Συνάντηση Επάρχου Κω-Νισύρου με το ΣΕΠΕ Κω: Ανησυχία για συγκοινωνία, Σέγκεν, Νοσοκομείο, μεταναστευτικό

13
14788

Συνάντηση Επάρχου Κω-Νισύρου με το ΣΕΠΕ Κω

Με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εστίασης Κω συναντήθηκε η Έπαρχος Κω-Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου , σε έναν παραγωγικό διάλογο γύρω από τα θέματα του κλάδου της εστίασης όπως αυτά διαμορφώνονται στο νησί της Κω.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΕΠΕ Κω ανέπτυξαν τους προβληματισμούς που προκύπτουν ανα περιοχή, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα των ελλιπών συγκοινωνιακών συνδέσεων αστικών και μη, όπως και της μη επάρκειας των ιδιωτικών μέσων μεταφοράς, γεγονός που προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια στους επισκέπτες μας και πλήττει γενικότερα την οικονομία του νησιού μας. Εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για τη Σενκεν και το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες ροές τουριστών από τη γείτονα χώρα. Τέλος, θέματα όπως το μεταναστευτικό και η κατάσταση του νοσοκομείου της Κω τονίζονται ως τα βασικότερα πρωτίστως για τους κατοίκους του νησιού.

Η Έπαρχος Κω-Νισύρου αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Σεγραίδο Γιώργο και έναν προς έναν τα μέλη που παρίσταντο (Μανιάς Βασίλης, Δρόσος Στέλιος, Κούρος Λάρυ, Χατζησουλεϊμαν Αχμετ, Σκουφεζή Πανο), ανέπτυξε έναν ευρύτερο διάλογο για όλα τα παραπάνω. Μεταξύ άλλων, τόνισε τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, όπως και την ανάγκη περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων με τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, προς την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων και την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας.

Η κυρία Σβύνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε: «Προερχόμενη από το δικό σας κλάδο, τον τουριστικό, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας από εκεί που τις αφήσαμε, απλά από διαφορετική θέση. Το νησί μας χρειάζεται συνέργειες και στην κατεύθυνση αυτή σας καλώ να προχωρήσετε, μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, τους τουριστικούς πράκτορες, τον εμπορικό σύλλογο και όποιον άλλον κριθεί σκόπιμο, στην δημιουργία ενός “cluster” που θα μπορέσει τεχνοκρατικά να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη του τουριστικού μας προϊόντος.»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …… ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΡΗ!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ!
    ΑΡΓΗΣΑΜΕ!

  2. Κυρια επαρχε. καθαρισε τα χορτα και τα πλαστικα στους επαρχιακους. κλεισε τις λακκουβες, και δες τι θα γινει στου σκλαβενιτη.
    αυτος ειναι ο λακκος της ντροπης!!

  3. Τι θα γίνει με τα λεωφορεία του δήμου;;Δεν πιστεύω να πάνε και αυτά σε ιδιώτη;;;;;Θα δώσουν τόσο κερδοφόρα επιχείρηση;;;;Κανένας δεν μιλάει!Κανενας δεν ξέρει τίποτα εντωμεταξύ!!Ξαφνικα θα γίνει το μπαμ;;;;;;

  4. Ωαρεθήκαμε να βλέπουμε συναντήσεις σε γραφεία. Πάρτε φτυάρια, σακούλες και κάντε κάτι το νησί είναι ανέτοιμο. Κουνηθείτε!

  5. να κοιτάξετε πρώτα πρώτα που σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις εστίασης κλέβουν ένσημα και δώρα οι περισσότεροι

  6. ,,,,άντε στην καλύτερη να βρεις να φας ενα σουβλάκι το χειμώνα … το καλοκαίρι σου λένε δεν έχω τραπέζι ,έλα μετά απο μια εβδομάδα ,δεν θέλουν τον ντόπιο … οι δε ξενοδόχοι πάει ο κόσμος για ενα βραδυ που φεύγει την άλλη μέρα για το Μποντρούμ και ζητάνε 150-200€ .Αυτοι ειστε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ