Η Καλυμνιά Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου τιμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο για την προσφορά της στην κοινότητα του Χόμπαρτ της Τασμανίας

0
1594

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, ονομαστική εορτή του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου, ο Σεβασμιότατος τίμησε όσους υπηρέτησαν την Ελληνική Ορθόδοξη κοινότητα με υψηλά ηθικά πρότυπα και αφοσίωση στην εκκλησία.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ και μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν ήταν η Καλυμνιά Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου, που διαμένει με την οικογένεια της στο μακρινό Χόμπαρτ της Τασμανίας

Ο π. Ειρηναίος της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Χόμπαρτ της Τασμανίας, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Επισκόπου Χαριουπόλεως Βαρθολομαίου, πρότεινε την Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου να λάβει αυτή την υψηλή διάκριση .

Η Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου, εργάζεται ακούραστα και ανιδιοτελώς για πολλά χρόνια, στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου. Είναι η πρώτη που φτάνει και η τελευταία που φεύγει υπηρετώντας ως ψάλτης, μαγείρισσα, καθαρίστρια και γραμματέας του Φιλοπτώχου της Ενορίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος τίμησε την Ειρήνη Χαραμαντά Έπουλου με το Τιμητικό Δίπλωμα του Τάγματος του «The Christ Loving»

Να είναι πάντα άξια! ΑΞΙΑ!

kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ