Στα «μαύρα» και πάλι η Κως με τον αδόκητο χαμό της εικοσάχρονης Μαριάννας

23
117878

Στα «μαύρα» και πάλι η Κως με τον αδόκητο χαμό  μιας ακόμα νέας κοπέλας, μόλις 20 χρονών με όλη τη ζωή μπροστά της, γεμάτη όνειρα και προσδοκίες.

Ή Μαριάννα Τσίγκα ήταν φοιτήτρια της σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και βρισκόταν σε υπερατλαντικό ταξίδι με εμπορικό πλοίο για να πάρει το δίπλωμά της.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αισθάνθηκε αδιαθεσία και επιδεινώθηκε η υγεία της (πιθανότατα από κάποια λοίμωξη ή μικρόβιο) ο πατέρας της την παρέλαβε από την Αίγυπτο (Κάιρο) και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η υγεία της παρουσίασε ένα σκαμπανέβασμα στην αρχή πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν Κω, όταν παρουσιάστηκε ραγδαία επιδείνωση και τελικά η κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια…

Ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι, καλοσυνάτο, πρόσχαρο, χαμογελαστό, δυναμικό και συνεσταλμένο με όλη τη ζωή μπροστά του.

Συγκλονισμένη όλη η τοπική κοινωνία όχι μόνο στο Ζηπάρι αλλά και σε όλο το νησί της Κω από τον αδόκητο χαμό της.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στο διαδίκτυο είναι συγκλονιστικά, όσοι την γνώριζαν έχουν να λένε για τον χαρακτήρα και τα σπάνια χαρίσματα της.

Η γειτονιά των Αγγέλων έχει από σήμερα ένα ακόμα λαμπερό χαμόγελο….

Κουράγιο και η εξ ύψους παρηγορία και δύναμη στην αγαπητή οικογένεια, τους γονείς και όλους τους συγγενείς.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα καλο ταξίδι στο παραδεισο,τόση επαγγελματιες πανω σε ενα καράβι θα επρεπε να την προστατεψουν και να συμβουλεψουν τον δοκιμο δεν υπαρχουν λόγια .

    • Δεν μπορείς να ξέρεις πως φέρθηκαν αυτοί οι άνθρωποι πάνω στο πλοιο για αυτό το κορίτσι. ίσως έδωσαν τα πάντα γιαυτο το αδικοχαμένο παιδί εκεί μέσα! ήταν 15 μέρες στο νοσοκομείο… πριν μάθουμε τι έχει γίνει, ας μην βγάζουμε συμπεράσματα!

      • ΕΣΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    • Ακριβώς έτσι.10 μερες το ειχαν το παιδί μεσα στο καράβι και υπέφερε νομίζοντας οτι ειναι μια απλή ίωση.Μεχρι να πιασουν λιμάνι…μεχρι….μέχρι….χάθηκαν 10 πολυτιμες μέρες. Ενω έπρεπε να νοσηλευτει αμέσως.

  2. Αχ κοριτσάκι μου όμορφο,Μαριάννα μου γλυκειά έχουμε γίνει κομμάτια όλοι με τον αδοκητο χαμό σου.Δεν το πιστεύουμε ότι αυτό το υπέροχο και γεμάτο τρόπους παιδί δεν θα το ξαναδούμε πια.Δεν υπάρχουν λόγια, ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!

  3. Αγγελε μου.Εισαι στον παραδεισο τον ουρανιο αναμεσα στους αγγελους.Πληγωθηκαν οι γονεις σου αλλα εσυ με τα χαρισματα σου κερδισες την αιωνιοτητα!!!Μια αγκαλιια Μαριαννα και στον δικο μου αγγελο που εφυγε μικρος πολλα χρονια πριν!!!.

  4. ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝΕ
    ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΥΝ
    ΤΟΝ ΠΡΩΟΡΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  5. ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΤΕΣ ΑΛΛΗ 20ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΥΤΙΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η 19ΧΡΟΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

  6. ξερό ότι δεν μπορη κανένας μας, να παριγοριση αυτή την μανούλα? αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε, ότι αυτός που μας δηνη αυτη την ζοι? αυτός κ’μας την περνη? καλο παράδεισο’ να έχη.

  7. Διάλεξες Θεέ μου πολύτιμο,κομμάτι της καρδιάς μας,να βάλεις στον Παράδεισο,να πάρεις μακριά μας. Η ελπίδα μας μαραθηκε, χάθηκαν τα όνειρα μας,μαζί με το κορίτσι μας θάφτηκε κι η χαρά μας.Στους Αγγελους μηνυσαμε να μας τηνε προσέχουν κι εκείνοι μας απάντησαν ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΑΝΙΕΣΑΙ-ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!!!😭😭😭😭

  8. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ