρία παιδιά, οκτώ εγγόνια και 12 δισέγγονα και η ποία έφτασε στην Αυστραλία το 1955.

Τη δεύτερη ανθοδέσμη κέρδισε η κα Δέσποινα Ντόκου από τη Ρόδο που έφτασε στη Μελβούρνη το 1966, έχει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Την τρίτη ανθοδέσμη πήρε η Μαρία Ερμείδη ετών 73 από την Κοζάνη που έφτασε στην Αυστραλία το 1964 και έχει 6 παιδιά και 11 εγγόνια.

 

Όλες οι μητέρες που παρευρέθηκαν μαζί με τους ιερείς και τον πρόεδρο.
Όλες οι μητέρες που παρευρέθηκαν μαζί με τους ιερείς και τον πρόεδρο.

Και την τέταρτη ανθοδέσμη πήρε η Άννα Χριστοδούλου από την Κύπρο που έφτασε στη Μελβούρνη το 2008 και έχει δυο παιδιά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλικιωμένων, κ. Γιάννης Κωστούλας παρέδωσε στον πρόεδρο των Ηλικιωμένων του Dandenong, Γιάννη Ντόκο, επιταγή 200 δολαρίων.

(Πηγή: neoskosmos.com)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ