Νοσοκομείο Ώρα Μηδέν – Νέο Νοσοκομείο: Μια τρύπα στο νερό… (και οι εκλογές πλησιάζουν)

96
8252

Νοσοκομείο Ώρα Μηδέν, Νέο Νοσοκομείο: Μια τρύπα στο νερό… (και οι εκλογές πλησιάζουν)

Προδιαγεγραμμένο έγκλημα «θυσία» και «ευκαιρία» (ωμότητες και αλήθειες που δεν κρύβονται).

Είναι φανερό πως μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και όσα αποκαλύφθηκαν, διακυβεύεται συνολικά η εμπιστοσύνη προς το πολιτικό σύστημα και κάθε εξουσία ξεχωριστά.

Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε βολέψει με τα κόμματα που αλληλοτρώγονται, τους πολιτικούς που αλληλοκατηγορούνται και το κλίμα μιας λανθάνουσας ευημερίας που κυριαρχεί σε ένα τμήμα του πληθυσμού. Κανείς δεν πιστεύει πια ότι οι πολιτικοί του τόπου είναι ικανοί να επωμιστούν τα προβλήματα της κοινωνίας, ότι τα κόμματα ενδιαφέρονται πραγματικά να δώσουν λύσεις, έστω κι αν δυσαρεστήσουν την πελατεία τους, ότι τέλος πάντων λειτουργεί στοιχειωδώς ο πολιτικός παρεμβατισμός.

Η αποκάλυψη ότι το έργο της σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης έπρεπε να παραδοθεί από το 2016 και δύο κυβερνήσεις δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα έργο που μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγους μήνες δεν μαρτυρά μόνο ανικανότητα αλλά και διαφθορά, η οποία ποτέ δεν διερευνήθηκε, ούτε υπάρχει περίπτωση παρά τα όσα λέχθηκαν ως επικοινωνιακά πυροτεχνήματα τις πρώτες μέρες του συμβάντος για να κάμψουν τις δυναμικές αντιδράσεις.

Σε ότι αφορά τα τοπικά η ίδια πάνω κάτω απογοήτευση.

Η συζήτηση του τύπου «να ‘χαμε να λέγαμε» στο δημοτικό συμβούλιο – το υποτίθεται κυρίαρχο όργανο των τοπικών υποθέσεων του νησιού- τη στιγμή που το θέμα του «Νοσοκομείου Ώρα Μηδέν» έπαιξε και παίζει  παντού το τελευταίο διάστημα, σε όλα τα κεντρικά ΜΜΕ, δείχνει ότι οι τοπικοί μας άρχοντες απλώς ακολουθούν τις εξελίξεις βγάζοντας ένα απλό ψήφισμα(τακι) διεκδίκησης… (Το ψήφισμα του 15μελους των μαθητών με την κατάληψη ήταν ασυζητητί, πιο δυναμικό…

Συν του ότι τα παιδιά συμβούλευσαν σοφά τους μεγάλους μας να είναι ενωμένοι στα δύσκολα που ποτέ δεν είναι… Δυο μέρες μόνο κατάφεραν να κάτσουν ήρεμα στο ίδιο τραπέζι αφού τους «ταρακούνησαν» για τα καλά στον ύπνο τους τα 7 ρίχτερ το ’17, μετά συνέχισαν τα ίδια.

Σήμερα οι τότε αντίπαλοι κάθονται στο ίδιο τραπέζι για να αντιμετωπίζουν τη νυν δημοτική αρχή και αύριο μεθαύριο αν οι «πρώην» κάνουν -όπως φαίνεται- νέα παράταξη με νέους και πάρει το δήμο, μπορεί να δούμε και τους τρεις σημερινούς ‘άσπονδους’ στο ίδιο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν την παράταξη των πρώην… Δηλαδή τρελά πράγματα)

Είτε γιατί υπάρχει «ομφάλιος λώρος» με την κεντρική εξουσία (το «βάστα με να σε κρατώ» που έχουμε ξαναγράψει) από προεκλογικές συμφωνίες κλπ, είτε γιατί δεν υπάρχει βούληση για σύγκρουση και «σπάσιμο αυγών».

Η ίδια χαλαρότητα για να μην πούμε αφασία, φάνηκε εξ άλλου και πέρσι -ακριβώς την ίδια εποχή- με το ντόμινο των συναντήσεων αρχικά με την ηγεσία του Υπ. Υγείας (Πλεύρη-Γκάγκα, το «αχτύπητο δίδυμο» που ήλθε, είδε και απήλθε), από τους οποίους  έλαβαν ασμένως υποσχέσεις «αέρα κοπανιστό».

Και έπειτα από ένα μήνα αφού έφυγαν αντί να έρθουν κι άλλοι γιατροί στο Νοσοκομείο Ώρα Μηδέν, αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν… τη λαϊκή κατακραυγή καλώντας τον κόσμο σε Παγκωακό συλλαλητήριο.

Εκεί, αφού ήταν άπαντες παρόντες και «ξεφώνησαν» πύρινους λόγους του τύπου «ως εδώ και μη παρέκει» αποφάσισαν να πάνε «συντονισμένοι» στην Αθήνα όπου και συναντήθηκαν με όλους τους υψηλά ιστάμενους (πιο πάνω δεν έχει)… «Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 το Συντονιστικό Όργανο που συγκροτήθηκε σύμφωνα με την απόφαση της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση λύσεων στα ζητήματα της δημόσιας υγείας στο νησί μας, μετέβη στην Αθήνα και πραγματοποίησε επαφές με τα γραφεία της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού αλλά και όλων των κομμάτων, έτσι ώστε να ασκηθούν πιέσεις για την όσο πιο γρήγορη επίλυση των προβλημάτων».

20 μέρες αργότερα ήρθε στην Κω ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, «γιατρούς θέλετε; Πάρτε νέο Νοσοκομείο…» Βροχή τα χειροκροτήματα, καμάρι, εθνική υπερηφάνεια, φωτογραφίες, συγκίνηση… μόνο κλάματα που δεν έβαλαν.

Τι έχει γίνει ένα χρόνο μετά: Το Νοσοκομείο Ώρα Μηδέν,  στη χειρότερη κατάσταση που ήταν ποτέ… και το Νέο Νοσοκομείο διά στόματος της λαλίστατης κ. Γκάγκα ΔΕΝ θα χρηματοδοτηθεί τελικά από το Ταμείο ανάκαμψης αφού το θέμα του οικοπέδου δεν έχει ξεκαθαριστεί… «« Ο δήμος της Κω έχει δώσει ένα οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα σε ένα στρατόπεδο έξω από την πόλη. Το οικόπεδο αυτό δεν είναι ακόμη ελεύθερο άρα η χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μπει, γιατί για το Ταμείο Ανάκαμψης πρέπει να κλείσει οποιαδήποτε μονάδα υπάρχει και να έχει παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι μέχρι τέλους του 2025. Άρα δεν προλαβαίνουμε. Αλλά έχουμε πει ότι ΘΑ (ΑΑ) εξασφαλίσουμε ούτως ή άλλως χρηματοδότηση. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το οικόπεδο για να ξεκινήσει το καινούργιο νοσοκομείο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε δε από την ίδια την σημερινή κατάσταση και τη δήλωση της Προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο στα κεντρικά κανάλια:

«Πολλοί είναι οι κάτοικοι που βάζουν μέσον βουλευτές για να γίνει άμεσα η διακομιδή τους σε γειτονικού νησιού νοσοκομείο», σίγουρα οι πολιτικοί μας (όταν δεν τα ακούν από τους πολίτες) βολεύονται μια χαρά με αυτή τη  κατάσταση σε σημείο να παίρνουν και ευχαριστήρια απ΄όσους επιζούν μετά από μια περιπέτεια υγείας…

Όμως να σταθούμε και στην επικοινωνιακή επιτυχία που έχει η πρωτοβουλία της ομάδας των πολιτών που «σπρώχνουν» το θέμα του Νοσοκομείου Ώρα Μηδέν, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των επαφών τους σε όλα τα κεντρικά ΜΜΕ και τα κανάλια. Ιδιαίτερα σε μια συγκυρία που η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη *και όσων μπορεί να ακολουθήσουν αν δεν ενεργοποιηθούν οι ίδιοι οι πολίτες) ξεχειλίζει και κρατάει όλο το πολιτικό σύστημα και όλους τους πολιτικούς σε διαρκή ανησυχία.

Και το ότι δεν επιδίωξαν οι τοπικές αρχές να έρθουν σε επαφή με την επικοινωνιακή αυτή ομάδα ή να καλέσουν εκπρόσωπο της στο δημοτικό συμβούλιο, λέει πολλά.

Αντί λοιπόν για ένα γενικόλογο ψήφισμα Δημ. Συμβουλίου που είναι πολύ κατώτερο και αναποτελεσματικό,  ακόμα και από την περσινή πρωτοβουλία επαφών του συντονιστικού τους, με την ηγεσία του Υπ. Υγείας, το γραφείο Πρωθυπουργού, την ΠτΔ, τους αρχηγούς κλπ, καλύτερο (και πιο ‘πιασάρικο’ προεκλογικά) θα ήταν να βάλει για παράδειγμα ο δήμος το χέρι στο ταμείο και να ενισχύσει τον τομέα υγείας και πρόνοιας όπως κάνουν άλλοι δήμοι της χώρας*.

Γιατί οι εκλογές πλησιάζουν και ο κόσμος (αν κρίνουμε απ’ όλες τις τελευταίες αναμετρήσεις) έχει μάθει να κρίνει πλέον με βάση το αποτέλεσμα και όχι τα ΘΑ.

*Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει επίδομα 1.000 ευρώ σε νέους γονείς  για το πρώτο τους παιδί
*Δήμος Κέρκυρας δίνει βοήθημα 200 ευρώ για γυναικολογικές εξετάσεις κ.ο.κ.

 

96 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νοσοκομείο ώρα μηδέν.Συμφωνω απόλυτα.Πολυ σωστά, δεν έχουμε γιατρούς.Και τί κάνουμε τώρα; Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ λόγω ελλείψεως δύο- τριών ιατρών;Με όλα τα επακόλουθα; Ξεχάσαμε την ολέθρια διακυβέρνηση 4 χρόνια;Μεταναστευτικό, capital control,,Grexit, συμφωνία Πρεσπών,πλειστηριασμοί, ελληνοτουρκικά, θέση της χώρας στην διεθνή κοινότητα, τουρισμό , Πολακισμος, κολλητοί τρομοκρατών, αστυνόμευση, επιδόματα, επιδοτήσεις….. Μπαίνοντας στο παραβάν θα κρίνει ο λαός και θα συγκρίνει.Φθηνη αντιπολίτευση ,πάνω σε ένα τραγικό γεγονόςστην χώρα και στην Κω λόγω ελλείψεως δύο-τριών γιατρών δεν κερδίζεις.Η χώρα χρειάζεται στιβαρά χέρια όπως του Μητσοτάκη και ισχυρή κυβέρνηση όπως η ΝΔ.Υπομονη και σε λιγότερο από 60 μερες θα το διαπιστώσετε.Δεν ψηφίζουν μόνο οι αναγνώστες της σελίδας, ψηφίζει όλη η Ελλάδα….. Όσο για τους αιθεροβαμμονες,…Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…….

 2. Ωχ βρε αδερφέ τι με ζαλίζεις τώρα .έχω να κάνω νύχια και μαλλιά και σπα και μποτοξ και λίφτινγκ. Τι γιατρούς θέλετε; ;ότι θέλετε; Ότι πείτε; Νέο Νοσοκομείο;; αμέσως; Μια στιγμή να εκταμίευσω τα εκατομμύρια ….θα θα θα θα θα θα θα θα …..

 3. Βρε παιδια μιλαμε για εναν Δημο που η τσιγκουνια ειναι συνωνυμη με την δυνατοτητα εαν ειχε ο Δημαρχος μας να κοιματε με το ταμειο του Δημου ωστε να εχει την σιγουρια και την ασφαλεια οτι δεν θα χαλασει σεντς θα το εκανε το πιστευω ακραδαντα..
  Ολοι οι δημοι κανουν εκδηλωσεις για τους Δημοτες ποτε εκανε ο Δημος Κω κατι αναλογο?
  Ο πλεον πλουσιος δημος της Χωρας και ο ποιο φτωχος ελειπης σε εργα με μηδεν κοινωνικο αντικρυσμα χωρις σχεδιασμο χωρις αυριο χωρις οραμα
  Η τσιγκουνια Κυριτση και Νικηταρα ποιος θα καταφερει να μαζεζει ποιο πολλους παραδες στα ταμεια λες και ησαν δικα τους χρηματα ειναι παραμοιωδης και κωμικοτραγικη οταν υπαρχουν τεραστιες ελειψεις σε παιδικους σταθμους, στην Υγεια, στην εκπαιδευση, στην στηριξη φτωχων Κωων και οχι μονο σε ειδικες ομαδες που δαπανουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω για επανενταξη με φουλ επιδοματα, και στους Κωους στην απεξω με ενα χτυπημα στην πλατη δεν εχουμε χρηματα εχασες
  Αντι να γινονται εργα με ανταποδοτικοτητα γινονται νησιδες πανω σε υπαρχουσες νησιδες 635 χιλ ευρω, οταν με εναν κυκλικο κομβο 30.000 ευρω καθαρισες
  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ……..!!!

 4. Αυτό μας ενδιαφέρει να εδραιωθεί το νοσοκομείο με γιατρούς δεν φταίει η διοίκηση που δεν έρχονται τόσα χρόνια τη έκαναν για το νοσοκομείο πόση έχουν περάσει πριν χρόνια που δεν είχε καρδιολόγο ερχόντουσαν από την Ρόδο για να καλύψουν τη τόσα χρόνια τη έκαναν τώρα σας φτει η διοίκηση άντε από κει.

 5. Η στιβαρή κυβέρνηση της ΝΔ… πρόκειται σε λίγο καιρό, να ιδιωτικοποίησει.. Την υγεία το ΕΣΥ… Το έχει εξαναγκειλει εξαλου ο Πλεύρης… Για ξεκίνημα με αρχή συγχώνευσης 60 νοσοκομείων…. Αυτή η στιβαρή κυβέρνηση.. Σε 3 χρόνια πάτωσε το ΕΣΥ.. με τις διαθεσιμότητας τις αναστολές ανεμβολιαστων 10 χιλιάδων γιατρών… Δεν έκανε τίποτα για τις ελλείψεις προσωπικού.. Αντίθετα.. Προωθουσε τα εμβόλια…. Τα όποια δυστυχώς… Ανέβασαν την θνησιμότητα μαζί με τις ελλείψεις χειρουργείων…. Σε μερικές δεκάδες χιλιάδες .. Πολίτες..λεφτά και εκκατομυρια για επιδοτήσεις Τσιόδρα, και ΜΜΕ , και άλλων είχαν… Για προώθηση εμβολίων Όμως για ενίσχυση νοσοκομείων όχι…

 6. Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό υγείας κ.Αθανασιο Πλεύρη

  Αξιότιμε κ.υπουργε υγειας,

  εργάζομαι ως νοσηλεύτρια στο ΕΣΥ,τα τελευταία 25 χρόνια .

  Είμαι από αυτούς τους χαρακτηρισμένους από εσάς ως”ριψασπίδες”, τους εν αναστολή, που μετά την πάροδο 6 μηνων, είχα τη “χαρά” να νόσησω κ να επιστρέψω προσωρινά στην εργασία μου!

  Που φτάσαμε! Η νόσηση να θεωρείται χαρά κ η υγεία να ποινικοποιείται!

  Έχω υπηρετήσει άοκνα κ με αυταπάρνηση το ΕΣΥ στα 25 αυτά χρόνια,στερούμενη τα παιδιά κ το σύζυγό μου,οικογενειακές στιγμες σε ημέρες γιορτών,δύο βάρδιες που να απέχουν λιγότερο από 12 ώρες μεταξύ τους(παράνομο,σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο)….

  Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων το ένα φοιτητής κ ζω στο ενοίκιο.
  …..
  Το κράτος σας,το “κράτος δικαίου”όπως αρέσκεστε να το αποκαλείτε,με τιμώρησε κ θα συνεχίσει την τιμωρία μου μόλις λήξει το πιστοποιητικό νόσησης, διότι δε συναίνεσα στη χορήγηση ενός σκευάσματος που δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, εξακολουθεί να έχει άδεια χορήγησης υπό όρους έκτακτης ανάγκης (γιατί άραγε;)….

  • Τι παραμύθι είναι αυτό;Πιάσατε τις επιστολές να πισετε πάλι ;Απλά αν είχε 25 χρόνια πολύτεκνη η κυρία θα ήταν συνταξιούχος.Έλεος .Άσχετο αφού δεν πιστεύεις στη επιστήμη γιατί δουλεύεις στην υγεία;

 7. .. » Μήπως έχετε να μας πείτε κάτι για τους ξαφνικους θανατους εφηβων κ υγιών νεαρών ενηλίκων που συνέπεσαν με την πρόοδο του εμβολιασμού;

  Είχα το”θράσος”κ την “απαίτηση” να θέλω η ίδια να αποφασίσω για τον εαυτό κ το σώμα μου ,χωρίς να υπακούω τηλεειδικους άσχετων ειδικότητων κ αμφιβόλου εκπαίδευσης (παρεμπιπτόντως:τη λέξη”αυτοδιάθεση την έχετε υπόψιν η σας είναι παντελώς άγνωστη;).

  Αντιθέτως, οι αποφάσεις μου, όπως κ πολλών συναδέλφων μου, βασίζονται σε γνώμες ειδικών παγκόσμιας εμβέλειας, που τεχνηέντως αποσιωπούνται από τα καλοταϊσμενα κανάλια σας….

 8. .. » Έχοντας, λοιπόν αυτό το”θράσος”, πήρα αυτό που μου άξιζε: Μηδέν εισόδημα κατά παρέκκλιση κάθε ισχύουσας διάταξης”, διότι θεωρούμαι από το νομοθέτη πιο επικίνδυνη από τον επικινδυνότερο εγκληματία κι ας είναι αυτός παιδεραστής η διακινητης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού η γιατρός που χρηματίζεται…ΕΓΩ είμαι ο δημόσιος κίνδυνος, εκείνος όχι…

  Γι αυτό το λόγο δικαιούται 50 η 75 τοις εκατό του μισθού του, ενώ εγώ το απόλυτο μηδέν….Όπου η προσωπική αντωνυμία”εγώ”,εννοείται ο κάθε συνάδελφος υγειονομικός σε αναστολή….

  Μπορείτε μήπως, να μας εξηγήσετε, 13 μήνες από την έναρξη των αναστολών, δεδομένου ότι οι ανεμβολίαστοι απουσίαζαν από τα νοσοκομεία,”τις πταίει” για την τεράστια ενδονοσοκομειακή διασπορά του ιού;»..

 9. .. » Μήπως τελικά τα “εμβόλια” δεν ήταν κ τόσο εμβόλια,αλλά μάλλον γενετικοί τροποποιητές, που αλλοιώνουν το DNA (γιατί;) και που μεταξύ των παρενεργειών που επιφέρουν, είναι η πτώση του ανοσοποιητικού, εξ ‘ου κ οι πολυάριθμες νοσήσεις εμβολιασμένων;

  Μπορείτε, επίσης,να εξηγήσετε, γιατί συμπεριφέρεστε με τρόπο αντίθετο προς τις αρχές της “πληροφορημένης συναίνεσης” κ του εξαναγκασμού σε ιατρικές πράξεις”,έννοιες που αποτελούν την πεμπτουσία του διδακτορικού σας;Μήπως υποφέρετε από αμνησία;

  Η μήπως μπορείτε να ερμηνεύσετε κατά ποιάν λογική,οι ‘ηρωες’ του παραπροηγούμενου χειμώνα – εμείς οι υγειονομικοι – που αψηφώντας ακόμα κ την ίδια μας τη ζωή,με λιγοστά μέτρα ατομικής προστασίας, χειροκροτούμενοι από τη δική σας κυβέρνηση, μετατράπηκαμε ,εν μια νυκτί, σε επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία κ έκπτωτους;»..

 10. .. » Πως τα χειροκροτήματα κ οι διθύραμβοι μετατράπηκαν σε καταδίκη σε θάνατο δια της πείνας, αυτοστιγμεί;

  Έχετε ιδέα τι είναι να σε πετούν στο περιθώριο, σαν στυμμένη λεμονόκουπα, θεωρώντας σε άχρηστο,επειδή απλά είχες κ εκδηλώσει διαφορετική άποψη από το σύνολο;

  Υποδειχτεί μου ένα κράτος,που ακολουθεί παρόμοια πολιτική στο θέμα αυτό…

  Αν η δημοκρατία είναι ταυτόσημη με την δια εξαναγκασμού υποταγή,τότε , φοβάμαι, πως θα πρέπει να γράψετε εξ ‘αρχής το λεξικό των εννοιών….

  Γνωρίζετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμασταν όλα αυτά τα χρόνια;

  Πολύ αμφιβάλλω …διότι όσοι υπουργοί υγείας διαδέχτηκαν ο ένας τον άλλον στη διάρκεια της 25ετους θητείας μου, ερχόταν πάντα προγραμματισμένα στο νοσοκομείο.

  Τοσο προγραμματισμένα,που υπήρχε χρόνος να λαμψουν τα πάντα,ως και να μοσχοβολουν αποσμητικο οι διάδρομοι …»

 11. .. » Επισκέφτηκατε ποτέ το ΤΕΠ η οποιοδήποτε τμημα του νοσοκομείου απροειδοποίητα,για να διαπιστώσετε ‘ιδιοις ομμασι’ τα προβλήματα των ασθενών κ των εργαζομένων,να συνομιλήσετε μαζί τους;

  Έχετε ιδέα πως νοιώθει ένας εργαζόμενος που η υπηρεσία του χρωστά άδειες τριών ετών;

  Ξέρετε τι θα πει να καταθέτει κάποιος ψυχή καθημερινά;

  Γνωρίζετε ότι υπεύθυνο για τη λειτουργία των νοσοκομείων είναι το φιλότιμο του προσωπικού και μόνον αυτό;

  Θλίβομαι που η πραγματικότητα αποδεικνύει περίτρανα,ότι οι επισκέψεις σας περιορίζονται σε ολιγολεπτους χαριεντισμους και ανταλλαγές φιλοφρονησεων με τις διοικήσεις των νοσοκομείων,που το μόνο που κάνουν,ως διορισμένες από εσάς,είναι να σας χαϊδευουν τα αυτιά!

  Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής,είναι η διαιώνιση μιας κατάστασης με όλα τα κακώς κείμενα,με τους υπουργούς υγείας να κάνουν διαγωνισμό ποιος είναι ο χειρότερος…

  Δε θα αναφερθώ σε αναλογίες νοσηλευτών προς ασθενείς,ούτε γιατρών προς νοσηλευτές… »

 12. .. » Ειναι γνωστό τοις πάσι, άλλωστε, πως η χώρα μας έχει χειρότερες αναλογίες ακόμη και από τη Ζιμπάμπουε…

  Δε θα αναφερθώ στις ελλειψεις σε υλικοτεχνική υποδομη και αναλωσιμα,ούτε στον πεπαλαιωμένο τεχνικό εξοπλισμο….

  Δε θα σας πω ότι καθημερινά γινόμαστε ‘πατενταδοροι’ προκειμένου να καταστήσουμε αποδοτικότερη την εργασία μας προς όφελος των ασθενών.

  Δε θα σας αναφέρω πως ο πολύπλευρος ρόλος των νοσηλευτων,υπαγορεύει καθήκοντα που δε συμπεριλαμβάνονται σε καθηκοντολογια,αλλά υπαγορεύονται από τις πολύπλευρες αναγκες του ασθενούς…

  Δε θα αναφέρω,ακόμα,ότι οι σημερινές αποδοχές ,μετά από 25ετη εργασίας,έχουν σχεδόν εξισωθεί με αυτές των νεοδιοριστων…

   Επιπλέον,οι χώρες ,η μία μετά την άλλη,κηρύσσουν τη λήξη της πανδημίας κ όπως είναι φυσικό,άρουν τις οποιες υποχρεωτικοτητες…

  Στη χώρα μας,ούτε λόγος για λήξη της πανδημίας,ούτε λόγος για άρση υποχρεωτικοτητων…

  Ξέρετε πολύ καλά,καλύτερα από τον καθέναν,ότι από τις αρχές του καλοκαιριού,δεν εφαρμόζονται πουθενά πιστοποιητικά εμβολιασμού κ νόσησης,μάσκες,τεστ κλπ

 13. .. » Μετά από όλα τα παραπάνω,τι νόημα έχει να βρίσκονται τόσοι υγειονομικοί έξω από τις δομές υγείας;Μας είπατε πρόσφατα ότι είναι μόνο 170 γιατροί εκτός….

  Και οι υπόλοιποι υγειονομικοί(που δεν είναι μόνο γιατροί)που βρίσκονται κύριε υπουργέ,εντός;

  Και όταν λήξουν τα πιστοποιητικά νόσησης τους,τι νομίζετε ότι θα γίνει;θα εμβολιαστούν;”

  Πλαναστε πλάνη οικτράν,”αν πιστεύετε κάτι τέτοιο …Βλέπετε πως όσο κι αν προσπαθήσατε να μας εκβιασετε,δεν τα καταφέρατε….
  Σταματήστε να αυτογελοιοποιειστε κι άλλο και ως υπουργός υγείας και ως κυβέρνηση και δείτε την αλήθεια κατάματα!

  Έχω πολλά ακόμα να πω κι άλλα τόσα να γράψω …

  Σε μια ύστατη όμως προσπάθεια επίκλησης της λογικής, σας καλώ να πάρετε πίσω τις αναστολές, μιας και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι ανυπόστατος και χωρίς κανένα επιστημονικό έρεισμα!

  Αφού εμβολιαστηκε το 97 τοις εκατό του υγειονομικού προσωπικού,όπως ο ίδιος είπατε σε πρωινή εκπομπή, άρα επιτεύχθηκε η πολυπόθητη ΑΝΟ(η)ΣΙΑ της αγέλης,τότε ποιος ο λόγος να ασχολείστε οφθαλμοφανως εμμονικα με το 3τοις εκατο;επειδή δεν υπάκουσαν;.. »

 14. … » Αρκετοι ασθενείς χάθηκαν από υποστελέχωση των δομών υγειας…

  Σταματήστε το διχασμό μεταξύ ανεμβολιαστων: Πως οι εμβολιασμενοι συνάδελφοι που συμπλήρωσαν 7μηνες από τη δεύτερη δόση κ χωρίς να κάνουν τρίτη(ανεμβολιαστοι κατ’εσας)δικαιούνται να εργάζονται;Οι ίδιοι οι ‘δικοι’σας ειδικοί απεφάνθησαν ότι μετά την παρέλευση 7μηνων από τη β δοση(στην πράξη πολύ λιγότερο),η ανοσία καθίσταται μηδενική.Αρα, ποια είναι τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία δύο πολίτες στην ίδια κατάσταση(ανεμβολιαστοι) έχουν διαφορετική αντιμετώπιση;(ο ένας δικαιούται να εργάζεται,ο άλλος όχι;)

  Η ισότητα απέναντι στους νομούς και στο Σύνταγμα τι απέγινε;

  Πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας,έχει παρατηρηθεί τέτοιες ευπλαστοτητα στους νομουςμονο με την κυκλοφορία μιας ΚΥΑ…το γνωστό “κατά παρεκκλιση κάθε ισχύουσας διάταξης”…..

 15. Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!Οι ασθενεις πεθαίνουν στα νοσοκομεία από έλλειψη προσωπικού!Δεν κινδυνεύουν μόνο οι ζωές των ασθενών,μα συνάμα και των υγειονομικών και των οικογενειών τους,από την οικονομική , ψυχολογική και κοινωνικη εξαθλίωση στην οποία τους υποβάλλετε 13 μήνες τώρα!

  Συστήνω την αδιαπραγματευτη επιστροφή των υγειονομικών στην εργασία τους,διότι η υγεία είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό και δεν πρέπει να συναρταται με κανενός είδους πολιτική η αλλη σκοπιμοτητα.

  Οι αναστολές κ όχι ο ιός αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία!Είναι ηλίου φαεινοτερον!

  Πάψτε τις πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα, πριν να είναι πολύ αργά για όλους!

                            Με εκτίμηση,

             Τσανακλίδου Αικατερινη, ΤΕ νοσηλεύτρια,

  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπολης
  5/10/2022

  • Κανείς δεν μπορεί να αντιπαραθέσει τίποτα στα λογικά και τραγικά ερωτήματα της νοσηλεύτριας! Είμαι πλάι της ( διευκρινίζω οτι έχω κάνει όλα τα εμβόλια, αλλά πολύ φοβάμαι οτι έκανα λάθος)

 16. ως υπαίτιο της διάλυσης του νοσοκομείου Ρεθύμνου..
  Η ανακοίνωση του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή
  Η δημόσια επιστολή παραίτησης από το ΕΣΥ της συναδέλφου Ελένης Ιωαννίδου (Ειδικής Παθολόγου – Λοιμωξιολόγου, επιστημονικής υπεύθυνης Διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου) και τα καταγγελλόμενα σε αυτό το κείμενο είναι το αποκορύφωμα μιας αθλιότητας σκόπιμης κακοδιοίκησης που έχει επιβληθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας με διαρκή επί τρία ολόκληρα χρόνια «κατάσταση πολιορκίας» εκ μέρους του διοικητή ενάντια στους γιατρούς, ενάντια στους λοιπούς υγειονομικούς, ενάντια στους ασθενείς, ενάντια στο ίδιο το νοσοκομείο…

 17. Η διοικητική αυτή αθλιότητα δεν είναι καθόλου τυχαία ούτε ερμηνεύεται από αντιθέσεις ανάμεσα στα γαλάζια πολιτικά «σόγια» της περιοχής όπως σκόπιμα διαδίδεται από κύκλους προσκείμενους στον Πρωθυπουργό σύμφωνα με την προπαγανδιστική γραμμή πως δήθεν για κάθε στραβό φταίνε υπουργοί – βουλευτές – παρατρεχάμενοι και ποτέ ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Για την ακρίβεια, για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Κρήτης ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ήδη από πρόπερσι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε επίσκεψή του στο ΠΑΓΝΗ είχε κάνει δημόσιες δηλώσεις περί «συμπτύξεων» και «συγχωνεύσεων» όσον αφορά τα νοσοκομεία της Κρήτης αφήνοντας υπονοούμενα πως τα νοσοκομεία Βενιζέλειο, Ρεθύμνου, Αγίου Νικολάου και Σητείας είναι περίπου περιττά.

 18. Άλλωστε η τραγική υποστελέχωση και υποχρημαδότηση όλων των δημόσιων νοσοκομείων και όλων των δημόσιων ΚΥ καθώς και η πλήρης ιδιωτικοποίησή τους είναι προσωπικές επιλογές του ίδιου του κύριου Μητσοτάκη, όχι κάποιων δήθεν σατανικών παρατρεχάμενων που τάχα τον υπονομεύουν.

  Η Ένωση νοσοκομειακών γιατρών Ρεθύμνου έχει ήδη πάρει νέες αγωνιστικές αποφάσεις ως κλιμάκωση των από καιρό πρωτοβουλιών της. Η συμπαράσταση της ΟΕΝΓΕ είναι δεδομένη. Το ίδιο και η συμπαράσταση των λοιπών υγειονομικών φορέων (ΠΟΕΔΗΝ, Ιατρικού Συλλόγου κλπ). Όμως εκτός από τους υγειονομικούς πρέπει να εξεγερθεί η ίδια η τοπική κοινωνία. Ο λαός της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου – από το Ροδάκινο ως την Αγία Γαλήνη και από την Επισκοπή ως τα Ανώγεια – πρέπει να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της σωτηρίας του νοσοκομείου.

 19. Το νοσοκομείο του Ρεθύμνου ανήκει στους Ρεθεμνιώτες και στις Ρεθεμνιώτισσες. Δεν είναι τσιφλίκι κανενός Μητσοτάκη και κανενός Κεφαλογιάννη, όπως άλλωστε δεν είναι τσιφλίκι και κανενός Τσίπρα. Το νοσοκομείο πρέπει να σωθεί, η σκόπιμη κακοδιοίκηση – υποστελέχωση – υποχρηματοδότηση – ιδιωτικοποίηση των πάντων πρέπει να κοπεί με το μαχαίρι.
  !

  • Η απλή λογική λέει ότι όταν η αύξηση έχουμε αύξηση αυτοκινήτων, αύξηση κίνησης,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ το οδικό δίκτυο και ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ πλατείες.Δημιουργουμε θέσεις πάρκινγκ και δεν καταργούμε.Τωρα τί συμβαίνει εδώ, απάντηση δεν θα πάρεις γιατί έχω ρωτήσει 3 δημοτικούς συμβούλους και όλοι με παρέπεμψαν στον σχεδιαστή του έργου.Προβλεπω σε 1μηνα με την παράδοση του έργου,η ουρά στην είσοδο της πόλης να φτάνει στου Καλέργη το βουλκανιζατέρ και στην έξοδο από χάνι έως σημαίες.Θυμιθειτε το…..

  • Σε 14 copy paste που αφορούν άλλο νοσοκομείο και την περίοδο της αναστολής προσπαθείς να μας πεις τί;Στο Ρέθυμνο ας τα βρουν γιατί δεν πιστεύω αυτοί να ενδιαφέρεται για εμάς.Για αυτούς που ήταν σε αναστολή μάθε ότι επέστρεψαν στην δουλειά τους.Ασε την προπαγάνδα.Παραδεχθηκα ότι έχουμε πρόβλημα.Πες όμως και εσύ την πρόταση σου . Ποιόν προτείνεις να ψηφίσουμε; Όχι σε όλους; Και μετά; Πάλι ΣΥΡΙΖΑ; Όχι, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.Εσυ συνέχισε ξενύχτι, copy paste και ονειρεψου ανατροπή του Μητσοτάκη και ΝΔ.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

 20. θά ήθελα νά βγεί κάποιος αρμόδιος από τόν δήμο καί νά γράψει ποιά είναι τά θετικά αυτής τής επέμβασης στήν είσοδο-έξοδο τής πόλης….. καί τά αρνητικά βέβαια…… αναμένω άμεση απάντηση. φαντάσου νά γίνει ατύχημα μέ νταλίκα (νά πέσουν φορτία στό οδόστρωμα-έχει συμβεί παρακάτω- καί νά γινει και δυστύχημα)…..αναμένουμε απάντηση

  • Η απλή λογική λέει ότι όταν η αύξηση έχουμε αύξηση αυτοκινήτων, αύξηση κίνησης,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ το οδικό δίκτυο και ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ πλατείες.Δημιουργουμε θέσεις πάρκινγκ και δεν καταργούμε.Τωρα τί συμβαίνει εδώ, απάντηση δεν θα πάρεις γιατί έχω ρωτήσει 3 δημοτικούς συμβούλους και όλοι με παρέπεμψαν στον σχεδιαστή του έργου.Προβλεπω σε 1μηνα με την παράδοση του έργου,η ουρά στην είσοδο της πόλης να φτάνει στου Καλέργη το βουλκανιζατέρ και στην έξοδο από χάνι έως σημαίες.Θυμιθειτε το…..

  • Μανολη πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.Πιστεύεις ότι αυτοί ξέρουν;Εδώ ανακοίνωσε εχθές προέκταση του δρόμου ο δήμαρχος από την Πειραιώς προς Μαρίνα.Ένας δρόμος αδιέξοδος με την κατασκευή που κάνουν.Ας τον πάρει κάποιος τον δήμαρχο να τον Παρί από το Αμπάβρη από τον καινούργιο μεγάλο δρόμο προς τα χωριά.Να δούμε πως θα βγει.

 21. Προς Νεοδημοκρατη. Φίλε λυπάμαι που ένα τέτοιο θέμα το προβάλεις με την κομματική σου ταυτότητα. Πρέπει επι τέλους να καταλάβετε όλοι εσείς οι κοματαρχες, όλοι εσείς οι χειροκροτητες ότι το ζήτημα του Νοσοκομείου μας καίει όλους..Θα προσφέρατε έργο στον τόπο αν εσύ και η Νομαρχιακή επιτροπή τηςΝ.Δ υποβάλατε παραίτηση από όλα τα όργανα της ΝΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Εύχομαι να μην βρέθητε στην αναγκη εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας να νοσηλεύτητε τότε μόνο θα καταλάβετε την αγανάκτηση των συμπολιτών μας.Εχουν χαθεί άνθρωποι και εσύ επιμένεις αρκεί να μην χάσει ψήφους το κόμμα σου..Τόση αξία δίνεις στη ανθρώπινη ζωή..

  • Και σε ρωτάω φίλε πυλιωτη, γιατί εδώ ζω, εργάζομαι, έχω οικογένεια, πηγαίνω σε αυτό το νοσοκομείο και το έχουμε χρειαστεί οικογενειακώς.Τι πρέπει να κάνω όσον αφορά τις εκλογές;Να μην πάω να ψηφίσω;Να παραιτηθώ λες από την ΝΔ; Και μετά; Θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναζήσω όλα αυτά που σου περιέγραψα.Θα είναι σαν να πυροβολω τα πόδια μου.Οχι, μπροστά στο να ξαναζήσω όλα τα παραπάνω, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ, γιατί η Ελλάδα δεν είναι μόνο το νοσοκομείο της Κω.Αυτα είναι σπεκουλα του ΣΥΡΙΖΑ και το μοναδικό χαρτί που έχει να παίξει η αντιπολίτευση τοπικά.Γιατι τους είδαμε, τους κρίναμε και τους στείλαμε στον αγύριστο… Χρόνια πολλά στο Πυλί και στην Κω που αγαπάμε.Κατι θα γίνει και με το νοσοκομείο, υπομονή… Όσο για τους παραπάνω που βρίζουν, απαντώ:Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…

   • Είσαι δειλός ανθρωπάκι, κρύβεσαι,ειδικά για το θέμα του Νοσοκομείου, επειδή είμαι μέσα τώρα και γράφω ότι ακριβώς λένε όλοι,ότι ώρα θες σε ,,,,,,σου δείχνω πόσο δειλός και ……είσαι..κάνε μια αποδοχή να με συναντήσεις ..εδώ δημόσια και θα σε κάνω σταθμάρχη..αν έχεις …… βγες και αποδεξου την πρόκληση..έλα στην είσοδο του νοσοκομείου και θα δεις τι τραβάνε όσοι πίστεψαν έναν μονοκράτορα,ένα μανιτού,έναν Θεό ηλίθιε ///////.

  • Να παρετηθουν τα κοματοσκυλα από το νοσοκομείο που διώχνουν τους γιατρούς που έρχονται.

 22. Ο κόσμος πάει μπροστά και εδώ ακόμα ασχολούμαστε με ψεκασμενους Γκαγκομητσοτακοπλευροφασιστες Ασχολουχαστε

 23. Σας ενημερώνω μάλλον εσένα που γράφεις τόσα σχόλια.Ο ΠΟΥ και το Ελληνικό υπουργείο υγείας έχουν κηρύξει λήξη συναγερμού για την επιδημία.Ασχολησου με κάτι άλλο πια.Ξοφλήσε τα χρέη σου ο Σώρρας;Κοιτά στον ουρανό τα αεροπλάνα αφήνουν πολύ ψέκασμα;

 24. : «Καλώς έκλεισα τα νοσοκομεία γιατί δεν είχαν κίνηση – Εμβολιαστείτε για να μην πηγαίνετε»
  Α.Γεωργιάδης: «Το μήνυμα δεν είναι κάνε προσλήψεις στα νοσοκομεία, αλλά κάντε το εμβόλιο για να μην πηγαίνετε στο νοσοκομείο»
  βρήκε και τη «λύση» για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ, καθώς υποστήριξε ότι αυτή δεν είναι οι προσλήψεις, αλλά το να κάνουν το εμβόλιο οι πολίτες και να μην πηγαίνουν στο νοσοκομείο, αγνοώντας βέβαια ότι τον τελευταίο καιρό πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα απ’ ότι ανεμβολίαστοι,
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΊΡΕΣΤΕ.. ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ…(προωθητες εμβολίων.

  • Ποσό ανόητος είσαι;Πες μας τον εκλεκτό σου;Μόνο οι ανόητοι δεν έχουν άποψη και είναι με τον κανένα;Εσυ φαίνεσαι έξυπνος ,πες τον εκλεκτό σου να συζητήσουμε.

    • Κουραστικός.Εσυ έχεις δηλώσει ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και θα είσαι ανεξάρτητα τι γίνεται στη χώρα,ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζεις.Όποτε τι κανείς το κοπο να μεταφέρεις ότι βρεις ;Σε δικαιολογώ μέχρι ένα σημείο.Τι θα Ήσουνα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;Θα είχες πεινάσει αν στηριζόσουνα στις δικές σου δυνάμεις.Σε λυπάμαι…θα φύγεις παπου και υα λένε ο γλυφτης.

    • Ανδρουλάκης: ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και εμένα, να πάρω ένα 10% και εγώ θα αποφασίσω ποιός θα κυβερνήσει την χώρα.Δεν σας τον λέω γιατί δεν ξέρω ποιος είναι αυτός.Οχι πάντως Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας, ούτε κάποιος άλλος από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.Ρε γέρο ΨΙΤ πάτε καλά; Για κορόιδα ψάχνετε; Θα πατωσετε,ο Λοβέρδος σας την είπε.Εντομεταξυ δεν έχει παραιτηθεί ακόμη από ευρωβουλευτής.Που πάτε ρε,με τους συνομηλίκους σου;Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

    • Ευτυχως που καποιοι διαφερουμε απο την σαπια κοινωνια…
     οσο και να κοιτας τον καθρεφτη θα βλεπεις μοναχα τα μουτρα σου…..
     σαπια miranta…
     Oσο για το βολεμενο κοπροσκυλο της νεοφιλελε δεξιας(Νεοδημοκρατης)..κανενα σχολιο….
     ζει για να ειναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!
     https://uploads.disquscdn.com/images/374a3ce0efef6bdf1c2abd7a6fa7dc527acb5a6ec7811c7249124847ab34655b.png

 25. Που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση,, θα λύσει το πρόβλημα της υγειας, της οικονομίας, της φτώχειας…. Οποίος πολιτικός βρεθεί να λύσει τα προβλήματα σε αυτούς τους τομείς.. Να μου τον πείτε να τον ψηφίσω.. Αν όμως δεν κάνει αυτά που θα υποσχεθεί… Θα τους φτύσω στα μούτρα..και αυτόν και τους ψηφοφόρους του.. 40 χρόνια.. Σας μάθαμε πουλημένοι… 300 τομάρια,, πουλάτε τα πάντα,, ιδιωτικοποιείται τα πάντα…εδώ και 40 χρόνια. Για να γεμίσετε τις τσέπες σας…Ο κάθενας πολιτικός με ξένα. Fund στο εξωτερικό ως αντάλλαγμα των πωλήσεων.. δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.. Και απουλητο… Η Ελλάδα ανήκει πλέον σε ξένους.. Υγεία, οικονομία, ενέργεια.. Εδάφη, ΟΣΕ, ΔΕΗ, … ΟΛΑ.. Ενα κόμμα είστε όλοι.. Και ο ηλιθιος Έλληνας.. Ψηφίζει 5διαφορερικα κόμματα…. Απορω στους βλακες φατατικούς κάθε πλευράς…τετοια ηλιθιότητα δεν έχω ξαναδεί.. .. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.. Ένα κόμμα.. Το θέμα είναι ποιος θα βγει αρχηγός τους…

 26. ΣΚΑΪ… (ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΑΘΗΝΣΙΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ. ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΏ
  ΑΝΤ (ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ… ετήσιος μισθός.. 100 χιλιάδες ευρώ…
  ΓΙΑ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΈΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ..

  • Εσυ ασχολησε με τους δημοσιογράφους και τους μισθούς τους;Γίνε και εσυ.Αλήθεια είσαι τόσο ανόητος;Ο δημοσιογράφος θα σου πει τι να ψηφίσεις;Ποιος είναι καλός και ποιος κακός;Ζωή δεν έχεις; Κρίση δεν έχεις;Επειδή οι φασιστες είστε λίγοι νομίζεις ότι σας εμποδίζουν οι δημοσιογράφοι να αυξηθήτε;

 27. Δήμαρχε έχουν προκηρυχθεί θέσεις δημοτικών αστυνόμων σε όλη τη χώρα.Εμείς είμαστε κομπλέ;Έχουν προκηρυχθεί θέσεις η δεν έχετε πάρει χαμπάρι και αρχιληστές μόνο πως θα πουλήσει χλοοτάπητες ο κολλητός ;

 28. Είπα να μην απαντήσω...στις αμοιβαδες νεοδημοκρατες.. Αλλά η συνήθως ηλίθια Μιράντα

  Δεν εχει ξεκολλήσει να βρίζει ως φασιστες… Το 80%του πληθυσμού.. (διότι το ποσοστό της ΝΔ Θα είναι 1,5 εκκατομυριο ψηφοροι…).. Δεν μπορώ να καταλάβω ο όρος φασίστας τι υποδηλώνει!? … Κάποιος που δεν ψηφίζει ΝΔ..? Η γιαγιά μου είναι Φασιστρια… Ο πατέρας μου φασίστας,,, όλο μου το σόι φασιστες,, οι φίλοι μου φασιστες,, η γυναίκα μου Φασισταρια.και γύρω στα 8 εκκατομυρια Έλληνες φασιστες.. ..λοιπόν.. Έτσι Μιράντα.?? Κατάλαβες γιατί σε λεω ηλίθια..!!!

  • Προς « Είπα να μην απαντήσω...στις αμοιβαδες νεοδημοκρατες.. Αλλά η συνήθως ηλίθια Μιράντα ».

   Γιατί βάζεις τον εαυτό σου στο 80%;Αλλο ΣΥΡΙΖΑ άλλο ΠΑΣΟΚ και διαφορετικό οι φασιστες της ΧΑ και του Κασιδιάρη.Τι δεν καταλαβαίνεις;

 29. Μπορείς με αποδείξεις.. Σε νούμερα, αριθμούς, επίπεδο βιωτικο επίπεδο … Να μας αποδείξεις πως η Ελλάδα είναι ισχυρή…μια Άπλη ερώτηση…?? Πως γίνεται μια χώρα να είναι ισχυρή όταν το χρέος είναι 400 δις,, όταν έχει ξεπουλήσει τα πάντα.. Σε ιδιώτες,, όταν ο Έλληνας τρέφεται με market pass, energy pass,,.. Και χωρίς νοσοκομεία, υγεία, αγροτική ανάπτυξη,,.. Μηδενική παραγωγή..με μισθό 700 ευρώ.. Καμία Βιομηχανια, ανεργία, και γεμάτη. λαθρομετανάστες… Η ώρα δεν είναι ισχυρή..ειναι στο έλεος των αρπαχτικων.. Πουλημένη για 100 χρόνια … . Ηλίθια…!!!. Βλεπω τον ισχυρο ΟΣΕ…ούτε σε τριτοκοσμικά χώρες, υπάρχει τέτοιος σιδηρόδρομος…και αν ξαναπείς για φασιστες… Θα σου βρίσω …………… Η Λ Ι Θ Ι Α… αμοιβαδα

  • Αφού σε συγχαρώ για το πρωτότυπο nick σου.Εχθές ήρθες Ελλάδα;Δεν έχεις μέτρο σύγκρισης;Φασίστας δεν είσαι;Πως να σε πω;Δημοκράτη;Ναι είμαι ενάντια στο κρατισμό όπως του ΟΣΕ.Είναι δολοφόνος ο σταθμάρχης και οι συνάδελφοι του που την κοπανισαν και ο επιθεωρητής που πήρε αναρωτική και οποίος έβαλε υπηρεσία κάποιον 5 μέρες συνέχεια έναν άσχετο για να πάρουν ρεπό οι παλιοί και εύκολα ωράρια και μπήκαν σε μικρουσ Σταθμούς να πάρουν εκτός έδρας.Έπαιζαν με ζωές κάνοντας χαβαλέ.Θύμισε μου κάποιο σχέδιο μήπως δεν το πρόσεξα από κάποιο κόμμα;Να πάρουμε το σύστημα που δεν χρειάζονται άνθρωποι και παράλληλα να προσλάβουμε πολλούς να κάνουν τι;Να πάρουμε τα τραινάκι από τους Ιταλούς να τα κάνουμε κρατικά;Έφταιγε το τρένο τελικά ;Ο ΟΣΕ είναι κρατικός με την μεγαλύτερη περιουσία στη Ελλάδα μετά την εκκλησία.Άσχετο μπάσκετ και βρήκες λίγο θάρρος .Στις εκλογές θα ψηφίσεις κανένα;.Όχι δεν σε λέω φασίστα …είσαι απλά.

 30. miranta
  25 Μαρ 2023 at 21:17:50
  Ποσό ανόητος είσαι;Πες μας τον εκλεκτό σου;Μόνο οι ανόητοι δεν έχουν άποψη και είναι με τον κανένα;Εσυ φαίνεσαι έξυπνος ,πες τον εκλεκτό σου να συζητήσουμε.

  ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΌΓΟ…. ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ….
  Συμφωνώ… Μόνο οι ανόητοι δεν εχΟυν άποψη… Όπως εσύ… Το ποσό ανόητος είσαι… Φαίνεται.. Ότι δεν μπορείς να αρθρώσεις ένα λογικό επιχείρημα για τον ΒΌΘΡΟ που λέγεται ΝΔ…. Και τον πιο ελεεινό βρωμιαρη πρωθυπουργό.. Της ΝΔ . κάνεις δεν μίλησε για ΠΑΣΟΚ σύριζα..όλοι τα ιδια ειναι… .αλλά η ΝΕΑ ΝΔ.. ειναι η κορυφή της βρωμιάς.. Όταν θες να βρίζεις… Να ξέρεις και να δικαιολογεις το γιατι.. .. .ΗΛΊΘΙΑ. αμοιβαδα

  • Εσύ γιατί δεν της απαντάς?
   Βρίζεις εκείνη, βρίζεις την επιλογή της. Σε ρωτάει ξεκάθαρα. Ποιόν υποστηρίζεις.

 31. Κανένα σχόλιο.Απλά πάρε το όνομα που χρεισιμοποιεις να σχολιάσεις.Οποίος δεν έχει άποψη ,οποίος Μπένετ με 10 διαφορετικά nick δεν είναι απλά ανόητος.Είναι και θρασύδειλος.Εγώ θα ψηφίσω ΝΔ γιατί απλά δεν υπάρχει κατι άλλο.Το άλλο είναι τύποι σαν εσένα με πολιτικό λόγω.Ηλίθια ,πατσαβούρα,μια με λες γυναίκα,μια άνδρα μια gay ούτε αυτό δεν έχεις ξεκαθαρίσει στο φτωχό σου μυαλό.

 32. Κυρία Μιράντα.. Κάθε φορά που βρίζεις ως φασίστα κάθε σχολιαστή..

  Νομίζω ότι θα σου αξίζει…Η ανάλογη Απάντηση.. ηλίθια..

 33. Δεύτερη έρχεται η Ελλάδα… Στην φτώχεια, στην ανεργία.. Αααα… Σε ένα χρόνο θα αυξηθεί κατά μερικά εκκατομυρια λαθρο… Τώρα που τους καλεί ο Μητσοτάκης…

  Απαντώ με τα ιδθα λόγια που απάντησες… ΗΛΊΘΙΑ…
  Φασιστακο ότι είσαι σήμερα και η Ελλάδα μας και οι Έλληνες είναι χάρη στα κόμματα που ΛΕΣ…( και της νέας δημοκρατίας ξέχασες να βάλεις… .Πολύ πιο πάνω από κράτη με καθεστώτα που υποστηρίζεις.Μια χώρα ισχυρή και σεβαστή στο πολιτισμένο κόσμο…. (… Χαχαχα…. Το τελευταίο μάλλον το έγραψες για ανέκδοτο….) η μόνη σεβαστή χώρα ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΎ.. για μπίζνες και ξεπουληματα.. είναι η Ελλάδα.. Με τον Καταδότη ελλεινο ξεπουλητη, άρπαγα, γλοιώδες μασώνικο υποκείμενο

  • Δεν έχω δει τον πρωθυπουργό της Χιμπαμπουε να μιλάει στο κογκρέσο και να σηκώνουμε να τον χειροκροτούσαν όλοι.Δεν τον έχω δει να γίνεται δεκτός από τον Βασιλιά της Αγγλίας ούτε να συνεργάζεται στη ΕΕ με τους ηγέτες όλων των πιο πλουσίων δημοκρατικών χωρων και να περνά πολλές φορές τις ιδέες του.Τέλος δεν έχω δει τον πρόεδρο της Ζιμπάμπουε να κάνει τον ηγέτη της χώρας των 80 εκατομυρίων Τούρκων ,τον Ερντογκαν να μας προτρέπει να μην τον ψηφίσουμε και να καταλήγει να του εύχεται το καλύτερο προχθές.Μάλλον δεν έχουμε την ίδια αντίληψη περί σεβασμού.Συνέχισε να με βρίσεις φασιστακο.

 34. Θα συνεχίσει να ξεπουλά υγεία, νερό, αέρα, θάλασσα…. Για μερικές μίζες…. Παραπάνω..

 35. , με την ηθική του Πάμπλο Εσκομπάρ.

  Ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει ένα θηριώδες, ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο όμως δεν λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας, αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα, συμμορίες και ως φαίνεται, εγκληματικές οργανώσεις.

  Όσο μένει στην εξουσία, θα

  • Είναι Τοδο δικτάτορας που σε αφήνει να τον βρίζεις και να κες ότι σου κατέβει και εσένα και τους γραφικούς στο Ίντερνετ που παρακολουθείς και αντιγραφείς.Η Απορια μου είναι αφού τον λες χούντα γιατί δεν τον ψηφίζεις;Φιλοχουντικος χρυσαυγιτης δεν είσαι;

 36. Ως το κόμμα..που θα σώσει την. Ελλάδα,,.. Ρε φίλε.. Συμφωνώ και εγώ… Εγώ γελάσει απίστευτα με όσα γράφεις…. Ξεπερνάς και τον τοτο… Η….σε περίπτωση που δεν ισχύει το πρώτο… Τότε πολύ απλά κερδίζεις το βραβείο πιο ////@ς… Έλληνας….. .

  • Έχεις δίκιο δεν βλέπει ότι ο Αλέξης με τον Ανδρουλακη θα σώσουν την χώρα.Βασικα από τι θα την σώσουν δεν μας είπες.Τελις βάλε ένα όνομα τι πεδευεσε και κανείς τόσα σχόλια με γελεια kicks;Ξέρω είναι στο dna σου απόγονε των κουκουλοφόρων των ναζί.

 37. Δεν κινδυνεύει από τροχαίο…….

  Τώρα καταλαβαίνετε ποιοι έπαιρναν εντολές,από ποιους.. ποιοι έδωσαν .. Ποιοι ήξεραν.. Και γνώριζαν……. Αλλά για να είναι ασφαλής η κυβέρνηση….τους άφησε ελεύθερους..( Νομίζωντας . δυστυχώς οι άμοιροι ότι είναι ασφαλείς…) σε 24 ώρες βρεθηκαννεκροι!..

 38. Που φτάσαμε.... Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ να βρίζουν τους πολίτες ς φασιστες..

  Η Καθηγήτρια Πολιτικής Φιλοσοφίας oυσιαστικά xαρακτήρισε «
  φασίστες» όσους συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επειδή… βρίζουν την κυβέρνηση!
  Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως οι εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και όλη τη χώρα, με βασικό αίτημα την απόδοση των ευθυνών στους πραγματικούς υπαίτιους, ότι είναι φασίστες.
  .. μετά την κινητοποίηση του συλλόγου η ίδια με προκλητικό τρόπο συνέχισε να αναπαράγει και να επιμένει στην αρχική της τοποθέτηση η οποία είναι ίδια με αυτή της Νέας Δημοκρατίας και του Πορτοσάλτε και που αναπαράγουν όλα τα ΜΜΕ
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

 39. Τελικά ο Μητσοτάκης... Κανει ότι είναι δυνατόν με τον φίλο του Ερντογάν...

  Για συνεκμετάλλευση…
  Και όπως είπε και ο κ.
  ο Αναστασιάδης είναι ολοφάνερο ότι προωθούσε την διακοπή των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, προκειμένου να εξευμενιστούν οι Τούρκοι,. Συν ότι τασσόταν υπέρ της κατασκευής αγωγού αερίου Ισραήλ-Τουρκίας, ο οποίος θα παρέκαμπτε την Κύπρο!

 40. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλη Γιαννάκο, λειτουργεί μόνο το 60% των χειρουργικών αιθουσών, λόγω έλλειψης προσωπικού και αναισθησιολόγων και οι λίστες αναμονής είναι ατελείωτες. «Κλινικές αναστέλλουν τη λειτουργία τους ή λειτουργούν με μεγάλη επισφάλεια», τονίζει ο κ. Γιαννάκος, και σημειώνει: «Οι κλινικές πολλών νοσοκομείων είναι τραγικά υποστελεχωμένες. Παραιτούνται οι γιατροί και οι νοσηλευτές, λόγω χαμηλών μισθών και δυσμενών συνθηκών εργασίας……

 41. Εκτός το φακελάκι.... Τώρα θα πληρώνεται νόμιμα το φακελάκι... Σε ιδιωτικές..

  Εφόσον δεν θα υπάρχει υγεία, χειρουργεία.. Νοσοκομεία δωρεάν..
  ..Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ παραθέτει μία σειρά από παραδείγματα, τα οποία δείχνουν την κατάσταση του ΕΣΥ
  Στο «Παπανικολάου», έκλεισε η καρδιοχειρουργική κλινική, λόγω έλλειψης καρδιοαναισθησιολόγων. Υπηρετεί μία καρδιοαναισθησιολόγος, η οποία αρρώστησε πήρε αναρρωτική άδεια και έκλεισε η κλινική. . Έπαψαν να γίνονται τακτικά χειρουργεία.
  Ασθενείς, , περιμένουν τρία χρόνια για τακτικό χειρουργείο. Καρκινοπαθείς περιμένουν 6 μήνες να χειρουργηθούν. Έπρεπε ένας καρκινοπαθής να βγει στη τηλεόραση, για να χειρουργηθεί μετά τρεις μήνες. 

  Νοσηλευόμενοι ασθενείς περιμένουν τρεις και τέσσερεις εβδομάδες εντός του νοσοκομείου έως ότου χειρουργηθούν… Οι γιατροί θέλουν να χειρουργήσουν . Χειρουργικές αίθουσες δεν υπάρχουν», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ..

 42. Τελικά κάποιοι μας θεωρούν πολύ ηλίθιους.Μιλάνε για αποστασίες και 1965.Οπα ρε παιδιά.2023 έχουμε.Έχουμε πρόσφατα παραδείγματα.Το 2019 ο Τσιπρας δεν εξαγόρασε 4 βουλευτές του Καμένου ,την Μεγαλοοικονομου του Λεβέντη ,έναν απο το Ποτάμι και τον θεοχαραροπιυλο που είχε βγει με το ΠΑΣΟΚ;Με αυτούς δεν κυβέρνησε τους τελευταίους μήνες;Δεν διέλυσε 3 κόμματα για να κυβερνήσει;Αυτοί τι ήταν;Εδώ θέλω να πω και για τα μικρά κόμματα και τη χρεισιμοτητα τους.Να καταλάβουν τι ψηφίζουν κάποιοι που λένε ψήφο διαμαρτυρίας και εναντίων ποιανού είναι.

  • Είσαι η πιο ηλίθια γιατί όλες οι αναρτήσεις σου δεν αφορούν δικές σου εμπειρίες

   Αλλά ότι διαβάζεις απ limberal και αλλά κιτρινισμένα φύλλα.
   Είμαι μια βδομάδα στο νοσοκομείο και αυτά που βλέπω είναι ένα τίποτα μπροστά σ’ αυτά που γίνονται.
   Είναι ντροπή, είναι αισχρός καθότι έχει ανθρώπους που είναι ξένοι και μένουν εδώ και δυστυχώς ξεσπούν σε κατώτερο βοηθητικό προσωπικό.

   • Τώρα τι σχέση έχει αυτό που γράφεις αστω.Σε έχει κάνει και παραμιλάς η miranta μου φαίνεται .

    • Πάρτη δώρο μια εγκυκλοπαίδεια,ένα βιβλίο,πάρτη μια βόλτα σε μέρη που εκθειάζει και δείξε της ,ας κάνει ιδιαίτερα γιατί τα τούβλα που πετά είναι τα χειρότερα που έχει διαβάσει ένας αναγνώστης.Μια χωματερή σκέψης, ένας βόθρος επιχειρημάτων,ένα καταρέζιλο στον Δημόσιο τοπικό διάλογο..και συ την συνδράμεις.

  • Μια πατσαβούρα είσαι, ανήθικη, ελεεινή.σε προκαλώ να με πας εισαγγελέα

   Η ψυχή σου είναι βρώμικη……ότι ώρα θες πάμε εισαγγελέα..ένα κράτος Οίκος ανοχής με τσατσάδεε …….,δεν σε φοβάμαι, ούτε το …..δέλο την Κυβέρνηση φοβάμαι..είσαι το όνειδος του Νησιού, πατσαβούρα …….Βρωμα ελεεινή,τρισάθλια και αγαρηνή.

   • Τους τρελούς δεν τους πάνε στο εισαγγελέα στο τρελάδικο τους πάνε.Τι να φοβηθείς;Δημοκρατία έχουμε ο καθένας ότι μπορεί λέει.Εσυ απλά ζεις να βρίζεις τι να κάνουμε;Έχεις τη συμπάθια μου.

    • Εγώ βρίζω τους οπαδούς φονιάδων, γιατί αυτοί που κλείνουν νοσοκομεία λέγονται φονιάδες.
     4 χρόνια η Δημοκρατία άνθισε στην Ελλάδα,έλα λοιπόν να με πας Δικαιοσύνη πατσαβούρα.Οταν βαφτιζες όλους φασίστες, μαυραγορίτες,Χ.Α.,κασιδιαρηδες όλοι έπρεπε να σε αποδεχόμαστε,να σιωπούμε…όταν αντιδρά κάποιος το λες τρελό..που πας ρε πατσαβούρα;
     Έχεις τσίπα; έχεις α….. υπερασπιστή φονιάδων;

 43. Προς μιραντοείδες (αγνώστου ταυτότητας υποκείμενο..) και νεοδημοκρατη.

  … Προσέχετε ποιους βρίζετε… Ως κ@πρ@σκυλα..ως φασιστες, ως σύριζαιούς,, ως,,ως… .. Γιατι στις 21 Μαΐου.. Θα συγκυβερνησουν.. . .. Τοσο ηλίθιοι είστε..!! Στο τετράγωνο!!! Μαρεσει που γραφέτε για τα άλλα κόμματα… (λες και διαφέρουν από την Ν Δ.. ) Μαρεσει που βρίζετε τα άλλα κόμματα (και πολύ ΚΑΛΆ κανετε συμφωνώ απόλυτα. .).. Αλλά Κάθε φορά αποδεικνύεται πόσο ηλίθιοι είστε..ΑΦΟΥ ο Μητσοτάκης θα ζητήσει σύμπραξη..θα πάει με αυτούς που βρίζετε… . Χαχαχα.. .. ΒΛΑΚΕΣ.. ..ΧΑΧΑ.. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ….είστε και ώριμοι υποτίθεται μπετοβλακες 😂 😂 😂

  • Εγώ ηλίθια.Εσυ έξυπνος;Είσαι με τον κανένα;Τι ασχολησαι τότε;Να το κοιτάξεις.Ρωτά τους δικούς σου τι είναι κάποιος που δεν έχει κρίση,επιλογή,προτίμηση,αλλά βρίζει άλλους για την δικιά τους επιλογή.Ποσό σε λυπάμαι που θεωρείς προσόν να είσαι κομπλεξικός.Να μην μπορείς να υποστηρίξεις την γνώμη σου.Μην ασχολησαι λοιπόν με πολιτική πάρε τον σκύλο σου και άντε να κανείς εντύπωση χάρη σε αυτόν γιατί εσυ είσαι τίποτα.

    • Τους φουκαράδες…και δίνετε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο..Τον Μάιο θα δείτε και τα δικά μας συγχαρητήρια.
     Πάντως με τέτοια επιχειρήματα,μόνο αμοιβάδες χειροκροτούν.

   • Πάνε τα επιχειρήματα,πάπαλα…η ιστορία έγραψε…όσο εσύ και ο από κάτω κάνετε κουκλόσπιτο και αλληλοσυγχαιρεστε για τις σαχλαμάρες που πετάτε,ενώ το νοσοκομείο δεν έχει γιατρούς,δεν υπάρχει πρωτοβάθμια υγεία,όλα είναι στον αυτόματο..το μόνο που αποδεικνύετε είναι ότι είστε κλόουν και ελεεινοί.τρισαθλιοι.

    • ‘Ολοι μια παρέα γίναμε, αυτοί που ψήφισες εσύ στο έφτιαξαν το νοσοκομείο όπως ονειρευόσουν?

 44. : «Θα πάμε σε κυβέρνηση συνεργασίας με άλλα κόμματα αν δεν βγούμε αυτοδύναμοι στην δεύτερη κάλπη»

 45. Φασιστες κάνετε διαγωνισμό μεταξύ σας ποιος θα βρίσει περισσότερο και πέρνει πόντους ;Έχει μεγαλύτερο αξίωμα έτσι;Καιμενα παιδιά υπάρχουν τόσα πράγματα να Ασχοληθητε και να περάσετε όμορφα.Γιατί χαλιεστε;Σκευτητε λίγο τι θα καταφέρετε έτσι;Ποιο είναι το όφελος σας;Θα πισετε κάποιον να γίνει σαν εσάς;Μόνο κάποιος αποτυχημένος που δεν μπορεί κάνει τίποτα στη ζωή του.Περαστικά και σύντομα.Αφήστε εμένα και το Μητσοτακη,ψηφίστε τον Τσίπρα η τον Ανδρουλακη απλά βγητε από τη λασπη.

 46. Επειδή πρέπει να τα λέμε όλα.Ποιον θα ευνοούσε και θα ήθελε μια τρομοκρατική επίθεση στη χώρα μας;Βάλτε το χέρι στη καρδιά και απαντήστε.Ποιους;Γιατί δεν είναι μόνο ένα κόμμα.Δεύτερη σκέψη.Ποιος ήθελε την κατάργηση της ΕΥΠ;Σκευτητε λίγο.Έχουμε και την άλλη πλευρά.Από εχθές τα φίλο φασιστακια τα ξανά έβαλαν με τους Εβραίους.Δεν πιστεύω Έειδη βοήθησαν να εξολοθρεψουν τους τρομοκράτες;Εσείς τι λέτε;

 47. Για να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι δε θα ψηφίσουμε μαζικά, όπως είχε γίνει και στην Τήλο με το βιολογικό. Μόνο τότε θα υπάρχει πιθανότητα να μας υπολογισουν ενόψει εκλογών

 48. …Πρόδωσε τη Μακεδονία —παραβλέποντας τις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες, και άρα εξαπατώντας τον λαό— με τη νομιμοποίηση της «Συνθήκης των Πρεσπών»!

  …Πρόδωσε την Κύπρο, υποσκάπτοντας μόνιμα τις κυπριακές θέσεις και τα συμφέροντα της!

  …Πρόδωσε τους Έλληνες της Ουκρανίας με την εγκληματική φιλονατοϊκή του στάση, ενώ η Ελλάδα , λόγω αυτών των πληθυσμών, θα μπορούσε ν’ αποφύγει κάθε εμπλοκή!

  …Πρόδωσε τα νησιά τού Αιγαίου, αφοπλίζοντάς τα και προετοιμάζοντας εν κρυπτώ μια «Συμφωνία τού Αιγαίου», για την οποία κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα προβλέπει!

  …Πρόδωσε τους φτωχούς Έλληνες δανειολήπτες, παραδίδοντας τα σπίτια τους στα «κοράκια» τής τοκογλυφία..
  .. (οχι ότι οι άλλοι έκαναν κάτι διαφορετικό. …. Η προδοσία.. Συνεχίζεται..

 49. Στέρησε από την Ελλάδα την ενεργειακή της αυτάρκεια κι ανεξαρτησία, βάζοντας «λουκέτο» στην Πτολεμαΐδα και άνοιξε ήδη και την «κερκόπορτα» για το δημόσιο αγαθό τού νερού!

  …έλεγχε τα ΜΜΕ, μοιράζοντας παράνομα δημόσια χρήματα, για να περνούν τη νεοταξίτικη προπαγάνδα και να «λιβανίζουν» τα.σκοτεινα Συμφέροντα του..

  …Κατέστρεψε ό,τι είχε απομείνει από την ελληνική οικονομία , παίρνοντας τα πιο σκληρά μέτρα παγκοσμίως στην εποχή τής Πανδημίας. Με κλείσιμο επιχειρήσεων.. Ανεργία!

  …Κατέστρεψε το δημόσιο , οδηγώντας στην ιδιωτικοποίηση και χιλιάδες συμπατριώτες μας στον θάνατο.. Μέσα σε 3 χρόνια !

  …έβριζε υποτιμητικά την μισή ελληνική κοινωνία με τις ηλιθιότητες τύπου «ψεκασμένων» την ώρα που οι Μπουρλάδες, παΓωνες τσιορδες.. ΚΑΙ ΜΜΕ … έπιδοτουνταν με δις. εκατομμύρια !. Ενώ μαραζώνε την υγεία…για 3 χρόνια !!!

  …Εκδικήθηκε με χρηματικό πρόστιμο φτωχούς συνταξιούχους, οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν στις παράνομες εντολές του γκα υποχρεωτικό εμβολιασμό..

  …Έκαψε όλη την Ελλάδα, για να τη γεμίσουν με ανεμογεννήτριες οι χορηγοί τής οικογένειάς του!

 50. Παρακολούθησε με το Predator και εκβίαζε ΟΛΑ τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δημόσια ζωή και τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις «μπίζνες» του!

  …Υπέσκαψε την Εθνική Άμυνα με την αποστολή υψίστης σημασίας οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία και την τοποθέτηση εκβιαζόμενης ηγεσίας στο στράτευμα!

  …Ξεπούλησε σε Ισραηλινούς την εθνική αμυντική βιομηχανία και παρέδωσε σε Γερμανούς τον απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιών.

  …Αμφισβήτησε τα δικαιώματα των ίδιων των Ελλήνων επάνω στην Ελλάδα, εφόσον είναι δηλωμένος φανατικός αντινατιβιστής και έτοιμος —ως Πρωθυπουργός τους— να παραδώσει τα πάντα σε ξένους.

  …Παραπλάνησε τον λαό, εφόσον χρησιμοποίησε τη λαοφιλή ΝΔ ως μέσον για να επιβάλει τη Δικτατορία τού «σκοτεινού» κι αγνώστου «ιδιοκτησίας» ΛΑΟΣ!

  Ως πραγματικός φασίστας, δεν σεβάστηκε ούτε στο ελάχιστο την Ανεξαρτησία των Εξουσιών με τις συνεχείς και ωμές παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη!

 51. .. Για το ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών, εφόσον αυτό προέκυψε από δικές του πολιτικές επιλογές, οι οποίες αφορούσαν την ανάθεση —και άρα τις προμήθειες— έργων, τα οποία συνδέονταν με την ασφάλεια του δικτύου. ΚΑΝΕΝΑ ανθρώπινο λάθος ΚΑΝΕΝΟΣ σταθμάρχη δεν θα μπορούσε να προκαλέσει το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, εάν είχαν γίνει εγκαίρως τα ΕΡΓΑ που είχαν σχέση με αυτήν την Ασφάλεια και για τα οποία η Ε.Ε. είχε εγκρίνει τα κονδύλια των χρηματοδοτήσεών τους και ήδη μας είχε πάει στα Δικαστήρια για την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ μη-Εκτέλεσή τους…
  ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ

  • Έτσι σύντροφε πεστα.Τι φταίει ο καημένος σταθμάρχης που έκανε λίγο χαβαλέ πίνοντας και κανένα ποτηράκι.Διυλεια του ήταν να γυρνάει τα κλειδιά ;Σιγά τα λεφτά που επερνε 2500.Μήπως οι άλλοι καημένοι που έφυγαν νωρίτερα να πάνε σπίτια τους οι άνθρωποι.Η ο επιθεωρητής που των έβαλε υπηρεσία σε αυτό το σταθμό.Αφού τον πονάνε η μέση του το είπε και ο γιατρός,υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.Αφού τον εξέτασε από το τηλέφωνο.Ντροπή να κατηγορούν εργαζομενους δημόσιους υπαλλήλους.Να τους κάνουν άγαλμα.Να πήγαινε να γυρνάει τα κλειδιά ο Καραμανλής.Ορίστε μας.

 52. Υπάρχει σχολιαστής εδώ μέσα που πιστεύει έστω κατ ‘ ελάχιστον πως αν βγει ο Σύριζα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο? Το ιδεατό? Σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή, εξωτερική πολιτική, ασφάλεια της χώρας, Υγεία, τιμές, επιτόκια, ανεργία, διαχείριση κρίσεων κλπ.
  Ερώτηση κάνω. Απλή.

  • Κανένας φίλε μου.Εδώ οι σχολιαστές απλά βρίζουν στην καλύτερη κρινουν αλλά ποτέ δεν προτείνουν.Έχουν τη λύση αλλά δεν την λένε.Μάλλον ντρέπονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ