5 σακούλες μεγάλες μάζεψαν 2 εθελοντές στη λίμνη -Η κατάσταση στην λίμνη του Πυλιού έχει ξεφύγει τελείως- Ακούστε το διάλογο του νέου με τον Πρόεδρο Πυλίου

32
10157
Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε ο σπουδαστής στο δημόσιο ΙΕΚ Θεμιστοκλής Κανετάκης σχετικά με την τραγική κατάσταση που αντίκρισε στην λίμνη του Πυλίου
και καταγράφοντας με το κινητό του όλα αυτά που αφήνουν οι φιλοξενούμενοι στο ΚΥΤ. Πέντε μεγάλες σακούλες μάζεψαν δύο νέοι από το νησί μας όπου παράλληλα σπουδάζουν στο Δημόσιο ΙΕΚ και είναι ο Θεμιστοκλής Κανετάκης και ο Χανόπουλος Γιάννης δίνοντας μεγάλο παράδειγμα σε όλους μας με την πράξη τους αλλά και για το ενδιαφέρον τους με τον καθαρισμό στην λίμνη του Πυλίου. Ο Θ. Κανετάκης που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε για αυτή την υποδειγματική πρωτοβουλία και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο του Πυλίου Νεκτάριο Χατζησεβαστό.

Η κατάσταση στην λίμνη του Πυλίου έχει ξεφύγει τελείως

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε ο Πρόεδρος του Πυλίου Νεκτάριος Χατζησεβαστός
σχετικά με την τραγική κατάσταση στην τεχνιτή λίμνη που έχουν συσσωρευτεί αρκετά σκουπίδια, που πετιούνται από τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ. Ενώ βγαίνουν να ψωνίσουν στο πέρασμά τους από την λίμνη αντί να ρίξουν τα χαρτία, μπουκάλια, κονσέρβες στον κάδο τα πετάνε μέσα στην λίμνη με απότελεσμα από την μεγάλη συγκέντρωση μολύνουν τον χώρο και βάζουν σε κίνδυνο την υδρόβια ζωή του πάρκου. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε ότι τους βλέπει που πετάνε αλλά οι ίδιοι δεν το δέχονται και τα ρίχνουν στους προηγούμενους. Το πρόβλημα συνεχίζεται καθημερινά και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην λίμνη αλλά και στην περιοχή Μαρμάρι η όπου περπατήσουν η καθίσουν. Ο χώρος έχει γεμίσει από κονσέρβες διότι απαγορεύεται να τις φέρουν μέσα στην δομή, θεωρείται αιχμηρό αντικείμενο και τα αδειάζουν μέσα σε σακούλες και στην συνέχεια τις πετάνε τις αλουμίνιο στην λίμνη. Περίπου 2000 άτομα περνάμε από το σημείο και πετάνε τα πάντα από σακούλες με πατατάκια μέχρι κουτάκια από μπύρες. Τέλος ο Πρόεδρος είπε ότι το θέμα θα το φέρει στο Δημοτικό σχολείο αλλά πρώτα θα δημιουργηθούν πινακίδες ώστε να τις διαβάζουν και μια καλύτερη ενημέρωση μέσα από το ΚΥΤ ώστε να σταματήσουν να ρυπαίνουν το πάρκο.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1) Χωρίς Νοσοκομείο
    2) Κόβετε συχνά το ρεύμα
    3) Δρόμοι δεν υπάρχουν σε κακή κατάσταση το οδικό δίκτυο
    4) Σπίτια δεν υπάρχουν για να μείνεις και ζητάνε ότι θέλουν
    5) Ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια πανάκριβα
    6) Δήμος δεν έχει υπαλλήλους να καθαρίζουν τούς δρόμους
    και όλα αυτά στον τρίτο προορισμό στην Ελλάδα
    Ούτε μια ιατρική σχολή δεν έχετε
    Το μόνο που θέλετε να γεμίζει η τσέπη

  2. Μπράβο σας παιδάκια μου! Μπράβο και στο νέο Πρόεδρο που δείχνει δραστήριος και μάλλον μας νιώθει τους Πυλιώτες που λέμε «ΕΛΕΟΣ!!! Μαζέψτε τους!!! Κλείστε τους στο ΚΥΤ αφού δεν μπορείτε να το διώξετε από εδώ!!! Μας έχουν καταστρέψει… Μας έχουν τελειώσει…» Δεν αντέχουμε άλλο… Βοήθεια!!!

  3. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Οι ρωμιοί κατηγορούν τους λάθρο για βρωμιά. Το ακούσαμε και αυτό. Ένας λαός που ζει σε πόλεις πενταβρώμικες, άναρχες και με τσάτρα πάτρα υποδομές ασκεί κριτική στους άραβες. Που αν προσέξεις όλους τους δρόμους του νησιού, στις άκρες είναι γεμάτες πλαστικά καφεδοπότηρα, αποτσίγαρα και άλλα ευφάνταστα πράγματα. Περάστε μια βόλτα και από τις στάνες στο βουνό να δείτε το σκουπιδαριό που επικρατεί.
    Οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν από τις τριτοκοσμικές τους χώρες και ήρθαν σε μία άλλη τριτοκοσμική χώρα, τι θέλετε να κάνουν; Να τα μαζέψουν; Une faccia, una razza.

  4. ……ΤΟ 99% ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!

  5. Μπράβο που το καθαρίσατε! Είναι κρίμα για τα ζώα
    εντάξει σίγουρα οι άνθρωποι αυτοί λερώνουν όπου βρεθούν αλλά που και που η λίμνη θέλει καθάρισμα έτσι;

  6. Το νησί δεν κατοικειτε μόνο από ντόπιους 100 ράτσες και υπάρχουν,μια χαρά πεντακάθαρο ηταν πρίν

  7. Εν μέσω μιας Δημοτικής αρχής που είναι ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων ευτυχώς οι εθελοντές μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για το νησί μας !

  8. Γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο στημένο το ρεπορτάζ;Ο πατέρας υποψήφιος συμφωνεί με όλα αυτά;Ποια η θέση του για τους μετανάστες; Επειδή όλοι γνωριζόμαστε σε αυτό το τόπο, καλύτερα μην μπλέκουμε παιδιά στην πολιτική, εκτός εάν έχουμε σκοπό να τα πλασσαρουμε για το μέλλον.Λεω εγώ, μήπως;

  9. Ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο μας!
    Κατάφερε ‘να ξυπνήσει’ τους εθελοντές στην Κω να του κάνουμε τη δουλειά του!

  10. Για όλα φταίνε οι άλλοι,γιατί πριν τους μετανάστες,η Μποχαλία έλαμπε από καθαριότητα.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
    Πηγαίνετε και πετάτε μπάζα,στρώματα,έπιπλα κ.α όπου βρείτε και μετά σας φταίνε οι άλλοι.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
    Μια βόλτα στις γειτονιές του νησιού να κάνετε,θα διαπιστώσετε πόσο καθαροί είστε,που πετάτε ό,τι να ‘ναι δίπλα στους κάδους απορριμάτων.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
    Κάνετε τις εξορμήσεις σας σε παραλίες και δάση και «ξεχνάτε» τα σκουπίδια σας,εκεί,όταν ξεγκρεμίζεστε.
    Ως και σπασμένο τζακούζι έχετε «ξεχάσει» σε παραλία(δεν το πετούσατε γερό,τουλάχιστον,να πηγαίναμε να το συνδέσουμε,για να κάνουν υδρομασάζ οι λουόμενοι)!
    Πάντα για όλα φταίνε οι άλλοι!
    Εσείς είσαστε οι Ελληνάρες,οι τέλειοι,τα «supreme beings»,που τα κάνετε όλα τέλεια! Έρχονται οι υποδεέστεροι ξένοι(οι πίθηκοι,όπως τους αποκαλείτε) και καταστρέφουν τον «πολιτισμό» σας.

    • Γελάει ο πολιτισμένος κόσμος με τους φαντασμένους ρωμιούς που πιστεύουν σε ένδοξα παρελθόντα και σε άλλες νεραϊδοιστορίες. Μία φάρα γύφτων, βλάχων, αλβανών, αράβων, τούρκων και σλάβων που νομίζουν ότι προέρχονται από μία εξευγενισμένη γενιά και πως αυτοί έδωσαν τα φώτα στους δυτικούς. Που αν δεν γινόταν ο διαφωτισμός θα είχαν ξεπουλήσει όλες τις αρχαιότητες στα πέρατα της γης. Που διαχρονικές «αρετές» τους είναι η ματαιοδοξία, η ραθυμία, η τσαπατσουλιά, η κακογουστιά, η μισαλλοδοξία, η εκμετάλλευση, η απατεωνιά, η πατρωνία, η επιπολαιότητα, η εναντίωση σε κάθε είδους αλλαγή. Λαός που ζει σε ψευδαισθήσεις, καταδικασμένος να είναι περίγελως των δυτικών.

    • Γιατί στο δικό σού χωριό δεν πετάνε μπάζα όπου βρουν και δεν σκοτώνουν τον γείτονα για λίγα εκατοστά γης ή δεν έχουν παράνομους μετανάστες να μαζεύουν φράουλες, ελιές κλπ χωρίς πληρωμή και στοιβάζονται σε βρώμικες αποθήκες σας ( πιο καθαρές από τα κοτέτσια σπίτια σας) … Για τον «πολιτισμό » σας γνωρίζουμε τα Κωσταλέξια, τις αιμομιξίες και τις κτηνοβατικές σας επιδόσεις..

  11. Δυστυχώς ο Κος πρόεδρος είναι μόνο για συνεντεύξεις. Η Παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο είναι σε μαύρα χάλια και σε πολλές συνομιλίες που είχαμε το μόνο που είχε να πει είναι ότι κάνει προσπάθειες και ότι είναι καινούργιος. Μπούρδες. Φώτο και χα χα χα . Μία από τα ίδια.

  12. Τους ξυνίζουν οι πακιστανοί και παλαιστίνιοι αλλά έχουν ένα όλοκληρο χωριό με δούρειους ίππους ισλαμιστές έτοιμοι με τις χατζάρες οι ισλαμόλαγνοι μποχαλαρλαδες. Τσαντήρ μαχαλάς

  13. βγαλτε και κανενα βιντεακι τις στασεισ στο πυλι οπου περιμενουν μεταναστες πριν και μετα και επειτα συζηταμε για το προβλημα
    επισης πριν ανοιξουν τα ξενοδοχεια και μετα οπου κλεινουν τη συμετοχη των θεσμικων παραγοντων για επιλυση των προβληματων στο Πυλί

  14. Καλα οσο αφορα τους δρομους οι περισσοτεροι ειναι για απαγορευση κυκλοφοριας δικυκλων με 20 εκ βαθος λακουβες.. χωρις υπερβολη καμια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ