Στην Κω και τα νησιά της Βορ. Δωδεκανήσου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

12
10455
Στην Κω βρίσκεται από  σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Μόλις κατέφθασε επισκέφθηκε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Νικηφόρος», νω αργότερα επισκέφτηκε στη Μητρόπολη το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.
Ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο H2o με το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά,  την Έπαρχο Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου καθώς και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Χούπη, τον Αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Κωστάκη και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Εμμανουήλ Θεοδώρου.
Αύριο το πρωί θα μεταβεί στην Πάτμο για να παρευρεθεί στην Τελετή του Νιπτήρος.
Το βράδυ θα επιστρέψει στην Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι η φήμες να βγουν αληθινές και να δει άσπρη μέρα το νησάκι μας. Θα κάνουμε υπομονή 5 χρόνια, θα πληρώσουμε το λάθος που κάναμε να εκλέξουμε τους επαγγελματίες φωτογραφιζομενους αλλά θα σε περιμένουμε.

    • μακάρι
      αλλά γιατί να περιμένουμε 5 χρόνια…αφού δεν το έχει το παιδάκι ασ πάει σπίτι του

  2. Εδώ έρχεται η σύγκριση.Πρην μερικές μέρες είχε έρθει στο νησί μας ο κατά λάθος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με τον άντρα του και βασικό στέλεχος του τον Ναύαρχο ,που ήταν από παιδί αριστερός.ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα μόνο εγώ βλέπω τη διαφορά;Από την μια ένας υπουργός της ΝΔ και από την άλλη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολητευσης που θέλει να γίνει πρωθυπουργός.Πρεπει μισείς πολύ τη χώρα η να έχεις πολλά αποθυμενα να υποστηρίζεις Κασσελακη .

  3. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΜ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΜ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ