Χωρίς άρτον… αλλά με πολλά θεάματα (φωτογραφίες & όχι μόνο…) του «υπέροχου Τίποτα με μπόλικο Καθόλου»

83
3516

Χωρίς άρτον… αλλά με πολλά θεάματα (φωτογραφίες & όχι μόνο…) του «υπέροχου Τίποτα με μπόλικο Καθόλου»

Κάπου γράφτηκε πολύ εύστοχα ότι σε αυτές τις εκλογές (εθνικές και αυτοδιοικητικές που ακολουθούν) οδεύουμε χωρίς άρτον… αλλά με (πολλά) θεάματα.

Και με τόσα που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά ζήτημα να «μας λείπουν 100 από τα 1.000 κομμάτια του παζλ, αλλά η εικόνα φαίνεται ολοκάθαρα», όπως είχε επισημάνει πολύ χαρακτηριστικά και η Ευρωπαϊκή επιτροπή PEGA* στην έκθεση κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την σχέση της με τις παρακολουθήσεις μέσω παράνομων λογισμικών (Predator) και της ΕΥΠ οι οποίοι στην ίδια έκθεση μάλιστα τονίζουν ότι με όλα αυτά τα (μαφιόζικα κι όμως ελληνικά) φοβούνται νοθεία στις εκλογές… (Όχι δεν γίνονται αυτά βρε παιδιά… βλέπε Singular)

Δεν μας εκπλήσσουν ούτε, οι διάλογοι της «Greek Mafia» που αποκάλυψαν -όχι ο Βαξεβάνης και το Documento- αλλά αυτή τη φορά το ‘καθώς πρέπει’ Mega και Το ΒΗΜΑ «Οι απίστευτοι διάλογοι αστυνομικών με ανθρώπους της νύχτας» .

Την ίδια στιγμή που Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας του Υπουργού Προστασίας (sic) του Πολίτη, Tάκη Θεοδωρικάκου  «Κόψε το λαιμό σου και.. λύσε το θέμα τώρα δεν μπορεί να σχηματιστεί δικογραφία για ναρκωτικά σε βάρος μέλους της οικογένειας του υπουργού».

Ποια κόζα νόστρα και ποια Ιταλία μου λέτε εσείς…

Βέβαια, την τακτική αυτή την είδαμε και τη ζήσαμε ξεκάθαρα εν μέσω πανδημίας, όταν επιχείρησαν να βγάλουν «τρελούς» τους μισούς υγειονομικούς και τους διεθνούς κύρους επιστήμονες και νομπελίστες που προειδοποιούσαν ανοιχτά για τις «ξαφνικίτιδες» και την ραγδαία αύξηση των θανάτων που ζούμε τώρα…

Και μπορεί να την αμφισβητούν (μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς)  στα καθημερινά πάνω από 10-20 συμβάντα αιφνίδια συμβάντα πανελλαδικά -αυτά δηλ. που φαίνονται στον τύπο και τα μέσα ενημέρωσης- δεν μπορούν όμως ούτε να αμφισβητήσουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ολοκάθαρα την αύξηση τόσο το 2021 όσο και το 2022 που δυστυχώς συνεχίζεται και θα συνεχίζεται… (αλλά ούτε και να τα δικαιολογήσουν για αυτό δεν μιλάνε ή βάζουν τους «ειδικούς» τηλεμαϊντανούς να παπαγαλίζουν στα πρωινάδικα το βιολί-βιολάκι τους «εμβολιαστείτε κι άλλο για να (μη) γλιτώσετε…» πηγαίνοντας τη συζήτηση στη χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα τους.

Την ίδια στιγμή που τα ευάλωτα – παιδιά ψευδομάρτυρες της υπόθεσης της Κιβωτού αποκαλύπτουν τώρα ότι «τους πλήρωσαν» για να στήσουν το «σκάνδαλο» και να πάρουν την περιουσία της κιβωτού οι «εντιμότατο» φίλοι τους» (βλέπε διορισμένο νέο ΔΣ).

Οι δε άλλοι «εντιμότατοι φίλοι» που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των 200 του κομματάρχη παιδοβιαστή-προαγωγού Μίχου, σταμάτησαν στους 7 (μαρίδες) ενώ τα «μεγάλα ψάρια» καλύφτηκαν  ως διά μαγείας, από ένα πυκνό μαύρο πέπλο μυστηρίου  (σε λίγο θα βγάλουν και τον Μίχο ως ‘μετανοημένο-θύμα’ και θα αφήσουν στη φυλακή τη μητέρα ως «πρεζάκι»).

Με όλα αυτά τα γεγονότα ακραίας κοινωνικής και πολιτικής κατάπτωσης, πόλωσης και τοξικότητας λοιπόν «οδεύομεν προς εκλογάς…»

Την ίδια στιγμή που η εκτροχιασμένη Τουρκία (όχι μόνο ο «γαυγίζων»Ερντογάν που με τον ένα ή τον  άλλο τρόπο τελειώνει) -όπως πλέον γράφεται ανοιχτά σε όλα τα μέσα ενημέρωσης** (τώρα που πέρασε η καραμέλα του δήθεν «προσφυγικού-ανθρωπισμού» της ‘νέας τάξης’ το οποίο έπαιξαν με την ίδια ένταση και την ίδια επιχειρηματολογία τα προπαγανδιστικά με τα λεγόμενα «μέτρα αντιμετώπισης της (τεχνητής από τους ίδιους) πανδημίας…) χρησιμοποιεί τους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς του Δυτικού κόσμου για να πετύχει τα γεωπολιτικά της σχέδια. Ο Τούρκος Πρόεδρος ακόμα και από τον χαιρετισμό της ραπιάς, απευθύνεται σε ολόκληρο τον Μουσουλμανικό κόσμο, του οποίου εμφανίζεται ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η Ελλάδα είναι η είσοδος των Μουσουλμάνων τηλεκατευθυνόμενων παράνομων μεταναστών στην πατρίδα μας. Σε ενδεχόμενη στρατιωτική σύρραξη με την Τουρκία, ξέρουμε όλοι ποιανού το μέρος θα πάρουν.

Κατά τ’ άλλα περιμένουμε τα εγκαίνια, τις φιέστες και τις νέες υποσχέσεις για νέα νοσοκομεία, δικαστικά μέγαρα, σχολές και δεν συμμαζεύεται από τους μετρ των φωτογραφιών και των ανέξοδων ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ, ώστε αφού δεν έχουμε άρτον (λόγω ακρίβειας, ούτε καν Παθολόγο στο νοσοκομείο λόγω πλήρους εγκατάλειψης της υγείας για την οποία τάχα μου κόπτονταν οι φαρισαίοι υποκριτές των χρυσοπληρωμένων εμβολίων) να έχουμε θεάματα δηλαδή πολλλές πολλές φωτογραφίες του «υπέροχου ΤΙΠΟΤΑ με μπόλικο ΚΑΘΟΛΟΥ» που γράφαμε παλαιότερα…

 

*Είναι τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την επίσκεψη κλιμακίου της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην τοποθέτησή της το μέλος της Pega Σοφί Ιν’τ Φελντ «έδειξε» σαφώς το Μαξίμου και το περιβάλλον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά τον πρώην διευθυντή του γραφείου του και ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, τις σχέσεις του με επιχειρηματίες, με τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και τον πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι απαιτείται να ριχθεί άμεσα φως στην υπόθεση, καθώς δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές στην Ελλάδα για τις οποίες θα υπάρχει σκιά υποψίας ως προς τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγονται. «Αυτό που διακυβεύεται εδώ δεν είναι μόνο η προστασία της ιδιωτικότητας των ατόμων, αλλά συνολικά η Δημοκρατία και η ελεύθερη κοινωνία μας. Επόμενο ερώτημα, ποιος διάλεξε τους στόχους και γιατί; Με αστυνομικούς όρους, ποιος είχε το κίνητρο, τα μέσα και την ευκαιρία.»

**Η εργαλειοποίηση των μουσουλμανικών πληθυσμών του δυτικού κόσμου από την Τουρκία

Δυστυχώς επαληθεύετε, μερικώς, ο Χάντιγκτον που μιλούσε για «πόλεμο-σύγκρουση των πολιτισμών». Μένει να δούμε σε ποιον βαθμό η Κίνα το Ιράν και η Τουρκία (η Ρωσία παραμένει ένα δυτικότροπο κράτος, παρόλες τις παθογένειες) θα βρουν συνεννόηση ώστε να ξεδιπλώσουν την χάραξη των νέων συνόρων.

Παραμένει δύσκολη εξίσωση η Τουρκία, και γίνεται πια αντιληπτό ότι και να γίνει στις εκλογές (χούντα Ερντογάν ή να δημιουργηθεί ένα πολιτικό χάος που θα οδηγήσει στον κατακερματισμό της) ο διαμελισμός της είναι μάλλον προ των πυλών αφού στην αναμπουμπούλα που ονειρεύεται, έχουν πολλοί λαοί «λαμβάνειν» από αυτήν…

 

83 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μην ξεχάσεις το καλάθι του νοικοκυριού να ναι απ τα Λιδλ…
  Διαβάζουν τα δελτία τύπου και στις Μονές και παραγγέλνουν μακαρόνι εξάρι…
  Αυτή την βδομάδα στα Λιδλ 0,0004 λεπτά φθηνότερα.

  • Χθες Πέμπτη στις 13:20 τυχαία άκουσα δύο δημοσιογράφους!!! να είχαν ένα αισχρό και ελλεεϊνο πρόγραμμα με χυδαιότατες φράσεις. Τάχα μου κάνανε χιούμορ. Συν ότι πετάξανε οι αγράμματοι και μια μπαρουφα για την επέτειο του Στάλινγκραντ. Ότι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ??? το αποκαλούν ακόμα έτσι, ενώ το σημερινό όνομα είναι Βόλγκογκραντ. Ρε που δεν έχετε τάχα μνήμη ποιοι ελεύθεροι? Αυτούς τους έστειλε ο Στάλιν στην Σιβηρία. 16 εκατομυρια Ρώσοι άφησαν τα κόκαλα τους ΓΔΑΡΜΕΝΟΙ στους πάγους της Σιβηρίας. Αυτή είναι η αριστερή δημοσιογραφία!!! και για αυτό είναι όλοι και όλοι 3 και ο κούκος.

  • Σώπα, από πότε η θάλασσα έχει σύνορα;Τι λες βρε βλαμμένο;Το 2023 είναι όπως το 2015,2016; Αλλού ζούμε εμείς; Τρία σχόλια με διαφορετικά ψευδώνυμα; Άντε νυχτοφύλακα -σεκιουριτα του κ@λου, άντε κατάντησε αηδία, copy paste και ξενύχτια…..Θα φας την »»σου στις εκλογές, και εσύ και ο Κλασιδιαρης σου και θα στρώσεις….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

   • Φακελώνεις, παρακολουθείς,χωρίς να βγάλεις άκρη…τσ@τσέκι.
    Γράφεις και δω και από δίπλα χωρίς να λες τίποτα. Σπρώξατε τους μικρο-επαγγελματίες στην καταστροφή, αυταρχικά καθεστώτα.
    Αλλά όπου σε βλέπουν σε διαγράφουν, όλοι λένε στο Νησί για τον φασισμό σας. Αφήσατε τον Κασιδιάρη να κάνει προεκλογικό αγώνα 2 1/2 χρόνια και μόλις σας έκοψε ποσοστά κάνατε νομοσχέδιο….είσαι δειλός άνδρας ,….τάκι,
    Ντροπή του Δημόσιου Διαλόγου,ντροπή της Κω,ντροπή του περίγυρου σου.

   • Βλάκα στην ιστορία έμεινε ο Σαμαράς για την εισβολή των Αλβανών

    Ο Αβέρωφ και ο Κωνσ/νος Καραμανλής έδωσαν την Άδεια για την ονομασά της Μακεδονίας,ενώ ο Κύρης σου λινάτσα είπε ότι θα φέρει στην Βουλή την κατάργηση του ψηφίσματος.Μάθε ιστορία Βλάκα,πανίβλακα,νροπή της Κω βλάκα.
    Βλάκα πατενταρισμένε ……
    https://www.inewsgr.com/61/1959-o-averof-eiche-anagnorisei-ti-makedoniki-glossa.htm
    Άνοιξε κανά βιβλίο πριν ανοίξεις το στόμα σου για παρλαπίπες.
    Έτσι σε γλεντάμε…
    »»Όσον αφορά τώρα στη στάση της αντιπολίτευσης, ας θυμηθούμε την κ. Μπακογιάννη όταν είχε ερωτηθεί από ξένο δημοσιογράφο αν ικανοποιούσε την ελληνική πλευρά μια ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό (new or upper Macedonia).»»
    Μαύρισε η χώρα,το Λιμάνι είναι μόνο ξένοι,εσείς που θα τους διώχνατε,δειλό ανδράκι…που ζεις στο ψέμα
    Η απάντηση ήταν ΝΑΙ.

   • https://aegeanews.gr/news/greece-society/466376/deite-edo-thrasos-adianoites-prokliseis-apo-tourkous-psarades-ellinika-chorika-ydata-vinteo/

    https://www.ethnos.gr/Politics/article/130266/xorikaydatabrexeiparabiaseisapotoyrkikapolemikaektostoyorucreis
    Το 2020 το Τουρκούτ Ρέις με πολεμικά σκάφη ήταν μέσα στα χωρικά μας ύδατα επί 2 μήνες. Ποτέ δεν έγινε αυτό δειλέ σάχλα.
    Μας ξεφτίλισαν ,έφτασαν μέχρι το ακρωτήριο της Λίνδου, έπαιζαν τα παιδάκια στην άμμο και έβλεπαν την αρμάδα ,δειλέ άνδρα, τι να πεις για σύνορα, παλιό…στα, κοπρίτη ,χαραμοφάη.
    Η κολλώδης παχύρευστη ουσία που παράγεις, άρχισε να βγαίνει απ τα αυτιά.

   • Γιατί δεν τα επεκτείνουμε στα 12? You know άνδρακλα? Γιατί δεν τα επεκτείνετε στα 12 νοτίως της Κρήτης? Απάντησε μας ακροδεξιό σκουλήκι!!!!!!!
    Σκουλήκι ακροδεξιό για κοίτα αυτό !!!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=KSX_JIRPqgE&ab_channel=NEWSKAMATERO%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

    Πρρρρρρρρρρρ……

   • όταν μιλάς υποτιμητικά για έναν που τον θεωρείς κατώτερό σου. Όλη η κοινωνία της Κω σ έχει πάρει χαμπάρι φασίστα .
    Ούτε τ αρχίδια ενός νυχτοφύλακα δεν μπορείς να ακουμπήσεις.
    Είσαι ο ορισμός της διχόνοιας, του φασισμού, των άκρων ,της αλαζονείας, της κοπροσύνης.
    Ένας αχαΐρευτος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, ένας αλαζών βλάκας με ψυχολογικά ,ένας επικίνδυνος,κάλπικος δειλός,φοβιτσιάρης.

   • ή ημεροκρίτης,ή κόκορας,ή ρόλεξ,ή κόρακας κηδειών,ή μπούφος,ή λαμόγιο αυγερινός,ή μεγάλη άρκτος ή Αποσπερίτης,όλα μαζί σε ένα,νοματάρχης χούντας.Ταγματασφαλιτης Γυαρου

   • Τρελαίνομαι να με παρακολουθούν άντρακλες με ...λουράκια Louis Vuitton.

    με τσάντες Sant Laurent Niki,εσώρουχα Lacost,ζαρτιέρες Nyxie Suspender,πορτοφόλι Sergio Bardi,και γόβες Dolce & Gabbana ..
    Οι κοριοί πρέπει να ναι της Teza .
    Πως καταδέχεσαι και κρυφακούς κοινούς θνητούς ;
    Με μία ομοβροντία οπίσθιων σου εξαερισμών θα πάρουμε την ..Πόλη

 2. Μια παροιμία Γιάννη λέει . Δεν σου φταίει ο κακός βοριάς αν εσύ άνοιξες την πόρτα σου και μπήκε μέσα και σου σήκωσε το σπίτι. Η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα της και μπήκαν κάθε καρυδιάς καρύδι. Ακούμε στις ειδήσεις στη Σουηδία στη Γερμανία στη Γαλλία και στην Ομόνοια της Αθήνας οι αλλοδαποί μαχαιρώνουν βιάζουν και σκοτώνουν. Γέμισαν οι φυλακές αλλοδαπούς εγκληματίες. Οχι πως δεν έχουμε και Έλληνες. Η κατάσταση είναι πια μη αναστρέψιμη και ακόμα μαζεύονται.

  • Η Ευρωπη δημιουργησε πολεμους σε τριτες χωρες. Εστειλε στρατο. Δημιουργησε προσφυγες. Ας προσεχε. Το ΝΑΤΟ επισης.

 3. Τα έχετε κάνει σαλάτα.Από το ένα θέμα στο άλλο προσπαθητε να ενώσετε διαφορετικά πράγματα για να κάνετε αντιπολίτευση.Χωρίς προτάσεις και θέσεις τζάμπα κόπος.Όλος ο κόσμος αναγνωρίζει τη πρόοδο της Ελλάδας σε όλους τους τομείς.Από εκεί που σε συνεδριάσεις της ΕΕ απέφευγαν να έρθουν φάτσα με τον Έλληνα πρωθυπουργό τώρα τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί του.Η Ελλάδα είναι πάνω από το μέσω όρο στις περισσότερες κατηγορίες στην ΕΕ .Άσχετο.Δεν διαβάσατε την άνοδο της Ελλάδας κατά 15 θέσεις σε επίπεδο δημοκρατιας;Μόνο αυτά που βγάζουν διάφορες ΜΚΟ παρακολουθητε και όχι παγκόσμιους οργανισμούς;Ρωτάω με όλη τη καλή διάθεση.Τι ήταν καλύτερο το 2019 από ότι είναι σήμερα;Ένα μόνο πράγμα μπορείτε να πείτε;Όλα είναι καλύτερα και ας είχαμε πανδημία και πόλεμο.Όσο για τις παρακολουθήσεις ρωτάω.Ποια είναι η δουλειά της ΕΥΠ;Θέλετε να μην κάνει τι δουλειά της;Έκανε κάτι παράνομο με τους νόμους του κράτους;Το πρόβλημα είναι για μένα οι διαρευσεις που έγιναν.Υοαρχει κάποιο σάπιο εκεί και πρέπει να το βρουν.Η πρόταση της αντιπολίτευσης ποια είναι;

  • Ο Κούλης σου τα έχει κάνει σαλάτα και αυτό περιγράφει η αποτύπωση της επικαιρότητας, τίποτα λιγότερο.Το δίλημμα θέλετε τον κακό ή τον χειρότερο το έβαζαν πολιτικοί με αρ…. παλαιότερα και όχι αρ…. πολιτικοί όπως τώρα, καλάναισε πιο λόλα με τις μασημένες καραμελίτσες. Εσύ μπορεί να σε συνηθισμένη να παρακολουθάς τη γυναίκα, τα αδέρφια και τα ανίψια σου λόγω ανασφάλειας και ψυχολογικών σου αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και φυσιολογικό για όλους τους υπόλοιπους. Είστε μαφίες, λαμόγια και φασισυταριά και θα πέσετε θέλετε δεν θέλετε. Φόρα το κράνος και φτιάξε το μύστακα

   • Μια χαρά τα λες αλλά ξέχασες το βασικό.Δεν θα υπάρχει στις κάλπες ψηφοδέλτιο… «δεν πάω το Μητσοτακη» ,Ποιος είναι ο εκλεκτός σου;Πες μας τα προτερήματα του,έχεις κάποιο να προτείνεις η μόνο βρισιές και εξυπνάδες;

 4. Δεν θα σχολιάσω την αντίδραση Βαρεμένου (πρώην αντιπροέδρου της βουλής).Απλά θύμισε πολύ μια αντίδραση του ναζιστη Κασιδιάρη.Εξαλου έχω πει ότι είναι συνετερακια.Έχετε δει έχει ακόμα και εδώ να εναντιώνεται κάποιος Συριζαιος σε αυτά που λένε οι φασιστες;Αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή για τη ΝΔ.Να τελειώνουμε με τους γραφικούς και επθκινδυνους.Να πάει μπροστά η χώρα μας .

    • είστε μερικές πού σας αρέσει και το ζητάτε. Γιατί να μην σου ρίξει μερικές στα @@@μάγουλά; Μήπως και σταματήσεις να ονειρεύεσαι μόνο τον Κούλη και τους λαθροπίθηκους με τις σαγιονάρες. Άσε που θα ηρεμήσεις και δεν θα σχολιάζεις τα πάντα και τους πάντες. Μέχρι και τον βοριά που φυσάει φασίστα και χρυσαυγίτη τον αποκαλείς επειδή κρυώνεις.

  • Λιμνάζουν στην στρατόσφαιρα και στάζουν μόνο στα All Inclusive.

 5. Εδώ και 9 ημέρες η χώρα απολαμβάνει το απίστευτο ξεκατίνιασμα των μετερεολόγων

  στα Social,στα φόρουμς,στις ειδήσεις..μόνο εδώ μπορούν να συμβούν αυτά. Το αν θα κατέβουν τα χόνια σε χαμηλότερο υψόμετρο απ την πάρνηθα,αν θα επηρεαστούν τα Βόρεια προάστια, η περιοχή της Βάρκας….τι ζούμε Θεέ μου.
  https://xristika.gr/kairos-apisteyto-xekatiniasma-meteo/

 6. Η Ευρώπη και η πολιτική Δύση είναι οι πιο δημοκρατικές περιοχές του κόσμου και της ιστορίας.
  Κι ας κάνουν ότι δεν το καταλαβαινουν όσοι τις κατηγορούν για ελειμα δημοκρατίας, φασισμό, ρατσισμο κτλ: μαρξιστές, μαοϊκοι, ρωσόφιλοι, μαδουρικοι, εθνικιστές, αναρχικοι, τριτοκοσμιστές και ΛΟΑΤΚΙ
  Το 90% των κατηγοριών είναι της φαντασίας τους η χειρότερα για ψάρεμα ηλιθιων

 7. νιώθω εντελως ηλίθιος μετά την είσοδο Τσίπρα υπό τον ύμνο του ΕΑΜ στην Πάτρα.
  Το δούλεμα πέφτει σύννεφο
  όπως τα γραφεις είναι, πολλά θεάματα του κυρίου Τίποτα με μπόλικο Καθόλου

  • Πραγματικά. Για αυτό το άθλιο πράγμα θα ήθελα να έλεγε τη γνώμη του κάποιος πραγματικός κομμουνιστής του ΚΚΕ

 8. Θα έρθουν οι εκλογές θα γίνουν και ακόμα κάποιοι θα βρίζουν τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ.Κάτι για το μέλλον;Μια καινούργια πρόταση;Κάτι που θα έκανε κάποιος καλύτερα;ΤΙΠΟΤΑ…σιωπή.

 9. Στα 15 σχόλια, τα 8 του νυχτοφύλακα/σεκιουριτα του κ@λου.Απορω γιατί δεν ζητάς να γράφεις εσύ το άρθρο και να σχολιάζουμε εμείς; Γράφεις μόνος σου (με δύο άλλους ακόμα) και διάφορα ψευδώνυμα.Αηδια από copy paste, μακελειό, Χίο,ελ.ωρα, ξενύχτια και παραφροσύνη.Εχεις ασυλία και μέχρι τα 150 σχόλια,θα έχεις τα 75. Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.Εισαι ψυχακιας, ανώμαλος, μοναχικός, επικίνδυνος, που επικοινωνείς μόνο μέσω διαδικτύου με ανθρώπους και νομίζεις ότι κάνεις δημόσιο διάλογο.Αντε βλαμμένο που ασχολούμαστε και μαζί σου.Σου επαναλαμβάνω ότι σε έχω για //////και εσένα και την γνώμη σου.Οσο ζυγωνει ΄΄΄΄΄΄μεγαλώνει….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • εσύ τα βλέπεις από Χίο, κ.λπ εξαιτίας τύφλωσης ,ανηθικότητας, τομαρισμού, κλαμπαρχ…σμού και κυρίως συμφέροντος .Έτσι θα σε γλεντάω μέχρι τέλος. Μου φτάνει που σας κοροϊδεύουν όλοι.
   Ποτέ το νησί δεν είχε τέτοια τσ////νια σχολιαστές,από το 1970 που διαβάζω τοπικό τύπο,η Κως δεν είχε τέτοιους ηλίθιους ,επικίνδυνους ,ρατσιστές, φασίστες διχαστές σχολιαστές.
   Έχετε σπάσει όλα τα ρεκόρ,νομίζετε ότι πουλάτε εξυπνάδα, αλλά μόνο βλακεία ..ΔΕΙΑΔΟΣΤΑΙ
   Ξέρεις τι είναι το copy paste και τι η αναφορά στην πηγή για τεκμηρίωση και επαλήθευση; Πότε διάβασες κάτι και το κατάλαβες;
   Προς το παρόν φάε λίγο σανό ακόμα.
   https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1435316/den-toys-leipei-i-ellada-to-67-oson-efygan-sto-exoteriko-den-epithymoyn-na-epistrepsoyn/

  • https://www.athensvoice.gr/epikairotita/ellada/787959/foitites-stin-patra-eftiaxan-mikrografia-tis-gefuras-riou-adirriou-me-makaronia-eikones/
   Ναι αλλά δεν λες να έρθεις να μου το πεις από κοντά..
   Εγώ σε προκαλώ και συ κρύβεσαι, χώρια που πιστεύεις ότι όλοι σε διαβάζουν και ασχολούνται με την ενημέρωση που κάνεις και δεν γελάνε με τα χάλια σου,αποκαλώντας σε ..λάκα.
   Κάνε μια σφυγμομέτρηση να πειστείς..ψυχανώμαλε.
   Στο ξαναγράφω ότι είσαι το μεγαλύτερο νούμερο,ο μπετόβλαξ της Κω,πήγαινε στα αρχεία ποιυ διατηρεί ο Σταθμός ,το Βήμα, η Aegeanews,η Δημοτική να πεισθείς,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ,το κινούμενο σχέδιο, ο αλητάμπουρας φασίστας με την πιο ελεεινή υπογραφή. Σε διαβάζουν και σε λυπούνται για την κατάντια σου, Δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα στον Δημόσιο Διάλογο φασίστα,παρά μόνο Διχόνοια.Ακόμα και να σε αγνοήσουν, εσύ εκεί επιμένεις.Το λάθος που κάνεις είναι ότι πιστεύεις οτι τα σχόλια εξατμίζονται,αλλά μένουν εκεί να θυμίζουν ποια είναι η ντροπή της Κω.
   Γραμμή βοήθειας 10306.

  • Τι σε τρώει και ασχολείσαι με τα πόσα γράφει?? Ψυχίατρος είσαι? Τι σε καίει τόσο πολύ ? Τα συμπεράσματα σου είναι για την στατιστική? Τι εκπροσωπείς εδώ μέσα? Ποιος νομίζεις νοιάζεται για την γνώμη σου ,έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου τσογλάνι.Δειλό αντράκι με τις τιράντες.
   Ουστ σαλίγκαρε.

 10. Είναι μεγάλη τιμή και έπαινος να με λένε εμένα και τη ΝΔ χούντα οι Χρυσαυγητες και οι Σταλινιστες.

 11. Μητσοτάκης :σας προσκαλούμε στην Ελλάδα όλους για νόμιμη εργασία!!
  Διαφορετικά πρόσωπα, ίδιο αφεντικο
  .. Νεοδημοκρατη…. Δες την ώρα είμαι ο Πρωινός νυχτοφυλακας εγώ… Μην με μπερδεύεις με τον νυχτερινό… Ειναι συνάδελφος εκείνος έχει άλλη βραδιά.. Αλλά δεν είμαστε νυχροφυλακες….απλά έχουμε εντολές να πιάνουμε τους Τούρκους αλλά να βγάζουμε τους λαθραιους Πακιστανόυς…ακινδυνους…
  Τι δεν κατάλαβες μπορείς να μου πεις.. .

 12. Το κόμμα των πραγματικών ναζιστών., παιδοβιαστων, ξεπουλητων . ΝΔ έχει λένε πλειοφηφια με 2 εκ μόνο ψήφους

  Και το κόμμα των αληθινών δημοκρατων… Ελλήνων…. Ειναι λέει 5%Μειοψηφία…. Ω Ελλάδα ή χώρα ηλιθίων!! 18 χρόνια φυλακή οι Έλληνες,,,,ΕΎΧΟΜΑΙ με όλη. Ου την ψυχή.. Να βρεθεί θανατική ποινή για τους προδότες της.. ΝΔ

  • Τι γλυκός άνθρωπος που είσαι .Δημοκράτης με ελεύθερη σκέψη.Μπράβο.Ποσό τυχεροί αισθάνονται οι υπόλοιποι που έχουν κάνει την ίδια επιλογή με εσένα.Εξασφαλισμένο μέλλον για τα παιδιά τους.Όχι σαν εμάς της ΝΔ.

 13. Αρρωστιααααα…, στο παραπάνω σχόλιο είσαι λιμενικός ΟΕΑ, πριν καιρό ήσουν αστυνομικός, άφησες υπονοούμενα για πυροσβέστης, το έπαιξες νοσοκομειακος.Σιγουρα θα ήθελες να είσαι κάτι από τα παραπάνω.Ομως το μόνο που μπορείς είναι νυχτοφύλακας σεκιουριτας του κ@λου.Διχως να έχω κάτι με τα επαγγέλματα αυτά, τα οποία τιμώ γιατί έχω φίλους που ασχολούνται με την νυχτερινή φύλαξη, εσύ πληρώνεσαι τζάμπα.Ξενυχτας στο πληκτρολόγιο γράφοντας σχόλια εναντίον του Μητσοτάκη και ΝΔ,και αφού επιτελεσεις το έργο σου βλέπεις και κανένα πορνοsite να περάσει η ώρα και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σου.Τωρα, το επάγγελμα μου γιατί σε ενδιαφέρει;Να το μάθεις για να έρθεις με την όπισθεν, όπως καλά γνωρίζεις; Κοιμήσου και όταν ξυπνήσεις άρχισε το παραλήρημα.Εχεις λαλήσει από ξενύχτι και α……… βλαμμενε ….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • Μήπως νομίζεις ότι έγινε δικό σου το aegeanews και θές να του απαγορεύσεις να γράφει;
   Είσαι άρρωστος ανθρωπάκι του κ@λου, ασχολήσου με τα επιχειρήματα που σου θέτουν,απάντησε αν μπορείς κα άσε τι ώρα γράφει, ποιος γράφει και τι επάγγελμα κάνει.Δεν καταλαβαίνεις ότι δείχνεις εγγονός όχι του Κασιδιάρη, αλλά του Μπαχτσελί, άρρωστος λύκος, λυσσασμένη ύαινα, φασίστας των SS ,ναζίδιο σκέτο.
   Εσύ είσαι ο μπράβος με τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών…
   Ηλίθιος κα δειλός,πας πάντα στο σκοτάδι,επειδή η ψυχή σου είναι φοβική,σκέτη σαβούρα.
   Ότι ώρα θες στείλε pm στο Aegeanews να βρεθούμε,όπου θες και σε γνώσεις και σε σπουδές αφού είσαι αγράμματο σκουλήκι.
   Ουστ χολέρα της Κω.

  • Όλοι εκτός τους εύζωνες,θα μπουν κάποια στιγμή στο ίντερνετ, θα μιλήσουν,θα πιουν καφέ,θα κάνουν τσιγάρο..δεν παλεύεται αλλιώς η νύχτα δειλο σκουλήκι που μόλις σε στρίμωξαν κατευθείαν κ@λοτούμπα.. ηλίθιε,εσύ έβγαζες χολή για όλους που είναι νύχτα σε 300 μηνύματα βλααααααααακα.ιλα τα μηνύματα υπάρχουν ανήθικο σκουλήκι.

  • Τον τίτλο του πιο αντικοινωνικού σχολιαστή που βρίζει όλους τον έχεις τσο΄΄΄΄΄΄

   Έχεις γράψε την ιστορία σου, το πιο φασιστοειδές ..αντί να απαντάει με επιχειρήματα, μετρά πόσα μηνύματα γράφει ο καθένας και μπερδεύει τα μπούτια του ,αφού όλους τους κατηγορεί σαν νυχτοφύλακες…Η Κως έχει την τιμή να έχει τους δύο πιο βλάκες σχολιαστές.

 14. Το σχόλιο για τον κασιδιαρη... Το λέω ως τρολαρισμα για πρώτη Κυριακή...!

  Όπως και μερικοί λένε γξα τον Μητσοτάκη.!! Τόσο βλακες οι ΝΔ… Κάτι άλλο Για νεοδημοκρατες… Ο κασιδιαρης θα βγει… Το ΚΚΕ θα βγει, το ποτάμι θα βρει.. Η πολιτική άνοιξη θα βγει και…. οποίο άλλο κόμμα με οποιαδήποτε όνομασια Ο Μητσοτάκης Δεν θα βγει.. .!!!μου φαίνεται αστείο να ψηφίζουν ακόμα Μητσοτάκη.. Όταν οι ίδιοι οι βουλευτές του περιμένουν πότε θα ξεκουμπιστει… Από τα σκάνδαλα, τις παρακολουθήσεις και την οργή του λαού.. Πριν διαλύσει την ΝΔ, και την Ελλάδα ολόκληρη και.. Τους Έλληνες… Μόνο δύο χαζά είναι εδώ μέσα ο νεοδημοκρατης και η. Μιράντα.. Που εκτός ότι ψηθιζουν.. ΝΔ ψηφίζουν και Μητσοτάκη… Διευκρίνιση προς νεοδημοκρατη.. Είμαι ο Πρωινός νυχτοφυλακας,,.. Χαχα… Χαμενε

 15. Ο πιο παλιός αρχηγός κόμματος στη ΕΕ.Έχει γίνει και πρωθυπουργός.Έχει περάσει από όλα τα αξιώματα.Δεν έχει αντίπαλο στο κόμμα του ο κ Τσιπρας και έχουμε φτάσει πρην τις εκλογές.Τι κάνει και τι λέει;Ατνι να βάλει το δίλημμα στον Ελληνικό λαό,Τσιπρας η Μητσοτάκης;Τι πιο απλό;Δεν τολμάει.Γιατί;Αντίθετα από την άλλη μεριά το λένε και το φωνάζουν καθαρά.Θέλετε πρωθυπουργό τον Τσίπρα η τον Μητσοτακη;Τόσο απλά.Τα συμπεράσματα δικά σας.

 16. Είναι μεγάλη τιμή και έπαινος να με λένε εμένα και τη χρυση αυγη χούντα ….. οι παιδοβιαστες(160 με επιτελραχτη ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΛΟΣ ΝΔ ΑΡΧΙΒΙΑΣΤΗ 12 ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΦΟΡΕΣ! .,προδοτες,,μπανιστηρτζηδες της ΕΥΠ. .οι μιζαδοροι εμβολιαγνοι προσκυνημενοι των ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΔ. ξεπουλημενα φερε φωνα των γερμανικων συμφεροντων…..ΟΙ συμμαχοι του του ερντογαν…οι πωλητες της ΕΛΛΑΔΑΣ..οι φτωχοποιητες του ελληνικου λαου…οι φιλανθρωποι υπερ των ΛΑΘΡΟ που τους προσκαλουν ,,, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ….φοβουμενοι ενα κομμα ..επιβαλωντας αντισυγματικα την απαγορευση.. ΧΑΧΑΧ ΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ..ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ..ΟΙ ΕΠΙΒΟΛΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ…ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ…ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΩ ΑΠΟΙ ΑΥΤ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ …ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ .ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΕΣ .ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ…ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΚΛΕΦΤΕΣ. ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ….ΣΥΝΕΖΙΧΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

 17. Άδωνις Γεωργιάδης: Απευθείας αναθέσεις 118.000 ευρώ σε δικηγορικό γραφείο σε μία μέρα – Τα κόλπα του νανογιλέκου στη μάσα

  Με κόλπο γκρόσο ακυρώνουν την ειδική νομική υπηρεσία με έμπειρα στελέχη, την οποία διαθέτει το υπουργείο Ανάπτυξης, και χρυσοπληρώνουν «εξειδικευμένους» ιδιώτες με 118.000 ευρώ

  Αδρανοποιούν τις αρμόδιες νομικές υπηρεσίες που διαθέτουν στο υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να κάνουν απευθείας αναθέσεις σε δικηγορικές εταιρείες…
  https://netakias.com/2021/02/26/%ce%ac%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5/

  • Τι βλακείες Θεέ μου.Είχαμε το τέλειο υπουργείο και υπηρεσίες του και το χάλασε ο Αδωνης;Ο άνθρωπος που σε οποίο υπουργείο έχει πάει οι υπάλληλοι στάζουν μέλι για πάρτυ του.Τέλος αν το 2019 τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα ψήφισε τον Αλέξη να τα ξαναφτιάξει.

   • γουστάρεις και τον μπουμπούκο; Πήγαινε λοιπόν στο υπουργείο του να του το γλύψεις. (το μέλι που στάζει) Θα σε ξεμαλλιάσει η Ευγενία αν σε πάρει χαμπάρι.

 18. Μάλλον μιλάς για άλλο πρόσωπο… Ουτε νοσοκομειακος, ειμαι..ουτε λιμενοικος, ούτε αστυνομικός….. Για να δεις πόσο μπαγλαμάς είσαι..αλλα Μαρεσει που γράφεις ένα σχόλιο… Ψάχνοντας σαν τον ψυριαρη ντετέκτιβ τι ώρα γραφει..ο καθενας.. … Κοιτάζωντας. τις ώρες… Ένα σχόλιο γεμάτο τίποτα… Όπως αυτά που συνηθίζεις.σεβρθζουν όλοι πρωινοι, μεσημέριανοι και βράδυνοι βρε μπαγλαμά.. .. Στο επόμενο θα γράψεις πάλι για την ώρα…σε έχουμε μάθει..

 19. Νεοδημοκρατης (η τσατσά της Μιράντα.. Ο γνωστός ωρολογιακας… Βρε μ@λ@κ.@…. Αν θες να μάθεις τι ειμαι..να δω και εγώ ποιος είσαι που βρίζεις τους νυχτερινους..θες να βρεθούμε…?? Θα σου φύγει και θα μου φύγει η απορία… Να δω ποιος μ@λ.. Μητσοτακικος είσαι.. Εσυ δεν εχεις την απορία να δεις ποιος είμαι…?? Ένα πράγμα να ξέρεις… Αυτά που γράφεις…φιλε είναι και πολλά… Διάβασε τα μηοως εινακ η ζωή σου… Μηπως τα κανεις εσύ… Λεω τώρα εγώ…..χαχαχα….εγω λέω σίγουρα…100%..χαχα…θες αποδείξεις…. Χαχα.

  • Εγώ είμαι ο Βρε miranta και θέλω να κλείσουμε διπλό ραντεβού. Θέλω να γνωρίσω την miranta. Με αναστατώνει !!!! Και άμα θέλεις κάνουμε και ανταλλαγή.

 20. Διευκρινιση..Απλα υπερασπιζομαι.. Τον φίλο που γραφει βράδυ..πρωτον δεν ξέρεις ποιοι είναι.. Δεύτερον.το παίζεις άντρας. Εκ του πληκτρολόγιο.. Θέλω να σου πω η γιαγιά μου έχει περισσότερα @ρχιδ..απο σενα.. Αντράκλα μου.. Χαχα της οκάς που λένε..ουτε το επάγγελμα σου δεν λες μωρή α…..νεοδημοκρατισσα,.. ! .οσό .η μόνη που ερχεται με όπισθεν είναι η ………….. Τώρα η αυτή ..απο σενα..η εσύ από αυτή… Χαχαχα….

 21. Σαν διευκρίνιση έχω να σου πω.. Οτι πράγματι πολλοί νοσοκομειακοι..βραδυνοι..πολλοι πυροσβέστες βράδυνοι.. Πολλοί λιμενικοί βράδυνοι… Πολλοί αστυνομικοί βράδυνοι..πολλοι υπάλληλοι.. βράδυνοι…σε γλεντάνε χωρίς να το ξέρεις και οι υπόλοιποι σε γλεντάνε το πρωί.. … μ@λ@κ…δηλ η μισή Κως….πρωί μεσημέρι βραδυ… Πριν 2 μήνες σου εγραφα βράδυ..τωρα πρωί!! Πως γίνεται ένας νυχτοφυλακας να δουλεύει αλλαγή βάρδιας σε πρωί..τωρα είμαι πρωινό φύλακας,, βλαξ με περικαφαλαια!!!. έχεις κολλήσει πάλι με την ώρα 6 μήνες τώρα και τώρα βρίζεις άλλον που γράφει βράδυ.. Απόδειξη ότι είσαι πανιβλακας..

 22. ….
  Προσπαθω να θυμηθώ γιατί είναι φυλακη 15 και επιπλέον οικογένειαρχες με 15 χρόνια.. .. Ενώ 153 ρεμάλια είναι έξω..!!! Ξέχασα…. Θεωρήθηκε εγκληματική οργάνωση..Η χρυσή αυγή.. . Χαχαχα χαχα.
  2 πολιτικές δολοφονίες από Κυβέρνηση κατά 2 χρυσαυγιτων… 200 πληρες ονόματα παιδοβιαστων με μέλοι. της ΝΔκαι υπαρχηγός. .. 1 απόπειρα δολοφονίας δημοσιογραφου… Χιλιάδες σπίτια και περιουσίες εξαφανίστηκαν από τους Εμπρησμους σε 2 χρόνια με στοιχεία καρά της κυβέρνησης.. (Λόγω μιζων για έργα ανεμογεννητριών) παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών, στελεχών,αντιπαλων κομμάτων…. Χιλιάδες θάνατοι από τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς .. Μίζες από ΜΚΟ (Αβραμόπουλος)…
  Θύμισε μου ποια είναι η εγκληματική οργάνωση.. Η χρυσή αυγή… Χαχαχα

  • Όλα αυτά που τα έμαθες;Το παράξενο για σενα είναι που οι δολοφόνοι και ηθικοί αυτουργοί εινσι φυλακή;Τελικά ο Μίχος ο παιδεραστής με τις σημαίες στο μαγαζί του και θρήσκος ηταν χρυσαυγητης.

    • Άκουσα ότι στην γεωλογία είσουν Άριστη και θα μας ενδιέφερε να μας πεις για τις τεκτονικές πλάκες…είχαν υπόγεια νερά από ποτάμια της Ασίας;

  • Σχηματίζουν υδροφόρους ορίζοντες όπου βόσκουν απόκοσμα όντα.

 23. Νυχτοφύλακα -σεκιουριτα του κ@λου ( γιατί αυτός είσαι,με διαφορετικά ψευδώνυμα) ,αν δεν είσαι, το αφιερώνω στον χαχα( σε κάθε πρόταση γράφει χαχα)για ότι έγραψες δεν σου κρατώ κακία και σου αφιερώνω:Σου φέρνω ζάλη και σύγχυση μεγάλη.Δεν με γουστάρεις, μήπως θα ήθελες ……να μου πάρεις; Έως ότου αποφασίσεις…Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • Μαρη μουστακαλου φασιστακλου λοθροκυνηγου τον κασιδιαρη οταν ηρθε στην Κω ποιος τον εβαλε στο δημαρχειο και στην κοινοτητ ασφενδου και τον χειροκροτουσατε σαν χανοι??? Προσεξε τι θα πεις υπαρχουν φωτογραφιες με μυστακιοφορους

   • Δεν απαντάς γιατί;Εσυ ποιον θα ψηφίσεις;Άσε τις ιστορίες.Κασιδιάρη η ΧΑ;Εδώ αν δεν κανω λάθος είχε έρθει σαν ΧΑ.Τώρα;Δεν είναι πατριώτες οι Χρυσαυγητες και είναι αυτός;Καλα τι μυαλά κουβαλάτε;Δεν μπορεί να είστε Ναζί όλοι σας.Δεν βλέπετε ότι κανένα Ευρωπαϊκό κόμμα δεν μιλά με Χρυσαυγητες;Μόνο οι παράνομοι ναζί της Γερμανίας μιλούν Μαχι σας.ΚΑΝΕΝΑ άλλο εθνικιστικό κόμμα ούτε ακροδεξιό σας θέλουν.Κανένα δεν θέλει ναζί δολοφόνους.

 24. είναι ανεξάρτητη κάθε άλλου χαρακτηριστικού του ανθρώπου.
  Όλα τα κύτταρα σου είναι καμένα..Ψυχανώμαλος ,βλάκας, ηλίθιος και γλύφτης !
  Το καμάρι του Νησιού.

 25. Επειδή οι ναζί δεν μου λένε ποιον να διαλέξω,ΧΑ και Κασιδιάρη,Θα βάλω ένα άλλο ερώτημα που Φοβουντε να βάλουν οι Συριζαίοι.Μητσοτάκης η Τσιπρας;

  • Είσαι όντως τόσο …γκάου ή το παίζεις; Για σένα υπάρχει μόνο μαύρο ή άσπρο; ΝΔ ή ΧΑ ή Κινάλ με Συριζα; Κομουνιστής ή Ναζιστής; Εγώ θα ψηφίσω τον Βεργή που θα μας φέρει Ουκρανές προσφυγοπούλες και θα φιλοξενήσω 2-3 στο σπίτι μου. Αλλά να ξέρεις, μετά δεν θα θέλω πλέον να σου κλείσω ραντεβού για να γνωριστούμε. Να μην γκρινιάζεις και με χαρακτηρίσεις φασίστα ναζιστή επειδή δεν////

   • Και εγώ είμαι Ολυμπιακός.Δεν είχα καμία αμφιβολία για την κρίση αυτών που διαλέγουν γραφικούς και μετά τις εκλογές βρίζουν όποιον εκλεγεί και έχουν απαίτηση να τους φροντίζουν.Φραπε παλιά,φρεντι σήμερα ,αραλίκι και για όλα φταίνε οι άλλοι.

 26. Έχει κανένας νέα από τον μπάρμπα ΨΙΤ;Χάθηκε.Είναι Καλα ;Μήπως τον πήρε ο ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες να ανεβάσουν το ΠΑΣΟΚ εκεί;Γιατί στην Ελλάδα αγνοείται .Το κατάπιε ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Εγώ σου ζητάω ραντεβού και εσύ σκέφτεσαι τον ΨΙΤ; Τέτοια χυλόπιτα δεν έχω ξαναφάει. Αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Δεν θα ησυχάσω αν δεν συναντηθούμε.

    • έχω τρελαθεί από την χαρά μου που μου απάντησες. Θα σου τα πω όλα από κοντά όταν συναντηθούμε. Πές μου που και πότε !!!

 27. . Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Οι Διάσημοι κάνουν το σερί που θα στείλει τους Μαχητές σε διπλή ψηφοφορία ενώ οι παίκτες της Μπλε ομάδας, θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου του Survivor All Star…. Κτλ

  Τι ΣΧΈΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Survivor. ειναι ακριβώς ότι σχέση έχουν τα .. σχόλια της Μιράντα και νεοδημοκρατη με την πραγματικότητα.. Που ζουν .!!!!
  ΑΣΧΕΤΑ, ΑΝΟΗΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΆΝΕΥ ΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.χωρίς καμία σχέση με την πραγματικότητα. ..

 28. -χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ
  -στελέχη τους φυλακίστηκαν για οικονομικά(μίζες, οικονομικά εγκλήματα, παιδεραστία, μεθοδεύσεις εξαγορές δικαστών, δημοσιογράφων,Πολιτικών..παρανομες παρακολουθήσεις .δολοφονίες μελών άλλης παράταξης και δημοσιογράφων )
  -υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις
  -στοχεύουν στη δικτατορία των λαών.. Με απαγόρευση εργασίας,.. Φτωχοποιηση κτλ
  Απορώ ΓΙΑΤΊ Η ΝΔ… ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΗΚΕ…
  ΚΑΙ γιατί αποκλείστηκε η χρυσή αυγή…

  • ΕΣΥ προφανως δεν θέλεις κόμματα να λειτουργούν φανερά περνοντας δάνεια από τράπεζες,θέλεις να τα περνούν κάτω από το τραπέζι από….Βενεζουέλα ,Μόσχα κλπ.Σωστά.Μήπως να μην έχουμε κόμματα και να έχουμε απλά ένα στη κυβέρνηση να τα έχει όλα και να μην χρειάζεται τίποτα.Τι ακριβώς υποστηρίζεις;

 29. Σύντροφοι! Για να μην έχετε κενά…
  Η Κίνα έχει δημοκρατία
  Η Κούβα έχει δημοκρατία
  Η Βόρεια Κορέα έχει δημοκρατία
  Στην Ελλάδα έχουμε χούντα και μας κατασκοπεύει η κυβερνηση

 30. Τελικά τιμωρεί ο ΘΕΟΣ.. Η το ΝΑΤΟ? ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ… ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ!!
   ΙΣΩΣ ο σεισμός της Τουρκίας να είναι μια τιμωρητικη ενέργεια του ΝΑΤΟ(αυτός που θέλει να είναι πλεον κυρίαρχος στον σμηρη.. Και όχι ο ερντογαν!) απάντηση του ΝΑΤΟ.. μετα την απόριψη της Τουρκίας για επέκταση του ΝΑΤΟ και την παρεμπόδιση της Φινλανδίας και της Σουηδίας στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ…!! και δεύτερον ως απάντηση στο πιος ΕΞΟΥΣΙΆΖΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.. στα νεοθωμανικο απατηλά σχέδια του ερντογαν βλ. Λιβύη, Αιγαίο, αγορές πλοίων εξόρυξης φυσικού αερίου και σε τελική ανάλυση να το παίζει καμπόσος και να απειλεί!!! .Όχι μόνο θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα, αλλά ο σεισμός έγινε στις περιοχές με την περισσότερους ψηφοφόρους του.. Ερντογαν. Ούτε καν για πρόεδρο..!!
  Η ίσως ο ΘΕΟΣ επεμβαίνει μέσα από τους σεισμους, για να ανατρέψει τα πράγματα μαζί με τους τυράννους
  ! . επήλθε ίσως η ακύρωση χτυπήματος του Ερντογάν στο Αιγαίο.. Δυστυχώς όχι από τον Μητσοτάκη.. Ο οποίος ίσως θα έδινε μερικά νησιά ως αποφυγή πολέμου..αλλά από τον Σεισμό.. Η το ΝΑΤΟ.. !κάνεις δεν ξέρει ακόμα…

  • Έλεος.Ειλικρινά δεν περίμενα να διαβάσω και αυτό .Ναι για κάποιους τελικά δεν υπάρχει σωτηρια.Απλά συμπόνια και συμπαράσταση μιας και με τέτοια μυαλά απλά σηκώνεις τα χέρια ψηλά.Γέλαγαν με αυτούς που πίστευαν φανατικά ότι ο καπνός του υδρογόνου που αφήνουν τα αεροπλάνα είναι ψεκασμός.Γέλαγα με αυτούς που περίμεναν τον Σώρρα να εξαργυρώσει την επιταγή που είχε για να πληρώσει τα χρέη τους αλλά τελικά τώρα πια δεν γελάω.Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση και γράφουν αυτά;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ