ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα & μεγαλοπρέπεια η Εορτή του Ευαγγελισμού στην Κω

17
2979

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη – Γιάννης Κιάρης

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  Με την δέουσα  λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε απόψε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της μεγάλης Εορτής του Ευαγγελισμού στην Κω, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ. 

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δ. Χούπης, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Κω Α. Βαβλάς, ο Ν. Μανούσης εκ μέρους του ΔΙΙΚ, ο Ματθαίος Καζαμίας από τον Σύλλογο παλαιών πολεμιστών και απογόνων και πάρα πολλοί προσκυνητές.  Ξεχωριστή και η αναφορά του Σεβασμιωτάτου στην μεγάλη αυτή ημέρα του Ευαγγελισμού, «το δεύτερο Χαίρε μετά την Ανάσταση. Κορυφαία ημέρα για τους Χριστιανούς δίνοντας μας τη δυνατότητα να αφήσουμε πίσω το κακό.

Επίσης κορυφαία ημέρα για το Έθνος μας. Καθόλου τυχαία οι πρόγονοι μας δεν επέλεξαν αυτοί την ημέρα για να ξεκινήσουν τον απελευθερωτικό αγώνα -επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος-όπως φάνταζε αδύνατο το μυστήριο της Θείας ενανθρωπήσεως, έτσι φάνταζε αδύνατο και το να αποκτήσουν οι Έλληνες την ελευθερίας τους έπειτα από τόσους αιώνες σκλαβιάς και όμως τα κατάφεραν.

Οι ίδιοι κίνδυνοι υπάρχουν και σήμερα, το ίδιο μας αντιμετωπίζουν και σήμερα, σαν τον Μέτερνιχ «ποιοι είναι οι Έλληνες και τί θέλουν…» αυτοί που κρατούν τις τύχες του κόσμου στα χέρια τους. Αλλά εμείς πιστεύουμε σε έναν Θεό και στην παρουσία του, αλλά και στην Αλήθειά του που δεν είναι μόνο στη γη αλλά και στη Βασιλεία των Ουρανών που μας δίνει τη δυνατότητα να υπερβούμε τον εαυτό μας αλλά και να τον θυσιάσουμε για τον Θεό και τον συνάνθρωπο. Και αυτή η εορτή είναι βαμμένη στο αίμα και αυτή έχει τη χάρη του Θεού στον άνθρωπο που έχει μάθει να θυσιάζεται. Γι’ αυτό ας προσευχηθούμε για το γένος μας που ακόμα οι κυβερνήσεις του κόσμου θέλουν να το σκλαβώσουν με ένα άλλο τρόπο και δεν θέλω να πω πως μπορεί να τα καταφέρνουν μερικές φορές…»

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε ιδιαίτερα τον νέο Ταξίαρχο (παλιό γνώριμο της Κω) κ. Δ. Χούπη τον οποίο συνεχάρησαν επίσης και οι παριστάμενοι προσκυνητές με την ευχή να είναι καλορίζικος και πάντα κοντά στην εκκλησία μας.

Σπάνια και ιδιαίτερα κατανυκτική ήταν επίσης η απαγγελία της 4ης Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο από τον Σεβασμιώτατο, στο δεύτερο Άγιο Βήμα του Ιερού Ναού στο οποίο δεσπόζει η Εικόνα του Ευαγγελισμού (φωτό-βίντεο)

Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού, όπου απόψε τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός από τους Ιερείς της περιοχής παρουσία του Προέδρου Ασφενδιού Σ. Μαλιλή, της Προέδρου και της Αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη και Π. Κιαπόκα, της πρ. Επάρχου Μ. Κυπραίου και αρκετών προσκυνητών (φωτό-βίντεο)

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΔΑ.Η ΕΔΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1951 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΣΑΛΙΔΗ.ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΘΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟ 1953 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.

 2. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦΙΚΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.ΤΟ 1974 Η ΕΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ 1977 ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 1985 ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ 1981 ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΔΗΛ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.

 3. Ο ΛΑΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 49 ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ(ΒΙΕΤΝΑΜ ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΕΙΤ ΚΥΠΡΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (Ο ΣΟΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο ΜΙΤΕΡΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ)ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ.

 4. ΧΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 5. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ(ΝΕΟΣΕΤ) ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΦΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΑΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ.

 6. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΙΖΑ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ.

 7. ΩΣΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΕΥΤΥΧΩΣ) ΗΡΘΕ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΑΜΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ

 8. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΑΣΟΚ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ(ΤΟΝ ΛΑΟ) ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

 9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ?ΟΙ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦΙΚΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ?ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ(ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ) ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΠΤΩΧΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ(ΤΩΝ ΚΑΡΑΝΙΚΩΝ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ(ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ).ΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ(ΡΟΖΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΕ ΚΕΔΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

 10. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑ)ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛ Ο ΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΩΝ ΝΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΙΑ.

 11. Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 17.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ.ΝΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ(ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ).

 12. Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και ειδικα σε όλους τους Βαγγεληδες και τις Ευαγγελιες,να είναι πολυχρονοι.

 13. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ?ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΧΘΗΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟΥΣ 5 ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

 14. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ(ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ) ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ(Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ).ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ(ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ).

 15. ΝΑΙ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ.ΝΑΙ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΙΓΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.ΝΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ.

 16. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΕΞΗ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ 100 ΔΙΣ ΔΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΑΙΖΕ) ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ