Όπως όλα δείχνουν, από τους ευρωπαίους πολίτες (τουρίστες) θα «τη βρούνε» & θα «την ακούσουν» για τα καλά…

59
6327

Όπως όλα δείχνουν, από τους ευρωπαίους πολίτες (τουρίστες) θα «τη βρούνε» και «θα την ακούσουν» για τα καλά…

Εκλογές 21 Μαΐου, δεύτερες 2 Ιουλίου και στο βάθος ακυβερνησία ή η λεγόμενη «Οικουμενική» (που θα περάσει -υποτίθεται-και πιο εύκολα όλα αυτά που σχεδιάζουν και θέλουν οι «μεγάλοι» για μας…)

Και λέω υποτίθεται γιατί είδαμε (το κατέγραψε και δημοσκοπικά το πολιτικό βαρόμετρο της public issue)  τον λαϊκό ξεσηκωμό που σημειώθηκε με διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα μετά το έγκλημα στα Τέμπη. Κάτι τέτοιο μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις του 2011, όπως σχολιάστηκε χαρακτηριστικά.

Ο κόσμος ήταν ήδη στα κάγκελα λόγω ακρίβειας κλπ. Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει και έπεται συνέχεια…

Η ακρίβεια με καθηλωμένα εισοδήματα όχι απλά δεν συνηθίζεται, αλλά κάποια στιγμή θα προκαλέσει κοινωνικές εκρήξεις και αναταραχές (οι κερδοσκόποι οργιάζουν ενώ το ενεργειακό κόστος πέφτει, χωρίς κανέναν έλεγχο και χωρίς φραγμό).

Η δε υγεία στα χειρότερό σημείο που είχε φτάσει ποτέ… Όχι μόνο στην Κω, παντού. Όπου και να ρωτήσεις.

Μετά από μια -υποτίθεται-πανδημία που θα έπρεπε να ήταν πιο ενισχυμένη όσο ποτέ άλλοτε…(αλλά πως; αφού έδιωξαν αντί να πάρουν γιατρούς και αυτούς που αρνήθηκαν τον εμβολιασμό της ατελείωτης «ξαφνικίτιδας» τους έστειλαν στον «πάγο» και στη ζητιανιά…) για την οποία χύθηκαν κροκοδείλια δάκρυα και ακόμα παραμυθιάζουν τον κόσμο ειδικοί-μαϊντανοί (τύπου Παγώνη, που έχουν μπλέξει την «ειδικότητά» τους με την πολιτική και δεν πιάνονται στο ψέμα και στη γελοιότητα των πρωινάδικων…)

Και φτάνουμε στα τοπικά…

Είναι όχι για «γέλια και για κλάματα» που έγραψαν κάποιοι, αλλά για να τραβάνε τα μαλλιά τους (όσοι έχουνε…)

«Καζάνι» που βράζει λέει το κλίμα στο νοσοκομείο… Τόσο καιρό «διέρρεαν» για δήθεν ‘αποκαλύψεις’ που θα έκαναν, για ‘κλίκες γιατρών’ που διώχνουν αυτούς που έρχονται κλπ και αντ’ αυτών μισόλογα, υπονοούμενα και ισορροπίες του τρόμου (όχι για αυτούς τους ίδιους, αλλά για τον κόσμο που είναι αναγκασμένος να νοσηλευτεί ή να δεχτεί τις υπηρεσίες τους).

Ένας λόγος που δεν ξαναπατάω σε (δήθεν) συνεντεύξεις τύπου, πολιτικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και τα ρέστα πολιτικών (και λοιπών φορέων ή «συμ-φορέων» που σχολίαζε κάποτε φίλος λόγιος και αποτελούν παρακλάδια τους) είναι η απίστευτη κοροϊδία, το ψέμα, η υποκρισία, οι κενολογίες και οι κάλπικες υποσχέσεις τους.

Ή θα πρέπει να τους τις ‘τινάξεις στον αέρα’ κάνοντας τον ‘κακό’  ξεμπροστιάζοντας και αποκαλύπτοντάς τον ρόλο τους ή θα πρέπει να κάνεις τη «γλάστρα» και να υποδυθείς ότι γράφεις τις ατέρμονες αερολογίες τους μέχρι να περάσει η ώρα να φύγεις… (οι άνθρωποι δεν αντέχονται. Πρέπει να είσαι «μαζόχας» ή το ίδιο «άρρωστος» με αυτούς για να παρακολουθήσεις ας πούμε τις πολύωρες συνεδριάσεις ή αντιπαραθέσεις τους. Ένας λόγος που τα νέα παιδιά απέχουν στο σύνολο του απ΄όλα τα παραπάνω και ψάχνουν νέους «με το μακαρόνι» για να πάρουν τάχα τη σκυτάλη από τους… συνταξιούχους).

Φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται. Και οι υποσχέσεις τύπου Μητσοτάκη, Πλεύρη, Γκάγκα και σία (όλων γενικά των υποψηφίων) αποδείχτηκαν και αποδεικνύονται διαρκώς, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αντίκρυσμα.

Πραγματικά, ο Θεός βοηθός γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, σε όλα τα επίπεδα.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά αν κρίνουμε από πρόσφατο περιστατικό στο «νοσοκομείο -ώρα μηδέν» με το ξέσπασμα γυναίκας από άλλο Ευρωπαϊκό κράτος που μένει στην Κω για την έλλειψη Παθολόγου και την επικίνδυνη κατάσταση, από τους  ευρωπαίους πολίτες (ειδικά τώρα που ήρθαν και οι τουρίστες και υπολογίζονται ακόμα περισσότεροι φέτος) θα «τη βρούνε» και «θα την ακούσουν» για τα καλά…

Γιατί -ίσως – εκεί τους «πονάει» περισσότερο… και όχι μόνο στο θέμα της υγείας που είναι ασφαλώς το πρωτεύον, αλλά και στο θέμα των ανεπαρκών υποδομών, των επικίνδυνων δρόμων, της μη έγκαιρης προετοιμασίας, της ανοργανωσιάς… κλπ)

 

 

59 ΣΧΟΛΙΑ

 1. νοσηλεύτριας.απιστευτα πράγματα να μην περνά γιατρός να δώσει οδηγίες σε ασθενή με 38.2 πυρετό.
  Όταν μπήκαμε Στας Ευρώπας αυτό θα ήταν το όραμα.
  Όσο για την κατάσταση στην κοινωνία όλα τα αποδεικνύει η δηλητηρίαση των αλόγων.Μιλαμε για Καμόρα,για Σικελία.

 2. Όνειρα θερινής νυχτός.Η Ελλάδα μας στέκεται όρθια και παρά τα προβλήματα που δεν είναι μόνο δικά μας αλλά όλου του κόσμου χάρη στον Ορθόδοξο Ρώσο Πούτιν.Τον άρρωστο δικτάτορα που καταπιέζει τον Ρωσικό λαό εκτός του ότι σκοτώνει Ουκρανούς.Μετά την πανδημία μας έτυχε ο πόλεμος αλλά θα τον ξεπεράσουμε.Ευτυχως είμασταν τυχεροί και είχαμε καλή κυβέρνηση.Έγινε μια το λάθος και είχαμε τους λαϊκιστές στην εξουσία αλλά τελικά μας βγήκε στο καλό.Είδαμε τι σημαίνει αριστερά και ησυχάσαμε.

 3. ….. Μην ελπίζετε στην αναρχία το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω .Όχι ξαναζεσταμένο φαγητό.Οι σωτήρες τέλος που τα ξέρουν όλα από μακριά αλλά όταν χρειαστεί να αναλάβουν ευθύνες σηκώνουν τα χέρια ψηλά.Ναι δεν έχουμε μια τέλεια κυβέρνηση.Κάνουν λάθη αλλά είναι στη σωστή κατεύθυνση.Βλέπετε εσείς κάποιον πιο κατάλληλο;Μήπως ψηφίζοντας μικρούς τιμωρούμε ποιον;Εκτός από το ότι δίνουμε βήμα σε γραφικούς τι προσφέρουμε στα παιδιά μας;Ήταν Καλα τα πράγματα πρην τον Μητσοτακη με τις κυβερνήσεις συνεργασίας;Βγάζοντας μικρά κόμματα ,Λεβεντιδες ,Καμμενους,Ποτάμια,Βελοπουλους,ΧΑ κλπ.τι σκριβως κερδίσαμε;Χαβαλέ;Ας σοβαρευτούμε λίγο γιατί δεν αργεί να ξαναγίνουμε μπεστε σκύλοι αλέστε.

 4. 1945 Παπανδρέου. Α
  1955 Καραμανλής Α
  1960 Καραμανλής Α
  1965 Παπανδρέου Α
  1975 Καραμανλής Α
  1980 Καραμανλής Α
  1985 Παπανδρέου Β
  1990 Μητσοτάκης Α
  1995 Παπανδρέου Β
  2005 Καραμανλής Β
  2010 Παπανδρέου Γ(ο ηλιθιος)
  2020 Μητσοτάκης Β (το πιστό σκυλί των Γερμανών.. Και των Αμερικανών.

  Ούτε ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..Να είχαμε.!
  (Ο τσιπρας.. Ήταν μια τσόντα.. Ενδιάμεσα.. Τους χάλασε τα σχέδια.)
  Καλή ψήφο… Στα ρεμάλια

 5. Όπως τα γράφεις Γιάννη. Κανένας νέος πια δεν ασχολείται με την πολιτική και τους υποκριτές της. Ο καθένας προσπαθεί να δουλέψει για να φάει και να γιατρεύει αν αρρωστήσει. Μας φόρτωσαν εμβόλια με τη βία και τώρα λένε άλλα. Ο κόσμος έπαψε να πιστεύει τα παραμύθια τους όπως αυτό του νοσοκομείου. Κάθε εκλογές και κάθε πολιτικός μας κτίζει και από ένα νέο Νοσοκομείο θεωρώντας μας τούβλα για ψεύτικη οικοδομή υποσχέσεων.

 6. ΔΕΝ Κατηγορω οσους ασκουν οποιαδηποτε εξουσια. ΚΑΤΗΓΟΡΩ τους πρόθυμους – εθελοδουλους που τους ακολουθουν χειροκροτωντας αποσκοποντας σε ανταλαγματα .

 7. Ντόρα Μπακογιάννη... Από την συνέντευξη της πριν 2 μέρες στην ΕΡΤ

  Τελικά.. Θέλει να κρυφτεί…. Αλλά η αλήθεια.. Από καλύπτεται.. (πρώτα τα Σκόπια… Μετα το Αιγαίο… ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΟΛΑ ….
  Σε ερώτηση της για την Τουρκία.. Το είπε λίγο διακριτικά… Να μας το παρουσιάσει ωραι… Γιαυτην οι υπογραφές δεν είναι ξεπούλημα…. Ειναι απλά ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ.. (με τις ανάλογες ΜΙΖΕΣ)
  .. ΤΙ ΕΊΠΕ… ΛΟΙΠΌΝ…
  «Πρέπει να πούμε ολόκληρη την εικόνα και πρέπει να ξέρει ο κόσμος ποια είναι. Να ξέρει ότι η Τουρκία έχει ακρογιαλιές ατελείωτες πάνω στο Αιγαίο, άρα έχει κάποιο δικαίωμα κι εκείνη πάνω στο Αιγαίο. Είναι κουβέντα αυτονόητη για όποιον ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ..» ‘
  από την συνέντευξη της στην ΕΡΤ
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ… …

  • Κάποιοι καταλαβαίνουν αυτό που ακούνε και κάποιοι άλλοι ακούνε αυτό που καταλαβαίνουν.
   Τόσο απλά.

 8. Άραγε από το 1 εκκατομυριο ψηφοφόρους της ΝΔ.. Πόσοι θα είναι Έλληνες??? ..

  Κυριακη 19.03.2023, διεξηχθησαν οι πεμπτες πανελληνιες εξετασεις για την αποκτηση της ελληνικης ιθαγενειας μεσω πολιτογραφησης…

  Όσοι ελαχιστοι απετυχαν στις πρωτες, δευτερες, τριτες και τεταρτες ειχαν βεβαιως δικαιωμα συμμετοχης και στις πεμπτες(δεν πρεπει να χαθει ουτε ενας)…

  Ήδη πάνω από 1 εκκατομυριο λαθροεισβολείς, ψηφίζουν…

  Στις επόμενες εκλογές, αν και εφόσον υπάρξουν, πάνω από ένα εκατομμύριο θα είναι οι εισαγόμενοι ψηφοφόροι στους οποίους δόθηκε και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, εξομοιώντάς τους με τους έλληνες…

  1 εκκατομυρια λαθραιοι..μουσουλμάνοι.. Ταλιμπαν… Ψηφιζουν
  Καλές εκλογες.

 9. 1. σε νεο νομοσχεδιο που ψηφιστηκε προσφατα ο και υπερ του βοριδης(αφού έβαλε φυλακή την χρυσή αυγή) απλοποιει ακομη περισσοτερο τις προυποθεσεις για την αποκτηση της ελληνικης ιθαγενειας μεσω πολιτογραφησης….των ΛΑΘΡΑΊΩΝ. .
  2. δεν έβαλε καν ως βασικη προυποθεση περα ολων των αλλων για την αποκτηση της ελληνικης ιθαγενειας, οτι θα επρεπε πρωτα να αποδειξει οτι εχει εισέρχονται νομιμα στην χωρα !!!
  3.καταργειται η προφορικη συνεντευξη (πλην ελαχιστων) που μεχρι σημερα ηταν υποχρεωτικη…
  4.Ο ΒΟΡΙΔΗΣ είπε η διαδικασια πολιτογραφησης των αλλοδαπων εξελισσεται ομαλα και και μαλιστα οταν λειπουν καποια στοιχεια απο τον υποψηφιο δεν απορριπτεται η αιτηση αλλα την βαζουν στην ακρη μεχρι να φερει τα συμπληρωματικα στοιχεια που απαιτουνται ωστενα μην χασει την ελληνικη ιθαγενεια!
  5.43χιλιαδες μόνο είναι οι ΛΑΘΡΟ ψήφοροι στην ΑΤΤΙΚΉ.
  6.και ποιος βγαίνει δήμαρχος Αθηναίων.. ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗΣ…
  (η θεία του Μπακογιάννη και ξαδέρφη της Ντόρας (της αδερφό. μανας..) Αντιγόνη Λυμπερακη.. Εχει ΜΚΟ χρηματοδοτουμενη… Για να περιθαλπει ΛΑΘΡΟ..(πόσα χρήματα άραγε παίρνει…

 10. Το κορυφαίο... Για τις επόμενες εκλογές,, ποιοι θα ψηφίζουν.. ΝΔ

  μητσοτακης:’εκτος ότι καλέι όλους τους λαθρο στην Ελλάδα και δίνει νόμιμη εργασία .!!!! . Είπε ‘ χαίρομαι να βλέπω την χώρα να γίνεται πολύ πολιτισμική… ..
  Τι θα ψηφίσουν επομένως το 1 εκκατομυριο λαθρο???
  ΠΌΣΟ ΠΙΑ ΒΡΩΜΙΆ.. ΜΠΙΖΝΕΣ.. Υποκρισία.. Ανθελληνισμος…προδοσία.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΞΕ πουλημενη ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ..

 11. …. ότι η ΕΛΛΆΔΑ δεν γυρίζει πίσω .!! Η καταστροφή ήταν ανυπολογιστη, σε οικονομική, υγείας,, αμυντικής πολιτικής,, Αιγαίου… ΌΛΑ εχουν υπογράφει… Από ΣΥΡΙΖΑ.. Και Μητσοτάκη…(ΚΑΙ προηγούμενους.. Τι κατάφερε με υπογραφές σε 3 χρόνια
  1 συμφωνίες γκριζων ζωνών… Για συνεκμετάλλευση Αιγαίου με συμφωνίες λιβυης(αυτό ακριβώς λέει η συμφωνία)..εκτός τις συμφωνίες Αιγύπτου που υπέγραψε,..Ο ΔΕΝΔΙΑΣ Έδωσε επίσης υπόσχεση μη εξόρυξη υδρογονανθράκων..
  2. ..Ναι δεν έχουμε μια τέλεια κυβέρνηση… (έτσι λένε οι Γερμανοί…) Κάνει λάθη ο Μητσοτάκης αλλά είναι στη σωστή κατεύθυνση.. Για αυτούς.. ..!! Οι συμφωνίες με τους Γερμανούς για τα 1,2 εκκατομυρια γης καμμένης ΕΛΛΆΔΑΣ.για τις ανεμογεννήτριες, θα γίνει σε συνεργασια με το ΠΑΣΟΚ, σύριζα οποίος βγει, χ€€στηκαν οι Γερμανοί.. Ο Μητσοτάκης ναναι καλα που κατέκαψε την ΕΛΛΆΔΑ. . .Βλέπετε εσείς κάποιον πιο ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ. να έκανε κάτι τέτοιο…ΌΧΙ. ;Μήπως ψηφίζοντας μικρούς…. Οι Γερμανοί νιώθουν σίγουροι..ΌΧΙ .!! Μητσοτάκης εγγύηση για τους Αμερικανούς και Γερμανούς… Για τα ξεπουληματα… Ξέρουν ότι η οικογένεια έχει παρελθόν στις πωλήσεις.. Στις μίζες,,!!!

 12. Κυρία Μιράντα... Όταν σου είπα ότι θα συνεργαστεί.. Με άλλα κόμματα, σταμάτησες να βρίζεις τους άλλους εε

  Έπρεπε να περάσουν.. Μήνες να το καταλάβεις… Πόσο ανιδεη πολιτική είσαι… Και να πάρεις πίσω τις βρισιές… Σε σύριζα, ΠΑΣΟΚ.. (για μένα βριστους όλους,. Αλλά ,
  Η κυβέρνηση είναι ΜΙΑ… όλοι ψηφίζουν.. ΜΑΖΊ.. Και η επόμενη κυβέρνηση σύριζα ΠΑΣΟΚ.. Θα εκτελεί τις υπογραφές Μητσοτάκη…( Αν δεν βγει μέσω της Singular… Χαχα) Βρίζεις βελοπουλους, Λεβεντηδες,, όλους τους άσχετους… Με την τόση ασχετοσύνη σου.. (που έβγαλες και τον Μίχο χρυσαυγιτη.. Χαχαχα) … ;
  Επειδη δεν πιστεύω να σοβαρευτείς,διότι δεν πείθεις.. … Και επειδή δεν είσαι πολιτικά, οικονομικά, ενήμερη… Για τίποτα…. Καλύτερα να ασχοληθείς με εργόχειρο πάρα πολιτική.

  • Κανένα πρόβλημα απλά από εδώ και πέρα θα απαντώ σε όποιον λέει την πρόταση του.Εκλογές έχουμε όποτε σύγκριση.Όσοι είναι με τον κανένα να μιλάνε με τον κανένα.

 13. Όνειρα θερινής νυχτός. Για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. .Η Ελλάδα μας στέκεται όρθια.. Ενώ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ…
  εδώ ειναι χρεωμενη με 355 δις,, 400 αν δεν ήταν το κόψιμο..και έχει ξεπουλήσει τα πάντα,, είναι δυνατή… Χαχα.. . παρά τα προβλήματα που δεν είναι μόνο δικά μας αλλά όλου του κόσμου χάρη στον Ορθόδοξο Ρώσο Πούτιν…. ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΩΡΉ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ!!! ΚΑΙ όχι το ΝΑΤΟ… Η Ο άρρωστη ενός δικτάτορας ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ… Και που καταπιέζει τους έλληνες εκτός του ότι σκοτώνει Έλληνες…. Έμμεσα με την φτώχεια,, τις υποχρεωτικές ενέσεις,, τα λοκντασουν… ΔΕΝ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΤΙΝ.. ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΑΛΛΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ… ΗΛΊΘΙΑ… ΚΑΜΜΈΝΗ .Μετά την πανδημία, ήρθε το χάος…. Ευτυχως λέει η είχαμε καλή κυβέρνηση… Ναι ευτυχώς που ενίσχυε και έστελνε οπλα στην Ουκρανία… Για να τρώνε με market pass… . Χαχαχα…. .Είδαμε τι σημαίνει ΝΔ και ησυχάσαμε.

  • Άντε κάνε καμία υπόκλιση στο δολοφόνο Πούτιν.Ναι είμαι με τον δυτικό ελεύθερο κόσμο.Σε πειράζει;

 14. Θέλω απλά η Μιράντα. Να μου πει το πρόγραμμα της ΝΔ.. για αυτούς τους 4 τομείς..

  1 στην υγεία
  2.στο λαθρομεταναστευτικο
  3.στην εξωτερική πολιτική
  4.στην οικονομια
  Μηπως ψηφίσω Μητσοτάκη…
  Επίσης τι έκανε … Στα 3 χρόνια που πέρασαν…. Σε αυτούς τους τομείς… Και τι θα κανει στα επόμενα… Συγκεκριμένα, απλά,..(
  αν δεν ξέρει ούτε η ίδια…. Τότε μάλλον δεν ξέρει ούτε η ίδια τι ψηφίζει… ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΝΑΙ.

  • Γιατί να ψηφίσεις ΝΔ;Μακριά οι φασιστες.Αν ψηφίσεις εσυ δεν θα ψηφίσω εγώ.Τόσο απλά.Εσυ πέρναγες καλύτερα το 2019 και είχαμε πιο δυνατή Ελλάδα τότε.Χαζός είσαι να μην ψηφίσεις τον Τσίπρα;Να ρίξει τους φράχτες και να ακυρώσει τις συμφωνίες με Γάλλους και Αμερικανούς;

  • Στην υγεία παρέλαβε 500 εντατικές και σε ένα χρόνο μέσω πανδημίας τις έκανε 1200 .Μετά από πολλά χρόνια έκανε προσλήψεις και προκυρηξε θέσεις όπως στο νησί μας που δεν καλύπτονται για πολλούς λόγους ανεξάρτητους.Το 2019 η λαθρομετανάστες ήταν το ένα πρόβλημα στο νησί μας που και οι άνθρωποι υπέφεραν και δυσφήμησαν τον τόπο μας.Σήμερα ζουν ανθρώπινα δουλεύουν πολλοί καλύπτοντας κενά και πληρώνουν φόρους και ασφαλίζονται.Εξωτερική πολιτική από την απομόνωση φτιάξαμε σχέσεις με όλους στη γειτονιά και παγκόσμια.Θεωρητε σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουμε μη μόνιμο μελος του συμβουλίου του ΟΗΕ.Ορίσαμε θαλάσσιες ζώνες με Ιταλία και Αίγυπτο αυξάνοντας την επικράτεια της χώρας μας.Οικονομία ξέρεις κάποια χώρα που να έδωσε μεγαλύτερη αύξηση;680 επερνα το 2018 με ώρες ότι κάτσει,1300 φέτος με κανονικά ρεπό.Χαμηλότερα επιτόκια αύξηση στις συντάξεις,2000 σε κάθε γεννά 1500-2000 στους φοιτητές επίδομα ανεργίας στα 500 , όλα αυτά με πανδημία και πόλεμο.Η πρόταση σου;

 15. ….συγνώμη που σας μπολιασανε με χημικά x 3 φορές.
  Συγνώμη που σας κάναμε να τρέφεστε με κουπόνια… Και σας φέρανε στο όριο της φτώχειας… Γιατι έπρεπε να στηρίξουμε τον πόλεμο της Ουκρανίας.. Από εντολες του ΝΑΤΟ
  Συγνώμη που κάψαμε τα χωράφια σας, τα σπίτι σας, τις περιουσίες σας..και την μισή Ελλάδα .γιατι έπρεπε να κλείσουμε συμφωνίες με Γερμανούς..
  Συγνώμη που σας υποβαλαμε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό εσάς τους 60αρηδες,,με πρόστιμα… Γιατι.. Είχαμε εντολές από τις φαρμακοβιομηχανιες για πώληση εμβολίων.
  Συγνώμη που στέρησαμε στους αρρώστους να γίνουν καλά,,.και βακΝε σε ανασυοξγ7 χιλιάδες γιατρούς, με μείωση χειρουργείων.. . Αλλά προώθησαμε τα εμβόλια.. Για την υγεία σας…
  Συγνώμη για το έγκλημα των 105νεκρων….λογω έλλειψης συντήρησης του ΟΣΕ αλλά φταίει ο σταθμάρχης.. Τον οποίο αθωωσαμε και ειναι έξω…
  Συγνώμη που κατακλυσαμε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες,, αλλά.. Έχουνε εντολές να φέρουμε άλλους 144 χιλιάδες….
  Συγνώμη για όλα…..
  Αλλά θέλουμε την ψήφο σας….

 16. Έχουμε άραγε τα άντερα να κάνουμε κάτι; η θα χειροκροτήσουμε πάλι σαν κορόιδα;

  Μαζί με τους ξένους Γιάννη έρχονται και εξωτερικοί γιατροί κάθε καλοκαίρι που τους προτιμούν γιατί είτε ξέρουν ή τους καθοδηγούν από τα ξενοδοχεία. Αποφεύγουν το νοσοκομείο. Μόνοι μας πρέπει να κάνουμε κάτι. Θα πάμε να ψηφίσουμε χωρίς να βλέπουμε το δούλεμα που τρώμε κάθε μα κάθε φορά. Αυτά μάλλον μας αξίζουν αφού δεν αντιδρούμε. Μιλάω για αντίδραση που να πονέσει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρίς κώμα χωρίς χρώμα. Να κλείσει το νησί πχ. μέχρι να έρθει αυτοπροσώπως ο πρωθυπουργός. Αν δεν σπάσεις αυγά δεν τρως ομελέτα.

 17. Απορώ γιατί κουράζονται κάποιοι.Όλοι εδώ ζούμε και δουλεύουμε.Η πολιτική είναι σύγκριση.Εγώ θα πω ότι σήμερα είμαστε καλύτερα από ότι το 2019;Αν κάποιος πέρναγε καλύτερα τότε κανένα πρόβλημα.Διαλέγεις το ΣΥΡΙΖΑ που θα φτιάξει προοδευτική κυβέρνηση Ασχετα αν δεν ξέρει με ποιους και τι πρόγραμμα .Θα ρίξει το φράχτη ,θα ακυρώσει τα Ραφαλ ,θα κλείσει την Αλεξανδρούπολη ,Θα αυξήσει τους φόρους,θα προσλάβει περισσότερες καθαρίστριες κλπ.Ο καθένας διαλέγει ελεύθερα.

 18. Τι να ψηφίσω;Κασιδιάρη η ΧΑ;ποιος θα δέρνει περισσότερο τους Πακιστανους;Έχω πρόβλημα βοηθήστε με.Μήπως τον Βελόπουλο με τον Ρωσσο χορηγό που πουλάει προϊόντα που κανένα δεν φτιάχνεται στην Ελλάδα ,τα λεφτά του τα έχει στη Γερμανία αλλά του έχει δώσει ο Χριστός τις επιστολές του να τις δίνει δωρο με κρεμουλες,είμαι αναποφάσιστη.

 19. Μερικά οικονομικά η ΝΔ πήρε…
  Ανεργία :17,2 την πήγε 10,8
  Χρέος :184% το μείωσε 171%
  Καταθέσεις :134 δις τις αύξησε σε 184 δις.
  Εισαγωγικό φόρο εισοδήματος :22% τον μείωσε στο 9%.
  ΕΝΦΙΑ:3;9 δις και τον μείωσε σε 2,2 δις.
  Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αυταπατημένος πρόεδρος του;Ελάτε να με συλλάβετε.Έτσι επειδή παμε για εκλογές να ξέρουμε τις επιλογές μας.

 20. Όλα σε κακό χάλι σε αυτό το νησί. Ούτε γονείς, ούτε καθηγητές υπάρχουν να δουν την εγκατάλειψη;;; να δουν τους κινδύνους που διατρέχουν καθημερινά τα παιδιά… και η απάντηση σε όλα … μα δεν υπάρχουν χρήματα… τη στιγμή που ξέρουμε πολύ καλά πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί για τα σχολεία στο νησί μας … που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα? Είναι δυνατόν τέτοιο φαγοπότι? Και θέλουν και εκλογές? Ποιος θα πάει να τους ψηφίσει? Ένα νησί ολόκληρο χωρίς γιατρούς? Χάνουμε κάθε μέρα δικούς μας ανθρώπους από απλά αίτια (μπόλια)… εγκληματίες

 21. Με πρωθυπουργό.. τον Μητσοτάκη.. Χαχα.
  .. Ο σύριζα και το ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνησουν… Αλλά ο Μητσοτάκης θα παίρνει τα κέρδη από τα…συμβολαια που έχει υπογράψει… Χαχαχα…(. Γιαυτο δεν τον πολύ νοιάζει να βγει πρώτο κόμμα ή ΝΔ.. τον ενδιαφέρουν Τα ΧΡΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑ…. από τις μίζες… ΚΑΙ ΜΟΝΟ

  Μιλαει για φράχτη του Έβρου….όταν καλεί όλους τους λαθρο για εργασία…
  Μόνο ένας ηλιθιος… Πιστεύει τα λόγια του… (γύρω στο 1 εκκατομυριο ΗΛΊΘΙΟΙ) Και μόνο ένας έξυπνος.(γύρω στα 8 εκκατομυρια :. Καταλαβαίνει . .τις κομπίνες του.. …

 22. Τι ακριβώς προσφέρει ο Βελόπουλος και ο Βαρουφακης και τους ξανά θέλετε στη Βουλή;Σκευτητε λίγο.

 23. Σιγά σιγά να λέμε πραγματικότητες. το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ….
  κρατικοποίηση ΔΕΗ (επαναφορά Φωτόπουλων), Εθνικής Τράπεζας, αύξηση φορολόγησης μεσαίας τάξης, σταμάτημα του έργου του Ελληνικού, κατάργηση της αστυνομίας Πανεπιστημίων, επαναδιαπραγμάτευση ελληνογαλλικής συμφωνίας στρατιωτικής συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης, Συμφωνία τύπου Πρεσπών για το Αιγαίο με τους τούρκους, κατάργηση φράκτη στον Έβρο, άμεση ελληνοποίηση των λάθρο με συνοπτικές διαδικασίες,….είναι κάτι ψέμα από αυτά;Έχει και συνέχεια κάντε την επιλογή σας.ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.Αυτή είναι η επιλογή μην μπερδεύεστε με μικρούς μάγους που τα λένε όμορφα να παρασύρουν νέους.Τι λέει ποιος το λέει και τι έχει κάνει μέχρι τώρα.

  • Θυμηθηκες και το Φωτοπουλο????χαχαχχα
   τελικα οταν σε συμφερει…ξεχνας οτι εισαι… μπεμπεκα …και κανεις μαθημα ιστοριας….!!

 24. Προς Μιράντα... Θα βάλω το ανιψιό μου που είναι 10 χρόνων να σου απαντάει...

  ..στο ίδιο επίπεδο κυμαινεστε…βεβαια..κλασεις ανωτερος πνευματικα σε ηλικία 10 χρόνων Από σενα….μπορεί να κρίνει μόνος του,, τι εινσι καλο η καλο.. Χωρίς να επηρεάζεται από γονείς… Όπως εσένα.. Που σε κάνανε νεοδημοκρατη… Ηλιθιο

  • Ειλικρινά χαίρομαι που έχεις τουλάχιστον ανιψιό γιατί να βρεις γυναίκα να κανείς παιδί δεν το βλέπω.

 25. Τι ακριβώς προσφέρει ο Μητσοτάκης … και τον ξανά θέλετε στη Βουλή;Σκευτητε λίγο…. Ανοίξτε το βαρεμένο μυαλό σας.. Πάρα να ασχολείσαι με κόμματα Μιράντα που ΔΕΝ κυβερνησαν…. Σκέψου.. Τι κέρδισες με την ΝΔ!!! Έλα πεσμου μην ντρέπεσαι…. Πόνο, θάνατο, δυστυχία, πείνα,εμβόλια, καταστροφή υγευας, πώληση Αιγαίου μέχρι κσι το νερό ξεπούλησε σε ιδιώτες που θα το κόβουν.. Μέχρι και το ρεύμα,, μεχρι και την μάνα σου ξεπούλησε. , …όμως επειδή είσαι Βλαξ και στιχω ξαναπει… δεν θα μάθεις ποτέ,,για την βρωμιά της πολιτικής,, αντίθετα.. αποβλακωνεσαι με τα ΜΜΕ….και θα συνεχίζεις έτσι… Διότι είσαι βλαξ.. Πολύ απλά. .

 26. Προς Μιράντα... Μην εκπλήσσεσαι που είμαι πιο έξυπνος από σενα.... .

  Απλά αν από την μια είναι ο Μητσοτάκης και από την άλλη τύποι σαν εσένα πανηλιθιοι.. 20αρηδες…και όσο υπάρχουν τέτοιοι ηλίθιοι… βλέπω τον Μητσοτακη να κυβερνά μέχρι τα βαθειά του γεράματα…με τους ηλιθιους οικογενειακώς όπως εσείς.. .
  Και εσύ να πληρώνεις φόρους, καύσιμα, ενφια, ξανά φόρους,,…. Μέχρι να πεθάνετε ηλιθιε … Εντωμεταξύ… Ηλιθιε…τωρα δεν βρίζεις σύριζα εεε!! Τούβλο ε τούβλο… Που θα συγκυβερνησουν……. Πας στα μικρότερα κόμματα…. Τώρα ΕΕ.πονηροηλιθιε ..βλαξ!! Εντωμεταξύ…σου κάνα ερωτήσεις για το πρόγραμμα της νέας ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑς σε θεματα…υγειας, οικονομίας, μεταναστευτικου, εξωτερ πολιτικής … ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ τι ψηφίζεις… Ηλιθιε!! …..Μητσοτάκης Ναναι. ..!!!.

 27. Προς Μιράντα... Όταν δεν συμφωνείς με κάτι.. Εκφράσε το πολιτικά με επιχειρήματα..

  Ένας λογικός άνθρωπος.. Εχει επιχειρήματα.. Ένας ηλιθιος όπως εσύ… Όχι.. Απλά… Ψηφίζει..τοσο πανέξυπνος..!!! Χαχα.. Ειναι γεγονός αν σε περνάει κάποιος 20 χρόνια… Ειναι λίγο πιο έξυπνος από σενα..
  … Απλά άλλη τύποι σαν εσένα που τιυς νταντεύει ο μπαμπάς… Η μάνα… Και τους αλλάζουν…. Πάνες ακόμα… Έχουν λόγο για πολιτική… Χαχαχα…
  οσό υπάρχουν.. Ηλίθιοι.. Όπως εσένα
  ,βλέπω τον Μητσοτακη να κυβερνά μέχρι τα βαθειά του γεράματα…εξαλου πάει οικογενειακή η βρωμιά… Το πολύ πολύ Μαζί με τον άθεο τσιπρα….η και με το πασοκ…χαχα..

 28. Κυρία Μιράντα... Εγώ περιμένω το πρόγραμμα της νέας ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ για την επόμενη 4ετια..

  … Αν το μάθεις πεσμου… Εδώ θα ειμαι..θα περιμένω… Ηλιθιε

 29. Είναι πασιφανές Μιράντα... Ότι παίρνεις απόψεις με το ότι .. στα ΜΜΕ ..

  .είμαι σίγουρος ότι εμβολίαστηκες,3,4,5,.. 15φορες,,,..γιατι πάλι άκουγες τα κανάλια… Τώρα μείνε συντονισμένη.. . Και πήγαινε να ψηφίσεις…

 30. Το ότι κάποιοι Ελληναρες νταήδες μάγκες εναποθέτουν το μέλλον της χωρας το δικό τους και των παιδιών τους σε φυλακισμένους δολοφόνους του Φύσσα και Πακιστανών που δέρνουν γυναίκες απλά επειδή έχουν άλλη γνώμη ,χρειάζεται σχολιασμό;

 31. Τελικά δυο επιλογές υπάρχουν ,άντε δυόμιση.ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ.Ναι ξέρω θα ψηφίσουν κάποιοι μικρά κόμματα για να τους τιμωρήσουν .Έχουν σκευτει ότι και αυτοί κυβέρνησαν;Ο Βαρουφακης δεν ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;Ο Βελόπουλος δεν ήταν κυβερνητικός βουλευτής σε κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ;Για όσους δεν το ξέρουν.Έχουμε και το ΚΚΕ που δεν θέλει να κυβερνήσει.Δεν το ενδιαφέρει η χώρα απλά να βγάλει περισσότερους βουλευτές να πάρει μεγαλύτερη επιχορηγιση.Το μισό εινσι το ΠΑΣΟΚ που είναι στο κόσμο του.

 32. Προς όσους ρωτάνε για το πρόγραμμα της ΝΔ.Ντρέπονται να μπουν με σταθερό όνομα και μπενουν με γελοία nicks ,λοιπόν.Τι είναι αυτό που υποσχέθηκε το 2019 ο Μητσοτάκης να κάνει και τον διάλεξε το 40 % του λαού;Υπάρχει κάτι;Αν είναι να το πητε να μην τον ψηφίσουμε.Να ψηφίσουμε τον Τσίπρα που λέει αλήθειες.(εδώ γελάμε)

 33. Οι φίλοι μου φασιστες ναζί στις προηγούμενες εκλογές έκαναν αγώνα για τη ΧΑ.Τώρα έχω μπέρδεμα.Τι θέλουν;ΧΑ η Κασιδιάρη;Τι να ψηφίσω;Αυτό είναι το δίλημμα .Έχω και μια Απορια.Γιατί έφυγε ο Κασιδιάρης από τη ΧΑ;Δεν έδερναν πολύ;Δεν ήταν αρκετά φασιστες;Ποιος ο λόγος;Η αδυναμία μου ο Λαγός που την έκανε λαγός στις Βρυξέλλες να την γλυτωσει με ποιον είναι;Κασιδιάρη η ΧΑ;Αυτόν θέλω εγώ να με σώσει από τον χουντικό Μητσοτακη.

 34. Η ΝΔ όπως μας λέει ο φίλος μας εδώ ο Ελληναρας που τα ξέρει όλα,καταρρέει .Στις εκλογές των μηχανικών εχθές,εκεί που ψηφίζει και ο Τσιπρας αύξησε τα ποσοστά της 40% ,ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 14%.Άντε να παμε να ψηφίσουμε στις 21 να βγάλουμε από την πρώτη μιας και δεν υπάρχει άλλος τη ΝΔ να τελειώνουμε να παμε στις δουλειές μας.

 35. 54 σχόλια τα 19 δικά σου. Γιατί δεν ενδίδεις και να βγούμε ραντεβού; καλύτερα από το να κάθεσαι όλη μέρα και να κάνεις προπαγάνδα για τον φασιστοΚούλη σου. Έλα που σου λέω, θα ξεκολλήσει και το μυαλό σου. Θα σε κάνω να λές ζήτω η Χ.Α. !!!

 36. 21 μαίου λέω νά πάρω τήν βάρκα καί νά απομακρυνθώ όσο είναι δυνατόν από τόν ΄΄πολιτισμό΄΄.

 37. Δεν βλέπεται τα του οίκου σάς!!! Δηλ. Διπλα σάς! Η δημοτική αρχή! Αστρονομικό ποσόν γειά την αίγλη. Αστρονομικό ποσόν στο. Μάρμαρι! Δηλ. Φουντώνει τον πληθωρισμό! Έβαλε τα δάχτυλα τής, και βγάζει τα μάτια μας! Ακριβεια αχαλίνωτη παντού!!! Αλα Μύκονος! Σε λίγο οι τουρίστες θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια!!! Γειά άλλες χώρες! Μας καταστρέφει τον τουρισμό αυτοβούλως! Τα νέα φθάνουν αστραπιαία σε όλο τον κόσμο! Ο Θεός να βάλη το χέρι! Έλεος πια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ