Δεινός ψαράς ο Γιάννης Χαλίκος! (ΦΩΤΟ)

0
1939

ερισσότερο από 2 χρόνια έχει ο Γιάννης Χαλίκος, ο μεγάλος ευεργέτης  της Καλύμνου, να επισκεφτεί την ιδιαιτέρα του Πατρίδα, λόγω covid-19.

Ο Γιάννης προσπαθεί με εναλλακτικές λύσεις να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που του έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr κάθε Παρασκευή απόγευμα ο Γιάννης Χαλίκος επισκέπτεται ένα θέρετρο ιδιοκτησίας του, 100 χιλιόμετρα από το Ντάργουιν. Το Crab Claw Island Resort που βρίσκεται σε μία έκταση 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων(σχεδόν όσο και η Κάλυμνος). Διαθέτει 26 σπίτια για ενοικίαση, δυο πισίνες, εστιατόριο μπαρ.

Στο θέρετρο αυτό, ο Γιάννης Χαλίκος βρίσκει διέξοδο ψαρεύοντας, για να αναπληρώσει  την μεγάλη του νοσταλγία για την αγαπημένη του Κάλυμνο που τόσο του λείπει και τη στέρηση των όμορφων στιγμών που περνά στην ιδιαιτέρα του πατρίδα.

Μάλιστα αποδεικνύεται και δεινός ψαράς, ως Καλύμνιος. Παρέα με τον Μιχάλη Βαρβαρή, καταφέρνουν κάθε φορά να πιάνουν καλές ψαριές. Μεγάλα ψάρια,εντυπωσιακά αν και σίγουρα τους λείπει η νοστιμιά των ψαριών από τα καταγάλανα νερά της Καλύμνου,της Ψερίμου,της Τελένδου,των Ιμίων.

Τα ψήνουν σε κάρβουνα κατά τον Καλύμνικο παραδοσιακό τρόπο και τα απολαμβάνουν με την παρέα τους.

Γιάννη και Μιχάλη να είστε πάντα καλά και σύντομα στην Κάλυμνο.

Παραθέτουμε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

πηγή: https://kalymnos-news.gr/2022/03/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%88%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ