Δήμος Κω: Ασφαλτόστρωση στην πόλη της Κω, στις οδούς: Φαιναρέτης, Χάλκωνος, Επιχάρμου & Αρσενίου

9
6392

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Πόλη της Κω θα πραγματοποιηθούν από αύριο, Τρίτη 14 Μαϊου, έως και τις 20 Μαϊου, στις οδούς: Φαιναρέτης, Χάλκωνος, Επιχάρμου & Αρσενίου.

Οι προαναφερόμενοι οδοί θα παραμείνουν περιστασιακά κλειστοί και για όσο διάστημα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδών στην ΔΕ Κω».

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών, για την ασφαλή μετακίνηση τους, και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, για να αποφευχθούν φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα το μαθει και ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ οτι δεν το φροντιζετε και θα ερθει για να σας τιμωρησει ανελεητα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ καλα.

  1. κεντρικό Λάμπης πότε θα έρθετε κύριε δήμαρχε να φτιάξετε όλο το δρόμο, όταν σκοτωθεί πάλι κάποιος από της λακούβες?? έκαναν κάνα δυο μπαλώματα και αυτά τα έκαναν σαν την κεφάλι τους!! πληρώνουμε τέλη και φόρους επιτέλους κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει την ευθύνη υπάρχει σε αυτό το ΔΗΜΟ??

  2. ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ, ΑΜΠΑΒΡΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ Η ΤΗΣ ΚΩ….? . ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ? ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΑΛΙ ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ