Δυναμική, εντυπωσιακή & μεγαλειώδης η Παρέλαση για την 7η Μαρτίου με πλήθος κόσμου στην παραλιακή λεωφόρο Κω

32
27081


Με έναν ηλιόλουστο-ανοιξιάτικο καιρό, ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και θερμά χειροκροτήματα από  πλήθος κόσμου και με μια εντυπωσιακή, μεγαλειώδη και μεγαλοπρεπή παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Κω, γιορτάσθηκε στην Κω η 76η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσει την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας τιμώντας την ιστορική αυτή επέτειο για τα νησιά μας και τους ηρωικούς προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία.


Ενώ για άλλη μια φορά δυναμική & εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του στρατού και των έφεδρων εθνοφυλάκων μας.

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρά η παρέλαση,οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους,μακριά από τοξικότητες….της μουσικής λέω….η αλήθεια δεν μας έλειψε ιδιαίτερα,μια χαρά παρέλασαν με τη φιλαρμονική του στρατού…..τέλεια

    • άνθρωποι σαν και σας-χωρίς παιδεία ειναι τοξικοι .
      Παρελαση χωρίς φιλαρμονική δεν γίνεται…
      Αλλά ετσι που τα έκανε ο Δημος ας τα λουστει..
      Εφοσον ομως δεν σας έλειψε η μπάντα μην παραλείψετε «μαμά κ μπαμπά » να κατεβείτε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Παλι δεν θα έχει μουσική…

    • ο «μπογιατζής πολυτελείας» (όπως τους λένε ) γιατί δεν είναι στην εξέδρα??..αφού είναι του νυν και πάει στα χαικλασάτα events

  2. Αλήθεια ότι κατηγορεί τον …..?αλήθεια ότι έπεισα τα..τσακάλια του να μην παρελάσουν?Ότι και να να εγεινε όση πικρία κιαν έχει…ο τρόπος αντιμετώπισης είναι κρίμα για τη υστεροφημία του ..

    • Οσο και να θελετε κανενας δεν θα κατεβει στην παρελαση με το ετσι θελω να παιξει στην φιλαρμονικη ουτε μας πληρωνει κανενας ουτε χρωσταμε καμια χαρη αντε γιατι μας τα εχετε κανει μπαλονια.

    • Είναι τουλάχιστον προσβλητικό να κατηγορείς τα μέλη της φιλαρμονικής ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους πως θα πορευτούν και ότι μπορεί να επιρρεάζονται σαν να είναι άτομα άβουλα και χωρίς αντίληψη. Τα μέλη της φιλαρμονικής βλέπουν και ζουν την απαξίωση της προσφοράς τους, συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Και να μην ξεχνάμε ότι σε όλα συμμετείχαν εθελοντικά!

  3. προς μαμά κ μπαμπάς το ανέκδοτο της αλεπούς με την κομμένη ουρά το ξέρεις.λεω τώρα εγώ.Γκεμπελακια.

  4. Το μόνο μελανο σημειο.. Η παρουσία των πολιτικών…!!!!!! Ο άλλος ήθελε και την αντιπολιτευση.. ΒΡΕ ηλιθιε… Τι να σου πω..

  5. Η δεύτερη φιλαρμονική της Κω που ήταν; Αν θέλουν να λένε ότι ο δήμος Ηρακλειδών δεν υφίσταται πια και ότι η δεύτερη μπάντα μπορεί να λέγεται «δήμου Κω», σήμερα που ήταν; Η δικαιολογία ότι δεν προλάβαιναν να κάνουν πρόβα είναι τουλάχιστον γελοία! Τον Οκτώβριο στην παρέλαση τι παίξανε; Δεν τα ήξεραν τα εμβατήρια; Ο νέος υπεύθυνος φαίνεται ήδη κατώτερος των περιστάσεων!

  6. ΟΤΑΝ:
    Ο πρώτος πολίτης του νησιού δεν μπορεί να διαχειριστεί …,δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα δήμο , τι περιμένουμε άραγε ;;;; είναι λογικό ο ανύπαρκτος μπροστινός που διοικεί τον δήμο Κω κατάφερε να διχάσει και τα παιδιά της φιλαρμονικης …. Μα μιλάμε για πολύ ανύπαρκτος θα φύγει στο τέλος ως δήμαρχος της διχόνοιας και αλαζονείας που το διακατέχει! πιάσαμε πάτο δεν πάει πιο κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ε οχι ρε φιλαρακι να μιλας τοσο απαξιωτικα για τον δημαρχο που επανεκλεχτηκε με 60%.
      οπως ελεγε και ο αειμνηστος ανδρεας παπανδρεου, μερικα πραγματα δεν κληρονομουνται!!!

  7. Η μουσικη ενώνει;;;; Κριμα να νομιζουν πως η δημοτικη φιλαρμονικη,ειναι ιδιωτική μπάντα και το πρόγραμμα μετακινησεων να το κανονιζει ο εκαστοτε μαέστρος για τη δικη του προβολη.

  8. Βγαίνει ο …..που θέλει να πάρει την θέση του ….λες και είναι μαγαζί τους και αντί να πει χρόνια πολλά , άρχιζε να κράζει τους πάντες ! Αυτό δείχνει και το επίπεδο του χαρακτήρα τους !
    Από κάτω οι άσχετοι από μουσική , νομοθεσίες και διαδικασίες ζητωκραυγάζουν και κράζουν .
    Ξυδάκι παιδιά , προκήρυξη σε 15 χρόνια που θα φύγει ο Νικόλας 😂😂
    ….. θιγμένε μουσικέ , ξεχνά τα 2.000 του δήμου , πήγαινε να δουλέψεις !

    • εσενσ ομως σχετικέ!!! δεν σε χαλαει που το ….. μπηκε «φυτευτος» και αναξιοκρατικα να τσεπόνει 2000€ , γιατι και συ της ρεμουλας εισαι!!!!

      • Τον κράζω κάθε μέρα για το διχιλιαρο , αλλά τώρα που θα είναι μόνος θα βγάλει την διπλή δουλειά που έβγαζε ο παλαίμαχος ! Θα πιεστεί αφόρητα !

    • τότε κύριε δικαστά δίκασε και τους δύο σα χρόνια ενώ εκείνη πληρώνονται τα μέλη και των δύο φιλαρμονικών είχαν ελλειπή εκπαίδευση γιατί αντικειμενικά και ιδιώτες δεν γνωρίζουν όλα τα χάλκινα τα ξύλινα και τα κρουστά από εκεί και πέρα κανένας από τους δύο μπες σκέφτηκε πώς να δεθούν αυτά τα τμήματα

      • Εγώ αγαπητέ αν ήμουν στην δημοτική αρχή , επειδή παίρνουν 2.000 ….και αλλά τόσα κάθε μήνα την σεζόν ιδιωτικά , τα πρωινά θα τους έβαζα στο πράσινο για καθαριότητα !
        Είναι οι πιο αργόμισθοι υπάλληλοι του δήμου και ταυτόχρονα πολύ υψηλά αμειβόμενοι !

      • Το βέλος θα μείνει πολλά χρόνια , αλλά πλέον θα δικαιολογεί τα πολλά λεφτά που παίρνει !! Θα βγάλει πολύ όγκο δουλειάς τέρμα το αραλίκι και το καμουφλάζ !

  9. Έπρεπε ο δήμαρχος να δώσει μια σωστη λύση στο θέμα της φιλαρμονικής. Θα γίνει σίριαλ εις βάρος του τόπου και των παιδιών.

  10. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Κ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(οπωσ προσπαθησε να την κανει ο αντρεασ κ η αριστερα)ΕΘΝΑΡΧΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ

    • Αυτος δεν ηταν που ειπε, οταν τον καλεσε η χουντα να γινει πρωθυπουργος στις 24 ιουλιου 1974,
      Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ?
      Αυτος δεν ηταν που συμφωνησε το 1960, να γινει η τουρκια τριτη εγγυητρια δυναμη στην κυπρο?
      αυτος δεν ηταν που ειχε 4000 εξοριστους κομμουνιστες στην
      μακρονησο και στον αηστρατη?
      αυτος δεν ηταν που ειχε κανει τη βια και νοθεια του 1961?
      αυτος ειναι ο εθναρχης?

  11. Υπήρχαν και δημοτικά που ξεσκιστηκαν στις πρόβες για την παρέλαση.Χαλαρωστε κύριοι δάσκαλοι και γυμναστές δεν περνάνε τα τάγματα πεζικου. Κάνετε τα παιδάκια να μισούν την παρέλαση. Και εσείς κύριοι διευθυντές βάλτε λίγο χέρι. Έλεος πια

  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ……..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ???
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΜΠΑΝΤΑ.ΧΑΧΑΧΑ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΡΙΩΝ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΥΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΝΕΥΣΤΑ???ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ……ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

  13. Ακόμα μια τα προμαζεματα κατά λεγόμενα σας έβγαλαν πέρας της αποστολής στην διεξαγωγή της παρέλασης
    Συγχαρητήρια στην μπάντα του στρατού

  14. η αντιπολιτευση δεν ηταν γιατι δεν εχει καμμια σχεση με τα δωδεκανησα. αυτος θα παει στην ενσωματωση της αγιας βαρβαρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ