Κική Μακρή: Αρκετοί Κώοι φεύγουν από το νησί για να βρουν την γιατρειά τους… μόνο ο ξεσηκωμός θα βοηθήσει τίποτα άλλο

4
6649

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε η Επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης Κική Μακρή ξεκινώντας από τα παιδικά χρόνια που γεννήθηκε στην Ν. Ιωνία Αττικής και ήρθε στο νησί την δεκαετία του ’70 όπου μετακόμισε οικογενειακώς. Ο πατέρας της ήταν επιπλοποιός και η ίδια πήγε σχολείο στο 4ο Δημοτικό σχολείο. Αργότερα σπούδασε τρείς ξένες γλώσσες και αποφοίτησε από την Βασική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο τμήμα μετεκπαίδευσης. Εργάστηκε σε τουριστικά γραφεία και αργότερα σε ξενοδοχεία. Είναι μέλος του ΚΚΕ και για πολλά χρόνια Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω. Στο Δημοτικό συμβούλιο Κω εκλέχτηκε για πρώτη φορά με την Λαϊκή Συσπείρωση το 2010 από τότε παραμένει και εκλέχτηκε και στις Δημοτικές εκλογές του 2023 ως επικεφαλής στο νέο δημοτικό συμβούλιο Κω. Η Κυρία Μακρή θυμάται από τα παλιότερα δημοτικά συμβούλια τις πολύωρες συνεδριάσεις επί Kώστας Καΐσερλη για θέματα που θα έπρεπε να είχαν τελειώσει πολύ γρήγορα. Στο ερώτημα αν οι νέοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους ; αναφέρθηκε «ότι αυτό που συμβαίνει με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια βλέπουμε της μεγάλες κινητοποιήσεις στις πόλεις της χώρας μας με την συμμετοχή πολλών νέων αλλά και εδώ στο νησί μας». Στα όσα συμβαίνουν με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια απάντησε «όπως έλεγαν και οι παλιότεροι ότι η μόρφωση είναι προνόμιο σε όσους έχουν, ενώ αυτοί που δεν έχουν θα δυσκολευτούν να προχωρήσουν η να ενταχθούν μπροστά σε κάποιους που η τσέπη τους βαστάει ώστε να σπουδάσουν σε μεγάλο πανεπιστήμιο και να με επωνυμία.» ο Τουρισμός : «δεν είναι το μάννα εξ ουρανού για όλους διότι υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι με χαμηλά εισοδήματα και με μεγάλα κέρδη των μεγάλων ενώ οι ανεργία τελειώνει αυτόν τον μήνα και υπάρχει προβληματισμός πως θα βγουν μέχρι τον Ιούνιο που θα ξανά πληρωθούν στην νέα τουριστική περίοδο.» To Noσοκομείο : «αρκετοί Κώοι φεύγουν από το νησί για να βρουν την γιατρειά τους στην Αθήνα η θα πάνε σε άλλο νοσοκομείο διότι εμείς δεν έχουμε Παθολόγο, Πνευμολόγο, Παιδίατρο ούτε Ογκολόγο. Τέλος δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την μαχητική διεκδίκηση αιτημάτων για δημόσια δωρεάν υγεία κανένας άλλος δρόμος δεν βοήθησε ούτε εξαγγελίες ούτε οι επισκέψεις και οι υποσχέσεις, μόνο ο ξεσηκωμός θα βοηθήσει τίποτα άλλο»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 289 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 289 ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΑΝΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 289 ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
    ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ( Οι Μη Ελληνεσ που δεν εχουν γεννηθει απο Ελληνεσ γονεις ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΟΔΑ ΝΥΧΤΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΠΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΥ Τ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ

  2. Κική κάνε το ένα τικ τοκ να λυθεί αμμεσωωωωωςςςςςς αλλά ξέχασα αυτά τα θαύματα τα κάνουν μόνο οι νεοδημοκρατεςςςςςςς. Να πηγαίνεις και στις πιτεςςςςςςς να τα λες γιατί δεν πας είναι μόδα μαλλί κλπ όχι έτσι

  3. Περιμένει τον Μητσοτάκη.. Να την σώσει εδώ και 10 χρόνια..
    Αυτον τον φιλάνθρωπο, συμπονετιστη.. που φέρνει εκκατομυρια λαθρο,για εργασία.. Παράνομα!! αυτόν τον … Φιλάνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ τόυς Έλληνες.. Που τους βάζει έκτακτους φόρους,.. Και χτίζει νοσοκομεία.. Φροντίζει για την υγεία μας, να μην άρρωστησούμε με… 6 δόσεις εμβολίων., ενώ η υγεία καταρρέει.. . Και τόσο αγάπη για τα παιδιά… Που τα χαρίζει με νόμο σε ανώμαλους.. Φήμες λένε ότι θα αυξήσει τον μισθό.. Αλλά 20 ευρώ… 😂.. Ανεξάρτητα αν δεν επιδοτεί τους αγρότες για.. Ανάπτυξη Γεωργίας,.. Λες και με την μείωση του ρεύματος.. Θα αυξήσει η παραγωγή..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ