Ο Θεός να φυλάει μην ζήσουμε στην Κω ένα μαζικό ατύχημα με το ΓΝ-ΚΥ στο χάλι που είναι, γιατί τότε…

93
9867

Ο Θεός να φυλάει μην ζήσουμε στην Κω ένα μαζικό ατύχημα  με το ΓΝ-ΚΥ στο χάλι που είναι, γιατί τότε…

Έκπληξη είναι που για 23 χρόνια πήγαιναν έτσι τα τρένα χωρίς να γίνει κάτι…

Ακούμε τους νυν να προσπαθούν να τα ρίξουν στο ανθρώπινο λάθος, στους προηγούμενους, στους κακούς συνδικαλιστές και πάει λέγοντας…

Οι προηγούμενοι στο ότι τα είχαν όλα δρομολογήσει σωστά αλλά δεν πρόκαμαν…

Κανείς δεν σεβάστηκε το viral σύνθημα του διαδικτύου «Σκάστε όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες!» (είδατε πόσο τραγικά επικαιροποιήθηκε το «δράστε ή σκάστε» που γράφαμε τις προάλλες κι από δω;)

Κι όμως το «καφενείο» των σόσιαλ μίντια με τα χιλιάδες σχόλια έβγαλε «λαβράκια» κι έκανε για άλλη μια φορά «κόσκινο» τα ψέματα ή της δήθεν αλήθειες των μεν και των δε.

«Γιατί είναι το μοναδικό φαινόμενο που αγοράστηκε υλικό και δεν εγκαταστάθηκε; Πόσα μηχανήματα , έχουν αγορασθεί για τα νοσοκομεία, τομογράφοι, αξονικοί κλπ και είναι ακόμη στα κουτιά, είτε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό, είτε επειδή πρέπει να δουλέψουν τα ιδιωτικά, καθώς εκεί τους κατευθύνουν οι γιατροί ιδιαίτερα στην επαρχία. Γιατί ακόμη και αν υπάρχουν στα νοσοκομεία είναι για ελάχιστες αξονικές ημερησίως. «Αγγαρεία κάνουν» όπως είχε πει και υπουργός, Πόσες φορές χαλάνε κανονικά ή επίτηδες,  ή δεν υπάρχουν χειριστές . Θυμόσαστε πριν χρόνια είχαν κλέψει εξοπλισμό από μηχανήματα γαστροσκόπησης για να τα πουλήσουν έξω. Πριν δυο χρόνια στο Αττικό για μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται παντού λαπαροσκοπικά , όταν μου είπαν πως θα γίνει με ανοιχτό χειρουργείο , ρώτησα πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν έχει μηχάνημα για λαπαροσκοπική επέμβαση , πήρα την τρελή απάντηση για το 2020, έχουμε μηχάνημα αλλά δεν έχουμε γιατρό που να μπορεί να το χειριστεί. Γιατί μόλις πιάσουν την καρέκλα στο δημόσιο αράζουν…»

Πόσες φορές είδαμε να γράφεται ή ακούμε να λέγεται ότι «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα…» σε ανάλογες περιπτώσεις;

Δυστυχώς όμως, κάποτε και τα θαύματα τελειώνουν.

Και δεν είναι μόνο οι σιδηρόδρομοι. Είναι γενικευμένο το φαινόμενο. Είναι οι αυτοκινητόδρομοι (βλέπε οδικό δίκτυο Κω και νησιών γενικά), υγεία-νοσοκομείο Ώρα Μηδέν (και για να μην γίνουμε μάντεις κακών αφήνουμε απέξω προς το παρόν πλοία – αεροπλάνα, μολονότι  αφού «κάηκαν στο χυλό» ξεκίνησαν έκτακτους ελέγχους ασφαλείας τώρα κι εκεί. Ενώ οι προειδοποιήσεις χτυπάνε νέα καμπανάκια ώστε να μην μας έρθει πάλι ως ξαφνικό… Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας: Ελλείψεις στα συστήματα αεροναυτιλίας ).

Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ (και από το επάγγελμα μας), ότι ‘τα χάλια’ που γράφαμε ειδικά στο θέμα της υγείας που καίει περισσότερο την Κω, μαζί με τους δρόμους* (για να μην ξεχνιόμαστε) είναι ένα εν δυνάμει ναρκοπέδιο και ο Θεός να φυλάει μην ζήσουμε τοπικά ένα μαζικό ατύχημα -ειδικά στην τουριστική περίοδο- με το ΓΝ-ΚΥ Κω στην κατάσταση που είναι, γιατί τότε το λιγότερο… κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν χώρα.

Δημόσια έργα πρόχειρα-προβληματικά. Προβλήματα που μπαίνουν κάτω από το χαλί και ποτέ δεν λύνονται γιατί υπάρχει πολιτικό κόστος. Ανευθυνουπεύθυνοι-ευθυνόφοβοι σε διάφορα πόστα, αφού το ίδιο το σύστημα τους καλύπτει βρίσκοντας τα εύκολα εξιλαστήρια θύματα. Αδιαφορία. Ωχαδερφισμός. Και στο βάθος εκλογές… Αλήθεια. πιστεύει κανείς ότι αυτά τα χρόνια ζητήματα-παθογένειες της κοινωνίας μας θα λυθούν ή μπορούν να λυθούν με εκλογές και όχι  με γενικό format; Όπως γράφτηκε εύστοχα σε κάποιο διαδικτυακό σχόλιο…

Με τις σημερινές δυνατότητες της τεχνολογίας, μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο την πίτσα, το φαγητό ή το καφέ που σου έρχεται μέσω ντελίβερι, αλλά ο ΟΣΕ δεν μπορεί να παρακολουθεί πού κινείται ένα τρένο…

Αν υπήρχε σύστημα τηλε-ελέγχου υποστήριξε ο Πρωθυπουργός, τότε το δυστύχημα θα ήταν «πρακτικά αδύνατο» να συμβεί… Χαιρόμαστε πολύ! Και ποιος φταίει είπαμε;;;

Όπως αποκάλυψε ο FocusFm και ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης, τα συστήματα ελέγχου των σιδηροδρόμων που σχεδιάστηκαν ειδικά για το δίκτυο της Λάρισας, απλώς σαπίζουν…  στο μουσείο του ΟΣΕ στον Πειραιά.

Τραγική ειρωνεία λίγο καιρό πριν: Εξώδικο με αποδέκτες τον ΟΣΕ, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και την Hellenic Train απέστειλε στις 1 Νοεμβρίου 2022 η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης. Προειδοποιώντας για τη κακή κατάσταση των σιδηροδρόμων επισημαίνοντας μάλιστα (scripta manent, τα γραπτά μένουν) ότι «είναι θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα». Αλλά τότε ΣΙΩΠΗ από την κυβέρνηση, είχε άλλες ιεραρχήσεις… Αλλά και στις άλλες ενοχλήσεις των σιδηροδρομικών η κυβέρνηση σφύριζε αδιάφορα. Τις δε απεργίες που έκαναν για το πρόβλημα τις έβγαζε παράνομες και καταχρηστικές.

Και το κορυφαίο: μόλις μια βδομάδα πριν την τραγωδία ο παραιτηθείς υπουργός (και εκ νέου υποψήφιος, μια σου μια μου με τον ΣΥΡΙΖΑ) κ. Κ. Αχ. Καραμανλής έλεγε με στόμφο στη βουλή ότι «δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα… Είναι ντροπή -και ντρέπομαι- που θέτετε θέματα ασφαλείας και θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως», ντράπηκε και η ντροπή που λένε.

 

Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός τελικώς της χώρας, εξαντλήθηκε στις «φούσκες» της πανδημίας με τα σελφ τεστ και τις δόσεις που φακέλωναν τους πάντες και τώρα στην έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών θανάτων για τους αδικοχαμένους στα Τέμπη (εννοείται φυσικά και «ποιος τη χάρη μας στον πλήρη εκσυγχρονισμό της τηλεφωνικής παρακολούθησης όλων μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας… Αν τύχαινε μάλιστα να παρακολουθούσε έτσι και τον σταθμάρχη μπορεί να είχε αποσοβηθεί και το δυστύχημα…)

Σε ποια απευθείας σύμβαση τύπου Νικολάου, χάθηκαν τα χρήματα που έπρεπε να πάνε στην ασφάλεια; Μήπως στην άλλη ασφάλεια, των αστυνομικών που προσλαμβάνονται για να δέρνουν τους απεργούς των σιδηροδρόμων που διαμαρτύρονταν για την έλλειψη ασφάλειας στα τρένα;

Υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Με όλες τις αποκαλύψεις που γίνονται ήρθε στην επιφάνεια κάτι που έγραψε ο Κωστής Χατζηδάκης προεκλογικά, λίγο πριν γίνει υπουργός Μεταφορών στην καμπάνια του: «Ο ΟΣΕ ήταν η πιο προβληματική επιχείρηση της Ευρώπης. Υλοποιήσαμε ένα σχέδιο εξυγίανσης που εξοικονόμησε εκατοντάδες εκατομμύρια και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγινε κερδοφόρα. Χάρη στις δικές μας παρεμβάσεις επιτεύχθηκε η μετέπειτα αποκρατικοποίηση της εταιρείας». Σήμερα αυτό έχει ισχύ ομολογίας αφού ζούμε το σχέδιο εξυγίανσης, με τρένα χωρίς ασφάλεια, αλλά κέρδη. Ευημερούν οι αριθμοί των κερδών, πεθαίνουν οι άνθρωποι. Για να θυμόμαστε τις προτεραιότητες.

 

*  International Railway Safety Council’s (IRSC), σχετικά με την ασφάλεια των επιβατών των διαφόρων μεταφορικών μέσων:

Οι (βίαιοι) θάνατοι από δυστυχήματα ανά δισεκατομμύριο χιλιόμετρα είναι: 0,08 για επιβάτες αεροπλάνων, 0,09 για επιβάτες τρένων, 0,24 για επιβάτες λεωφορείων (αστικών και υπεραστικών) , 2,52 για κατόχους Ι.Χ. αυτοκινήτων και 36,41 για επιβάτες δικύκλων.

Ασφάλεια πτήσεων: «Σε 10 περιφερειακά αεροδρόμια υπηρετεί μόνο ένα άτομο»

Καταγγελία για υποστελέχωση της υπηρεσίας πληροφοριών πτήσης

93 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Έλληνας κάηκε στις φωτιές, αποκλείστηκε στα χιόνια, πνίγηκε στις πλημμύρες, χάνει το σπίτι του, περιμένει ένα pass, σκοτώνεται στις ράγες αλλά τουλάχιστον έκανε εμβόλιο σε υπερσύγχρονο mega εμβολιαστικο κέντρο.

 2. Τι ευαισθησίες θεέ μου.
  Πάτησαν σε μία τραγωδία για να εκλεγούν, αλλά 4 χρόνια μόνο καλά νέα υπάρχουν.
  Και τι θα έδινα να δω την πατσαβούρα να ..κλαιει

 3. https://kefaloniamagazine.gr/politiki/plantaxe-sto-klama-o-adonis-georgiadis-syntetrimmenoi-oi-ypoyrgoi-sto-symvoylio-gia-ta-tempi/
  Σήμερα Θεσσαλονίκη, η Αστυνομία απέκλεισε ολόκληρο τετράγωνο για να πετάξει έξω ένα συνταξιούχο ,που προσπαθώντας να βρει το fund για να διαπραγματευτεί ,στο τηλέφωνο απαντούσε μιά Πιτσαρία στις Βρυξέλλες.
  Βρε άει ………….ελεεινοί.

 4. Παιδιά η λύση είναι να ψηφίσουμε,Βελόπουλο,Βαρουφάκη και φυσικά ΧΑ.Έτσι θα δούμε άσπρη μέρα και θα εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.Το ΚΚΕ με μπερδεύει.Βρίζει το κράτος αλλά τα υελει όλα κρατικά και να μην αλαξουμε τίποτα.Να μην αξιολόγηση πουθενα και οποίος μπενει σε μια δουλειά,μπήκε.Δεν βρήκε να φταίει κανείς εργαζόμενος ειδικά αν δηλώσει κουμουνιστης.Αχ ρε συντρόφια είδα μικρά παιδιά να μιλούν στη συγκέντρωση εχθές και απελπιστικά.Πως τα έχετε κάνει έτσι;Παπαφαλακια .Τα βάζεις στη πρίζα και λένε το ίδιο σε οποιοδήποτε θέμα.

   • Έτσι είναι οι δημοκρατίες.Υπάρχουν διαφορετικές γνώμες.Δεν αποφασίζει ένας και οι άλλοι λένε Μαλιστα αφέντη.Τον Κουτσούμπα ποιος τον διάλεξε για αρχηγό;Θύμισε μου.Αλήθεια το ΚΚΕ έχει ζητήσει ποτέ Συγχνωμη;

    • Ο απολυταρχικός Άριστος,ο Δημιουργός αυτού του Κράτους,ο Μονογενής ,Άγιος και ομοούσιος,
     Ἀντιλαβοῦ, σῶσον, ἐλέησον καὶ διαφύλαξον ἡμᾶς, ὁ Θεός, τῇ σῇ χάριτι.
     Κύριε, ἐλέησον.
     Ὅτι ἀγαθὸς καὶ φιλάνθρωπος Θεὸς ὑπάρχεις καὶ σοὶ τὴν δόξαν ἀναπέμπομεν, τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ Ἁγίῳ Πνεύματι, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.
     Αμήν.

    • Αγαπητή μου Ηλίθια,η ανάγκη εξεύρεσης Αυτοδυναμίας είναι μία μορφή

     Εμφυλίου. .όλη αυτή η ιστορία που ταλανίζει την χώρα ,εδώ και 4 χρόνια είναι η νέα μορφή διχασμού, που εσύ,το άλλο μαμούχαλο ο ΟΥΣΤ και 1-2 παλαβά εδώ μέσα πάτε να επιβάλλεται.
     Δεν το είπα εγώ μόνο,αλλά η ΕΡΑ σε κεντρική ζώνη στις 4 το απόγευμα.

   • για πες μας έναν που ψήφισες, αν έχεις τα κότσια, να δούμε πόσο καθαρός είναι ή την καθαρότητα της προέλευσής του.
    Περιμένουμε.

    • ή παλαμ?
     Είσαι και συ στο κλάμπ των ηλίθιων,αφού ανάλογα με την απάντηση θα τρέξει και η έρευνα που θα κάνεις για την καθαρότητα της ‘επιλογής’ μου.
     Άρα ότι και να ψήφισα θα έχει αμαρτωλό παρελθόν?
     Ε τότε ,άλλος ένας ηλίθιος που κάνει ότι δεν έχει διαβάσει τα ανιστόρητα μαργαριτάρια της πιο Ηλίθιας σχολιαστού στο Νησί.

    • όπως την κατάρρευση αυτή,όπως τις δηλώσεις Σημίτη χθες για τα επιδόματα….με τον Γκουσγκούνη μην ασχολείσαι,έχει και χειρότερα.

  • Πέθανε κι ο Γκουσγκούνης και δεν έχουμε ποιον να ψηφίσουμε.

   Άριστοι όσοι την έχουν 20 ///////////// και πάνω….
   Μόνο άριστους ψηφίζουμε λέμε…
   Γεραπετρίτες ,σπάνιες γαίες κατακέφαλα.

  • https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1402035/ekriksi-55-sta-sidirodromika-atyximata-stin-ellada-mesa-se-ena-etos
   Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που υπήρξε ποτέ και τιμωρήθηκε απ το Σύμπαν ,ήταν οι κοριοί.
   Δεν υπήρξε μεγαλύτερη χούντα,ούτε ΠΑΣΟΚ είμαι ούτε θα τίποτα,αλλά η παραβίαση του προσωπικού απορρήτου,που παραπέμπει σε Χούντα Μαδαγασκάρης….ήρθε κατακέφαλο.

  • Πατσαβουρα κατω το κεφαλι φωναζαν οι σκηνοθετες στον Κουλη πριν κανει δηλωσεις για τα Τεμπη για να φαινεται λυπημενος ταχα. Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ!

 5. Μια ζωή στο ίδιο έργο θεατές από γιατρούς και νοσοκομείο η κως τύποτα που είναι η αρμοδυει να μας δοσουν μια απαντηση

 6. Ερχεται λέει στη Νίσυρο η Πρόεδρος... Κρίμα που βρίσκομαι στην Αθήνα, αλλιώς θα της δωριζα

  ενα ντόπιο γιαούρτι για μάσκα μαλλιών, ένα φρέσκο αυγουλακι ή μια ώριμη τομάτα για μάσκα προσώπου. Η καμία ταφόπλακα από Νισυρικο σχιστολιθο, αφού είναι ότι πιο… πεθαμενο είχαμε για Πρόεδρο της (ψευτο)Δημοκρατίας μας. Βέβαια υπάρχει και το ακόμη καλύτερο: όταν εμφανιστεί να μην συναντήσει κανέναν από τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Το τι θα κάνουν οι πολιτικάντηδες δε μας ενδιαφέρει καθόλου.

 7. Επί τέλους το μπιμπελό που έχει τον Ρόλο του Διαχειριστή της Δημοκρατίας στην Χώρα

  σήμερα είπε στον Πρωθυπουργό ότι αυτό που συνέβη ήταν ΝΤΡΟΠΗ για την χώρα.Οι δηλώσεις αναμεταδόθηκαν σε όλον τον κόσμο.

 8. Η χώρα την βρίσκει μ αυτήν την θανολατρεία για ν αλλάζει ρότα, αλλά δυστυχώς η μοναδική οδός είναι προς τον πάτο του πάτου.

 9. Έχει διαβρωθεί τόσο η λογική στην πατρίδα μας,που κανένα συστημικό μέσο δεν λέει για τους γύφτους

  δεν είναι η κύρια αιτία του κακού, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα παράγοντα που συνετέλεσε έμμεσα στο κακό. Και πως να το κάνουμε βρε αδερφέ, έχουμε κουραστεί απο αυτή την εμμονή να βρίσκεται η παραβατικότητα των γύφτων στο απυρόβλητο. Και καμία σχέση να μην είχε η κλοπή των καλωδίων με τη λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας στον σιδηρόδρομο, είναι μια παράνομη πράξη που απαιτώ να τιμωρείται. Όχι επειδή είμαι ρατσιστής, αλλά επειδή δεν γουστάρω ρατσιστικά να μου επιβάλλεται η ανοχή στη παραβατικότητά τους.

 10. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην χώρα είναι η ΜΗ διάκριση των εξουσιών

  αυτό προκαλεί το τεράστιο θέμα της διαφθοράς, της μη τήρησης των Νόμων της μη Δικαιοσύνης .
  Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στην διάκριση των Εξουσιών…
  Απλά ένα κ///χανείο,Ας θυμηθούμε όλοι κάποιους που έγραφαν ότι έχουμε πιο δυνατή Οικονομία ακόμα και απ την Γερμανία και ότι θα ψοφίσουν απ το κρύο φέτος στην Ευρώπη.

 11. Το Ελληνικό κράτος υπάρχει 200 χρόνια.Πέρασε πολέμους,εμφιλιουσ,καταστροφές,πτωχεύσεις,δικτατορίες,τραγωδίες κλπ.Για να μαθαίνουν οι νέοι ας μας πουν οι παλιοί και διαβασμένοι.Υπάρχει κάποιος πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια να είπε ένα «Συγχνωμη» κάναμε λάθος σε κάτι.Από ότι ξέρω ΚΑΝΕΝΑΣ.Καταλάβατε γιατί λεω ότι ο Μητσοτάκης είναι διαφορετικός και αυτή τη στιγμή ο καλύτερος που μπορεί να κυβερνήσει;Όχι τέλειος, ο καλύτερος από αυτούς που έχουμε.Ακούω απόψεις διαφορετικές.

 12. Όταν ησυχάσουν τα πράγματα και ο πόνος θα είναι πια μόνο στα σπίτια των παιδιών που φύγανε και θα τρώει τους δικούς τους,θα βγουνε στη φορά τα κατορθώματα των πολιτικών που πέρασαν και των εργατοπατερων του δημοσίου.Για αρχή η σύμβαση του ΣΥΡΙΖΑ που πούλησε τα τρένα την ξέρετε;Μας έδωσαν 45 εκ οι Ιταλοί για να τα αγοράσουν και εμείς τους δίνουμε κάθε χρόνο 50 για την «άγονη» Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Σκεφητε το λίγο.

  • Miranta ΝΔΠΑΣΟΚ κυβερνήσατε 40 χρόνια, μας φορτώσατε τα μνημόνια και τολμάτε και λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ιδιωτικοποίησε τον ΟΣΕ ενω ηταν μνημονιακή υποχρέωση που μας φορτώσατε. Τρωγατε τα χρηματα των πολιτων σε βιλες και σε ρουσφετια και μιλάτε τωρα. Αλλά ενα να θυμασαι: ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΤΣΑ!

   • Τα έχεις μπερδέψει.Το μνημόνιο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαπραγμάτευση του Τσίπρα και του Βαρουφάκη που κατέγραφε τους συναδέλφους του και έκλεισε τις τράπεζες.Δεν είμαστε χρυσόψαρα φίλε μου.Όσο για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε έχουν στη ΕΕ και τα τελευταία 50 χρόνια η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερη ανάπτυξη και εισόδημα για το λαό που είχε ποτέ.

 13. Νόμος Ραγκούση του 2010.Υποχρεωτική μετακίνηση υπαλλήλων του ΟΣΕ υποχρεωτικά.Αν αρνηθούν απολύονται σε 15 μέρες .Νόμος του 2016 καταργεί το όριο ηλικίας για τους επιστρέφοντας στον ΟΣΕ .Είπατε κάτι;

 14. Διάβασα ότι η κεντρική εξουσία δεν ξέρει ότι το νοσοκομείο τις κω δεν είχε παθολόγο η διοικισει του νοσοκομείου τι έκανε; θα μου απάντηση κάποιος σοβαρά που ήταν όλοι;

 15. στήν εξοδο τής πόλης… αναρωτιώμουν άν γίνει κάποιο ατύχημα-πχ καραμπόλα μέ βαρέως τύπου οχήματα- πώς θά περάσει ένα πυροσβεστικό όχημα καί κάποια ασθενοφόρα -ακόμα χειρότερα, νά υπάρχει συνέχεια τής ροής τής κίνησης τών διερχόμενων οχημάτων… (ειδικά πρίν τό κατ/μα σεγραίδου…)

 16. Καλό είναι να ξέρουμε τη θέλουμε το νοσοκομείο αυτή την στιγμή θέλουμε γιατρούς όχι συνέχεια λέμε συνέχεια προσλήψεις και για άλλα πράγματα ωσω για το εκαβ είναι άλλος φορέας αφτί τη σ μας νοιάζει να έρθουν γιατροί να μην αχαναχτη ο κόσμος ευχαριστώ πολύ.

 17. Βρε πες μας τις δικές σου επιλογές που βρίζεις και κρίνεις με το Καλημερα σας και θα δει ο υπόλοιπος λαός των σχολιαστών την καθαρότητα των πολιτικών σου επιλογών. Παρατηρώ ότι δε λες όμως. Αρκείσαι στο να βρίζεις. Να μαντέψω εγώ από τον τρόπο που σχολιάζεις κι εκφράζεσαι ;

  • Έχεις να πεις κάτι μαντροσκυλο;δηλαδή επειδή δεν θέλω φασίστες στην Λαϊκή δεξιά, πρέπει οι επιλογές μου να είναι επιλήψιμες;
   Τα Τέμπη
   Των Τεμπών
   Τοις Τέμποις
   Ω Τέμπη..
   Μαντροσκυλο..οι αριστούχοι γύρισαν την.ελλαδα πίσω .ριξεμια ματιά στην τοποθέτηση του Αντώναρου,του Σημίτη όλων των συνταγματολόγων..κοριοί ανήθικοι, βρωμυλοι

   • Βρε ποιον ψήφισες? Λέγε. Μόνο βρισιές? Κούρασες. Ένα όνομα πες εσύ που τους διέκρινες τους καλούς. Περιμένουμε με αγωνία. Όνομα λέγε.

    • Και μετά τον Κώστα.
     Ρε σαχλαμάρα,σάχλα σάχλα των σαχλών..
     Εγώ βρισιές?Πως θες να απαντώ σε μία σχολιάστρια φασίστα?Και η Ευγένεια κάποτε τελειώνει.
     Άσε τις σάχλες και πιάσε διάβασε τα σχόλια από πέρσι 24/2/22 της γνωστής σε όλου πατσαβούρας.
     Αν σε κούρασα μην διαβάζεις και κυρίως μην το παίζεις δικαστής,

    • Με ποιες διαδικασίες έγινε η μετάκληση? Ξέρεις για ποιον πηγαίνει το σχόλιο φαντάζωμαι,όπως ξέρεις και πόσο διαρκεί η περίοδος του μετακλητού…
     Πήγαινε και κάνε τον μάγκα αλλού,για να μην σου βγάλω και άλλα τσο/////

    • και τι μάρκα σλιπάκι φορώ και άν έχω ξυριστεί

    • Μετακλητός και αυτός στο Υπουργείο Μεταφορών?όπως ο Σταθμάρχης?
     Σαν τι πήγε στο Υπουργείο..Τα καθήκοντα του Υπουργείου ως τι θα τα εξασκεί?

  • Ο υπόλοιπος λαός των σχολιαστών έχουν βγάλει τα συμπεράσματα του

   για την παλαβιάρα και τα δύο τρία Μαμούχαλα.
   Εγώ θα ψηφίζω λαϊκή δεξιά, χωρίς τα βαρίδια, χωρίς υποκλοπείς, χωρίς φασίστες με τσεκούρι και βιβλιοπώλες μαυραγορίτες,χωρίς ναζιστές υπουργούς..
   Τζιτζικώστα για παράδειγμα..
   Είστε δύο τρείς βλάκες και πάτε να κάνετε πολιτική με το ζόρι..αν θες σου ανεβάζω πάνω από 500 σχόλια προερχόμενα από φασίστες σαν και την πατσαβούρα.

   • Η μισή Ελλάδα ψηφίζει ΝΔ. Ξεκάθαρα. Και φάνηκε και θα φανεί. Με κάποιες απώλειες, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι εκεί. Το να νομίζεις εσύ στο μικρόκοσμό σου ότι υπάρχουν 2-3 μαμούχαλα της ΝΔ είναι και αστείο και άτοπο. Ελπίζω να κατανοείς. Βρίζοντας αυτούς, βρίζεις αυτόματα και τους λοιπούς. Τους πολλούς λοιπούς. Λοιπόν αι στο δρόμο σου, στον κόσμο σου και στις φούσκες σου. Μάθε να μιλάς έστω και στην τρίτη ηλικία.

    • ανίδεοι,άσχετοι,ανιθστόρητοι,αγράμματοι και μεγαλοπιασμένοι.
     Η μισή Ελλάδα ?Βλάκα…..ποιος είσαι εσύ που θα μας φιμώσεις?
     Πόσοι ψήφισαν το 2019? Βλάκα.
     Αδιάβαστε,αγράμματε,ψώνιο…

    • Διάβασε εσύ βλάκα τα σχόλια εδώ και έναν χρόνο.Μπες στο αρχείο

     της aegeanews και δες με τα στραβά σου ποιος ξεκίνησε αυτήν την διχόνοια,αυτό το βρίσιμο,αυτήν την κατηγοριοποίηση των σχολίων,την παλαιοκομματική διχόνοια,την ταμπέλα,βλάκα..άντε βλάκα .
     Τα σχόλια και των τριών σας προκαλούν γαστρεντερικές διαταραχές και μίσος.
     Ηλίθιε βλάκα .

    • Αλίμονο στους νεκρούς και τις οικογένειές τους. Είναι οι μόνοι που θα τιμωρηθούν ισοβίως. Ειδικά μετά τις εκλογές δε θα ακούσεις ποτέ ξανά την είδηση.
     Βλάκα.

    • Εδώ και 4 χρόνια κάνατε τυμβωρυχία πατώντας σε καμένους για να βγείτε

     και να καυχάστε για αυτοδυναμία .Τώρα που σας βρήκε το ίδιο θέλετε να κάνετε εξισώσεις.
     Ξεχάσατε τα θύματα κόνβιντ εκτός ΜΕΘ.
     Τσο/////

    • Το άσχημο όμως είναι πως οι βασικές υποδομές εξακολουθούν να είναι δημόσιες και η απαξίωση χτυπάει τους πάντες. Τώρα στα τρένα είχαμε 60 νεκρούς διότι ένας ανίκανος φυτεύτηκε εκεί. Στα δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειας σε κοιτάνε μόνο αν έχεις γρατσουνιές. Αν έχεις κάτι σοβαρότερο πέθανες στον δρόμο για το κεντρικό νοσοκομείο της ΥΠΕ. Αν πας σε μεγάλο νοσοκομείο θες τον Θεό Πατέρα για να σου δώσουν σημασία καθώς έχουν 30 ασθενείς πάνω σε ένα ράντσο. Τα σχολεία άστα καλύτερα γιατί θα γίνεις δεύτερη Μήδεια ώστε να μη χρειαστεί να τα στείλεις εκεί.

    • https://www.protothema.gr/greece/article/1348961/kinimatografiki-katadioxi-roma-stin-attiki-odo-eihan-klepsei-kalodia-kai-halko

     «Μάθανε ότι… αγαπιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι (αλβανικής προελεύσεως)»
     Εσείς δεν λέγατε ότι οι ΖΑΙΟΙ έχουν ευαισθησίες στους αλλοδαπούς?Τι κάνατε?Που είναι η εξέταση των ΜΚΟ τσο/////?Που είναι η δημοσιοποίηση των οικονομικών τους ισοζυγίων?Είδες τίποτα κάπου?Δημοσίευσε το.
     Που είναι αυτές οι απελάσεις των παράτυπων?Που είναι οι εξιρύξεις αερίου,Που είναι η επέκταση των χωρικών υδάτων νοτίως της Κρήτης στα 12 ναυτικά μίλια?
     Διαβασμένε μου εσύ.Ένας οχετός οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στον αέρα.Ένα κράτος βόθρος.

    • Θες οφθαλμίατρο.Είδες σήμερα σε ποιες πόλεις της Ευρώπης έγιναν εκδηλώσεις φτυσίματος στην Κυβέρνηση σου?Κοπρίτη.
     https://www.youtube.com/watch?v=Faem5zrlymI&ab_channel=PronewsTV
     Τσο….που θα μας πεις ότι βρίζουμε…όταν μια ηλίθια εδώ και ένα χρόνο,απ την εισβολή στην Ουκρανία βγαίνει και χαλάει νήματα,κατηγορεί σχολιαστές,βρίζει και στοχοποιεί ιστορικούς,δημοσιογράφους του Νησιού,όποιον γουστάρει και πρέπει να γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο.
     Εδώ και ένα χρόνο ένας κοπρίτης υπογράφει με το απίστευτο ‘ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα’,υποβιβάζοντα τον Δημόσιο λόγο σε λήμματα .
     Μπορώ να σου πω ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ .Θέλεις?

  • παίζει με την υγεία την δική μου και των κατοίκων, όπως κάνει ο θίασος που υπερασπίζεσαι…
   Εσάς που ήρθατε σαν μεσσίες, αλλά βρωμισατε την Δημοκρατία

  • έχει βαφτίσει όλους τους σχολιαστές σαν ΚΚΕ,Χ.Α, Κασιδιάρης, Βελόπουλος..
   Στο ξανά λέω βλάκα,τα μηνύματα του αρχείου της aegeanews,είναι προσβάσιμα ώστε να δεις ποιός βρίζει όλους..άιντε χλεχκε

   • Φίλε μου τα έχεις χάσει;Είναι βρισιά να λες κάποιον ΚΚΕ ;Βελόπουλο,ΧΑ κλπ.;Ένταξη είσαι Ν Δ.Ευχαριστημένος;Να το κοιτάξεις.

    • Κάνεις ότι έχεις διαβάσει και τα σχόλια και υπερασπίζεσαι μια ηλίθια

   • πως έχεις πολλή οργή μέσα σου και είσαι ΕΣΥ λοιπόν που γράφεις τα πάμπολλα σχόλια το ένα κάτω από το άλλο σε συνέχειες. Το βλάκα και τα λοιπά δεύτερή σου γλώσσα. Για να τελειώνουμε, σύμφωνα με αυτούς που ψήφισες δε δικαιούσαι να βρίζεις τη Μιράντα. Κι εσύ μέσα σε αυτά είσαι. Αυτός που σου φταίει λοιπόν είναι οι δικές σου προσωπικές επιλογές. Ο Τζιτζικώστας μια χαρά είναι παρεπιμπτόντως. Δεν είσαι τόσο βλάκας τελικά. Εκπλήσσομαι. Απλά σου αρέσει να τσακώνεσαι. Το καταλαβαίνουμε.

    • πως να το στηρίξεις..σαχλαμάρα.Αν έμπαινες στα θέματα της Aegeanews ΄Δεν μασάμε΄ θα σου λύνονταν όλες οι απορίες ,αλλά είσαι για σάχλες.
     Ξεχνάς τις επιθέσεις σε Επιστήμονες,σε σχολιαστές,σε δημοσιογράφους,σε ειδικούς,σε απλούς πολίτες,το φακέλωμα των σχολιαστών.Άιντε σάχλα,απ τα διπλανά νησιά που διαβάζουν aegean και το γειτονικό φόρουμ έχουν την ίδια άποψη

    • για τις συνεχείς καταστροφές, τραγωδίες,για την λειτουργία του Δημοσίου,για τον ρόλο του πρωθυπουργού που πάντα δεν ήξερε, ποιος εδώ στο νησί δεν έχει οργή για τα ψέματα,για το κοστος για τις στοιχειώδεις ανάγκες του ανθρώπου που είναι γιατρός..αεί σιχτιρ βλάκα.

  • με λίγα λόγια δεν μπορείς να είσαι χρήσιμο μέλος μιας σύγχρονης πολιτισμένη κοινωνίας

   αφού δε σέβεσαι περιβάλλον και συνανθρώπους,το νυμφίδιο είναι αυτό που απαντάει σε κάθε σχόλιο ξεχωριστά, που προσβάλλει, που βάζει ταμπέλες ,που βαφτίζει τον κάθε έναν όπως αυτή γουστάρει.
   Στην Κοινωνία αυτού του φόρουμ ,ο ορισμός του φασισμού είναι αυτή που υπερασπίζεσαι.

 18. Παπάς και διοίκηση του νοσοκομείου να παραιτηθούν χθες … μετέτρεψαν σε σταύλο το νοσοκομείο … δεν πατάνε το πόδι τους και οι μισθοί πέφτουν … για αυτή την κλίκα πρέπει η κυβέρνηση να ενημερωθεί … δεν θα πατήσουμε το πόδι μας στις κάλπες και ο κύριος λόγος θα είναι αυτός. Παπά σφήριξε και έλειξες

 19. Αποτύχαμε όλοι μας . Η αλαζονεία και ο εγωισμός , μας μεταμόρφωσαν σε τέρατα που φοβούνται να κοιταχτούν στον καθρέφτη . Δεν μπορούμε να νιώσουμε , ξεχάσαμε ν αγαπάμε , ν νοιαζόμαστε . Χάσαμε τον εαυτό μας μα δεν το παραδεχόμαστε , χάσαμε το δρόμο μα δεν το βλέπουμε

  Αφήσαμε τους υποχθόνιους κατεργάρηδες μέσα μας να κάνουν κόλπα στο νου μας και να χειραγωγήσουν τις πράξεις μας , για να τραφούν από αυτές. Γιατί ; Γιατί χάσαμε αξίες και ιδανικά , πίστη και σοφία ; γιατί χάνουμε το νου μας και την ψυχή μας ;

  Αφήσαμε τις παρασιτικές σκέψης και τον ξενιστή νου να σχηματίσει μια ψευδαίσθηση για τον εαυτό μας , εγκλωβίζοντάς τον σ ένα μικρόκοσμο , σ ένα αδιέξοδο .Γιατί;

  Και τώρα τι ! Προσπαθούμε να ξεχάσουμε ; να αποφύγουμε τον πόνο ; να θεραπεύσουμε ; Τι ; Ας αναρωτηθούμε , κι ας ρωτήσουμε κάποιους φωναχτά !

  Τι σας φταίξανε μωρέ τα παιδιά μας ; Γιατί χαλάτε ότι φτιάξαμε 3000 χρόνια τώρα ; Ποιοι είστε ; Τι θέλετε από την πατρίδα μας ;

  Ας αναρωτηθούμε , και ας γίνει η θυσία τους η αιτία να βρούμε πάλι το δρόμο μας , τον εαυτό μας .

  Να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο γύρω μας .

 20. «Το Λιμενικό έμαθε πως βρίσκονται άνθρωποι στη θάλασσα από τη Δανία» κατέθεσε ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος. «Το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού πληροφορείται ότι βρίσκονται άνθρωποι στη θάλασσα από την αντίστοιχη υπηρεσία στη Δανία γιατί υπήρχαν δώδεκα Δανοί στη θάλασσα».

 21. Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιους δημοσιογράφους οπως ο πορδοσαλτε...

  Ανδρέας μικρουτσικος:

  «» «Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν….
  Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια… χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια «ανεπίτρεπτο, ανυπόστατο και ανιστόρητο» τον υποστηρικτή του Μητσοτάκη πορδοσαλτε που δεν διστάζει να εργαλειοποίησει τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών, λέγοντας ότι το δυστύχημα θα είναι η ευκαιρία για να φροντίσουν για την ασφάλεια!

  «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε.

  • Είσαι ωραίος.Ψηφίζεις δημοσιογράφους;Δηλαδή είσαι με τον Μικρούτσικο;Άξιος.Έως ποτέ θα είστε απλά παπαγαλάκια;Δεν έχετε ζωή να κρίνετε αν είστε καλά ,ήσασταν καλύτερα η πως θα είστε καλύτερα στο μέλλον;Περιμένετε να σας το πει δημοσιογράφος;Έλεος.Ο καθένας λέει ότι πιστεύει και ότι θέλει.Τα αφεντικά του τον κρίνουν και αν δεν έχουν έσοδα τον διώχνουν.Φοβάσαι μην σε κάνουν και ψηφίσεις άλλο από αυτό που θέλεις;Ποσό ανόητος είσαι;Ναι ξέρω οι άλλοι δεν είναι τόσο έξυπνοι σαν εσένα και θα παρασυρθούν.Καημενε

  • Γιατί δεν πας εσύ? Είναι σίγουρο ότι με τέτοια μυαλά θα αντιμετωπίσεις όλες τις κρίσεις παρέα με τους φίλους σου που θα τους κάνεις υπουργούς.

 22. Για να τελειώνουμε... Οι νεκροί είναι 110..το έγκλημα του αιώνα!!

  Για όποιον ξέρει απλά μαθηματικά…
  350 ήταν οι επιβάτες
  195 (τυχεροί) γύρισαν με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη
  25 στο νοσοκομείο Λάρισας
  20 στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
  57 Νεκροί…
  53 λείπουν..( Εξαφανιστηκαν ηεξαυλωθηκαν..από την » » εκρηξη
  ΣΎΝΟΛΟ 110

 23. Ευτυχως που είναι λίγοι,Δυστοιχως που υπάρχουν.Περίμεναν και εύχονταν κάποια καταστροφή για να βγουν να μιλήσουν.Να που τι;Να περάσουν τι;Ποια είναι η λύση και την κρύβουν;Ανθρωποειδή.Πάνω σε τάφους κάνετε πολιτική.

  • Τι να πεις και συ ρε τ........,μια χώρα στο έλεος της ασυδοσίας,πως δεν βγάζετε το σκασμό ..

   https://www.kathimerini.gr/society/562317907/mastro-giorgo-telika-den-to-katevazoyme-emeis/
   «Στη διαδρομή προς Λάρισα είχε χρειαστεί αναγκαστικά να βγει από την άνοδο και να μπει στην κάθοδο γιατί στον Παλαιοφάρσαλο είχε κοπεί ένα καλώδιο στο ρεύμα ανόδου. Γι’ αυτό εκείνη την ημέρα υπήρχαν καθυστερήσεις»

   Ξέρουμε κάτι περισσότερο για αυτό; Δεν φαντάζομαι να είναι ημεδαποί από πίσω, έτσι;
   /////δέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
   Να κλείσει το κράτος αυτό και να επανιδρυθεί, όλες οι αιτήσεις για το Δημόσιο να αξιολογηθούν με προσωπικές επαφές των αιτούντων με τους ελεγκτές,να μένουν έξω οι ανίκανοι,οι ανήμποροι από δουλειές που αδυνατούν να κάνουν και το κυριότερο να υπάρξει Δικαιοσύνη σ αυτό το ….ρδέλο.

  • Είναι η μόνη κυβέρνηση που θα δρομολογούσε υδροπλάνα στην Λάρισσα

   Κάτι όπως το Νοσοκομείο στην Κω.Θα περνούν μάλιστα κάτω απ τις σήραγγες.
   Πατσαβουρέλαιο.

 24. https://youtu.be/CJALf5OBUQM

  Μιράντα συνέχισε να βρίζεις τον Χίο…και να λιβανιζεθς τους πορδοσαλτε… Ειναι και πολλοί..!!! Αλλα ακόμα περιμένω να μου πεις ποια είναι η δουλειά του δημοσιογραφου… (εκτός την συγκάλυψη εγκλημάτων…

 25. Ο Μητσοτάκης είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τους 100 και θανατους

  … Αλλά δεν τον είδα να πηγαίνει φυλακή …αυτος ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.. η κανενας πολιτικός…
  Μιράντα … Η χρυσή αυγή φταίει…!χαχαχα
  Εντωμεταξύ
  Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Hellenic Train παρουσιάζεται.. στη Διαύγεια!!! ως σύμβουλος στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών του Κ. Καραμανλή από τον Σεπτέμβριο του 2020). (ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
   
  Δεν μπορούσε αυτό το τραίνο να έχει μέσα τα 300 αποβρασματα

 26. Μας κυβερνουν διαχρονικα αναξιοι ανθρωποι που μονο για την μασα τους νοιαζονται
  ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
  ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
  ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ

  • Να ψηφίσουμε εσένα;Μια χαρά κυβερνούν όσοι έχουν περάσει.Ευτυχως που δεν μας έτυχε κανένα καθεστώς σαν την Χούντα.

 27. Ο Θάνος Πλεύρης απαντά για την απουσία παθολόγων στο Νοσοκομείο της Κω

  «Στο νοσοκομείο της Κω υπηρετούν 179 εργαζόμενοι εκ των οποίων 35 γιατροί και 79 νοσηλευτές. Ειδικά για την έλλειψη παθολόγων έχει γίνει μετακίνηση από άλλη νοσηλευτική δομή της 2ης ΥΠΕ παθολόγου που καλύπτει τις ανάγκες ενώ έχουν προκηρυχθεί και 2 θέσεις παθολόγων. Στο παρελθόν είχαν προκηρυχθεί εκ νέου οι θέσεις και οι προκηρύξεις είχαν αποβεί άγονες. Στο συγκεκριμένο ωστόσο νοσοκομείο υπηρετούν και επτά γενικοί γιατροί, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες.
  Παράλληλα ειδικά για το καλοκαίρι έχει γίνει πρόσκληση για γιατρούς με επιπλέον αμοιβή 1.800 ευρώ τον μήνα πέρα του μισθού. Το Υπουργείο Υγείας, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα στελέχωσης στα νησιά μας, με τις τελευταίες νομοθετικές παρεμβάσεις προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη όλων των κενών των ακριτικών μας νησιών παρέχοντας επιπλέον κίνητρα 1.800 ευρώ σε κάθε γιατρό τον μήνα και 1.200 ευρώ σε κάθε νοσηλευτή πλέον των μισθών που λαμβάνουν για κάθε μετακίνηση».

 28. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΤΡΑΠΟΥΛΑ)
  ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ (ΡΗΓΑΔΕΣ)
  ΚΙ’ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)
  ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (ΜΠΑΓΚΛΑΜΑΔΕΣ)….

  ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ…

 29. Για τους θαυμαστές της Χούντας.Δέστε τα προηγούμενα δυστυχήματα με τρένο στη Ελλάδα.1968 και 1972.Τα δυο στην ίδια κυβαρνηση της Χούντας και την αντίδραση της.Πως φέρθηκε σε νεκρούς και συγγενείς και τι έκανε να διορθώσει τα πράγματα.Αυτούς θαυμάζετε;

 30. Να ζητάει συγνώμη ? Να απολογείται για κάτι ? Έστω οτιδήποτε? Εγώ δεν ενθυμούμαι.
  Η κριτική στους πολιτικούς να γίνεται συνολικά . Υπάρχει πολύς πόνος. Υπήρξε κι άλλος πόνος. Σημασία έχει ανάμεσα σε τέτοιες φρικες να αντιλαμβανόμαστε και συμπεριφορές ανθρώπων η ανθρωποειδών.

 31. Το Πυροσβεστικό Σώμα γνώριζε λοιπόν ότι μέσα στις σήραγγες ελλοχεύει κίνδυνος

  για το κοινό και το προσωπικό του.

  Τι έκανε ο Αρχηγός;

  Ενημέρωσε τους αρμοδιους Υπουργούς;

  Έστειλε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα;
  Ήξεραν ότι έχουν κλέψει τα πάντα οι γύφτοι και όμως λειτουργούσαν και το κυριότερο ποτέ κανένας αρκουδόγυφτος μένει στην φυλακή.Που είναι η πουτάνα η Δικαιοσύνη?Γιατί όλοι στην Ελλάδα λένε ότι αν έχεις έναν Κούγια έχεις τον Θεό μαζί σου?

  Έστειλε κατεπείγον σήμα σε Αστυνομία, Πολιτική Προστασία, ΕΚΑΒ, Περιφέρεια;

  Τα έκανε όλα και δεν είδε αντίδραση μήπως; Να πάει στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, να καλέσει συνέντευξη τύπου , να κάνει απεργία πείνας!!!!!!

  Γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει κοσμάκης έπρεπε να κινηθεί με γνώμονα τον Κώδικα Ηθικής που υποτίθεται διακατέχει Κρατικούς Λειτουργούς σε θέση ευθύνης και στην τελική αν όλοι κωφεύουν, να παραιτηθεί.

 32. Επιτέλους.Πρέπει να γίνουμε υπεύθυνοι στην Ελλάδα.Δρν μπορεί αν κανω λάθος εγώ στον ιδιωτικό τομέα να το πληρώνω και όταν κάνει δημόσιος υπάλληλος να φταίει το κράτος.Άπεργουμε σήμερα για ….περισσότερο κράτος.Αυτή είναι η ουσία.Ούτε μια αναφορά στους ανεύθυνους δολοφόνους υπαλλήλους.Αυτοί λέει είναι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να φταίνε .Ούτε η εταιρία η κρατικός του ΟΣΕ λες και η διοίκηση ,ο διευθηνον σύμβουλος είναι εκεί απλά να περνούν το μισθο.Φταίει ο βουλευτής ο κάθε βουλευτής ο υπουργός και η κάθε κυβέρνηση ειδικά αν είναι κόμμα που δεν ψηφίσαμε.Ας σοβαρευτούμε .Την κοπανάει ο άλλος από την υπηρεσία του ταλεπωρει τον κόσμο,τον καλύβουμε ,φταίει η κυβερνηση.Η κάθε κυβέρνηση η χθεσινή η σημερινή η συριανή.Εμείς ποτέ.Ατιμωρησία και ανευθυνότητα.

 33. Οι πασοκτζηδες βρίζουν τον σύριζα…. Ο σύριζα βρίζει και τους δύο….. Αποτέλεσμα στις εκλογές.. Συνεργασία και των 3!! Χαχαχα…

 34. Πέρασε η ιδιωτικοποίηση.. Κοινως το ξεπούλημα των παιδογκολογικών του ΕΣΥ Μόνο

  με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας έγινε νόμος του κράτους
  Μόνο από τα 153 ρεμάλια της ΝΔ… (όλοι οι άλλοι καταψήφισαν…
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΤΕΧΝΗ ΥΠΟΣΤΕΛΈΧΩΣΗ, ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ

 35. Για την Αττική Οδό αυτό το υποκείμενο που υποδύεται τον πρωθυπουργό δεν ήξερε ότι μπορεί να χιονίσει και μέρα.!!

  Για την πυρκαγιά στην Εύβοια δεν γνώριζε ότι έπρεπε να στείλει εναέρια μέσα.!!!

  Για την πανδημία δεν είχε ακούσει τίποτα για τα ράντσα των χιλιάδων που πέθαναν αβοήθητοι,!!! .
  Για τις υποκλοπές, που γίνονταν μέσα από το Μαξίμου με πρωθυπουργική εντολή, και πάλι ο κατά τον νόμο υπεύθυνος της ΕΥΠ δεν γνώριζε.!!!
  για τον σιδηρόδρομο. Το ίδιο… Κι ας έδινε ο ίδιος συνεντεύξεις Τύπου προεκλογικά για τα προβλήματα του ΟΣΕ, αλλά και εντολές για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο του Ιουλίου του 2019.

  Σε όλα τα σκάνδαλα της θητείας του, και είναι πολλά, ο μοναδικός του στόχος είναι να πετάει κάθε φορά την ευθύνη κάπου αλλού. Κι όσο αναζητούνται οι ευθύνες, να επισπεύδεται το κουκούλωμα. Μέχρι να ξεσπάσει καινούργιο σκάνδαλο και ο ίδιος κύκλος της εξαπάτησης, της εκτροπής και της άρνησης να αρχίσει ΞΑΝΑ.Ρ Ε Μ Α Λ Ι

 36. Όσον αφορά το τεχνητό δυστυχημα
  1.ΓΙΑΤΙ ασφαλτοστρώθηκε το σημείο του ατυχήματος καλύπτοντας και εξαφανίζοντας στοιχεία ΑΜΕΣΩΣ!! ΤΙ ήθελαν να καλύψουν
  2.γιατι έφτασε ο στρατός πρώτος.?? και Τι έψαχναν τα υψηλόβαθμα στελέχη?? (σε τέτοια περιστατικά επεμβαίνει η ΕΜΑΚ και η πολιτική προστασία.. Όχι ο στρατός)
  3. ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ,… Με την ονομασία εταιρείας ΖΙΜ του εμπορικού βαγονιου (ψάξτε στο ίντερνετ.να δείτε τι μεταφέρει αυτή η εταιρεία
  4.τι ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ σε χέρια και πόδια.. ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.. Μέσα από την στολή??? (
  γνωμάτευσεις ,που  επιβεβαιώνει την ύπαρξη χημικών εγκαυμάτων «τρίτου βαθμού του καρπού και της άκρας χειρός και χημικό έγκαυμα δεύτερου βαθμού της ποδοκνημικής και του άκρου ποδός».

 37. ΑΠΌ ΤΙ ΠΡΟΉΛΘΕ Η ΈΚΡΗΞΗ… και γιατι συνέβηκε ως τυχαία… Στην συνάντηση με το εμπορικό..
  .. Όλα αυτά επιβεβαιωνοται με ανάλυση του βίντεο και κάμερων ασφαλείας συνοπτικά.. Η κάμερα . κατεγράψε  Τ Ρ Ε Ι Σ αναφλέξεις· , και έπεται η τρίτη, η μεγάλη έκρηξη..
  ΤΙ μείγμα ήταν αυτό που προκάλεσε το χαρακτηριστικό ερυθρό – μοβ μανιτάρι.!!! Σαν πυρηνική έκρηξη.. Η οποία μόνο μια τέτοια έκρηξη εξαυλωνει.. Τα πάντα (53 Ανθρωποι Εξαφανιστηκαν… Και ποιοι ήταν αυτοί…(αυτό δεν γίνεται με έκρηξη.. Λαδιού..

  Και οι τρεις αναφλέξεις στην εμπορική αμαξοστοιχία συμβαίνουν ΠΡΙΝ να συγκρουστεί με το επιταβιτικο
  ΑΛΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ..!!!

 38. ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ…

  ΔΗΛΑΔΗ, ΙΣΡΑΗΛ…

  ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΣΣΑΝΤ…

  ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ…

  Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ…

  ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ…

  ΕΞΑΕΡΩΘΗΚΑΝ 57ΘΥΜΑΤΑ…

  Συνεχίζουμε.. Με την συγκάλυψη..
  η υπεύθυνη της ιατροδικαστικής της Λαρισας που ανελαβε ολη αυτή τη διαδικασίας εινσι σε αυτή την θέση πάνω από 20 χρόνια.. Και πολιτευοταν με το ΔΗΣΥ της Μπακογιάννη το 2012.

  Όπως επίσης Συμπτωματικό θα ήταν
  ότι καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση η συγκεκριμένη για το παράπτωμα της ψευδορκιας το 2012!!
  Καληνυχτα…. Ο σταθμάρχης φταίει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ