«Μη χείρον, βέλτιστον» και από το(ν) κακό στο(ν) χειρότερο

73
9828

«Μη χείρον, βέλτιστον» και από το(ν) κακό στο(ν) χειρότερο

Να ‘μαστε πάλι εδώ… μετά από άλλο ένα «τραγικό» γεγονός (μα δεν είναι ένα, δεν είναι δυο, δεν είναι χίλια εικοσιδυό…) να αναζητούμε ευθύνες στο «σύστημα» και στους «κυβερνώντες» που εμείς ψηφίζουμε (και με το παραπάνω).

Και να σου στο «καπάκι»  οι επίσημες επιβεβαιώσεις από ΠΟΕΔΗΝ, ΕΚΑΒ κλπ: «Οι δομές υγείας όχι μόνο στην Κω αλλά σε πάνω από δέκα τουριστικά νησιά είναι διαλυμένες. Από θαύμα δεν έχουμε περισσότερα θύματα, ειδικά το καλοκαίρι όπου ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται».

Μετά βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο τα ρεπορτάζ «ξαναζεσταμένο φαΐ» αφού από την περιβόητη «πανδημία» παίζανε σωρηδόν τα τραγικά συμβάντα σε μεγάλα περιφερειακά νοσοκομεία του Αγρινίου, της Πάτρας κ.α. αλλά και ακόμα σε πιο κεντρικά στην Αθήνα… «οι υποδομές είναι σε άθλια κατάσταση, σε άλλα δεν υπάρχουν γιατροί, αναισθησιολόγοι, νοσηλευτές, προσωπικό για την καθαριότητα…» (τους μισούς τους διώξανε στο εξωτερικό τους άλλους μισούς τους έβγαλαν σε αναστολή να ζητιανεύουν. τα γράψαμε τα ξαναγράψαμε…)

Πριν λίγες μέρες ένα 4χρονο παιδί από το Καστελλόριζο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας επειδή δεν μπορούσε να εγκριθεί αεροδιακομιδή με το ΕΚΑΒ και το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας του νησιού δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Και να ταν το μόνο; Απλά έτυχε να πάρει πανελλαδική (και όχι μόνο) δημοσιότητα, όπως και το συγκεκριμένο περιστατικό με την 63χρονη στην Κω.

Ποια είναι η κατάσταση στη δημόσια υγεία στην Ελλάδα μετά από μια «πανδημία» όπου υποτίθεται απορροφήθηκαν κονδύλια για την υγεία 20 δις ευρώ;

«Σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι προγραμματισμένες εγχειρίσεις ξεπερνούν τις 3.000. Λίστες ντροπής σε μια… σύγχρονη χώρα επειδή υπάρχουν μόλις 7 αναισθησιολόγοι ενώ οι θέσεις είναι περισσότερες από 20.

Ξέρετε τι είπαν σε συγγενείς βαριά αρρώστου στο νοσοκομείο της Χαλκίδας; «Εχετε τη δυνατότητα να τον πάρετε σε νοσοκομείο της Αθήνας και τον κρατάτε εδώ; Θα πεθάνει. Δεν υπάρχουν γιατροί, δεν μπορούν να γίνουν απαραίτητες εξετάσεις…»

Και τον μετέφεραν στην Αθήνα για να επιβιώσει.

Έχει αίσθηση άραγε η κεντρική εξουσία τι συμβαίνει στο νοσοκομείο της Λευκάδας, του Αγρινίου, του Μεσολογγίου ή της Πρέβεζας; Χάος, κι όχι σήμερα ή χθες. Αλλά εδώ και χρόνια.

Για να μη μιλήσουμε βεβαίως για τα ράντζα ακόμη και σε κεντρικά νοσοκομεία…» Η περιγραφή είναι από το in.gr.

Επομένως τι συζητάμε μόνο για την Κω και τα τουριστικά νησιά; Απλά αν «σκάσει» ανάλογο θέμα με τουρίστα (όπως έχουμε ξαναγράψει), θα ξεφτιλιστούμε διεθνώς και τότε ίσως τους «πονέσει» λόγω τουρισμού και οικονομίας. Τώρα, «καρφί δεν τους καίγεται».

Περιμένετε  για παρηγοριά την τρίτη επίσκεψη Μητσοτάκη, Πλεύρη, και της όποιας άλλης (ή άλλου…) Γκάγκα να σας υποσχεθεί για άλλη μια φορά νέο νοσοκομείο που ΘΑ γίνει… (όταν το Ταμείο Ανάκαμψης διαθέτει για την υγεία το 3-4%) και γιατρούς που ΘΑ έρθουν… Ιούλιο-Αύγουστο για διακοπές, με 1.800 ή με 2.800 (βάλτε όσα θέλετε έτσι κι αλλιώς τσάμπα υποσχέσεις είναι) μπόνους.

Τι συζητάμε λοιπόν περί όνου σκιάς;

Οι συχνοί-πυκνοί στοχασμοί «για το νησί του Ιπποκράτη από το οποίο πέρασαν τόσοι πολιτικοί άνδρες που δεν έκαναν τίποτα για το νοσοκομείο και την υγεία» δεν μας καθιστά  όλους εμάς τους απλούς πολίτες-ψηφοφόρους άμοιρους ευθυνών.

‘Έχει μια πολύ χαρακτηριστική εκκλησιαστική διήγηση που εξηγεί και με το παραπάνω όλα αυτά που περνάμε και θα συνεχίζουμε να περνάμε… (από την οποία ως φαίνεται πέρασε και ως λαϊκή παροιμία με τον χαρακτηριστικό στίχο «τα πορτοκάλια του χωριού γεμίζουνε βαπόρι…):

Αγίου Αναστασίου του Σιναΐτου: «Γιατί ο Θεός επιτρέπει οι “ελέω Θεού” άρχοντές μας, να είναι συχνά ΑΝΑΞΙΟΙ; Και αν είναι “ελέω Θεού”, και “τεταγμένοι από τον Θεό” κατά την Αγία Γραφή, πώς γίνεται να είναι συχνά κατώτερη πάσης προσδοκίας; Ο Άγιος Αναστάσιος ο Σιναΐτης, μας εξηγεί…

Ερώτηση: Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι οι εξουσίες τού κόσμου έχουν ταχθή από τον Θεό. Πρέπει λοιπόν να δεχθούμε ότι κάθε άρχοντας η βασιλεύς ή επίσκοπος προχειρίζεται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό;

Απόκριση: Ο Θεός λέει στον Νόμο: «Θα σας δώσω άρχοντας σύμφωνα με τις καρδιές σας». Είναι λοιπόν φανερό ότι οι μεν άρχοντες και οι βασιλείς που είναι άξιοι αυτής της τιμής προχειρίζονται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό. Οι άλλοι πάλι που είναι ανάξιοι προχειρίζονται κατά παραχώρησιν η και βούλησιν τού Θεού σε ανάξιο λαό εξ αιτίας αυτής ακριβώς της αναξιότητός των. Και άκουσε σχετικά μερικές διηγήσεις (υπάρχει αντίστοιχη του Προφήτη Δανιήλ με τον δίμετρο «ακατοίκητο» Βασιλιά Σαούλ που έχασε τα γαϊδούρια του πατέρα του…)

Όταν είχε γίνει βασιλεύς ο Φωκάς ο τύραννος και άρχισε εκείνες τις αιματοχυσίες με τον Βονόσο τον δήμιο, υπήρχε κάποιος μοναχός στην Κωνσταντινούπολη, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία προς τον Θεό, σαν να δικαζόταν με τον Θεό και έλεγε με απλότητα: «Κύριε, γιατί έκανες τέτοιον βασιλέα;» Και τότε, αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, τού ήλθε φωνή εκ Θεού που έλεγε: «Διότι δεν βρήκα άλλον χειρότερο (τέτοιοι που είστε)».

Ακόμη λοιπόν και το κριτήριο εκλογή των αρχόντων μας, του «Μη χείρον, βέλτιστον» σύμφωνα με το νου και την καρδιά μας έχει μετατραπεί (εκ των πραγμάτων και εκ του «τραγικού» αποτελέσματος) «Από το(ν) κακό στο(ν) χειρότερο».

Ας μην παραπονιόμαστε μετά ότι μας φταίνε (πάντα) οι άλλοι…

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

73 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει γίνει κουραστική η κριτική πια.Έλεος.Καμία πρόταση υπάρχει;Μια Απορια μόνο προς τον αυτόγραφο.Στο Καστελοριζο πρέπει να κάνουμε νοσοκομείο αντίστοιχο με αυτό Απεναντυ στις Τουρκικές άκρες που απευθηνεται σε 9000000 κατοίκους;Τόσοι ζουν στην περιοχή.Έχετε πάρει χαμπάρι ότι σε πολλές χώρες στέλνουν ασθενείς σε γειτονικές χώρες;Στην πανδημία στοές Γερμανικές ΜΕΘ έβρισκες κατοίκους από πολλές διαφορετικές χώρες .Κακό είναι αυτό;Εκτός των άλλων ξεχάσατε να αναφέρετε και το σαράκι του δημοσίου.Τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ.Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο νοσοκομείο και φεύγουν τρέχοντας οποίοι γιατροί έρθουν;

  2. ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...Ο ΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ..

    δεν ειχες προταση…ουτε πριν τις εκλογες…..ουτε τωρα…(μας ειπες..θα μαθουμε το προγραμμα)..αλλα προγραμμα δεν υπαρχει….και κρινεις τον αρθογραφο…ΕΛΕΟΣ..να στηριζεις ενα κομμα ..χωρις προγραμμα…με χιλιαδες σκανδαλα…μπιζνες…και 3ετη καταστροφη της χωρας/…εισαι ανιδεη,ασχετη,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝ ΤΑ 4…ΓΕΝΙΚΩΣ..ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΟ…ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΕΙΣ ΣΑΝ ΒΟΔΙ..ΑΜΑΣΗΤΟ..( ΤΟΣΟ ΣΑΝΟ..

    • Άντε άκου κανέναν σωτήρα σε περιφερειακά κανάλια να βγάλει ο άνθρωπος κανένα μεροκαματο και άσε εμένα.

  3. ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ..ΣΟΥ

    ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΗΛΙΘΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ουκρανων_αμερικανων
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΛΑΒΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.., ΤΟ ΒΑΘΕΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ..ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΗΓΗ,ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗς ΑΜΕΡΙΚΗΣ/ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗ ..ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΒΗΜΑ…ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΟ ΤΟ ΝΑΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ..
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ..ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΜΕ ΜΙΖΕΣ

  4. Ο ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ..ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ…ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ..ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ..
    ΕΝΑς ΠΟΛΕΜΟς FAKE( 1 ΧΡΟΝΟ!!!!ς είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Ο μητσοτακης ως μελος της λεσχης μπιλντεμπεργκ,με την ελλαδα μελος του νατο και της ευρωπαικης ενωσης,καθως και της γενικοτερης στενης σχεσης τρου πρωθυπουργου με την γερμανια και τους αμερικανους,ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ δευτερες εκλογες στον πολεμο ουκρανιας-ρωσιας..ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ…ΠΟΥ ΜΑΣ αφησαν εναν ναζιστη ουκρανο να μιλησει ανοιχτα στην ελληνικη βουλη.
    Αρα λοιπον η μοιρα των μελλοντικων γεγονοτων νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα προδιαγεγραμμενη…ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

    • Γιατί γράφεις τόσα πολλά σχόλια με διαφορετικούς τίτλους? Για να δείχνεις ότι είσαστε πολλοί?
      Σε ένα δεν μπορείς να τα συμπτύξεις? Βρίσε λιγότερο. Δεν προσφέρεις κάτι πετώντας τον εμετό σου σε ένα δημόσιο διάλογο. Δεν έχεις καν πρόταση. Έπέστρεψε με προτάσεις και πρόσωπα για να σε πάρουμε στα σοβαρά.Κούρασαν οι βρισιές.

  5. Συνεχίστε την στείρα αντιπολίτευση.Γιατι εκτιθεστε; Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος γνωρίζει για αυτό στηρίζει; Κάνατε μια έρευνα γιατί η Κως γύρισε την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ; Βγήκατε στην αγορά να ρωτήσετε τί τους οδήγησε εκεί; Λοιπόν με copy paste,αντιεμβολιασμους και νεκρολογία δεν κερδίζεις εκλογές.ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ και αριστεροί του χαβιαριου πάρτε το χαμπάρι ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ……

    • Το ότι ένα μεγάλο ποσοστό είναι διαχρονικά ΗΛΙΘΙΟΙ και χαζοσυμφερολόγοι σαν και σένα και την αχλάδω το ξέραμε για καινούριο μας το λες. Για αυτό φτάσαμε στα χρηματιστήρια, στις χρεωκοπίες, στους πάτσηδε, τους γεωργιάδηδες, τις παιδεραστείες, στα μνημόνια, στις καρότσες, στα πράιντ και τις οικογένειες κατήγρουλων και μετά σε πειράζει που σου λεν και στα δικά σας ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

      • Εσύ είσαι ευφυέστερος θεωρείς από το 40 τοις εκατό που ψήφισαν ΝΔ? Μήπως εσύ δεν κατάλαβες τι σάρωσε τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια πριν το 2019?
        Τι το παίζετε όλοι ξερόλες, εξερευνητές και σωτήρες? Με λίγα λόγια παντελονάτα. Εσύ ποιον θες??? Η θα ξεφύγεις και θα απαντήσεις με βρισιές πάλι? το γνωστό κόλπο.
        Νισάφι πια.

  6. Τουλάχιστον…αν βγει κάποιο άλλο ΣΊΓΟΥΡΑ Θα κάνει λιγότερα κακά… Από ότι έκανε ο Μητσοτάκης.. .οπως λέει κσι φίλος Γιάννης .Μη χείρον, βέλτιστον» Απορώ τι έκανε.. Κατά τα άλλα το λαμογιο… Στην 4ετια του, εκτός ότι την λίστα των σκανδαλων, την αποτυχία των εμβολίων, την συμμετοχή στον πόλεμο, τα σκάνδαλα επιτελαρχων του σε παιδεραστία,, τις προωθήσεις αρπαγής Α κατοικίας.. Τον περισσότερο έλεγχο της ΑΑΔΕ.. μέχρι και λεπτό αν χρωστάς.. Τις παρακολουθήσεις… Όλων… Την καταστροφή του ΕΣΎ… ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΜΌΝΟ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΆ.. ΞΕΠΟΥΛΗΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ . Θες να σου πω και τι θα κάνει…εφόσον δεν ξέρεις βλακα.. Για να σε αποτρεψω να τον ψηφίσεις?? Η μηπως θες να μου πεις εσύ βλακα…γιατί τον ψηφίζεις?.. χωρίς να ξέρεις το γιατί… Πανιβλακα

    • Ψηφίζεις μικρό κόμμα να σε σώσει και λες εμένα χαζή;Ναι ψήφισε όποιον θέλεις και βριζε άλλους μετά.Πάνω από όλα να μην έχουμε κυβέρνηση για να προοδεύσουμε σωστά;Άντε ψήφο στην ανήψια του Παίσιου και την Παναγία τη γκέισα του Βελόπουλου.Αν είσαι άχρηστος φίλε μου δεν σου φταίει η κυβέρνηση,με οποιοδήποτε κυβέρνηση πάλι τις πλάτες των άλλων θα βλέπεις.

  7. Δεν είμαστε πολιτικοί να σου πούμε προτάσεις,,, ηλιθιε.. Αν και εσύ δεν θες καμία πρόταση.. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ .

    ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ (που μακάρι κιόλας να υπήρχε κάτι καλό.. Εκτός την συνέχεια συμφωνιών με Αμερική και Γερμανία…

    Περιμένουμε το πρόγραμμα ενός κόμματος… Ώστε να μπορέσουμε να ψηφίσουμε….. Θα μας διαλευκάνεις…

    • βγαίνουν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και λένε τις προτάσεις τους. Εσύ που είσαι? Δεν τα καταλαβαίνεις? Έχουμε και τον Κατρούγκαλο το μαρτυριάρη.

    • ή ΄΄αηδία΄΄ πού αναφέρω παραπάνω ,συνυφάζετε μέ τό σχόλιο τής -τού μιραντα. πρός αποφυγή παρανόησης.

  8. Καταρχάς πρέπει να το αποφασίσουμε. Από τη μία τόσον καιρό βρίζετε τα βοθροκάναλα ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Τώρα που έπαιξε η είδηση με την κυρία Διονυσία κι έβγαλαν όλους τους υπεύθυνους να δώσουν λόγο ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. Που κολλάει αυτό που διαβάζω στο άρθρο ότι αν πέθαινε τουρίστας θα τους ένοιαζε? Τώρα δεν γίνεται χαμός με την είδηση? Τι είναι αυτές οι σκέψεις φαντάσματα που ακόμη μας κυνηγάνε? Δεν έχετε καταλάβει ακόμη το resume που λένε και στο χωριό μου. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΔΩΩΩΩΩΩ. Όσες θέσεις κι αν έχουν προκηρυχθεί μένουν στείρες!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντί να βρίζουμε και να αναθεματίζουμε χωρίς να ξέρουμε τις λεπτομέρειες θα πρότεινα στον κύριο Γιάννη να κάνει ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ γιατί ΔΕΝ θέλουν να έρθουν ιατροί εδώ στην Κω. Ευχαριστώ.

  9. ή ΄΄αηδία΄΄ πού αναφέρω παραπάνω ,συνυφάζετε μέ τό σχόλιο τής -τού μιραντα. πρός αποφυγή παρανόησης.

  10. Οντως είναι «νούμερο»αυτός που ενώ,όταν μπορούσε, δεν έχτισε το ισόγειο,να κατηγορεί το επόμενο νούμερο πού του πήρε την καρέκλα , πώς δεν έχτισε όροφο.

  11. ΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 25 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ

  12. Τι έγινε τε παιδιά;Ο Βαξεβάνης έκλεισε το documento;Τελείωσαν τα ψέματα και τα fake news ;Δεν έχει άλλη λασπη να πετάξει;Οι τρομερές ανακαλύψεις του θα μας λείψουν.Τέτοια απελπισία πια.Τώρα που βουλιάζει το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ τα ποντίκια την κάνουν.Ως συνήθως βέβαια σαν αριστερός όπως κάνουν όλοι οι αριστεροί κουμουνιστες άφησε απλήρωτους τους εργαζομενους.Σαν το ΚΚΕ που διώχνει κόσμο από τις εταιρίες του χωρίς αποζημειωση και το παίζει εργατοπατέρας μετά.

  13. Τον Πνευματικο που έχετε video πήγε σπίτι του πρην καν προλάβετε να δητε τι είπε.Αποδεδειγμένα ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός με διαφορά από τον δεύτερο,που είχε ποτέ η χώρα.Το αποδεικνύει ότι δεν έχει πει η πρωτεινει κανένας για καλύτερο.Μόνο να τον βρίσουν ξέρουν.Μέχρι εκεί και να ψηφίσουν οτιδήποτε απλά να τον δυσκολέψουν.Λες και ζουν σε άλλη χώρα.

    • Τα ίδια έκανε και ο Τσίπρας με τον κατρούλαρο. Αλλά καποια στιγμή ξυπνάνε και τα ζώα θείτσα

  14. ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ

  15. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΦΙΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΔΕ ΑΛΕΞΗΣ ΤΑΓΙΠ ΤΣΙΠΛΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΙΣ 25?

  16. Επειδή ακούω για μικρά κόμματα και άλλους πρωθυπουργούς.Αυτη την στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση.Η απλή αναλογική αποδείχθηκε φιάσκο.Ο Μητσοτάκης λέτε είναι κακός.Ο καλύτερος λοιπόν από τους αρχηγούς των κομμάτων που υπάρχουν ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Αναλογιστειτε το και θα δείτε.Συνεχεια….

  17. Πάμε λοιπόν: Τσίπρας,τον είδαμε και καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται,ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Ανδρουλακης, μέχρι εκεί, δεν το έχει.Κουτσουμπας,ο γνωστός κομμουνιστής.Βελοπουλος, γυρολόγος δημοσιογράφος, αγύρτης εκμετάλλευσης πίστης του κόσμου.Νατσιος, καθηγητής θεολογίας με κορώνες πατριωτισμού και θρησκείας.Ζωη,η γνωστή επικίνδυνη υστερική.Μπαρουφακης, έκανε χαρακίρι, δεν τον ξεχάσαμε.Σπαρτιατες,ο δούρειος ίππος του Κλασιδιαρη, φασισταριο.Λοιπον , είναι ο Μητσοτάκης με διαφορά ο ΗΓΕΤΗΣ, ανάμεσα τους;ΦΥΣΙΚΑ.Ετσι απλά συγκρίνει και ψηφίζει ο κόσμος.Θελετε να το καταλάβετε ΚΑΛΩΣ,δεν θέλετε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ…..

  18. Ψηφίστε Βελόπουλο εγγύηση για το μέλλον των παιδιών σας.15 χρόνια βουλευτής ,ακόμα και κυβερνητικός έχει κάνει,δηλώνει όχι πολιτικός αλλά ψηφίστε τον δημοκράτη που οποίος δεν είναι πιστός του ,άσχετα με ψήφους που πέρνει…..πέρνει δρόμο.Ψηφίστε την προοδευτική Κωνσταντοπουλου που μόλις φάνηκε ότι Μπένετ στη Βουλή καθάρισε κόσμο και έβαλε τον γκόμενο-αρραβωνιαστικό της σε εκλόγιμη θέση.Ψηφίστε την για να μας σώσει.Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ και την Λίνου που εδώ πρην μερικές μέρες κατηγορούσε και αυτή μαζί με όλον τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιον συνάδελφο της (που πήρε δρόμο αμέσως από τη ΝΔ ) ενώ έλεγε τα ίδια. Την Λινου (πρώην ΠΑΣΟΚ)που έβριζε ο Πολακης σαν έμπορο των εμβολίων.Παρόλα αυτά πέρασε σε ψήφους ποιον;Τον Τσακαλώτο το βαρύ πυροβολικό του ΣΥΡΙΖΑ.Ακολουθεί….

  19. Ψηφίστε τον Κεδικογλου τον Συμεών που βγήκε πρώτος στην Εύβοια με τον ΣΥΡΙΖΑ ,πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμάρα -Βενιζέλου και τον έβριζε σύσσωμος όλος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είχε απολύσει εκπαιδευτικούς.Ψηφίστε ΚΚΕ που δεν θέλει να μπει σε κυβέρνηση ,θέλει να μας κάνει Τριτοκοσμικούς βγάζοντας μας από ΕΕ και ΝΑΤΟ αυξάνοντας τους μισθούς χωρίς να μας λέει τι θα παράγουμε και που θα το πουλάμε.Θέλει ψήφους απλά λέει για να κάνει αντιπολίτευση να σαμποτάρει τη χώρα γενικά και κάνοντας πορείες στη αμερικανική πρεσβεία έτσι για να βρίσκετε.Εξαλου έχει χαβαλέ ισόβιο ΓΓ που τον έβαλε εκεί ποιος;Τέλος ψηφίστε Νίκη βέβαια δεν ξέρω κανέναν από αυτούς αλλά δεν έχει σημασία.Άκουσα έχει κάποια μακρινή συγγενή του Παισίου και συγγενής Καλογήρων όποτε ένταξη θα μας σώσει.Αλήθεια τώρα μετά από τέτοιους υποψήφιους δεν είναι περίεργο να πέρνει μόνο 41% η ΝΔ.;

    • Ο Παίσιος έχει πολύ βαρύ χέρι όσοι τον γνώρισαν από κοντά ξέρουν……. Θα το δεις σιγά σιγά κι εσύ και θα το νιώσετε στον ΑΖΑΚΟΥΠΑ

      • Δέρνει ο Άγιος;Καλα δε πάει να δείρει αλλόθρησκους με Χριστιανούς θα τα βάλει;Αλήθεια ποιο υπουργείο θα πάρει;Πρέπει να βγει βουλευτής να βοηθήσει ο Άγιος;Τελικά μόνο το 3% στην Ελλάδα είναι Ορθόδοξοι;Οι υπόλοιποι τι είμαστε ;Πρην πάρουν καρέκλες ο δάσκαλος διάλεξε ποιοι θα κάτσουν;Ακόμα και στο ίδιο το κόμμα της Νίκης υπάρχουν και ποιο Χριστιανοί από τους άλλους;

    • Τρελό χιούμορ.Πολύ έξυπνο.Όταν καταλάβεις ότι αυτοί που σου πουλάνε αυτά και τις τρομερές αποκαλύψεις ζουν από σενα ίσως ξυπνήσεις.Όλοι κακοί είναι και μαφιόζοι.Μόνο ο Χίος και ο ….. Ξέρουν και λενε αλήθεια.Φαντάζομαι ξέρεις ότι ο Χίος δούλευε σε μεγάλο «βοθροκανακο» όπως τα λες.Έλεγε τα αθλητικά στη Νενεγακη.Όταν τον έδιωξαν το έριξε στις αποκαλύψεις και σωθηκε ο άνθρωπος.Δεν είναι ο μόνος κυκλοφιαρανε πολλοί σε περιφερειακά κανάλια και μάντεψε πως βγάζουν το ψωμι τους.Από ταλαίπωρους έξυπνους σαν εσένα.

  20. Το υβρεολόγιο επιβεβαιώνει ότι πολιτισμός καί παιδεία δεν χαρακτηρίζει τούς υπερήφανους εθελοδουλους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

  21. Τι γίνεται εδώ; Νεκρός από πυροβολισμό ο γιος του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων!

    Τι γίνεται εδώ; Νεκρός από πυροβολισμό ο γιος του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων!
    που κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρει… το αυτονόητο
    Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε καταγγείλει ανοιχτά την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων…
    https://primenews.press/i-mafioziki-dolofonia-tou-38chronou-giou-tou-proin-somatofylaka-ton-mitsotakidon-pou-kanena-mme-den-anaferei-to-aftonoito

  22. Τελικά ποσό δημοκράτες είναι αυτοί οι αρχηγίσκοι;Βαρουφακης,Βελόπουλος,Κωνσταντοπουλου,δάσκαλος της Νίκης κλπ.Είδατε την αντίδραση τους μόλις τους δώσατε ψήφους να σας σώσουν;Αμέσως να βολέψουν συγγενείς και φίλους σε θέσεις να βγουν βουλευτές .Ο μοναδικός σκοπός τους .Ψηφίστε τους για να είστε έξυπνοι και να τιμωρήσετε τους Άλλους.Να ξεχωρίζετε.

  23. Τα Δεδομένα Δείχνουν Ότι Ο Μητσοτάκης Πετυχαίνουν Με Το Σχέδιο που του ανέθεσαν.. Τον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ
    (3 χρόνια καταστροφή του ΕΣΎ

    Για όσους επιβίωσαν από τις ενεσεις ευθανασιας..την φίμωση, την Καταστροφή του αναπνευστικόυ και τις επιπτώσεις των εμβολίων, των μασκών(γεμάτα μικροπλαστικα στους πνεύμονες.. ) ., ήρθαν οι
    περιβόητες ΜΕΘ το οποίο ήταν ένας τρόπος ευθανασίας… Το πρωτόκολλο θανάτου όπως αποκάλυψαν ανεξάρτητοι γιατροι…ακομα και χωρίς Κορωνοίο έμπαινες.. Δεν είχες πιθανότητα να επιβιώσεις ..
    Ο υπασπιστης ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    Σκοτώνουμε σκοτώνουμε … Έτσι είναι οι ΆΘΕΟΙ… Ούτε Θεό έχουν, ούτε πίστη, ούτε ανθρωπιά.στους καρκίνο πάθεις !!
    …. Μας θυμίζει εποχές.. Επί χιτλερ.. Τον περίφημο Giosef Mengele, τον περιβόητο “γιατρό” του στρατοπέδου Ausbitz… Υπασπιστη του Χίτλερ,
    Και είδαμε πολλούς πληρωμένους mengele από αυτούς την περίοδο 2019-2022..

  24. Δωρεάν ΕΣΥ λένε όλοι.Δεξιοί αριστεροί και υπόλοιποι.Ποιο δωρεάν ρε παιδιά;Ξέρετε ότι όλοι οι συνταξιούχοι πληρώνουν 6% από όλες τις συντάξεις κάθε μήνα για την υγεία;Απλά στα 700 ευρώ που πέρνει ένας δίνει 42 ευρώ το μήνα και όσο περισσότερα περνεις τόσα περισσότερα δίνεις.Έχετε σκευτει αν έδινε κάποιος 40-50 ευρώ το μήνα σε μια ιδιωτική ασφαλεια τι περίθαλψη θα είχε;Ποσά πληρώνουν οι εργαζόμενοι από τους μισθούς και οι εργοδότες γιαυτους για την υγεία το αφήνω.Αφήστε τι πληρώνει το κράτος .Αλήθεια που είναι το δωρεάν;Τι υπηρεσίες προσφέρουν όσοι εργάζονται στην υγεία και τι υποδομές έχουμε;Που πάνε τόσα λεφτά;Μου αρέσει που όλα τα κόμματα λένε ότι θα αυξήσουν και τις χρηματοδοτήσεις θα δώσουν και αλλά.Σε ποιον ρε παιδιά;Έχει κάποιο πάτο το βαρέλι;Να πω και το άλλο.Πως έρχονται εργαζόμενοι και δουλεύουν στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα στο νησί μας αλλά στα κρατικά δεν έρχονται;

  25. Μήπως πέρνει περισσότερα ο νοσιλευτης στον ιδιώτη;Όλα αυτά Ασχετα απο εκλογές ,να ξαναδούμε ποιοι είναι βολεμένοι και ζουν σε βάρος μας;Πληρώνουμε τόσα λεφτά για να πεθάνουμε σε καρότσες και να μας δουλεύουν κάποιοι συνδικαλιστές ότι φταίει που δεν πήραν αύξηση.

  26. Άραγε... Απορώ.. Ο Νεοδημοκρατης και η Μιράντα... Μιλάνε ακόμα η βελάζουν...???

    Τα ζώα έχουν πιο νοήμων σκέψη από τα προβατοποιημενα κομμάτοσκύλα.
    Χωρίς ασθενοφόρα και Ε.Σ.Υ η Ελλάδα ενώ δόθηκαν 58 δισ ευρώ για την πανδημία, και πολλά εκατομμύρια για τα ΜΜΕ(γύρω στα, 20 νομίζω!!
     επιβεβαιώνουν.
    Εν έτη 2023 δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο σε τουριστικό νησί ..100 χιλιάδων ανθρώπων
    Οι ΗΛΙΘΙΟΙ.. ΘΑ
    τον ξανά ψηφήσουν για να αποτελειώσει ότι έργο που του έχουν ανάθεση τα αφεντικά του. Την ιδιωτικοποίηση..
    (εξαλου μεγάλος θαυμαστή του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ είναι ο Σβαμπ.. (πρόεδρος του WWF ΑΠΌ όπου παιρνουν εντολές όλα τα τσουτσέκια .).. , τα λόγια περιτευουν για τα πρόβατα .. Που τον ψηφίσουν..και χαίρονται με το 40%.(με άποψη 60%..και 1 εκκατομυριο φηψους,, οι υπόλοιποι από Πακιστανόυς..Μπεεεε.

  27. Γράφετε,, γράφετε, γράφετε,, το ανύπαρκτο μπουρδολογιο σας, ..αποδεικνυοντας κάθε φορά το σχετικό πνευματικό υπόβαθρο σας!!!!κενά λόγια οπως εξαλου το ίδιο έχει και ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ….) Όταν έχει διαλύσει κάθε υποδομή της υγείας που έχουν πληρώσει με αίμα πραγματικό όλα αυτά τα χρόνια Έλληνες πολίτες για να έχουν νοσηλεία οι Έλληνες που πληρώνουν. Φόρο 50 χρόνια και τα παιδιά υιυε. , (και ο σύριζα, το ίδιο κάνει αφού είστε ΈΝΑ αλλά δεν το ξέρετε βλακες ) δίνετε προτεραιότητα στους λαθρο και στους υποτιθέμενο ους πρόσφυγες
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ..
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ – MIRANTA…. ηλιθιος και πανηλιθιος, ειναι επιεικής το ντουέτο της ηλιθιότητας .. .. !!!!

  28. Μητσοτάκης.. Στην μαριουπόλη..των ουκρανων . Νέο μαιευτήριο..ποτέ είπαμε το νοσοκομείο στην Κω?? .

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε εκ νέου τον αποτροπιασμό του για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και ειδικά στη Μαριούπολη, κάνοντας λόγο για το ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας ελληνικής ομογένειας εκεί και χαρακτήρισε τη Μαριούπολη ως «σύμβολο αντίστασης στη ρωσική επιθετικότητα»….. (ΤΟΝ ΈΝΟΙΑΞΕ Η ελληνική ομογένεια… χαχαχαΌΤΑΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΟΓΈΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΕΣΥ 2019-2023…
    Σύμβολο αντίστασης στην ρωσική επιθετικοτητα.(. ΜΆΛΛΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ .ποιος ξεκίνησε είπανε τον πόλεμο, ποιος τον ενισχύει.. 1 χρόνο.. … αλλά θα τον μαλωσουν οι Αμερικανοί… Αν πει την αλήθεια .

    Συνεχίζει «Η ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει να ανακατασκευάσει το μαιευτήριο της Μαριούπολης ως μια έμπρακτη στήριξη στην Ουκρανία όταν τελειώσουν οι εχθροπραξίες»..χαχα… Εδώ γελάς.. 😂 ..
    Πόσα άρματα, συνεχίζει να στέλνει ειπαμε.. Συνεχίζοντας τον αφοπλισμό των νησιών..

  29. Αποκρουστικός κυνισμός Πλεύρη – ασύμφορη μια δημόσια δομή υγείας σε τουριστικό προορισμό!

    Αποκρουστικός κυνισμός Πλεύρη – ασύμφορη μια δημόσια δομή υγείας σε τουριστικό προορισμό!
    https://www.imerodromos.gr/apokroystikos-kynismos-pleyri-asymfori-mia-dimosia-domi-ygeias-se-toyristiko-proorism/?fbclid=IwAR1VifPEPCujbM7BQzf7P0CF1S6B92YaFmNrK_59pbq6PT1d2nu-2XOw_K8

  30. Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς: Μετέφερα τουρίστες στο νοσοκομείο διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρo
    Ερώτηση προς.. Ψηφοφόρους ΝΔ, σύριζα, ΠΑΣΟΚ… Και στους 300 υπουργούς βουλευτές. Μαζί με ψηφοφόρους τόυς..
    Τα 20 περιπολικά και τζιπάκια καινούρια,,που αστράφτουν. που κάνουν βόλτες οι γαμπροί οι μπάτσοι.. τα τσοπανακια, από το βουνό με το γυαλί Αρμάνι. … Τι έργο επιτελούν πείτε μου…?
    ..

    • Τί σχέση έχουν τα περιπολικά με τα ασθενοφόρα.Η αστυνομία έχει προσωπικό να τα οδηγήσει.Τωρα εσενα ή αστυνομικός σε ….και σε παράτησε ή γουστάρεις και δεν σε ////.Και ξεμπερδεψε ότι δεν είναι όλες οι βούρτσες ….

  31. Αγαπήστε και στηρίξτε τα παιδιά σας….’Υπάρχουν πολλά ακόμα τα οποία πρέπει να γίνουν για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αν θέλουμε να θεωρούμε ότι ζούμε σε μία σύγχρονη δημοκρατία που όλα τα μέλη της νιώθουν ελεύθερα να είναι πραγματικά ο εαυτός τους…’ »
    Ένα κόμμα ανωμαλίας…
    Τώρα εξηγείται γιατί στους κόλπους τους έχουν τόσους πόλους πολιτικούς φουστηδες… Παιδεραστές κτλ… γιατί είναι ο εαυτός σου…

    Γιαυτό τον αγαπάνε ο Νεοδημοκρατης και η Μιράντα.. Στην επόμενη παρέλαση.. Θα παρελάσουν μαζί οι δύο φ

  32. ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΩΣ ΜΙΣΘΑΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΑ; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=AdWFvzoBjiw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fkatohika.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

    • Συνέχισε να ζεις εκτός πραγματικότητας, με copy paste ….Α,ρε είπα να μην ξανασχοληθω μαζί σου, αλλά είσαι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ που δεν μπορώ να μην στο πω . ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  33. Έχεις γράψει 30 σχόλια βλάκα, αναφερόμενος σε εμένα.Δεν ασχολούμαι με άρρωστα άτομα.Απολαμβανω τον θρίαμβο της ΝΔ και γελάω με την ηλιθιότητα που σε δέρνει νυχτοφύλακα -σεκιουριτα του κ@λου.Ζησε στο σκοτάδι της νύχτας και του μυαλού σου.Στο είχα ξαναπεί ότι ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ, ΠΌΣΟ ΕΊΣΑΙ….ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ…

  34. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩ Ο Ο ΑΛΕΞΗΣ ΡΕΤΖΙΠ ΤΣΟΓΛΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΙΣ 25?

  35. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ (ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ) Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΠΡΙΝ ΔΟΘΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ-ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΘΡΙΛΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ) ΣΤΙΣ 25 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΩΝ

  36. Η τσιριχτή μαϊμού,.. Ο βιβλιοπωλης ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ… Όταν έβριζε την ΝΈΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ… από ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ… -ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΜΙΣΘΑΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!.. πρόγραμμα 2023-2028…συνεκμετάλλευση Αιγαίου.. Και υπεράσπιση τουρικινης μειονότητα στην Θράκη..με σκοπό την Τούρκο ποίηση.. ,.

    «Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης επί ΛΑΟΣ..
    Αυτά ήταν πριν εποχές μιζών.. Μέτα ήταν τόσες πολλές… Που παραιτήθηκε από βιβλιοπωλης… Οι μίζες ήταν αλλού..

  37. .. » ‘Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας..
    https://youtu.be/AdWFvzoBjiw

    Σκόπια, Θράκη. Αιγαίο….
    ΚΑΛΗ ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…. ΔΏΣΤΕ ΨΉΦΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  38. Προς την Μιράντα...Καταλαβαίνω ότι η έλλειψη γνώσεων εκ βάθους της πολιτικής.. ..

    Το αγόρι της ηλικίας σου.. Και ο φανατισμός στον Μητσοτάκη..από την οικογένεια σου.(μια ζωή νεοδημοκρατες..) . Η αποχαύνωση σου από ΤΑ ΜΜΕ… … Έχει χτυπήσει την βλακεια σου.. Στο κόκκινο..!!!.. Μην γράφεις τουλάχιστον.. Επιβαρύνεις. Την θέση σου.. . Και επικυρώνεις το ανόητο πνευματικό σου επίπεδο…
    ( νεοδημοκρατη… Για σένα ισχύει εις διπλούν…. βλακας…εις το τετράγωνο .

  39. ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ ΡΟΖ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΖΑ ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΤΕ ΚΑΘΟΤΙ Κ΄΄ΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ?ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ ΨΕΥΤΕΣΣΣΣΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣ ΑΥΡΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣΣΣΣΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΠΑΤΣΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ

  40. Το μισό YouTube... Έχει πάνω από 1 εκκατομυριο σχόλιο αρνητικά.. Για το Μητσοτάκη (γιατί είναι πράμα, δεν είναι άνθρωπος.

    Και εντωμεταξύ έχουμε 40 %… Πρώτο κόμμα .. Ρε δεν …στε… Λέω εγώ… Εκεί στην Singular…

  41. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ 25 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ

  42. ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΥ ΣΤO SURVIVOR ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΙ

  43. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΤΣΙ?ΜΑΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΕ

  44. Κως, Κάλυμνος, Σύμη, Νίσυρος, Ψέριμος έγιναν τουρκικά νησιά από τη Milliyet

    σε άρθρο της Milliyet
    Στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, ο χάρτης που χρησιμοποιεί η ερντογανική εφημερίδα, τα ελληνικά νησιά απεικονίζονται τουρκικά.
    Συγκεκριμένα η Κως, η Κάλυμνος, η Ψέριμος, η Νίσυρος και η Σύμη έχουν βαφτεί κόκκινα, στην προσπάθεια αποτύπωσης της τουρκικής σημαίας.
    Καλως ηρθατε στο TURKAEGEAN…….ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑΠΡΟΔΟΤΗ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ