Το «στενό μαρκάρισμα» στο Νίκο Πουλιού να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κω & η δυναμική της νέας παράταξης που ετοιμάζεται

71
7422

Το «στενό μαρκάρισμα» στο Νίκο Πουλιού να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κω & η δυναμική της νέας παράταξης που ετοιμάζεται

«Η εφαρμογή της απλής αναλογικής θα δημιουργήσει προβλήματα στη διοίκηση και στη λειτουργία των Δήμων, μέχρι που να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ισχυρές υποψηφιότητες που να μπορούν να δημιουργήσουν πλειοψηφικό ρεύμα, αλλά και παράλληλα, να διαμορφώσουν προϋποθέσεις για ευρείες συνεργασίες την επόμενη μέρα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφ. «Δημοκρατική» ο Βουλευτής της ΝΔ Μ. Κόνσολας, τονίζοντας ότι η ΝΔ θα πάει ενωμένη και συντεταγμένη στις Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας Γιώργο Χατζημάρκο για την Περιφέρεια και Αντώνη Καμπουράκη για τον Δήμο Ρόδου.

Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά (καρμπόν) με αυτά της υποψηφιότητας του Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο, συγκεντρώνει και η υποψηφιότητα του Νίκου Πουλιού για το Δήμο της Κω.

«Είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα, ένας άνθρωπος της αγοράς με εμπειρία στη διοίκηση, με γνωριμίες και θητεία σε κεντρικά θεσμικά όργανα, που αγαπά τον τόπο του και έχει τη διάθεση να προσφέρει, να δώσει και όχι να πάρει».

Το «μαρκάρισμα» που του γίνεται από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Καμπουράκη στη Ρόδο είναι πολύ στενό. Τόσο από τον κομματικό μηχανισμό και υψηλά ιστάμενους, όσο και από τοπικούς έμπειρους αυτοδιοικητικούς (πρώην και νυν, από τις υπάρχουσες παρατάξεις και όχι μόνο) αλλά και νέα πρόσωπα από το χώρο των επαγγελματιών, του τουρισμού κλπ.
Ήδη, τα ονόματα όσων έχουν ακουστεί ότι θα αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα της νέας παράταξης είναι αρκετά ισχυρά (και ψηφοσυλλεκτικά).
Παράλληλα, έχουν ήδη συσπειρωθεί και εκδηλώσει ενδιαφέρον νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί σε θέσεις ευθύνης σε επαγγελματικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς.
Κοινή πεποίθηση όλων, είναι ότι η νέα παράταξη που «έρχεται να ενώσει» θα παίξει πέρα και πάνω από στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις που «έχουν διχάσει και πληγώσει» σημαντικά την τοπική κοινωνία, με τα μέτωπα «αντικυριτσικών» και «αντικαϊσερλικών» όλα τα προηγούμενα χρόνια και τελευταία με την «μετωπική αντιπαράθεση» Κυρίτση-Ρούφα.
Η εκκολαπτόμενη νέα παράταξη προσδοκά ότι θα αποκτήσει ξεχωριστή δυναμική μέσα από ένα άνοιγμα στην κοινωνία και την κατάθεση προγραμματικών προτάσεων-θέσεων για την επόμενη μέρα της Κω.
Βασιζόμενη ακριβώς και στην επιταγή της απλής αναλογικής για να μπορέσει να λειτουργήσει την επόμενη μέρα ο δήμος με ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασία.
Αλλιώς, όπως θα διακηρύξει σε όλους τους τόνους στον προεκλογικό της αγώνα, «υπάρχει ο κίνδυνος ο δήμος να πέσει σε ακυβερνησία και τότε θα μιλάμε -δυστυχώς- για άλλη μια χαμένη τετραετία».
Όσο για το χρόνο που θα κάνει την εμφάνισή της η νέα παράταξη, εκτιμάται το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα (δίνοντας σημειολογικά τη γέννηση του «νέου» και των ελπίδων- προσδοκιών που φέρνει συνακόλουθα η νέα χρονιά).
————————————————————————————————–
* Για να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε σιγά σιγά τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος που ψηφίστηκε για την αυτοδιοίκηση, ας δούμε μόνο πως θα προκύπτουν οι νέοι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων οι οποίοι δεν θα είναι πλέον οι πρώτοι σε σταυρούς, αλλά αυτοί που θα εκλέξει η πλειοψηφία των τοπικών συμβούλων (και ποιος είπαμε θα τους δίνει «γραμμή»;)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

71 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νόμος απλής συναλλαγής, παζαριών για αξιώματα κάτω από το τραπέζι. Η ψήφος των συμβούλων στην λοταρία...

  Παζάρια, να δουν τα μάτια μας, θα ξεπουλάνε την ψήφο τους οι εκλεγμένοι με αντάλλαγμα μια θέση με μηνιάτικο ή μερικά χοντρά ρουσφέτια και βόλεμα συγγενών και φίλων…

  • Το παζάρι και η συναλλαγή θα είναι καθημερινή, σε κάθε θέμα του δημοτικού συμβούλιο, ο Δήμαρχος θα παζαρεύει ψήφους...

   Με αυτόν τον νόμο, παράταξη που θα έχει εκλέξει έστω έναν σύμβουλο θα πουλά ακριβά την στήριξη της στον δήμαρχο ή την αντιπολίτευση. Θα έχουμε πρωτόγνωρα πανηγύρια στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ακυβερνησία και η κάθε Κική θα μπορεί να αποφασίζει…

   • Βρε Γιάννη, πολύ γρήγορα άνοιξες το Τριώδιο;;; Θα κάψεις τον Νίκο με την αποκάλυψη σου. Κάνε υπομονή, τον Γενάρη θα ακούσεις τα μαντάτα.

    Δεν πιστεύουμε να ελπίζει η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης, τώρα που έχει τσουρουφλιστεί, ότι θα πάει στις εκλογές με αντίπαλο μόνο την μουρλέγκο ΓΚΑΓΚΑ του Αμανιού…. Φυσικά μέχρι τότε θα ακουστούν αρκετοί γραφικοί σωτήρες υποψήφιοι δήμαρχοι σαν τον ΔΧ, αλλά εμείς ελπίζουμε σε κάτι ποιο σοβαρό, ικανό να αποστράτευση την παραπαίουσα αυταρχική Δύναμη Απαλλαγής… του Κυρίτση.

   • μακρια από τους ξευτιλες που διοικουν το νησι,και το εχουν διαλυσει,κατασπαραξει,βρωμεσει.ΩΞΩ ΡΕ-ΩΞΩ ΡΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

  • Φυσικά, ένας λογικός άνθρωπος που ζει την σημερινή αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου που αποφασίζει μόνος του θα ανασάνει.

   Για σκεφτείτε όμως να εκλεγούν μερικοί σαν την ξεσαλωμένη ΓΚΓΚΑ που με δυο συμβούλους θα εκβιάζει καταστάσεις για αξιώματα; Την μια θα είναι με τον αγροφύλακα και την άλλη με τον χωροφύλακα… Έχει εμπειρία στην αλλαγή παρατάξεων, θέσεων και με καθημερινές καταγγελίες, ΡΟΥΦιΑνιές όπως κάποιος τις αποκαλεί, θα μπουκάρει κάθε απόφαση που δεν της αρέσει……

   • ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΌ... Οι μισοί από τους εκλεγμένους και αρκετοί αποτυχημένοι σωτήρες έχουν μηνιάτικο 1.500 ευρώ.

    Αφού βρε σωτήρες ξεχειλίζει η ψίχουλα σας για προσφορά στα κοινά γιατί να σας πληρώνουμε με χιλιάδες ευρώ στις αντιδημαρχίες, τους προέδρους των πρώην δήμων, τους προέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων;;;; Μισθό ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι 5 παρακαλώ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, της ΔΕΑΣ, του ΔΗΡΑΣ, του λιμενικού ταμείου με 4Χ4, της ΑΝΕΜ, της ΜΑΡΙΝΑΣ, της Πρόνοιας…. και δεν έχει τέλος ο κατάλογος με σωτήρες που γλύφουν το παραδάκι των Κώων, χώρια τα τυχερά των αναθέσεων και των διαγωνισμών … Τώρα καταλαβαίνω την λύσσα για εξουσία της ΡΟΎΦΑ και των άλλων που έχασαν την καρέκλα, το παραδάκι της εξουσίας και της ΒΙΜΕΛ…. Ο μισός προϋπολογισμός του Δήμου στις τσέπες τους σωτήρων που εμείς τα ζωντανά ψηφίσαμε.

   • Φίλε η ΡΟΥΦΑ είναι η μόνη που ξέρει και μπορεί να διοικήσει το δήμο και θα με θυνηθείς πολύ γρήγορα.

  • Το ίδιο ρεζιλίκι θα πάθει με τον Αλκιβιάδη, τον κατέβασε η ΝΔ και ψήφιζαν τον Κυρίτση που τον έχει στο χέρι με την παραλιακή επέκταση...

   Θα τα βρούνε πιστεύω στο μοίρασμα της πίττας, διαφορετικά βλέπω να έρχεται παραμονή των εκλογών η Κτηματική Εταιρεία της Ρόδου για ελέγχους… Οι κομματικές τοπικές φατρίες τρώγονται μεταξύ τους, άλλα ψήφιζαν οι Παυλιδικοί, άλλα οι δικηγόροι και άλλα τα εξ τσιράκια του Καραμάριου. Τα ίδια θα πάθει και ο Πουλιός που έχει την προηγούμενη εμπειρία με το πούλημα της τοπικής.

   • Προειδοποίηση Κυρίτση δια του Μαιμουδιάρη στον Νίκο… Τον έχει στο χέρι λέει για την επέκταση προς την θάλασσα…

    Τελικά θα μάθουμε με ποιες διαδικασίες και άδειες έγιναν οι εργασίες πάνω στο κύμα και τον αιγιαλό όταν η αδειοδότηση για το τοιχίο της Βασιλέως Γεωργίου καθυστερούν τέσσερα χρόνια;;;;;;;;;;;;;

 2. Τώρα εξηγείται το κέρασμα που πάει σύννεφο παραθαλάσσια... Θα προκάμει όμως ή θα καεί;

  Κάποτε η ενοικίαση αεροπλάνου για μεταφορά ψηφοφόρων δεν έφτασε, τώρα με μερικά χαμόγελα και κεράσματα μπορεί να ελπίζει μόνο σε τσόντες για να επιπλεύση… Η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης ΟΜΩΣ ετοιμάζεται να ασφαλτοστρώσει με το καινούργιο μηχάνημα την αυλή ακόμα και της κυρά ΓΚΑΓΚΑ… Και εάν προκάμει ο ΚΟΥΛΗΣ να αλλάξει τον εκλογικό νομό;;;;

 3. Εάν θέλετε να γίνετε ΡΕΖΊΛΙ ΞΑΝΆ ΣΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΡΕΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΆ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ.

  Έχετε το προηγούμενο με την Παρισίδου και το Φιλιππάκι που ο δεύτερος ούτε Δ. Σύμβουλος δεν βγήκε… Με υποψηφίους σαν αυτούς που θεωρείτε μεγάλα στελέχη, Ντίνα, Τζοβάνα, Θεοδόση Β. θα γίνετε ξανά ρεζίλι των σκυλιών… Μέχρι πότε θα κρύβετε στο πηγάδι ο Νίκος με το τρεχούμενο νερό που από ότι ακούω ΘΈΛΕΙ και ξεσκίζεται στα κεράσματα ή κάποιος από το δίδυμο των δικηγόρων με τις παράξενες αποφυλακίσεις;;;;;;;;;;;; Αλλά και αυτοί λίγοι και πρόωρα καμένοι…

 4. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

  Εικόνες χάους διαδραματίζονται –ειδικά τις τελευταίες ημέρες- στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, το οποίο είναι ουσιαστικά κλειστό για τους Έλληνες!Το υπάρχων προσωπικό έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, τα δε ραντεβού που έχουν κλειστεί (με Έλληνες…) ακυρώνονται συστηματικά, λόγω του ότι προσέρχονται σωρηδόν τα «προσφυγάκια» που καταφτάνουν στο νησί, σε μεγάλους αριθμούς – μόνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήρθαν 620 «προσφυγάκια! Ήδη, παραιτήθηκε από την θέση του ο προϊστάμενος του γραφείου των ραντεβού, Στέλιος Λαμπρινίδης, ο οποίος ήταν ο αποδέκτης των διαμαρτυριών των πολιτών της Λέσβου για τις ακυρώσεις των ραντεβού τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες (που διαψεύδονται από την διοίκηση του Νοσοκομείου), η παραίτησή του οφείλεται κυρίως στο ότι οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχουν προτεραιότητα στα ραντεβού!!

 5. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

  Μια πληρωμένη απάντηση στους βρικόλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και στα ανδρείκελά τους στην Ευρώπη, έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, από το βήμα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη.Αρχικά, ο Πέτερ Σιγιάρτο, κατηγόρησε «ορισμένους υπαλλήλους του ΟΗΕ», υπονοώντας ότι πρόκειται για πράκτορες του διεθνή δαίμονα Σόρος, ότι λένε «σκανδαλώδη και απαράδεκτα ψέματα» για τη χώρα του και τους διαβεβαίωσε ότι η νέα Ουγγαρία δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από τις γνωστές θέσεις της στο θέμα του εποικισμού της από λαθρομετανάστες:«Είναι προφανές ότι οι εργαζόμενοι του ΟΗΕ που διασπείρουν ψεύδη για το θέμα της Ουγγαρίας είναι εργαζόμενοι που επιδεικνύουν μεροληψία στο μεταναστευτικό ζήτημα. Αλλά εγώ πρέπει να σας πω ότι η Ουγγαρία δεν θα γίνει ποτέ μια χώρα μεταναστών. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να μπει στο έδαφός μας έστω και ένας παράνομος μετανάστης».Έτσι απαντούν τα ανεξάρτητα και εθνικά υπερήφανα έθνη στους παγκόσμιους σατανάδες!

 6. ΧΑΧΑΧΑXA ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ,ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

  FRAPORT LIDL TUI ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΘΑ EINAI.XAXAXA

 7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΥΡΕΝΙΕ.!ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΩ!
  04:37:44! Η ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ,Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΕΙΣ ΝΑ ‘ΞΕΠΕΤΑΞΕΙΣ’5,6,10 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΜΕΤΡΑ ΒΟΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ! ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΕΣ ΨΥΧΕΣ!
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ‘ΑΝΑΓΚΑΙΑ’ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ!

 8. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

 9. Φίλε η ΡΟΥΦΑ είναι η μόνη που ξέρει και μπορεί να διοικήσει το δήμο και θα με θυνηθείς πολύ γρήγορα.

 10. ειναι η κυρια ΡΟΥΦΑ.η μονη που εχει ολα τα θετικα για να προκοψει το νησι μας.

 11. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 12. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

  ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 13. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΣΟΥ,ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ.

 14. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
  Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

  Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

  Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

  Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

  • Η ΡΟΥΦΑ έρχεται.... με γάδαρο. Μιλάμε για σοβαρή παράταξη και όχι τα υπόλοιπα της ΡΟΥΦιΑνιάς και της μιζέριας του σΟυΡΑΜΑτος.

   Τα αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκ… λιβάνι και οι γύφτοι θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και οι μούτσοι καπετάνιοι…

 15. Πατριώτες ποιος και ποιοι θα είναι αυτοί που θα στερησουν ψήφους από την Ιωάννα? Με πιο αυτοδιοίκητικο παρελθόν? Όλα αυτά λέγονται άλλη μια φορά με στόχο να σπάσουν οι πόλοι. 2 . Ένας ο λαός η Κως η ανάγκες της. Δύο η διαπλοκή οι καθεστωτικοι το κεφάλαιο.

 16. εχουν πλακα οι νεοδημοκρατες!πιεζουν τον πουλιο για υποψηφιο δημαρχο αλλα εκεινος δεν θελει!!

  απλως για για να λεμε οτι εχουμε παρουσια!!ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ.

 17. θελουμε ανθρωπους για το νησι.οι κομματανθρωποι κομματοσκυλα απετυχαν και στην διοικηση του κρατους

  και στους δημους.μονο μελια αρπαχτες και πρωταθλητες στην διαφθορα

 18. για πολλα γελια. η χρυση αυγη αν κατεβασει υποψηφιο θα σας περασει!!!χαχαχα

 19. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ 100% ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
  ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

 20. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020, ΤΟ 2030, ΤΟ 2040 ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ» 1

  Μ’ ένα επιχείρημα απίστευτης κυνικότητας, δείγμα του «ανθρωπισμού» της… Αγίας αριστεράς, υποστήριξε ο Τσακαλώτος την μη περικοπή των συντάξεων, σε ομιλία του ενώπιον «επενδυτών» στο Road Show του Λονδίνου. Ιδού τι είπε – και μάλιστα χαμογελώντας, ο ξεδιάντροπος:«Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να το διατυπώσω, αλλά αυτοί οι άνθρωποι -οι παλαιοί συνταξιούχοι- θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο. Μέχρι το 2020, το 2030 ή το 2040 δεν θα βρίσκονται πια εδώ. Συνεπώς, δεν θα υπάρχει κάποια επίπτωση στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος».Και δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε ο λεγάμενος, καθώς το ίδιο κυνικό επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει και ο mister Tsipras στην ΔΕΘ, άρα πρόκειται για κυβερνητική γραμμή. Σας θυμίζουμε τη σχετική δήλωση του μεγάλου «ανθρωπιστή»:

 21. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020, ΤΟ 2030, ΤΟ 2040 ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ» 2

  «Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».
  Αυτός είναι ο ανθρωπισμός της αριστεράς! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

 22. Και το Κίνημα Αλλαγής ΚΙΝΑΛ πρέπει να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Πουλιού.

 23. Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΙΤΗΚΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΙΣΗ.

 24. ΜΑΚΡΑΝ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ………………………..

 25. Α ρε Δήμαρχε πως τους παίζεις έτσι πάλι !!!! Καλά τους κανείς έτσι βρες ένα ακόμα να είσαι μόνος ξανά ΧΑ ΧΑ ΧΑ θυμάστε τον Παυλιδη Ε κάπως έτσι τρίτος πόλος χρειαζετε ! Καλό Ε

 26. ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! 28ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΒΙΑΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

  Τα «αγαθά» της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, «απολαμβάνουν» πλέον οι υπήκοοι του προτεκτοράτου Τσιπροκαμμενιστάν!Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, ένα 28χρονο «προσφυγάκι» από το Ιράν (γίνεται και στο Ιράν εμφύλιος πόλεμος, ωρέ καθάρματα «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»;), εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 15χρονο κοριτσάκι στην Κω, ξεκινώντας από απλή ασέλγεια και καταλήγοντας στον βιασμό της!Σύμφωνα με πληροφορίες, την αρχική καταγγελία για τον βιασμό την έκανε στις αρχές μια φίλη της 15χρονης και εν συνεχεία το θύμα έδωσε την σχετική κατάθεση και αναγνώρισε τον δράστη.Έλληνες, αντισταθείτε! Πριν ο «πολυπολιτισμός» χτυπήσει και τη δική σας την πόρτα! Πριν πέσει θύμα και το δικό σας παιδί! Γιατί τότε θα είναι πολύ αργά!
  (ΥΓ): Ετοιμάζεται μήπως το κουρδισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ, για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» στον «πολυπολιτισμικό» βιαστή, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του βιαστή και παρ’ ολίγον δολοφόνου της Μυρτώς;

  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ,Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ?ΕΝΑ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ,ΩΡΙΜΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,’ΔΕΙΧΝΕΙ’ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ‘ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ’.ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ? Χ@ΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΚ???ΒΡΑΣΕ ΜΑΣ ΑΥΓΟΥΛΟΑΧΥΡΕΝΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ,ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ.
   ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ? ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!

 27. ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ!

  Ιδού η πρόταση της ψοφοδεξιάς δημάρχου -που βγήκε… απ’ τ’ αριστερά στους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ και δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα το κόμμα της, η Νουδούλα, όταν και αν έρθει στην εξουσία: «Μακάρι όλη Ελλάδα να πάρει σε μετανάστες αυτό που της αναλογεί… Πρέπει να πάρουν τα ασυνόδευτα μέσα στην Καβάλα που δημιουργούν τα προβλήματα και πρέπει να μοιράσουν στις γειτονιές ανά δύο οικογένειες σε σπίτια για να μπορέσουν να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στον αστικό ιστό όπως εντάχθηκαν παλιότερα και οι Αλβανοί και όποιοι άλλοι ήρθαν. Βλέπουμε πόσο διαφορετικός είναι ο Νέος Ζυγός από την ένταξη των Αλβανών μέσα στην κοινωνία…».

  Να την χαίρονται οι περιφερόμενοι «ακροδεξιοί» κομματάρχες της Νουδούλας, που «όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν» και απευθυνόμενοι στους πατριώτες, προαναγγέλλουν… μαζικές απελάσεις όταν θα’ ρθουν στα πράγματα!

 28. Πραγματικα οποιος αλλος και να γινει δημαρχος θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτετος απο τον Κυριτση

 29. Ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται και εσείς ασχολείστε με …παραπολιτικά!!!τελικα οι κωοι είμαστε και συκοφάντες και κομπλεξικοί…!!!κι εσείς κύριε Κιαρη να προσέχετε τι δημοσιεύεται…!σας εκμεταλλεύονται!Ντροπη για αυτούς τους ανώνυμους που πιάνουν στο στόμα τους ανθρώπους προσφοράς!

 30. Ο Αλκιβιάδης φίλε δεν έπαθε κανένα ρεζιλίκι.Δεν τα ξέρεις καλά. Εφερε 33%, πράγμα που δεν το καταφερε κανένας άλλος έχοντας μαζί του ανθρώπους σαν και μένα που ανηκουν ιδεολογικα σε άλλο χώρο και έχασε για 106 σταυρούς το δεύτερο γύρο από κάποιους που το παίζουν στελέχη της ΝΔ. Μακάρι να έδινε τώρα.Και ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Γιατί μονο αυτός μπορεί να καθαρίσει την. Ολοι βρωμια.οι άλλοι που ακουγονται ειναι μαθημενοι στη διαπ…… Και ξερεις και κατι άλλο;ο κόσμος τον αγαπα πολύ, γιατι δεν σταμάτησε ποτέ να βοηθα τους συνανθρώπους του.Αυτα και να μη λεμε οτι νάναι

 31. ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΟ ΠΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΠΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

 32. Χατζηάμαλλος δαγκωτό. Αν ήθελε θα τους έπερνε και τα σώβρακα. Γι’ αυτό τον τρέμουν και τον φθονούν κάτι κυριτσικά ανθρωπάκια

 33. Μανώλη πες το ναι και ο λαός είναι μαζί σου. Καλός και ο Νίκος αλλά ο Χατζηάμαλλος το χει περισσότερο. Πιέστε τον. Μόνο αυτός αξίζει

 34. Κυριτσάκι τα έκανες πάνω σου. Όσους κιαν βάζεις να παρακολουθούν και να απαντούν ανώνυμα είσαι δειλός. Γιαυτό είσαι κακός άνθρωπος.
  Από αυτούς θα την βρεις.
  Είναι σίγουρο και το ξέρεις.

 35. Παιδιά άδικα παίζεται…..ονόματα συμπολιτών.ο Πουλιου δεν θελει και οι δικηγόροι έχουν ..υποχρεώσεις!!Επισης συγκρίνετε τους υποψήφιους,οταν έχει ήδη μιλήσει ο λαός γι αυτούς!!μην πέφτετε σ αυτήν την παγίδα γιατι είναι και οι δυο άνθρωποι με Α κεφάλαιο κι ας κάποιοι κομπλεξικοί βγάζουν ανώνυμα την …ζήλια τους !αντι να τους παρακαλάμε να κατέβουν τους πιάνουμε και στο στόμα μας!,,,κωοι……..πικρόχολοι για να μην πω πιο βαριά κουβέντα!!!μποχαλοι

 36. Οι κακόψυχοι η οι βαλτοί ξέρετε ότι ο Πουλιου αν κατέβει θα κάνει περίπατο και χωρίς στήριξη!για να ξέρουμε τι λέμε!

 37. Γιατί σε κάθε εκλογές αναφέρεστε στον Πουλιο;Ο άνθρωπος είναι σοβαρός και το έχει δηλώσει ότι δεν ασχολείται .Έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να μπλέξει με τα βοθροληματα της πολιτικής.

 38. Τον στηρίξαμε τον βγάλαμε δήμαρχο κι αυτός αντί για το καλό του νησιού βλέπει την πάρτη του και λίγων κολλητών του μαζί με αυτούς που κρατάνε το μαιδι και ξέρουν να το μοιράζουν. Κυρίτσης τέλος πιο. Ότι είχε να δώσει το έδωσε

 39. Θα ανακοινωθεί παράταξη, χωρίς καμία παρουσία στο Δ.Σ., 5 μήνες πριν τις εκλογές; Αν γίνει, που δεν το πιστεύω, θα είναι για τις επόμενες εκλογές με σκοπό να πιάσουν όσες θέσεις μπορούν στα συμβούλια για να κάνουμε μετά αντιπολίτευση. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο «παρατάξεις», όποια είναι αυτή της ΝΔ με τον Πουλιού ή όχι, αλλά και οι παλιοί του Οράματος, έχουν ξεγράψει αυτές τις εκλογές, θεωρόντας ότι πια είναι αργά να χάσει ο Κυρίτσης και ετοιμάζονται για τις επόμενες. Δεν ξέρω αν θα κάνει την έκπληξη η Ρούφα τελικά αλλά το ότι οι παλιοί του Οράματος δεν καίγονται να την στηρίξουν δείχνει την δυναμική της… και αντί αυτή να παίξει στο χαρτί του αουτσάιντερ, να εκμεταλλευτεί την φθορά της Δ.Α. και όλων των άλλων μεγαλο-κεφαλιών, έχει καταντήσει με αυτόν τον εξοργιστικά στείρο λόγο που προσβάλει και τρίτους πέρα από τους πολιτικούς της αντιπάλους, να μην μπορεί να πάρει δυναμική.

 40. κομματοσκυλα να σερνωνται απο τα κομματα ΤΕΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ