Νέα εικόνα σε λίγους μήνες στους κεντρικούς δρόμους της Κω 2.200.000 € εγκρίθηκαν για ασφαλτοστρώσεις και φωτισμό

63
17457

Δήμος Κω: Νέα εικόνα σε λίγους μήνες στους κεντρικούς δρόμους της Κω

2.200.000 € εγκρίθηκαν για ασφαλτοστρώσεις και φωτισμό

 

Στο Ταμείο Ανάκαμψης με 2.200.000€ εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Κω (Αρ.Μελέτης 10/2022) για ασφαλτοστρώσεις και φωτισμό σε κεντρικές οδούς της πόλης, με στόχο την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Οι παρεμβάσεις αφορούν σε βασικούς οδικούς άξονες, οι οποίοι δέχονται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και σε σημεία όπου εντοπίζονται προβλήματα.

Συνοπτικά οι παρεμβάσεις εντοπίζονται στις παρακάτω περιοχές:

1)         Περιοχή ναού Αγ. Γεωργίου Πετρουμιανού (Ν. Αλικαρνασσός)

2)         Τμήμα οδού Ασκληπιού

3)         Τμήμα οδού Ελ. Βενιζέλου

4)         Τμήματα της οδού Εθν. Αντιστάσεως

5)         Οδός Μακρυγιάννη

6)         Οδός Κοραή – τμήμα της οδού Γρηγορίου Ε′

7)         Οδός Παπαναστασίου

 

Αναλυτικά, προβλέπονται οι παρακάτω παρεμβάσεις:

  • Περιοχή ναού Αγ. Γεωργίου Πετρουμιανού (Ν. Αλικαρνασσός)

Επέκταση του ποδηλατοδρόμου και του πεζοδρομίου παραπλεύρως της νέας οδού που έχει διανοιχθεί (σε μήκος 170μ) για την ασφαλή πρόσβαση πεζών και ποδηλατών στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου και στις δύο σχολικές μονάδες. Επίσης, κατασκευή δικτύου φωτισμού στην κεντρική νησίδα της οδού, όπως και στο νέο ποδηλατόδρομο και πεζοδρόμιο που θα κατασκευαστούν.

  • Τμήμα οδού Ασκληπιού

Κάλυψη του ανοικτού καναλιού απορροής των ομβρίων με μεταλλικές σχάρες, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα ασφάλειας.

Δημιουργία πεζοδρομίου έναντι του κτιρίου του ΕΦΚΑ.

Διάστρωση με νέα αντιολισθηρή άσφαλτο σε τμήμα της οδού πλησίον της εισόδου της πόλης μήκους 600μ.

  • Τμήμα οδού Ελ. Βενιζέλου

Επίστρωση στο τμήμα της Ελ. Βενιζέλου, μεταξύ των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Κολοκοτρώνη, με νέα αντιολισθηρή άσφαλτο.

  • Τμήματα της οδού Εθν. Αντιστάσεως

Ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 830μ. με αντιολισθηρή άσφαλτο, αντικατάσταση του φωτισμού με νέους ιστούς ύψους 8μ και δημιουργία δύο νέων «έξυπνων» διαβάσεων» για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα και κατά τις βραδινές ώρες.

  • Οδός Μακρυγιάννη

Τοποθέτηση νέας αντιολισθηρής ασφάλτου, νέων φωτιστικών σωμάτων και ιστών ύψους 9μ. για την διασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης πεζών και οχημάτων.

  • Οδός Κοραή – τμήμα της οδού Γρηγορίου Ε′

Σε όλο το μήκος της οδού Κοραή και σε τμήμα της οδού Γρηγορίου Ε′ (270m),  προβλέπονται παρεμβάσεις με αντικατάσταση της παλαιάς ασφαλτικής στρώσης με νέα αντιολισθηρή.  Επιπλέον, για την ασφαλή διέλευση των πεζών από και προς τους χώρους στάθμευσης, όπως και των επισκεπτών των αρχαιολογικών χώρων που βρίσκονται στην περιοχή (Casa Romana),  προτείνεται η  δημιουργία δύο «έξυπνων» διαβάσεων.

α) στη διασταύρωση με την οδό Β. Παύλου.

β) έναντι του πολιτιστικού χώρου «Χάνι».

  • Οδός Παπαναστασίου

Αναβάθμιση του οδικού φωτισμού με τοποθέτηση ιστών 8μ, προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικό επίπεδο φωτισμού.

 

Στο πλαίσιο αύξησης της οδικής ασφάλειας προβλέπεται η δημιουργία μιας ακόμα «έξυπνης» διάβασης πλησίον του Επαρχείου Κω και του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ θα διαγραμμιστούν με ψυχροπλαστικά χρώματα όλες οι διαβάσεις του παραλιακού μετώπου (Ακτή Κουντουριώτη – Β. Γεωργίου – Μαρίνα), καθώς και οι διαβάσεις που εξυπηρετούν την πρόσβαση σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης Κω.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

63 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

    • ΤΣΟΝΤΑ με ολίγον ΆΣΦΑΛΤΟ εδώ και εκεί, χωρίς πρόγραμμα, ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ...

      ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, θα τελειώσει η θητεία σου χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΆΞΙΟ ΛΟΓΟΥ έστω και με παραδάκι από ψυχικό…. ΚΟΥΤΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ με ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ καπετάνιο κατά τα λεγόμενα των ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΆΡΧΩΝ. ΣΟΥ ΒΓΉΚΕ
      ΜΑΠΠΠΑ Η ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΚΩΣΤΟΥΚΟ

  2. Θα πρέπει να το επαναλάβουμε: ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ! Τελειώνει η τετραετία και κεντρικές οδοί στα χωριά έχουν τεράστιες λακκούβες-ναρκοπέδια. Ασφαλτικά γίνονται σε περιορισμένη έκταση, ανυψωτικά και καλαθοφόρα δεν διαθέτει ο Δήμος, και η πλειοψηφία των μηχανημάτων και του εργατικού προσωπικού κατοικοεδρεύει στην πόλη. Συμπέρασμα: ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ σημαίνει νεκροθάφτης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

  3. Και η Μπουμπουλίνας μια από τις κεντρικότερες οδούς θα μείνει με την τρυπα

    • Οταν οι ναυτες κοιμουνται και ο καπετανιος αδυνατει χορευουν τα ποντικια.

      Μπα!! Τιποτα δεν εγινε.

  4. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ.ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΑΧΑΡΕ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

  5. Ναι και στην βδομάδα πάνω θα ανοίγουν τρύπες για σπασμένους σωλήνες,να περνάνε καλώδια και όλα τα σχετικά!

  6. Μετά από 4 χρόνια στη δημαρχία εγκρίθηκε λέει το έργο για μπαλώματα σε 4 δρόμους.Δοξάστε τους.Φαντάζομαι θα τα κάνουν μέσα στο καλοκαίρι .Ξαναδοξαστε τους.

    • Δεν προκειται να γινει τιποτα. Ποσα εργα δηθεν μου ενταχθηκαν; Εγινε κανενα; Οοοχι! Ε! Κι αυτο στις φωτογραφιες θα μεινει. Αχρηστοι.

  7. Απο αυτά που θα φάνε….σε μέλια εργολάβοι παραεργολάβοι…ζήτημα αν πεσουν 150 χιλιαδες ευρώ σε ασφαλτο….

  8. Δύο σταγόνες στον ωκεανό μου φαίνεται αυτό το » τμήμα» ενός δρόμου που χρήζει αντικατάσταση όλος.
    ΟΛΟΙ οι δρόμοι θέλουν γενναίες επεμβάσεις και όχι δεν μου αρκεί το ( καλύτερα από το τίποτα) δεν μιλάμε για άνεση μιλάμε για ΑΣΦΑΛΕΙΑ .
    Διεκδικήστε περισσότερα παρακαλώ κυκλοφορούν τα παιδιά μας εκεί έξω.

  9. Και πώς σας ήρθε τώρα ξαφνικά να ενεργήσειται!!! Μετα από τόσους νεκρούς και τραυματίες! Μέσα στο καλοκαίρι! Και ποίος θα σάς ελέγχει για αυτά τα ποσα εαν πράγματι ξοδεύθουν για έργα?

  10. Εγώ μένω Ζηπάρι, οι λακκούβες, τα καπάκια από τα φρεάτια ,πεζοδρόμια δεξιά αριστερά από τον κεντρικό δρόμο, ένα χάλι μαύρο.Για αυτό έχει βγει κανένα πρόγραμμα.Δεν είναι μόνο το Ζηπάρι, όλα τα χωριά το ίδιο πρόβλημα έχουν. Τα γράφουμε αυτά για να ξεθυμάνουμε η τα καταθέτετε κάπου Κύριε Kiari ; Να ξέρω μερικοί στις αναρτήσεις που κάνουν μιλάνε σοβαρά και κομματικά έχουμε προβλήματα σε πολλούς τομείς αλλά τώρα μιας που μιλάμε για δρόμους τα χωριά έχουν τραγικό πρόβλημα

      • Miranra, εσυ περασες απο το ζηπαρι? Ο δικος σου ο ταξιδιαρης, εκανε 50 μετρα πεζοδρομια, και ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ κανει αυτη τη στιγμη, 8.000 μετρα. Ο δικος σου εκανε 300 μετρα ασφαλτο, και ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ εκανε 5.000 μετρα και ετοιμαζονται αλλα 17 χιλιομετρα. Ο δικος σου δεν εκανε τιποτα για το γηπεδο, και ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, εκανε τον πιο συγχρονο ταπητα. Εκανε αναπλαση στο τιγκακι, εκανε το δρομο στη ζια, και συνεχιζει. Ασε που ειχε 500 λαμπες καμενες!!Ο δικος σου το μονο που εκανε ηταν να κυνηγα τους πολιτες, να εκδικειται, και να λεει ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ. Νομιζεις οτι τα ξεχνα ο κοσμος αυτα?

        • Αν είσαι ευχαριστημένος και όλα είναι Καλα στο Ζηπάρι πάω πάσο.

  11. Και με τους δευτερεύοντες δόμους και πεζόδρομους σε κατοικοιμένες περιοχές ντός σχεδίου πόλεως γιατί τους έχετε φτισμένους ? Ερχονται εκλογές και ποσέξτε να μην σας φτίσουν κι αυτοί

  12. Εννοείτε ότι τά έργα θά γίνουν μέσα στο Καλοκαίρι;🙏😥😥😥η μήπως ότι θά ξεκινήσουν μετά την σαιζόν άρα μετά τίς εκλογές και άρα θά τά κάνουν οι επόμενοι;;

  13. Μόνο τους κεντρικούς δρόμους βελτιώνουν και όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είναι στην μοίρα τους με λακκούβες μπαλώματα όπως όπως και σκοτεινοί με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά ατυχήματα αυτοί είναι χαρείτε τους ξανά ψηφίστε τους…

  14. Μια περιοχή ξεχασμένη απ’όλες τις δημοτικές αρχές.Οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από τρεις στενούς μονόδρομους για διπλής κατεύθυνσης.Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κανένα έργο στην περιοχή[παιδική χαρά,σχολείο,] οι μόνες παρεμβάσεις γίνονται ή μετά από θανατηφόρο ατύχημα ή για επισκευή του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης με αποτέλεσμα οι στενοί δρόμοι να είναι γεμάτοι από λακκούβες και μπαλλώματα.Οι εκλογές έρχονται και θα μας βρείτε όλους απέναντι σας….

  15. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΜΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

  16. ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ … ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ;

  17. Στην κεφαλο θα πρέπει να προσλάβει ο Δήμος στρατινους, όπως παλιά πού όλοι οι δρόμοι ήταν χωμάτινοι και με τα φτυάρια βουλωνα τις λακκούβες.σαν δεν τρεπεστε..,..

  18. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?????? Τελειαααα το χειμώνα θα έχουμε φοβερούς δρόμους χαχχαχχαχα αβρε άχρηστοι…

  19. Γιατι δεν γινονται οι δρομοι και οι πεζοδρομοι στην επεκταση σχεδιου πολης; Οι πολιτες δεν πληρωσαν την εισφορα σε χρημα;
    Που πηγαν τα χρηματα;
    Τι εγιναν οι πεζοδρομησεις που ανακοινωθηκαν το 2022;
    Οι παραδρομοι, πεζοδρομοι και τα πεζοδρομια της εθν. Αντιστασεως, του 1ου γυμνασιου, τηςΛαγκαδας;

  20. ΠΑΣΟΚ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΡΝΑΝΕ 10 ΤΟΝΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΑΝ 80. ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΝΑ ΟΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!
    ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

  21. Οι δρόμοι εκτός Κω δηλαδή είναι έτοιμοι? Δεν υπάρχουν 20 συνεχόμενα μέτρα χωρίς λακούβα σε κανένα δρόμο.

  22. Θα ξοδέψετε τα 2Κ και τα υπόλοιπα ..δεν σας χαλάνε 2 εκατομμύρια…είστε απλά για γέλια..και ανίκανοι!

    • Δεν είναι μόνο τό πλατύ κυπαρίσσι πού έχει τά χάλια τού είναι και ο άλλος «Ινδιάνος»επίσης πού δεν μπορείς νά περάσεις από τίς λακούβες.Το κακό πριναρι .

  23. στήν εξοδο τής πόλης… αναρωτιώμουν άν γίνει κάποιο ατύχημα-πχ καραμπόλα μέ βαρέως τύπου οχήματα- πώς θά περάσει ένα πυροσβεστικό όχημα καί κάποια ασθενοφόρα -ακόμα χειρότερα, νά υπάρχει συνέχεια τής ροής τής κίνησης τών διερχόμενων οχημάτων… (ειδικά πρίν τό κατ/μα σεγραίδου…)

  24. Η ΣΕΖΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ…

  25. Αμάν ρε παιδιά ότι χρήματα έρχονται στο νησί είναι καλοδεχούμενα …ναι είναι πολλά τα προβλήματα … ναι είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν όλα , αλλά εδώ πρόκειται για οδική ασφάλεια δεν έχει να κάνει με εκλογές κ υποψηφίους …

  26. Καλα ρε Δημαρχε το νησι εχει παρει φωτια για την Υγεια και εσυ νοιαζεσαι με εκτακτα ΔΣ για το επερχομενο κοψιμο της ρεμουλας στην ΔΕΥΑ καθως και την στηριξη στο τι θα γινει απο τους 4 πρωην δημαρχους προς το προσωπο σου να μην διαλυθει το οικοδομημα σας και οχι να νοιαζεσαι για την Υγεια ρε πας καλα?
    Το πρωτο καιριο θεμα ειναι η Υγεια μας, σας κατηγορουν οτι δεν δινεται ουτε σεντς απο τα 450 ευρω και κοροιδευεται τους εργαζομενους γιατρους και προσωπικο θα σας παρουν με τις πετρες
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
    Η ΝΗΣΙΔΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ

  27. Mολις εξαγγελθει ενα εργο, αρχιζει η γκρινια, θελουμε και μεις, γιατι εκει και οχι αλλου.
    Η αληθεια ειναι , οτι 5 χρονια στον αυτοματο με τον πρωην, το νησι, εχει αναγκη πολλων παρεμβασεων.
    Προσωπικα, εχω εμπιστοσυνη, στον δημαρχο μας και στους συνεργατες του. Και σιγα σιγα θα γινουν ολα!!!
    Ετσι κιαλιως ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα ειναι ο δημαρχος του νησιου για πολλα χρονια!!!

  28. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!!!!! ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!! ΡΑΜΠΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

  29. Αφήστε εκεί στον Δήμο τα μεγάλα λόγια και ξεκινήστε τις ΠΡΑΞΕΙΣ! Φτιάξτε τους δρόμους πρώτα όπως πρέπει και αφήστε μια φορά το επικοινωνιακό παιχνίδι στην άκρη!
    -Θα γίνει πρώτα φρεζάρισμα?
    -Τι πάχος προβλέπεται να έχουν οι στρώσεις?
    ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ θα κλείσουν το κανάλι απορροής ομβρίων προς Πλατάνι!!! Φτάσαμε στο 2023 για να γίνει το (ένα από τα πολλά) αυτονόητο!

  30. Η ιστορία επαναλαμβάνεται …αυτή η δημοτική αρχή εκτελεί έργα,οχι ολα βέβαια,της προηγούμενης αρχής. Σε λίγο καιρό αυτά τα έργα θα τα εκτελέσει η επόμενη δημοτική αρχή….έρχεται η Δ Α….

  31. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΥΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΠΥΛΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΤΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΗΔΕΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΑΨΙΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ Κ.Λ.Π.ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ [ΠΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ [ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ] ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΛΟΣ

    • Δεν ειδαμε καποιον να δυσανασχετει με τον κλειστο παιδικο σταθμο της Αντιμαχειας!

      Καλα μας κανουν λοιπον!! !

  32. Εντωμεταξυ οι περισσοτεροι δρομοι στο νησι ειναι σαν βομβαρδισμενοι… φερνω παραδειγμα την Αγιου Νεκταριου, την Μητρ. Ναθαναηλ, την Οδησσου, την Ολυμπιας, κλπ κλπ….. βρεχει εκατομμυρια σε ολη την χωρα απο το ΕΣΠΑ και στο νησι κραταμε ομπρελα…..Με ασχετους και βολεψακηδες σε ολα τα ποστα του Δημου και με σχεδια της δεκαετιας του 80′ μην περιμενετε βελτιωση ουτε σε 1.000.000 χρονια

  33. Το πιο επιβαρυμενο χωριό το Πυλι….το σκεφτήκατε?? έχετε πει ότι θα ασφαλτοστρωσετε όλο το δρόμο του….ελπίζω να το κάνετε……περιμένουμε……

  34. Eυτυχως που εχουμε δημαρχο τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ. Με μειωμενα κονδυλια κατα 60 % απο το κρατος, με απαγορευση προσληψεων, με τοσους ασφυκτικους ελεγχους, ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ, τα καταφερνει μια χαρα. Και πανω απο ολα, σεβεται ολους τους πολιτες!! Περασαν οι εποχες με τους 500 διορισμους σε λιγα χρονια, και τα δισεκατομμυρια ναρχονται χωρις κανενα ελεγχο. Οι εποχες αλλαξαν. Γιαυτο ο καισαρλης απο 80% πηγε στο 29%. Του κλεισανε τις βρυσες και ταπαιξε.

    • πας καλά άνθρωπε μου ο Νικηταράς σε θέμα προσωπικού ήταν ο πιο ευνοημένος δημαρχος στα δύο χρόνια covid είχε προσωπικό που δεν είχε όλοι οι άλλοι δήμαρχοι μαζί στα τόσα χρόνια που διοικησαν το μόνο που έκαναν ήταν να βάφουν παρτέρια κ κουμουλες

    • Συμφωνώ μην ξεχνάτε πόσα έχουμε περάσει μέχρι τωρα με τις αυξήσεις όλοι οι εργολάβοι έχουν πατήσει φρένο πάλι καλά που κάτι κινείται εδώ

  35. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΦΩΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΘΑΘΑΘΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΟΠΩΣ ΛΕΗ Ο ΛΑΟΣ .

  36. Για τον δρόμο στην ΜΕΣΣΑΡΙΑ προς καρνάγιο να κάνετε κάτι όλο τρύπες είναι Ευχαριστώ πολύ

    Κάτοικος Μεσσαρια

  37. ……….. Ρε είστε απίστευτοι!!! Μέσα στο καλοκαίρι ρε??? Ρε δήμαρχε…??? Ρε είστε για άξιοι μελέτης!!!! Η περίπτωση σας πρέπει να καταγραφεί και να διδαχθεί σε πανεπιστήμια ψυχιατρικής!!! Πάτε καλά ρε, ραβε – ξήλωνε τους κεντρικούς δρόμους στο νησί!!! Είστε….τι να πω!!!

  38. Μην ανησυχείτε. Τίποτα δεν πρόκειται να κάνουν. Τώρα λένε εντάχθηκαν. Μέχρι να φτάσουμε στην εκτέλεση που δε θα φτασουμε, αυτοί θα έχουν πάει σπίτια τους

  39. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ …… ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.. ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ …ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ