«Για το καλό μας» (Όταν τα ερωτηματικά, τα καθ’ υπέρβαση και η σύγχυση περισσεύουν…)

76
3078

«Για το καλό μας» (Όταν τα ερωτηματικά, τα καθ’ υπέρβαση και η σύγχυση περισσεύουν…)

Σε άνοδο οι εμβολιασμοί κι ο τουρισμός αλλά και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία (σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ παρατηρείται έξαρση εισαγωγών σε Κάλυμνο και Ρόδο).

Κανονικά θα πρεπε να υπάρχει μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας. Παρόλα αυτά και παρά τις εκτιμήσεις ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχει εμβολιαστεί το 60 ή ακόμα και το 70% του πληθυσμού σύμφωνα με τους ειδικούς (και την κυβέρνηση), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει ότι φτάνουμε στο τέλος της πανδημίας και φαίνεται έξοδος στο τούνελ.

Αντίθετα, οι ειδικοί (αυτή τη φορά σε ρόλο «Κασσάνδρας») λένε ότι «από τον Οκτώβριο το τέταρτο κύμα θα είναι πανίσχυρο και αθεράπευτο».

Οπότε τα ερωτηματικά είναι πολλά και η σύγχυση που προκαλείται ακόμα μεγαλύτερη.

Μήπως «οι εμβολιασμοί ευνοούν τις μεταλλάξεις»; Όπως υποστηρίζουν κάποιοι ιολόγοι διεθνώς ή μήπως δεν είναι και τόσο αποτελεσματικοί και είναι απλά μια επικοινωνιακή στρατηγική (όπως όλες οι προηγούμενες που είδαμε) για καθησυχασμό του κόσμου;

Λέτε να μας πουν πάλι τον Οκτώβριο ότι υπεύθυνο για το τέταρτο κύμα θα είναι το άνοιγμα του τουρισμού ως αναγκαίο κακό (ή καλό…);

Αφού πλησιάζουμε στο 60% στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού γιατί αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και γιατί η κυβέρνηση επέτρεψε αυτή τη γενική χαλάρωση των μέτρων;

Από την άλλη είναι εμφανές ένα γενικό ξέσπασμα (και η γενική χαλάρωση των μέτρων το ενισχύει ακόμα περισσότερο) όπου αποστάσεις, μέτρα υγιεινής κλπ πάνε… απλώς, «περίπατο».

Και για το τέταρτο κύμα όμως σύσσωμη η διεθνής επιστημονική κοινότητα πορεύεται με ταχύτατους ρυθμούς. Μέχρι τότε καθόλου δεν αποκλείεται οι θηριώδεις φαρμακοβιομηχανίες να έχουν εξοπλιστεί με ακόμα πιο νέα και ισχυρά φάρμακα (με το αζημίωτο πάντα).

Το πλέον περίεργο είναι ότι όλα τα «αγνά» και «φιλάνθρωπα» αισθήματα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και των φαρμακευτικών από δίπλα, ενώθηκαν και εκδηλώθηκαν ως εκ θαύματος και με πολλά «καθ’υπέρβαση», μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση του κορονοϊού.

Με ένα ξαφνικό πόνο δήθεν και τάχα μου για τη δημόσια υγεία και προπάντων την προστασία της ανθρώπινης ζωής, που σε άλλες περιπτώσεις (πολεμικές επεμβάσεις-βομβαρδισμοί-αναλγησία) ξέρουμε πολύ καλά που τη βάζουν.

Για δείτε τις εκθέσεις που ανακοινώνει ο ΟΗΕ τα τελευταία (προ covid-19) χρόνια για την πείνα, τη φτώχεια και τις διάφορες ασθένειες Aids κλπ που θέρισαν και θερίζουν δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους στον ‘τρίτο’ ή «αναπτυσσόμενο» (εξαιτίας της αποικιοκρατίας και των επεμβάσεων των σημερινών «πονόψυχων») κόσμο και κυρίως μικρά παιδιά.

Που ήταν και που είναι όλοι αυτοί οι «πονόψυχοι» να τις αντιμετωπίσουν με τον ίδιο ζήλο;

Μην τρελαθούμε. Σε ότι μας αφορά εκ πείρας και από τη δουλειά μας. Η τόση καθημερινή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου για το συγκεκριμένο θέμα, με τις τόσες ακραίες προσπάθειες πιέσεων και χειραγώγησης των όποιων αντιδρώντων (που μπορεί να είναι ένα συνονθύλευμα διαφορετικών απόψεων και ανεξάρτητα αν διαφωνεί κανείς μαζί τους…) Δεν μας κάθονται καθόλου καλά.

Βέβαια όλα γίνονται «για το καλό μας…» («ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μας». όπως έλεγε και το παλιό σημειολογικό τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «για το καλό μου»)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

76 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όσο εμείς φιλέ Γιάννη προσπαθούμε να βρούμε την άκρη σε αυτό τον λαβύρινθο των πληροφοριών τόσο θα εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι τον ανθρώπινο πόνο. Τελικά το κράτος δεν χάριζει αλλά δανείζει. Ηδη αρχισε να μας ζητα πίσω τον ΕΦΚΑ που δήθεν μείωσε. Τόσος εμπαιγμός.

  • πρέπει να το πεις αρκετές φορές.. επειδή εκτός από μπαρ υπάρχουν και εσωτερικοί χώροι που συνυπάρχουν με άλλους.

 2. Εγώ από πέρυσι στο ξενοδοχείο που δούλευα.. Ούτε ΕΝΑΣ κυκλοφορούσε με μάσκα, μέσα στο ξενοδοχείο..

  • Εσυ με το υψηλό πνεύμα , πρόσεχε , διότι από τη μια είναι οι ηλίθιοι και από την άλλη οι Πανηλιθιοι!

 3. Γιάννη απλά τραγικό αθρο.Τι ακριβώς προτείνεις;Όλοι οι κακοί θέλουν να μας εμβολιάσουν ,ενώ κάποιοι λέμε ότι η γη είναι επίπεδη απλά έλεος.

 4. Οι διαπιστώσεις και τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα. Αντί για γελοία προπαγάνδα και φανατισμό ζητείται περισσότερη ευαισθησία, υπευθυνότητα και παρατηρητικότητα. Κυρίως, όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι ποσοστά του τύπου 0,00τόσο% ως «θυσίες» μπροστά στο αμφιλεγόμενο γενικό όφελος. Αν ήταν η κόρη, ο γιος, ή ακόμα και οι γονείς σου, όπως και των λεγόμενων «ειδικών» που τα υποστηρίζουν αυτά, δεν θα μιλούσαν έτσι! Πάρε για παράδειγμα την Κω τη σχέση των τελευταίων θανάτων – εμβολιασμένων (συγκεκριμένα παραδείγματα που δεν βγαίνουν λόγω απορρήτου). Επίσης την μεταβολή της υγείας συγκεκριμένων ομάδων (ηλικιωμένων, καρκινοπαθών κλπ). Τις «παράπλευρες» απώλειες… Οι θρομβώσεις και οι αγγειακές νόσοι είναι πλέον «πειραματικές» επιβεβαιώσεις καθημερινά παντού στα δελτία ειδήσεων σε όλα (και τα προπαγανδιστικά) ΜΜΕ πανελλαδικά. Ειλικρίνεια λοιπόν και άστε τα επικοινωνιακά κόλπα κατά μέρος, γιατί κάποια στιγμή οι μάσκες θα πέσουν και τότε…

  • Εσυ φαντάζεσαι να χάσεις δικό άνθρωπο επειδή απλα δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο;Στην Ελλάδα έχουν χαθεί 12000 άνθρωποι που το 95% θα ζούσανε αν είχαμε το εμβόλιο.Ναι ύπαρχουν κάποιες παρενέργειες όπως όλα τα εμβόλια.Κανένας δεν το έκρυψε όλοι το ξέρουμε.Βάλε το μυαλό Δούναβη δουλέψει και κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός.

   • Αυτά τα στατιστικά είναι δικά σου και αυτών που τα 'μαγειρεύουν". Βλέπε παράλληλες λίστες ΕΟΔΥ κτλ

    Παρατηρούμε ότι στην Κω όλο το διάστημα της πανδημίας πέθαναν 3 ή 4 άνθρωποι από covid-19, ενώ το τελευταίο 6 μηνο πέθαναν κάπου 9 εμβολιασμένοι. Να συγκρίνουμε και ηλικίες; Για ρίξε και μια ματιά γύρω σου ανθρώπους που μετά το εμβόλιο πήραν την κάτω βόλτα.

    • Αυτα που λες ειναι ασχετα . Το ποσοι πεθαινουν απο covid σε ενα μερος παει συγκριτικα Χριστιανε μου με τον πληθυσμο. Το ποσοι πεθαναν απο εμβολιο στην πραγματικοτητα δεν ειναι 9 αλλα οπως και να χει κι αυτο παει συγκριτικα. Δε μπορεις να τα ζυγιζεις οπως θες. Ελα Παναγια μου. Μαθηματα Β δημοτικου.

 5. Σε σχέση με το συφερτο,, πανελλαδικως πουλημενων, ψεκασμενων δημόσιοκαφρων(άλλο επάγγελμα δημοσιογράφος, άλλο παπαγαλακι.. ).. Χ@@στηκες αν δεν συμφωνούν.. Με σένα, και τα άρθρα σου έτσι και αλλιώς θα είναι αργά όταν το καταλάβουν τα » πρόβατα »,. Έχουν φάει τόσα κιλά Σάνο με την προπαγάνδα, την παραπληροφορηση, την συνεχή πλύση εγκεφάλου από τα παπαγαλια των λοιμοξιολογων, και από τα συνεχη λοκνταουν… Που σε λίγο θα αρχίζουν να βελάζουν… (υπάρχουν επίσημα ντοκουμέντα από τα χιλιάδες ευρώ κάθε τόσο που έπαιρναν οι » επιστήμονες του κ@λου» Τσιορ@@ς ΣΥΨ@@ κσι όλο το ιατρικό κατεστημένο , για ενίσχυση των ιατρικών μελετών , και κολοκύθια τούμπανα, για να ανακοινώνουν τα » κρούσματα » ώστε να δημιουργησουν πανικό και φοβο

  • Μπορείς να μας δείξεις μερικά απ’ τα ντοκουμέντα;

 6. Εγώ φοβάμαι μην χάσω δικό μου άνθρωπο Αν κάνει το εμβόλιο.. ελπίζω να μην κλαις δικό σου άνθρωπο από το εμβόλιο η…. Πολύ φοβάμαι δεν υπάρχει επιστροφή εφόσον εμβολιαστηκατε…ούτε προσευχή δυστυχώς σας φώτισε ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ.. Αν σε φωτιζε ο Θεός δεν θα το Κάνες.. . Αλλά λυπάμαι για σένα.. Για το μέλλον των εμβολιασμενων.. Συντομα

  • Δεν χρειάζεται να αναφέρω καν την απίστευτη ανευθυνότητα που κουβαλάει κάποιος όταν μπορεί να στείλει στον τάφο έστω και έναν συμπολίτη του. Με αυτούς δεν θέλω ούτε καλημέρα πλέον. Όταν δεν σέβεσαι τον διπλανό σου, πόσο μάλλον την υγεία του, δεν έχεις καμία θέση στο κοινωνικό σύνολο. Δεν είναι δικαίωμα σου.

 7. Του χρόνου, την ίδια μέρα.. Αν θες ξαναγράψε μου, για να δούμε ποιος θα έχει επιβιώσει.. Εσύ που εμβολίαστηκες με μια δυο και (τρίτη δόση που σου ετοιμάζουν
  η εγώ που είμαι αρνητής ψεκασμενος.. ((επίσης θα ηθεκα βα μου γράψεις την κατάσταση των υπολοίπων πειραματόζωο συγγενών που τους έπεισες να εμβολιαστούν.. Εύχομαι να είστε κατά τα άλλα όλοι καλά…. Ααααα να ετοιμάζεσαι για την τρίτη δόση. Και είμαι σίγουρος θα την κάνεις,..). .. Ελπίζω να ζεις να μου γράψεις..

 8. Στο λοκνταουν, πρέπει να έβλεπε 24 ώρες τηλεοράση..και να έκαψε 2 τηλεοράσεις .. Τέτοια αποβλάκωση, εγκεφαλικό κάψιμο υπέρ των εμβολίων, δεν εξηγηται.. Ο σκοπός του λοκνταουν πετυχε

 9. Τελικά τα κρούσματα από τους εμβολιασμούς ξεπερναν τα θετικά

  Σοβαρή η κατάσταση της 34χρονης από τον Πύργο μετά τον εμβολιασμό (ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ) – Τι λένε οι γιατροί
  Σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος από την Κεφαλλονιά ο οποίος εισήχθη χτες στο νοσοκομείο του Ρίου με θρομβοπενία 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με Johnson & Johnson

 10. » Πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε…? Ως εκεί που το φάρμακο… γίνεται χειρότερο από την ασθένεια!! »
  (απο την ταινία morbius movie !

 11. Ευτυχώς που έχουμε και μερικούς δημοσιογράφους που διαφέρουν. Δυστυχώς, όλοι μας κοιτάμε αλλά δεν βλέπουμε. Ο στόχος ήταν και θα είναι να είμαστε εντελώς κατευθυνόμενοι και δυστυχώς επιτυγχάνεται! Κατάφεραν πάλι να μας διχάσουν! Εμβολιασμένοι και Ανεμβολίασροι. Τα χειρότερα έρχονται και θα είναι για γερά στομάχια. Θλίβομαι για τα παιδιά μας

 12. Υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τόση ωμή εγκληματικότητα;

  Τι γίνεται ρε παιδιά;τι ειναι αυτές οι εκτελέσεις σε δημόσιους χώρους;τα μαντρόσκυλα που θυμιατίζουν πρωί βράδυ την κυβέρνηση ,τι έχουν να πουν;είναι εικόνα δυτικής πρωτεύουσας αυτό που γίνεται;

 13. Άλλη μια πρωτοπορία της χώρας μας στην καταπολέμηση της Πανδημίας,άνοιξαν τα γυμναστήρια σήμερα

  και αυτοί που κάνουν αερόβια εξάσκηση, δηλαδή διάδρομο δεν είναι απαραίτητο να φοράνε μάσκα, αλλά αυτοί που γυμνάζονται για μυϊκή ενδυνάμωση πρέπει να φοράει διπλή. Μετά σου λέει γιατί οι ψεκασμένοι δεν πάνε να εμβολιαστούνε.

 14. Τα ντοκουμέντα.. Δεν είναι τίποτα… Μπροστά στα » μαυρα»… Χρήματα…

  • από αντιγραφέας αναρτήσεων?τι θέλετε να πείτε ακριβώς;

  • Κύριε μου τι επαγγέλλεσται; οδηγός; κτίστης;παπαγάλος;ξεναγός;τι;;;;

   Άμα πιστεύεις πως μπορείς να συμμετέχεις ισότιμα σε συζήτηση με τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον πλανήτη και έχει νόημα να μπει η άποψή σου κόντρα στη δική τους, υποτιμάς τον εαυτό σου.

   Αυτό γιατί θεωρείς ότι μπορεί να κάτσεις να διαβάζεις και να κάνεις έρευνα στο εργαστήριο 40 χρόνια, αλλά τελικά να μην έχεις μάθει αρκετά και να πρέπει να σε διορθώσει ο κυρ Μήτσος και η κυρά Κούλα.

   Φυσικά υποτιμάς και όλους τους επιστήμονες κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι οποίοι κάνουν τις «διαβουλεύσεις» τους με δημοσιεύσεις ερευνών, οι οποίες ελέγχονται εξονυχιστικά από άλλους επιστήμονες πριν δημοσιευτούν και μετά τη δημοσίευση ελέγχονται από δεκάδες χιλιάδες ως και εκατομμύρια άλλους επιστήμονες.

 15. της περασμένης σαιζόν, χωρίς καμία ανακοίνωση για το πόσοι επισκέπτες είναι θετικοί και σε καραντίνα, απίστευτα αντιδημοκρατική τακτική,ας μαζευτούμε όλοι να κινηθούμε νομικά, εναντίον των σκοταδιστών δικτατόρων..περάσαμε και περνάμε τόσα που έπρεπε να γνωρίζουμε πόσοι θετικοί έχουν εντοπιστεί στ αεροδρόμιο…δεν υπάρχει χειρότερο σκότος,όπως αυτό που μοιάζει με τα Επίκαιρα της χούντας… γνωρίζω ότι είχαμε τουλάχιστον 4 θετικούς από Γερμανία.

 16. Παρακολουθώ τα ποσά αμοιβεται ο κάθε…. Λοιμοξιολωγος… Και εξηγηται η επιμονή από αυτούς στον εμβολιασμό… Έρχονται και ντοκουμέντα για τον Συψα…(άραγε από εκεί βγαίνει η λέξη ΣΗΨΗ. (η οργανική αποσύνθεση
  (μεταφορικά) η διαφθορά ανθρώπων και η κατάρρευση αξιών ?? Κρατηθείτε… Και αυτά είναι μόνο τα επίσημα έγγραφα του κράτους, όχι.. Τα κρυφά, κονδύλια μαυρα

 17. Μου ζήτησες ντοκουμέντα !!!τώρα ζητάς επαγγέλμα? Μέρα τι θα ζητήσεις ηλικία, ΑΦΜ, εκκαθαριστικό, αν εχω γκόμενά,, παιδιά η όχι, που δουλεύω, πόσα παίρνω . … Είναι η τυπική απάντηση των ανοητων.. Απαγγελομαι.. Πολίτης,καταρχήν .παρόλο που δεν απαντώ σε περίεργους ανόητους για την προσωπική μου ζωή, … Είμαι γιατρός (Μη αμοιβομενος από τις φαρμακευτικές ομως.εσύ αν επιτρεπεται κύριε. Με τις ερωτήσεις ?

  • Τις γνώσεις σου στο αντικείμενο σχολιασμού ήθελα απλά να μάθω,ούτε να κουτσομπολέψω, ούτε να κατινιάσω,ουτε να απειλήσει,ούτε να να κατευθύνω… εσύ εκτίθεσαι με το να αναπαράγεις για λόγους που έχουν σχέση με διαταραχές.Άς τον κόσμο να τραβήξει τον δρόμο του… επιφυλάξεις έχω αλλά για την διαχείριση και τα παρελκόμενα.οχι για το θέμα ότι πρέπει να ψοφήσουν από πείνα συνάνθρωποι μου,εξαιτίας ιδεολογικών κολλημάτων μου..δεν έπιασα κανέναν απ’ το λαιμό,ακόμα και στα παιδιά μου το άφησα πάνω τους και το έκαναν να γλυτώσουν από τρελούς σαν και σένα και
   μάλιστα σε ηλικία πολύ μικρή.

 18. Με το τι απαγγελομαι… Η ερώτηση ενός ανόητου! .αν θες να σου στείλω και επίσημο έγγραφο τίτλο σπουδών μου, όπως σου έστειλα τα ντοκουμέντα…. Δεύτερον αυτό που θέλω να πω είναι γιατι οι λοιμωξιολογοι της κυβέρνησης αμοιβονται με υπερογκα πόσα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ .. Τρίτον αν θες γράψε το όνομα σου να έχουμε κατιδιαν συζήτηση.κάπου πρόσωπο με πρόσωπο . Αν δεν μπορείς τίποτα από τα δύο να απαντήσεις .. Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντώ σε ένα ανόητο συνεχώς.

  • Άκου βλάκα,ο κάθε υπεύθυνος άνθρωπος και μέλος της κοινωνίας έχει διαβάσει ,

   έχει ακούσει προσεκτικά, έχει σταθμίσει, έχει αναλάβει σαν υπεύθυνος άνθρωπος την ευθύνη για οποιαδήποτε απόφαση που έχει πάρει.. μεγάλο παιδί είσαι,πολλά πράγματα δεν τα γνωρίζεις σε βάθος ότι σπουδές σε άλλο αντικείμενο και να έχεις ,όπως και εγώ..άσε να κρίνει ο καθένας και να δείξει ο χρόνος ποιος είχε δίκιο η άδικο,αυτά που ανάρτησες μηδενική αξία έχουν στην καταστροφή που έχουμε πάθει όλοι..ας αφήσουμε όλοι τις παροτρύνσεις,τις δημαγωγίες,τα ύποπτα δημοσιεύματα… υπάρχει Εισαγγελέας Δημόσιας διαφθοράς, αρχές.. εκπρόσωποι της δικαιοσύνης… και μια πολιτειακή αρχή που σύντομα θα έρθει πρόσωπο φάτσα με τις επιλογές της.Αν έχεις όρεξη να το παίξεις δημόσιος εισαγγελέας έχεις το ελεύθερο..τι να μιλήσω κατά ιδίαν μαζί σου..έχω πάει σε νοσοκομείο convid βλακάκο

 19. Συμφωνώ μαζί σου . Σε όλα.!!! …ρωτησες τι απαγγελομαι.σου απάντησα. Ρώτησες αν υπάρχουν ντοκουμέντα σου απάντησα.αν οι απαντήσεις μου σε ένα ανόητο περίεργο που ρωτάει,.δεν σε συμφέρουν η δεν θες να δεις την αλήθεια και μιλάς για μπούρδες, δημαγωγόυς, κτλ (βλέπε τον ευατο σου… )ανάρτησα αυτά που ζήτησες..!!!! Επίσης . .. Δεν υπάρχει καμία διαφθορά, είναι νόμιμος μισθός για το έργο του 150.000Από το κράτος.!!!!!!! .. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από εσένα … ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΔΕΝ ΔΗΜΑΓΩΓΩ, απλά ΑΠΑΝΤΆΩ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΟΗΤΩΝ… Βλακακων… Όπως εσένα… Ααααα δεν μου είπες τι απαγγελεσαι…

 20. Να εχεθς τα αρχ.. Να λες το όνομα σου… Μόνο ένας βρίζει ασύστολα Και κρύβεται… Ο ΨΙΤ…. Απορώ μηπως είσαι το ίδιο άτομο..βλακακο

  • Εσένα το δικό σου ποιο είναι ?Ξέρεις ότι διώκεται ποινικά η προτροπή για ανυπακοή σε θέματα υγειονομικού συμφέροντος?

   Μακάρι να σε βρούνε ψεκασμένε και να σε τουλουμιάσουνε.

  • Κάνεις εκστρατεία ενάντια σε τι? γιατί ασχολείσαι σε τους άλλους και όχι με το δικό σου καλό?

   Άσε μας να πεθάνουμε,τι θέλεις να αποδείξεις.Εγώ είμαι ενάντια με την της βλακείας.

  • Γιατρέ μου έβαλα τι κινητό στο μπράτσο και όχι μόνο έπιασα δορυφορικά,

   αλλά φόρτισε κιόλας. Χαλάλι τα λεφτά στον Τσιόρδα, γλύτωσα την μπαταρία

  • Αντί ψηφιακό πιστοποιητικό, πρέπει να σου βάλουν μια σφραγίδα σαν τα κρέατα στον στρατό.

   ..να φαίνεσαι από μακριά ότι ψεκάστηκες …κάτι σαν το barcode .

 21. Τι εννοείς με τους μισθούς ,ότι παίρνουν λεφτά να λένε τόσο εγκληματικά ψέματα; είσαι καλά ραδίκι;πάρε μια παρακεταμόλη… ξέρεις τι είναι η δημαγωγία; Αυτοχαρακτηρίζεσαι… πανίβλακα,ντενεκκέ.

 22. Έχει μεγάλη πλάκα.Όλοι οι φασιστες δεν κάνουν εμβόλιο για λόγους δημοκρατίας και ελευθερίας.Φοβουντε μην τους κάνουν και αλαξουν μυαλό και δεν είναι πια φασιστες.Έλεος

 23. Έχεις μεγάλη πλάκα τελικά… Δημαγωγεις περί φασισμού, δημοκρατίας..υπέρ εμβολιασμου, και χαρακτηρίζεις τενεκεδες, ραδίκι, πανιβλακες σε αυτούς που σου απαντάνε στα βλακώδη ερωτήματα σου.. Ηρέμησε, χαλάρωσε… Πάρε την παρασεταμολη σου ψιτ… Οσο για τους μισθούς… Όχι δεν εννοώ ότι πσιρνουν150 χιλιάρικα για να λένε ψέματα… Είναι ο μισθός ενός απλού λοιμωξιολογου… Της κυβέρνησης.. Αυτό εννοώ οσο και ο μισθός των δημοσιογράφων των μεγάλων καναλιών….τυχαίο άραγε. Και απορω γιατί ο …… η ο συνάδελφος μου επιστήμονας αμοιβομαστε λιγο χαμηλοτερα… Έλεος. Βλαξ..

 24. Το όνομα μου το δίνω στο aegeanews.αντο ζητάς .. .. Και αν θες τις απειλές μπορειςνα μου της πεις από κοντά… Απλά εγώ επειδή δεν δέχομαι απειλές.. Και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με σένα από εδώ Έλα προς την αστυνομία μεριά, περνάς την είσοδο στα50μετρα στρίβεις δεξιά που είναι η ασφάλεια. Έλα να με βρεις εκεί πρωινές ώρες.. Εκτός αν θες ναρθω εγώ στο σπίτι σου

  • Ψυχανωμαλε,θες να βρεθούμε αύριο στην Εισαγγελία με τα μηνύματα στα κινητά απείραχτα;καφέ να πούμε στις 12 έξω απ’ την Εισαγγελία πρωτοδικών;

  • Ωραία αύριο στον διοικητή,δηλαδή είσαι όργανο της τάξης; επιμένεις;

   12 Εισαγγελία πρωτοδικών με το κινητό και να το πεις αυτό…θα έχω στείλει μήνυμα στην πολιτική προστασία για παράβαση καθήκοντος,υπέρβαση νόμου, κατάχρηση εξουσίας, αλλά είμαι σίγουρος ότι ψεύδεσαι και δεν θα έρθεις, επειδή θα σε δώσω..με το στίγμα θα βρεθούν όλες οι παροτρύνσεις για ανυπακοή διακίνηση ψευδών ειδήσεων, προτροπή σε κίνδυνο για Δημόσια Υγεία, απειλές, εν μέσω Πανδημίας.. εγώ σε περιμένω ,θέλω να το πάμε παρακάτω… μπλέκοντας την ασφάλεια…έλα αν σε πάει αύριο Εισαγγελέα μαζί.

  • Κατηγόρησες τους επικεφαλείς της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων ότι τα παίρνουν για να μας πείσουν να εμβολιαστούμε..σωστά

 25. Ξέρεις ότι διώκεται ποινικά η βία και απειλή??? Αν όχι..άλλαξε γνώμη πριν είναι αργά μεχρι αύριο… Και διόρθωσε αυτό που έγραψες.. Στο λέω ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

  • Με τα μηνύματα που λες ότι χρηματίζονται οι Τσιορδας και Συψας νούμερο

  • Εγώ σου λέω να έρθεις με ότι στοιχεία έχεις και να με καταγγείλεις. Όλοι ξέρουν και διαβάζουν και μπορούν να κρίνουν ποιος απειλεί με βία !!!! με το να μου πεις ,»»να τα πόύμε κατ ιδίαν»»» ,έλα λοιπόν αυγό ,έλα αύριο .Στείλε ένα μήνυμα στην Δίωξη, πες μου μια ώρα που θες να βγούμε στο Alert,Newsit,Enikos,κ.ά όπου θες ,να δείξουμε τα μηνύματα με τις Δημόσιες κατηγορίες σου σε μέλη που έχουν πάρει καλώς ή κακώς στα χέρια τους την Πολιτική Προστασία,το αγαθό της υγείας ,Έλα αύριο στο Γραφείο της πολιτικής Προστασίας και κατήγγειλε με αυγό..ΠΆΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 12 .ΜΠΟΡΕΙΣ????
   Κα τώρα αφού πάρεις φόρα,έλα να μας τα κάνεις αέρα. Άνδρακλα!!!

  • Που είσαι; Άφησα το τηλέφωνο μου Εισαγγελία,έβγαλα φωτοτυπία τις καταγγελίες σου και απειλές

   να τα δείξουμε ,άνδρακλα.22364 ανοικτά είναι ακόμα η γραμματεία αυγό.παρε.

 26. Παρακαλώ τον κ.Κιαρη να μην σβήσει τα σχόλια και να μου δώσει την άδεια

  να τα αποστείλω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος,σε όποια αρχή και Πανελλαδικό φόρουμ γίνεται,να δουν όλοι ποιος απειλεί,και ποιους…αναλαμβάνω πλήρως ότι έχω πει και να δω τον μάγκα..άκου προλαβαίνω κιόλας !!!!

 27. Για το καλό μου για το καλό μου
  ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
  πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου
  και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου
  στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

 28. Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό

  Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.

  Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.

  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα.

 29. Βόμβες» από τον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα,

  « ο οποίος αποκάλυψε πως η ακίδα που παράγουν τα εμβόλια μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της πολύ σημαντικά προβλήματα.

  Παράλληλα αναφέρθηκε στον σχέδιο που υπάρχει για τους εμβολιασμούς, τονίζοντας πως το εμβόλιο πρέπει να δίνεται μόνο σε όσους κινδυνεύουν πραγματικά από τον ιό.

  «.

  «Μέχρι πρότινος πιστεύαμε ότι ο covid-19, είναι ένας κορωνοϊός, όπως και οι υπόλοιποι και αυτή η ακίδα είναι το «κλειδί» που απλά «ξεκλειδώνει» το κύτταρο γι’ να εισχωρήσει σε αυτό και να παρασιτίσει. Υπάρχουν όμως τελευταία επιστημονικές δημοσιεύσεις που λένε ότι αυτή η ακίδα είναι από μόνη της παθολογική και δημιουργεί πολύ σημαντικά προβλήματα , μπορεί να κάνει αθηρωμάτωση, μπορεί να κάνει θρομβώσεις, με διάφορους μηχανισμούς», επισήμανε ο κ. Κούβελας.

  «Αυτό μας βάζει σε σκέψεις, ότι από την στιγμή που τα εμβόλια δίνουν την οδηγία στον ίδιο τον οργανισμό μας να παράγει την ακίδα που από μόνη της είναι βλαπτική, πιθανώς να έχουμε ανεπιθύμητες παρενέργειες από αυτές που στην αρχή τουλάχιστο υποψιαζόμαστε

 30. Να ξεκινήσει πρώτα τις μηνύσεις και το Ξύλο… Από τους αναγνώστες του YouTube… Και να μελετήσεις τις απαντήσεις των YouTuber προς τον κ βασιλακοπουλο.. (εχει να ρίξει πολύ μυνηση στα 5000 άτομα… Και πολύ ξύλο ο άντρακλας.. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  https://youtu.be/rFS_Lb9bawQ

 31. ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΈΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ ΣΕ “ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ” ΤΩΝ ΕΧΌΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΑΥΤΏΝ

  μεταφρασμένο απόσπασμα πρόσφατης συνέντευξης στης Δρ. Κάρυ Μαντέι στο The New American

  Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των γενετιστών, των ανθρώπων που χειραγωγούν τα γονίδιά μας. Αποφάσισαν ότι εάν υπάρχει οτιδήποτε συνθετικό -όχι από τη φύση- μέσα στο γονιδίωμά μας, τότε μέρος από εσένα ή ολόκληρος εσύ ανήκεις στον κάτοχο της πατέντας αυτού του συνθετικού υλικού.

  .

  Γι’ αυτόν τον λόγο εγώ και οι συνάδελφοί μου προειδοποιούμε τους ανθρώπους ότι αυτές οι ενέσεις που τροποποιούν το γονιδίωμα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν μονίμως στο εσωτερικό του. Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό. Και έχουμε επιστημονικά άρθρα και έρευνες να αποδείξουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Συνεπώς, εάν το γονιδίωμα δεχθεί τον συνθετικό κώδικα που σας είπα στην αρχή, τότε δια νόμου και μέσα σε μια νύχτα θα μπορούσατε να γίνετε η ιδιοκτησία κάποιου. Αυτή είναι η προειδοποίησή.

 32. Ασφαλής, χωρίς εισόδημα κι εσώκλειστος
  Επιστημονική επιτροπή κάνει το κήρυγμα
  θρησκεία
  Λοιμωξιολόγοι στη ζωή μας κάναν ντου
  είναι παντού ο Beaker και ο Doctor Honeydew
  Τρομολάγνοι στα παράθυρα σέρνουνε σαρκίο

  Χωρίς ελευθερίες, μα μην είσαι άπληστορ

  έχεις Νετφλιξέτο, έχεις και το Apple Store

  οι ζωές μας στο εξής, με τηλεχειροπέδα

  Η μάζωξη στο σπίτι πια δεν επιτρέπεται

  και η γειτόνισσα σε σπιούνο μετατρέπεται

  ..
  άλλοι σ’ όλα “Χ” κι άλλοι στην ενοχή

  άλλοι στην εξοχή, διακοπή μ’ αποδοχή

  άλλοι δεν έχουν πλέον ανοχή στην αποχή

  ή ανοχή σε άλλο διάταγμα από την Κατοχή

  ουτ’ υπομονή για τη δική σου γνώμη και εκδοχή

  Ο ψεύταρος, ο δήθεν, προτρέπει σε συμμόρφωση

  κάνε πρόποση, στη μούγκα και στην κώφωση

  Είναι γνωστό όλοι έχουνε απόψεις

  και στο ίντερνετ το νόμισμα έχει χίλιες όψεις

  Με την χαζομάρα σου σε προφίλ προσόψεις

  συνοπτικά συνάψεις, μπορείς να πετσοκόψεις

  Κάθε σκρολ, λιθοβόλα και αφόρα

  πληθώρα από troll, στην εργατοώρα

  Σαρκοβόρα σχόλια, κλακαδόρα support

  από Θανατοφάγους του Λόρδου Voldemort

 33. Προσφορά , επιταγών, υποτροφιών, ταξιδιών.. ακόμα και όπλων...σε όποιο έχει κάνει εμβόλιο.!

  Εφημερίδα The Independent (2/6/21

  Η Πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια προσφέρει δωρεάν όπλα στους πολίτες για να τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν.
  Ο κυβερνήτης του Ohio ο Mike DeWine διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για πέντε εβδομάδες, στην οποία όσοι έχουν λάβει τη πρώτη δόση θα μπορούσαν να κερδίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Για να δώσει κίνητρα στους 12-17 να κάνουν εμβόλια, είπε επίσης ότι θα κληρώσει το όνομα ενός εμβολιασμένου παιδιού για να λάβει πλήρη, τετραετή υποτροφία κολλεγίων σε ένα κρατικό πανεπιστήμιο – συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών για δωμάτιο, διατροφή και βιβλία.

  Το Νιου Τζέρσεϋ έβαλε δωρεάν μπύρες και η Νέα Υόρκη προσέφερε δωρεάν MetroCards για όποιον τραβήχτηκε σε έναν εμβολιασμό μετρό. .

  Το κράτος δίνει πέντε κυνηγετικά τουφέκια και πέντε όπλα σε μια εβδομαδιαία λαχειοφόρο αγορά, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως τον Αύγουστο και ξεκινά στις 20 Ιουνίου για την Ημέρα του Πατέρα
  οι άνθρωποι στο Twitter θεώρησαν ότι ήταν γελοίο:

  Η αποστολή επικίνδυνων πυροβόλων όπλων για την προστασία της υγείας των ανθρώπων είναι σίγουρα μία από τις πιο ασυνήθιστες πολιτικές που έχουμε δει.

 34. και τις πιθανές παρενέργειες

  αποτυπώνεται έντονα η ανησυχία των πολιτών για τις μεταλλάξεις, με το 49% να δηλώνει ότι ανησυχεί «πολύ» και αρκετά έναντι 19% που αναφέρει ότι ανησυχεί «λίγο» και «ελάχιστα έως καθόλου».

  Μάλιστα, αυτοί που εκφράζουν τον προβληματισμό τους είναι σε ποσοστό 63% όσοι έχουν λάβει το εμβόλιο (μια ή και τις δύο δόσεις) και σε ποσοστό 60% όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού. Στον αντίποδα, το 40% αυτών που δεν έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν δηλώνουν ότι δεν ανησυχούν για τις μεταλλάξεις.
  (Η έρευνα της Pulse είναι πανελλαδική και έγινε τηλεφωνικά με τη χρήση δομημένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου σε δείγμα 1.304 ατόμων, το διάστημα 31 Μαΐου- 2 Ιουνίου 2021.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ