«Τρέξτε, δώστε, τάξτε γιατί θα σας μαυρίσουν οι πολίτες…»

91
4106

«Τρέξτε, δώστε, τάξτε γιατί θα σας μαυρίσουν οι πολίτες…»

Το «υπομονή δύο μήνες» που γράφαμε σε προηγούμενο σημείωμά μας, τελικά δεν ισχύει μόνο για το «πρόστιμο» των ανεμβολίαστων ηλικιωμένων, αλλά και την συνολική ατζέντα της κυβέρνησης που αρχίζει από τώρα κι αυτή να σχεδιάζει και να κινείται σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς.

Ήδη, οι επικοινωνιολόγοι τους συμβουλεύουν να αλλάξουν το τροπάρι βγάζοντας το προσωπείο και τη μάσκα του «μπαμπούλα» που επιβάλλει «υποχρεωτικότητες» και κόβει «πρόστιμα», όπου του γυαλίσει…

Το σύνθημα πλέον γίνεται: «Τρέξτε, δώστε, τάξτε γιατί θα σας μαυρίσουν οι πολίτες…»

Στο θέμα αυτό σιγοντάρει ήδη εκ του μακρόθεν κι ενόψει τουριστικής σεζόν και η βρετανική τουριστική αγορά κι όπως ακούγεται ετοιμάζονται κι άλλες»Άρση όλων των περιορισμών σχεδιάζει ο Boris Johnson, ενόψει της νέας σεζόν».

Γράφαμε στο προηγούμενο σημείωμά μας ότι και οι τρεις βαθμίδες εξουσίας (Κυβέρνηση-Περιφέρεια-Δήμος) αρχίζουν τον αγώνα δρόμου της επανεκλογής και ήδη η τοπική (υπερ-)κινητικότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής:

-Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κω και Υπουργείου Δικαιοσύνης (με μεσολαβητή τον βουλευτή Γ. Παππά). Ξεκινάνε οι διαδικασίες, για την μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω και Μαστιχαριού, που ΘΑ…(για να δούμε και τη συνέχεια γιατί «έχει παίξει» τόσες φορές αυτή η εξαγγελία από παλιά) δώσει λύση σε ένα ζήτημα, το οποίο ταλανίζει την τοπική κοινωνία εδώ και 30 τόσα χρόνια.

-Νέα απόφαση για παραχώρηση οικοπέδου για το νέο Νοσοκομείο.

-Μια από τα ίδια για Αξιοποίηση Θερμών.

-Εξαγγελίες για «Μονάδες Ολοκληρωμένης Ανακύκλωσης και Ανάκτησης Αποβλήτων Δήμων Κω & Καλυμνίων».

-Μετά από 30 χρόνια βλέπει γιατρό η Ψέριμος, με Ιατρό που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην 80 ΑΔΤΕ (Κω).

-Το κενό του ΕΟΔΥ Κω (κι εδώ μαντάρα τα κάνανε, τόσες μέρες κλειστό) με ενέργειες κυρίως του Επάρχου και των βουλευτών το «λύνουνε», επίσης, μέσω 80 ΑΔΤΕ, με δωρεάν μάλιστα rapid test στις μονάδες. για εμβολιασμένους και μη (να τα προεκλογικά που λέγαμε… δυο μήνες ακόμα και πάπαλα ο διαχωρισμός «όλοι καλοί, εμβολιασμένοι και μη»)

Πάλι καλά να λέμε δηλ. που έστω και στον τρίτο χρόνο της πανδημίας… βάλανε το υγειονομικό του στρατού στο «παιχνίδι», αφού «αχρήστευσαν» τόσες χιλιάδες  υγειονομικούς με την ανεκδιήγητη «υποχρεωτικότητα» και την (σκόπιμη;) άφεση κατάρρευσης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Εδώ στην Κω τουλάχιστον «ας κάνουμε τον σταυρό μας» που υπάρχει, μέσα στη γενικότερη μαυρίλα, η αχτίδα- ελπίδα του τουρισμού για την τοπική απασχόληση και οικονομία.

Ακόμα κι αν -όπως λέει ο (φευγάτος) Johnson στη Βρετανία ότι- περνάμε πια στη φάση του «μαθαίνουμε να ζούμε με τον ιό, όπως άλλωστε συμβαίνει με τον ιό της γρίπης». το βέβαιο είναι ότι μπαίνουμε και σε μια μακρά περίοδο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε (εμείς οι Έλληνες το ζήσαμε και την περασμένη δεκαετία) και τον εξίσου οδυνηρό «ιό της οικονομίας».

Σε μια παρατεταμένη περίοδο ακρίβειας, (πληθωρισμός, καλάθι νοικοκυράς σε απόγνωση, λογαριασμοί ενέργειας που προκαλούν ηλεκτροσόκ).

Με τις αυξητικές τάσεις των τιμών να ξεκινάνε μόλις την κούρσα τους, με την πανδημία να είναι ακόμη εδώ.

Με τον φόβο των «λουκέτων» σε εστίαση και εμπορικά καταστήματα.

Ο κόσμος να έχει σαλτάρει αφού δεν ξέρει από πού θα του ‘ρθει…

Οι  υποστηρικτές της κυβέρνησης να διαλαλούν ότι έχει να δώσει χρήμα στήριξης με τις χούφτες…

Ενόψει εκλογών που «το αφεντικό τρελαίνεται» προτείνουν ενίσχυση  των εισοδημάτων μέσω αυξήσεων στους μισθούς και με επιδοτήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν από τα νοικοκυριά οι αυξημένες δαπάνες.

Πόσο όμως αντέχει το δημόσιο ταμείο; Και ποιος θα πληρώσει στο τέλος (όλη μαζεμένη) τη… λυπητερή;

Η αντιπολίτευση να ακροθίγει τα προβλήματα (η ΤΟ Καλύμνου του ΚΙΝΑΛ τόλμησε να αγγίξει το θέμα της τιμής της φραντζόλας που είναι αισθητά πιο ακριβή από τα μεγάλα αστικά κέντρα και την άλλη μέρα το πήρε πίσω, αποδίδοντάς το… στον μη μειωμένο ΦΠΑ).

Η κοινωνία να «φορτώνει ψυχολογικά» τα απανωτά «σοκ»που βιώνει και να είναι σε σύγχυση από τον διχασμό που της προκάλεσαν, ξεχειλίζοντας  από θυμό… (χωρίζοντας οικογένειες, ζευγάρια κλπ με τις αψυχολόγητες, ακραίες αποφάσεις τους).

Οι ακραίες εγκληματικές συμπεριφορές (σκοτωμοί, αυτοκτονίες, βιασμοί, ξυλοδαρμοί) -όπως τις ακούμε και τις βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις- να τείνουν να εξελιχθούν σε…κανονικότητα.

Δηλ. πάμε από το κακό στο χειρότερο.

(Και όλα αυτά ενώ αρκετοί εκτιμούν ότι η κοινωνία αρχίζει υπόκωφα, να μοιάζει με ποτάμι που φουσκώνει με κίνδυνο να «ξεχειλίσει», ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είμαστε, λένε -αν δεν εκτονωθεί με «μαύρισμα» στις εκλογές ή με άλλο τρόπο- κοντά σε μία έκρηξη που μαζί με τα ξερά θα κάψει και τα χλωρά…)

91 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το καλό είναι ότι και να γίνει το φασιστικό κόμμα η εθνικό όπως το λένε φορώντας μάσκες στην Ελλάδα,δεν υπάρχει.Έχει μείνει μόνο με κάποιους γραφικούς και ψεκασμενους.Τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε.

  • Ποιο είπες ότι είναι πιο φασιστικό;
   Τα νέα με το κλείσιμο των περιφερειακών νοσοκομείων τα μαθες;

  • Γουρλο φασίστα μασόνο να φοβάται μην βγουν οι φασίστες παλαιάς κοπής. Το κουλό εκ του Κούλη είναι που τυς λέει εθνικόφρονες μασκοφόρους χαχαχαχα Μάλλον παρενέργεια από το πολύ μπόλιασμα θα ναι

 2. Η ουσια ειναι οτι ο κοσμος ταχει χαμενα.
  Και αντι να του σταθουν, τον απειλουν. Τον φοβεριζουν.

 3. Ψηφοθηρικες αόριστες υποσχέσεις .Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τις συντάξεις καθυστερούν τους μισθούς και τα αναδρομικά. Το κράτος κατάντησε ο μεγαλύτερος οφειλέτης. Το μεγάλο εθνικό χρέος υποθήκευσε τη χώρα μας για 99 χρόνια και τη γονάτισε. Ήρθε και η παγκόσμια πανδημία και την αποτελείωσε στον τουρισμό στο εμπόριο στην εστίαση. Η ακρίβεια σε όλα τα είδη και στα καύσιμα θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Όσο για τουρισμό λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο τον φονικό ιό και τις μεταλλάξεις του.

  • Γιατί δεν προτείνετε κάτι;Έχετε τη λύση και μας την κρύβετε;Ξέρετε κανείς δεν είναι διορισμένος εκλεγμένος είναι.Ο λαός αποφασίζει ότι θέλει αυτούς.Τόσο απλά.Γιατί «βρίζετε»τον κόσμο για τις επιλογές του;Πητε την πρόταση σας και στηρίξτε την να πισετε.Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες ξέρετε.

 4. Αχ καλέ φιλενάδα γίνονται εκλογές .πάμε να μπούμε και εμείς για βο υ λευτες….εδώ μπαίνουν θεατρίνοι τραγουδιστές μοντέλα συνοδοί πολυτελείας μπαργουμεν όλοι άσχετοι με τα πολιτικά γιατί όχι και εμείς. Όλοι χωράνε σε αυτό το κόκκινο σπίτι που λέγεται πολιτική. Η μάλλον στο απέραντο φρενοκομείο σύμφωνα με τον Εθνάρχη μας

 5. Έχουμε όμως μεταπτυχιακούς φοιτητές. Αλήθεια μετά τις αρχικές φωτογραφίες τι έγιναν αυτά τα παιδιά;
  Σχετικά με τα σχέδια για τα νοσοκομεία ας ελπίσουμε ότι λόγω αποστάσεων δεν θα πάθουμε τα ίδια με την υπόλοιπη Ελλάδα.

 6. Βλέποντας την κατάντια του Νοσοκομείου μας τα λουκέτα στα εστιατόρια κλπ μαγαζιά τον κόσμο που υποφέρει τα παρατημένα ιστορικά κτήρια πως να μην είμαι αισιόδοξη;;

 7. Οι 108 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο είναι μία ακόμη επιβεβαίωση της αποτυχίας της πολιτικής που εφαρμόζεται.
  Το 2020 χάσαμε 5000 από την πανδημία.
  Το 2021 16000.
  Μόνο τον Ιανουάριο του 2022 θα χάσουμε γύρω στους 3000.
  Εφιαλτικοί αριθμοί.
  Ανεξήγητη και απαράδεκτη αδράνεια.

   • Έλα ένας ήταν ο θίασος που πέρασε από την Ελλάδα.ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Πάντως όσο για αυτούς που κυβερνούν και μόνο ότι μας απάλλαξαν από την ΧΑ και έβαλαν φυλακή τα αποβράσματα ,αρκεί να μηνουν στην εξουσία και την επόμενη τετραετία.Μήπως βλέπει κάποιος κάτι άλλο;Να μας το πει.Δεν έχω κανέναν ακόμα και οποίος πιστεύει κάτι άλλο δεν τολμά να το πει.Μόνο βρίζει την κυβέρνηση.Κανω λάθος;

    • Μεγάλο και θες και γυαλιά.Συμφωνώ ότι ήταν οι χειρότεροι...μετά απ τους τωρινούς.

     Τα νούμερα που θ αφήσει πίσω της αυτή η διακυβέρνηση θα ναι εφιαλτικά,Ήδη είναι ένα ενδεικτικό οι θάνατοι απ την Πανδημία.Για μένα δεν υπάρχει χειρότερη ή καλύτερη διακυβέρνηση,αλλά διαχείρηση διακυβέρνησης.Το πρόσημο που θ αφήσει ο Θίασος που Κυβερνά θα ναι εφιαλτικό,ΉΔΗ ΕΙΝΑΙ.Αυτό και μόνο της μη αναγνώρισης της κρίσης δείχνει και την επικινδυνότητα της.Το ότι δεν φαίνεται άλλος ικανός ,δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλύσουμε τα πάντα.Αν εσύ βλέπεις τη ν συμπεριφορά του Πλεύρη,Άδωνη,Βορίδη,Μηταράκη σαν κάτι διαφορετικό απ την Χ.Α,ε,τότε χαλάλι σου.
     Το ψέμα που ακούσαμε αυτήν την περίοδο σε λίγο θα υπερκαλύψει αυτό των γιαλαντζί.
     Η ασυνεννοησία,οι εμμονές,η καθεστωτική συμπεριφορά,ο οικονομικός προσανατολισμός διοίκησης,η υπεραξία στο Κεφάλαιο,η στήριξη κολοσσών,η επιθετική πολιτική προστασίας ιδιωτικών συμφερόντων.Αγόρι μου,αυτά να πας να τα πεις στην ΠΟΡΝΕΔ,όχι εδώ.Ευτυχώς που η ιστορία έχε καταγράψει τα πάντα.

    • Και σε ρωτώ,υπάρχει δαφάνεια στον αριθμό θανόντων ή θετικών?Μπορείς να με πείσεις με στοιχεία?

     Εχω μια απορία με τον συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων θετικών στον ιό.
     Είναι όσοι νοσηλεύονται εξαιτιάς του ιού, ή όσοι νοσηλεύονται εξαιτίας του ιού+όσοι νοσηλεύονται για άλλες αιτίες (π.χ κατάγματα) και βρέθηκαν στον έλεγχο θετικοί;

     Μούγκα ο παπαγάλος.Για αυτολιβάνισμα πρώτος,μόλις ζητάς στοιχεία,είσαι αντιεμβολιαστής ,ψεκ,δολοφόνος,αριστερός,ΣΥΡΙΖΑ.
     Για να δω τα στοιχεία σου φίλε !!!!!
     Όταν φίλε μου δεν υπάρχι διαφάνεια στο ύψιστο αγαθό της υγείας,ε,τότε προκαλείς τους διάφορους Κουρουμπλήδες να σε λένε δολοφόνο και ….απάρα.

    • Ηθικά, οργανωτικά, όπως θέλετε...ψάξτε το,αλλά μπάζετε από παντού.

     Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα ξαναζήσω γεύση ..επταετίας,τώρα ασ την Χ.Α.στην φυλακή και κοίτα τους εκφραστές της που είναι έξω.

 8. Δεν έρχεται η χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 50 χρόνων.
  Έρχεται κακοκαιρία με τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 50 χρόνων

 9. Keap.gr
  τηλέφωνο: 6930678000
  Είστε άστεγοι, ανασφάλιστοι, χωρίς λεφτά;
  – – Αν είστε Έλληνες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε – –
  Αν είστε λαθρομεταναστες, σε δυο βδομαδούλες θα τα έχετε όλα:
  σπίτι, φαγητό, ρούχα, κάρτα παραμονής, ασφάλιση, περίθαλψη,
  τραπεζικό λογαριασμό γεμάτο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ταξιδιωτικά έγγραφα.

 10. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ,ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ [ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ], ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΑΣ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ .
  ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ….
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ. ΠΑΛΙ 2,5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ…

 11. Καταδιάκαζετε την βια απο όπου και αν προέρχεται?

  Θαυμάστε, θαυμάστε, θαυμάστε μια ανάμνηση από τη δεκαετία του ’80. Βρισκόμαστε στο Μάρτιο του 1985 και μια ομάδα διαδηλωτών διαμαρτύρεται «για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία», τότε ήταν σε εφαρμογή το διαβόητο σχέδιο «επιχείρηση Αρετή» από τον υπουργό Αντώνη Δροσογιάννη και εκτελεστή την Αστυνομία, δήθεν για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων από τους αναρχικούς. Μία ομάδα από ΕΠΕΝίτες, οπλισμένης με ρόπαλα, σιδηρολοστούς και κράνη ορμάει στους διαδηλωτές κι αυτοί αμύνθηκαν εξωθώντας τους στα τότε γραφεία της χουντικής οργάνωσης στην Ακαδημίας και Κιάφας. Ένας από τους συμμετέχοντες στη συμμορία των φασιστών μπήκε λίγη ώρα πριν στο κάδρο ενός φωτογράφου: ήταν ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης που κραδαίνει ένα… αυτοσχέδιο τσεκούρι!

  https://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4

  • Εσυ τι ήσουν τότε θα μας πεις;Ο Βορίδης ποτέ δεν έκρυψε κάτι και ο κόσμος τον επέλεξε για βουλευτή.Εσυ ποιον διαλέγεις θα μας πεις η ντρέπεσαι ;

   • οπως και συ που συμφωνεις μαζι τους.
    εγω θα ντρεπομουν ,θα προτιμουσα λευκο,δεν θα πηγαινα να ψηφισω..αυτο που πρεσβευει εισαι και συ

    • Πάλι δεν λες.Όλοι Χρυσαυγίτες έτσι είστε.Δειλά ανθρωπάκια.

   • που να ντραπεις εσυ λακαμα…αυτα ειναι δημικρατικες συνηθειες,

   • Είσαι ;...ακας?Πως δεν έκρυψε,γιατί κατέβασε τα βίντεο απ το Utube?

    Γιατί τα αφαίρεσε απ τον λογ/σμ’ό του Καραντζαφέρει.Και βέβαια ντρέπεται,όπως ντρέπομαι και γω που έχω συμπολίτη εσένα.

   • Σου είπα.Δεν πήγα ....άκα....επειδή δεν βλέπω διαφορά απ αυτούς που λες Χ.Α.

    Δειλός είσαι εσύ βλάκα…και οι μισοί στο κόμμα σου είναι χειρότεροι απ αυτούς που κατηγορείς.
    Μτά την επταετία,Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ήταν επί κυβέρνησης γουρλού ή το θέλεις ή όχι.

 12. Είναι απ τις φορές που τελευταία ακόμα και τα γαλάζια φόρουμ,βάλλουν κατά της Κυβέρνησης

  Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό,ακινητοποημένα οχήματα με παιδιά και ηλικιωμένους χωρίς δεδομένα και την βενζίνη να τελειώνει.Απορία που πάνε τα λεφτά των διοδίων από καραδεξιούς φανατικούς.Το φταίξιμο το ρίχνουν στους οδηγούς γι άλλη μια φορά και όχι στους υπέυθυνους.

 13. Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΝΕ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ,ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ……ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ [ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ] ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ [ΖΩΑΑΑΑΑ],ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..
  ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ?????????????

  • Μιλά και το όργανο του Κίσσινγκερ..το απολιφάδι του Παπαδόπουλου..

   Μιλάει για πούλημα,ενώ δεν ακούει τι γίνεται στην Αλεξανδρούπολη,ο βλάκας,ο ορισμός του βλάκα,τις υπερδομές στα νησιά,το ότι δεν έχουν ρεύμα σπίτια και πετρέλαιο απομονωμένα χωριά …τον //λάκα που κλείνει 60 νοσοκομεία στην Ελλάδα,που απολύει υγειονομικούς και κυνηγά τον κόσμο,ενώ έχει 23.000 πεθαμένους,πες μας χουντικό παράσιτο,περνάς καλύτερα τώρα ή επί αριστεράς; ανέβηκε το επίπεδο ζωής σου;.. ΕΊΣΤΕ τα ίδια ΣΚ..ΤΆ…. κατώτεροι των περιστάσεων… ελεεινοί αριστεροί, δεξιοί,πουλημένοι, διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο,στα τσακίδια να έρθουν άλλοι νέοι ευπατρίδες.

 14. τριτοι, ψεκασμενοι και καταιδρωμενοι…….βλαμμενοι.
  ζητω ο συντροφος πουτιν, ο ειρηνοποιος.
  ε ρε γλεντια συντροφοι..
  φασιστικη δημοκρατια την λετε η δημοκρατικο φασισμο ?????
  αρχισε η διασπαση, τωρα ο μεγαλος ηγετης ξεχασε το δικαιωμα των αλλων συντροφων, θα τους φαει ολους οπως τον αλαβανο που του εδωσε το δαχτυλιδι.
  φιλαρακι με τα λαμογια που φυγανε απο το πασοκ για να μην χασει το αρχηγηλικι ο ψωνισμενος….

 15. Πήγε ο στρατός και διέταξε τους εγκλωβισμένους ν αφήσουν τ αυτοκίνητα ,να περπατήσουν με τα πόδια γέροι,παιδάκια,να πάνε σε ξενοδοχεία.Ευτυχείτε..Στους αρχαιολογικούς χώρους έπρεπε να βάλι τέτοια ηλεκτρονκά εισιτήρια.

 16. επαγγελματιες παραμυθαδες ερχονται και οι βρωμιες σας για νοβαρτις,καλογριτσα, τηλεοπτικες αδειες και αλλα πολλα.
  σας εχει πιασει πανικος γιατι θα μπειτε στην στενη.
  σας εχει πιασει πανικος γιατι χανετε συνεχεια ποσοστα
  διαλυεστε γιατι πρεπει ο αχρηστος ψευτρακος να συνεχισει να ειναι ντε και καλα αρχηγος
  αρχιζει το φαγωμα και η διαλυση σας.
  περαστικα ονειροπαρμενοι σκοταδιστες.

  • Έχουμε και τους ξερόλες που δεν έχουν βγει από το σπίτι τους.Σε άλλες χώρες έχετε βρεθεί ρε ζώα και κατηγορητε την Ελλάδα;Παντου στις φυσικές καταστροφές πάντα υπάρχουν προβλήματα.Η διαφορά εκεί είναι ότι προσπαθούν να τα λύσουν όλοι μαζί.Κράτος και κόσμος.Δεν περιμένουν να τους πάρουν από το χέρι,ούτε κάνουν αντιπολίτευση αν υο κόμμα τους δεν είναι κυβέρνηση λες και ο άλλος θα πάταγε το κουμπί αν ήταν αυτός;Ξεχάσατε τι έγινε περσυ στη Γερμανία;Τι γίνετε τακτικά στις ΗΠΑ;Σε φωτιές στην Ισπανία η Γαλλία;Έχω αποκληστει στον πιο γρήγορο σιδηρόδρομο της Ευρώπης από χιόνια.Κανένας δεν μίλησε για κράτος η κυβέρνηση .Κακομαθημένα ανθρωπάκια του χαβαλέ.

   • Μπράβο. Καλά τους τα λες. Κάθονται στον καναπέ και κρίνουν ότι πετάει εκτός από την καμπούρα τους!

    • Βλάκα,πόσα καντάρια βλακείας..ποιον καναπέ,βλέπεις νέα,ειδήσεις?

     Ποιος σου είπε ρε βλάκα ότι δεν αντδρούν οι πολίτες στις άλλες χώρες στον τρόπο που εξασκείται η Διακυβέρνηση?Δεν βλέπεις πόσο ρόμπα κάνουν οι Βρετανοί τον Τζόνσον?Οι Γάλλοι τον Μακρόν?Οι Βέλγοι τι έκαναν την Κυριακή?Οι Ολλανδοί για τα Λοκντάουν?Είδες Στοκχόλμη Σαβ/κο και λοιπές Σουηδικές πόλεις?Βλέπεις τι γίνεται με τις αντιδράσεις ?Σας πειράζει λαμόγια η αντιπολίτευση,η διαφορετική άποψη,η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ,δεν θέλετε παλιο-κομματόσκυλα να πει κάποιος κάτι για τις ευθύνες της Διακυβέρνησης ,για το καρουζέλ που παίζετε.Μαντρόσκυλα,η Ελευθερία είναι ένα πανανθρώπινο αγαθό όπως και το δικαίωμα στην διαμαρτυρία.Εσείς είστε η Χειρότερη Χ.Α. ακροδεξιά που πέρασε,το απαρτχάιντ..βλάκα και συ και ο από πάνω που πας να βγάλεις όλους τρελούς…Θες να σου ανεβάζω επί μία εβδομάδα λινκ γα αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες απ όλη την Ευρώπη???Μαντρόσκυλα.

 17. Παπου ποσο είσαι και έζησες την επταετία;Πες μας αλήθεια έτσι ήταν και χειρότερα τώρα σωστα;Έγραφες και σχόλια τότε και τι έλεγες;Αλήθεια τι κερδίζετε όλοι εσείς Βασικα ένας δυο είστε που γράφετε πολλά σχόλια ;Η εγκληματίες της ΧΑ ξοφλήσαν δεν υπάρχει γυρισμός.Είναι και ο λόγος που στηρίζω Μητσοτακη ,μας απαλαξε από αυτούς όχι σαν το συνεταιρακι σας τον Τσίπρα που δεν ευρίσκε αίθουσα να κάνει τι δίκη.

  • 180 μέρες με αποστολή μηνύματος τάχα λόγ ω Πανδημίας μέρη όπως η Χάλκη,οι Λειψοί,η Κάσος μόνο επι Ιταλοκρατίας το ξανάδαν

   Εύχομαι να πάνε στην φυλακή και οι Νεοφασίστες σαν και σένα και το κόμμα σου,που θίγονται απ τα σχόλια που γράφουν ένα-δύο..και μόνο ότι σε πειράζει η αντίθετη άποψη τα δείχνει όλα και καταλαβαίνουν τι εστί Δημοκρατία ακόμα και οι ξένοι που βάζουν στο Google Translate τα σχόλια,επειδή υπάρχουν πολλοί.Εγκληματίας είσαι εσύ πάνω απ όλα που αντιτίθενται στους σχολαστές απ όπου και να προέρχονται.Φλωρίδη.

  • Αφού ο Κρατικός Μηχανισμός τα κατάφερε τόσο καλά,γιατί επιστρατεύτηκε ο Στρατός?

   Γιατί δόθηκαν αποζημιώσεις απ την Αττική Οδό ,2000 σε κάθε όχημα?Παρδάλη,κομματόσκυλο,χουντοφασιστικό κατάλοιπο,Εγκληματίας είναι η διακυβέρνηση σου με τα 23.000 άδεια σπίτια ,με το μπάχαλο που έβαλε στο Γκίνες την χώρα…

   • Γιατί δεν μπορούσε η υπευθηνη εταιρία που έχει το δρόμο και πληρώνετε γιαυτο.Την αποχή μείωση θα τη δώσει η εταιρία όχι το κράτος βλακακο.

    • Με μεσολάβηση του Πρωθυπουργού πανηλίθιε,ο δρόμος ανήκει στο κράτος πανίβλακα

     Η υπεύθυνη δεν είνα κάτοχος,απλά νομέας.ΒΛΑΚΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕ.

    • Πανίβλακα η Αττική οδός,η Τραινοσέ ,το σκοτάδι στην Κω,το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών και η αργία

     εν καιρώ ειρήνης με λουκέτο σε Τράπεζες,Οργανισμούς,το κλείσμο οδικών δικτύων,βρε βλάκα,ρε/////// μαντρόσκυλο δεν έχεις συναίσθηση τι γίνεται?Ρε βλάκα,2 μέρες έκλεισε ένα κράτος ΔΥΤΙΚΟ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ..άλλαξε χέρι………….

 18. Μαντρόσκυλο. Επιλεκτική η απόδοση ευθυνών,όλα εδώ πληρώνονται

  Πόσα παίρνεις για την εξ αποσταάσεως χειρονακτική εργασία..ούτε επιχείρημα της προκοπής,ούτε πειθώ στο ακαταλόγιστο,στα τσακίδια σωτήρες της Χούντας.
  Τώρα θα μας πείτε γιατί η Κως ήταν στο μαύρο χθές;χαχα χαχα

 19. τσιπρακια αφου δεν εχετε τιποτα να προσφερετε στην πατριδα, περιμενετε μια κακοκαιρια για να κατινιασετε.
  και τι συγκρινετε ???????
  με μια φωτια που σας ετυχε αφησετε να καουν πανω απο 100 ανθρωποι γιατι δεν εισασταν σε θεση να βγαλετε 2-3 περιπολικα να πουν στον κοσμο να εγκαταλειψει τα σπιτια του.
  κατοπιν ακολουθησε η παρασταση του θεατρινου αλεξη, που εκανε πως δεν ηξερε τι εγινε.
  βλεπεις εκανε διακοπες μ ενα φτωχο κοτερο της φτωχης προλεταριας παναγοπουλου της συντροφισσας που δεν εχει ν αγορασει ψωμι για το χαβιαρι της.και το χειροτερο αντι να ζητησει συγνωμη ακουσαμε οτι εφταιγαν οι νεκροι που ειχαν χτισει αυθαιρετα…..ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕ[ ΒΛ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ].
  ευτυχως που σας εδιωξαν οι ελληνες γιατι τωρα θα ειχαμε χασει την μιση πατριδα.

    • Με τη μόνη διαφορά ότι πληρώνει και καμία αποζημίωση άμα λαχει. Αν βρεις ιδανικό κόσμο με ιδανική κυβέρνηση χωρίς κανένα πρόβλημα στον πλανήτη όλο πέστο μας κι εμάς. Μην το κρατήσεις μυστικό.

  • Η έλλειψη έκτακτου σχεδίου,η συνέχιση εισόδου οχημάτων ,ενώ είχε κλείσει,έκοβαν ακόμα εισιτήρια ,ενώ είχαν κοκκαλώσει τα πάντα,ωραίο το κράτος σου,μόνο που η μπλε μάσκα δεν σ αφήνει να δεις τι ακριβώς κατηγορούν οι υπόλοιπο..Την κομματίλα,την διαφθορά,τον κομματισμό,τον χρωματισμό κάθε δικλίδας ασφαλείας.Είσα τόσο ….κας που δεν καταλαβαίνεις ότι το κράτος αυτό είναι πτωχευμένο.Θα σε δκαιωλογούσα αν είσουν μόνο βλάκας,λόγω ακαταλόγηστου,αλλά είσαι και ….ΚΑΣ.

  • Χιονίζει διχίλιαρα στην Αττική οδό,αυτή είναι κυβέρνηση...μοίρασε σούπες Knorr στους εγκλωβισμένους,

   https://www.ethnos.gr/Politics/article/192817/katerinapapakostahboyleythsthsndzhtanakopoynprostimastoysegklobismenoysodhgoys

   Όλοι αυτοί οι αθηναίοι που βγήκαν χθες το πρωί να πάνε στη δουλειά τους χωρίς αλυσίδες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτοί φταίνε για όλα.

  • Ο Κουλης που ειναι ρε ξεφτιλισμενο σκ….; Μακραινει το μουσι για να εμφανιστει θλιμμενος στα καναλια; 10 ωρες ηταν εκει η αδερφη μου χωρις νερο ρε καραγκιοζη κομματοσκυλο της κακιας ωρας! ….ρε ξεφτιλισμενε που βγηκες να μας πεις για το κομα σου πατσαβουρι!

  • Στο ένα σχόλιο σου μαντρόσκυλο πληρώνει η εταιρεία,στο άλλο σχόλιο πληρώνει το κράτος.

   Σε καταλαβαίνω…είσαι στα χαμένα,σε περιδίνηση βρωμόσκυλο…το κράτος ,οι κομματικοί μηχανσμοί,ο κομματισμός στρατός θέλουν επανίδρυση.Αυτά είπε ο Γουρλός ότι θα φτάξει,αλλά τελικά έδωσε την χαριστική βολή στην υγεία,στα Νοσοκομεία,παντού.

 20. Να ενημερώσει καποιος τους Τούρκους ότι μόλις απεγκλωβιστούμε από τα χιόνια, τη βάψανε…

 21. ΕΚΤΑΚΤΟ ,ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η FRAPORT ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ΤΗΝ ΔΕΔΔΥΕ

  ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

 22. ανωνυμε πολλα νευρακια βλεπω..
  δεν σε αφηνει το μισος σου να δεις περα απο την μυτη σου.
  και για να μην λες ψεμματα και νομιζεις οι σοβαροι ανθρωποι τα χαβουν κομματοσκυλο…

  και για να μην ξεχναμε…
  ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΝΔ.
  ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΤΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ..
  Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΠΑΝΕ.
  ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ??????
  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΤΕ.
  2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΟΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ[ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ].
  ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΞΑΡΛΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΔΕΙΛΟΣ.
  ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  • Βλακα ,φανατισμένε,ανάδελφε,χουντοφασίστα,κομματόσκυλο.Γιατί αμα σε στριμώχνουν στον τοίχο,

   βαφτίζεις όλους Χ.Α.
   ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ..
   ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ????
   ////ΚΑ ΑΝΔΡΑ.

  • Μαντρόσκυλο,ο Πατούλης κατηγορεί τον Υπουργό Προστασίας,Το Υπουργείο την περιφέρεια και τον Δήμο

   Το Κράτος τους μετερεολόγους,την Αττική,οι μετερεολόγοι τον Κόκκαλη,ένα μπάχαλο,επειδή μιλάς για την υπέρτατη αξία της ζωής ,δολοφόνος δεν είναι μόνο ο φασίστας που σκότωσε τον Αξαρλάν αλλά και αυτός που κάνει απόπειρα και σεις εγκλωβίσατε 3.500 οχήματα για 24 ώρες στον πάγο.Βάλτα στην ζυγαριά τρισελεεινέ ,μαντρόσκυλο,γέροι,παιδάκια με στο χιόνι,χωρίς ένα νερό με το κτίριο της πολιτικής προστασίας δίπλα.Ξυπνήσατε τους κομάντος ειδικών συνθηκών να πάνε να σπρώχνουν αμάξια.Βλάαααααααακα.μαντρόσκυλο.Η απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι όχι για έναν αλλά για 3500!!!!!Ομαδικές καταγγελίες για κίνδυνο ομαδικό ανθρωπολτονιών.Τι άλλο να σου πω,βάλε φυλακή και τους δημοσιογράφους,αλλά έτσι θα μείνει η ιστορία.ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ηλίθιοι και με Χ.Α. οπαδούς και μέλη και Υπουργούς.
   Εγκλήματα κατά της ζωής έχουν και οι παραλήψεις σας.Η παράλειψη στον Ποινικό Κώδικο ισούται μ πράξη.Βλάκα.

  • Κα στο λέγανε,ΜΗΝ βάλεις τις ανεμογεννήτριες στα καμένα της Εύβοιας,

   αυτές έσπρωξαν τον χιονιά στο Λεκανοπέδιο.
   Πάλι καλά που δεν πήγε η αστυνομία να τους γράψει για πρόκληση …συνωστισμού και κίνδυνο υπερμετάδωσης.
   Άλλος είναι δειλός δολοφόνος και άλλος έχει την χάρη..3.500 χιλάδες οχήματα να μάθουν τι σημαίνει ΝΟΜΟΣ.
   Άντε να σε αλυσοδέσουν και σένα κομματόσκυλο.

  • Άκουσα οτι στον ανασχηματισμό θα πάρετε καλή μεταγραφή,ο Λαγός απ τις φυλακές

   ..στο Πολιτικής Προστασίας,ο Κασιδιάρης στο Υπουργείο Αμυνας και ο Πλεύρης με την Παγώνη στο Μεταφορών.
   Η Βούλτεψη με την Παπακώστα στο …Δικαιοσύνης.
   Αμετακίνητος ο Μηταράκης χωρίς μουστάκι.

  • Ανθρωποκτονία λέγεται και ο σοβαρός τραυματισμός από αμέλεια σε

   τροχαίο.
   Βγάλε τα συμπαράσματα σου λούμπουνα.

   • Αν δεν εφάρμοσες τους νόμους και προκάλεσες θάνατο το είσαι;Δολοφόνος είσαι.Δεν το ήθελες αλλά τι έκανες να το αποτρέψεις;Αυτή είναι η κατηγορία..αν δεν σου αρέσει μην το προκαλέσεις.Η κατηγορία Εξαλου δεν είναι ενοχή .Μην τα μπερδεύουμε.Τ

 23. Λες και σταμάτησαν όλα τα δεινά του τόπου, όλα τα προβλήματα λύθηκαν,όλα τα έφταιγαν τα χρυσαύγουλα.. διαβάστε εξίσωση νοήμονου όντος..λες και η καμαριέρα των 570 ευρώ που μένει άυπνη απ τον ψόφο, επειδή δεν έχει τον 21ο αιώνα θέρμανση στον 4ο τουριστικό προορισμό, πρέπει να παρηγοριέται που οι φασίστες είναι εγκληστοι…. μιλάμε για βιασμό λογικής…για φρενοκομείο…

  • Ενώ αν είχαμε ΧΑ θα επερνε 2000 και μεζονέτα.Καλα κρασια. Δεν έχω διαβάσει κανένα να προτείνει λύσεις.Μόνο βρισιές. Αυτό είναι η ΧΑ και ο φασισμός ,γιαυτο είναι μια αρχή η εξαφάνιση τους

 24. σας βλεπω πολυ νευρικους συριζαιους και χρυσαυγιτες.
  ηρεμηστε θα σκισετε κανενα καλτσον συντροφοι..
  οι δευτεροι ειναι φυλακη , οι πρωτοι θ ακολουθησουν συντομως….
  παλι μαζι οπως στην πλατεια συνταγματος…
  ο φασισμος ενωμενος δυνατος…
  ποσο γουσταρω μαγκες..

 25. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Τ ΑΛΑΤΙΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ.
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
  ΟΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
  ΤΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ…….. [ΨΕΥΤΕΣ] ??
  17,5 Ο ΑΛΕΞ – 17 Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ??????
  Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…….
  ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 26. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ….
  ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ..
  ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ .ΤΣΙΓΚΙΝΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ