Κως: Σοκαριστικό τροχαίο με θύμα νεαρή τουρίστρια οδηγό γουρούνας στις «Πόρτες»

34
45782

Σοκαριστικό τροχαίο με θύμα νεαρή τουρίστρια οδηγό γουρούνας στις »Πόρτες»

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι γουρούνες αποδεικνύονται ιδιαιτέρως επικίνδυνα οχήματά για τους ξένους επισκέπτες που τα επιλέγουν, καθως σύμφωνα με πληροφορίες η τουρίστρια οδηγούσε τετράτροχο ενοικιαζόμενο όχημα, στο ύψος του Επαρχιακού οδικού δικτύου, στο επικίνδυνο σημείο πόρτες Αντιμάχειας, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρήκε τραγικό θάνατο καθώς καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στον λαιμό.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής στο θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν, 2 γουρούνες που οδηγούσε η άτυχη τουρίστρια με την κόρη της, ενώ στην δεύτερη επέβαιναν 2 άνδρες επίσης ξένοι επισκέπτες που είχαν νοικιάσει παρόμοιο τροχοφόρο οχημα μεσαίου κυβισμού.

Παρά το γεγονός ότι πλήρωμα του ΕΚΑΒ, έφτασε σχετικά άμεσα στο σημείο, δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει από την μοιραία σύγκρουση. Διαπίστωσαν άμεσα ότι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο ήταν καλά στην υγεία τους με ελαφρά τραύματα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Εν συνεχεία έφτασε περιπολικό όχημα της τροχαίας μαζί με όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω, διότι υπήρξε διαρροή καυσίμων στο οδόστρωμα από την σύγκρουση και κρίθηκε αναγκαίο να πλυθεί ο δρόμος και να τοποθετηθεί άμμος ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση το οδικό δίκτυο με σκοπό την απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων, καθότι προσωρινά είχε διακοπεί η κυκλοφορία!

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. του σκοτωμού της γυναίκας είναι ο Περιφερειάρχης, ο Έπαρχος, ο Δήμαρχος, ο Αστυνομικός Δ/ντης και όλοι όσοι από τη θέση τους μπορούν να παρέμβουν ώστε να σταματήσει η ενοικίαση γουρούνας και δεν το πράττουν;
    Όλοι αυτοί οι τουρίστες που τις ενοικιάζουν, ποιά πείρα έχουν; Οδηγούν μήπως γουρούνα καθημερινά στον τόπο τους; Πώς διαπιστώνεται η εμπειρία τους στην οδήγηση αυτού του ειδικού οχήματος; Έχουν κάποιο δίπλωμα;
    Η γουρούνα έχει διαφορετική οδική συμπεριφορά από το αυτοκίνητο.
    Η κυκλοφορία της είναι επικίνδυνη τόσο για τους οδηγούς όσο και για όλους μας!

  2. Κρίμα το κορίτσι,κρίμα το παιδί που αφήνει ορφανό.
    Γουρούνα,όνομα και πράγμα!Αυτά τα σιχάματα στοιχίζουν κάθε χρόνο ζωές στο νησί μας.
    Ποιος θα είναι ο μάγκας δήμαρχος που θα τα μαζέψει όλα και θα τα τα απαγορεύσει στο νησι;

    • Δυστυχώς αυτοί κοιτάνε μη χάσουν κανένα ψηφαλακι και την καρέκλα Αυτά τους ενδιαφέρουν μονο

  3. Ωραια οχηματα οι γουρουνες…. Ασφαλη οχηματα ,εξασφαλιζουν οτι θα φτασεις σε ανωτερα ενεργειακα επιπεδα .

  4. ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΕΛΕΟΣ!!!

  5. Δώστε γουρούνες στο λαό!!!!
    Όλα στο βωμό της μάσας.
    Να απαγορευτούν τώρα οι «γουρούνες».
    Όποιος θέλει γουρούνα να δημιουργήσουν πίστες ή μόνο σε χωματόδρομους.
    ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΊΑ.

  6. αστυνομία για διεκπεραίωση μόνο,για δημόσιες σχέσεις, άσχετοι, διαπλεκόμενοι

  7. Δεν υπάρχει έλεγχος..λιγα μετα πιο κατω εχουν βαλει χωρις άδεια πινακίδες εισόδου εξόδου πανω στην στροφή..παραλίγο να σκοτωθώ με ενα φορτηγό

  8. πότε επί τέλους θα αποφασίσει η κυβέρνηση να απαγορέψει την κυκλοφορία αυτών των οχημάτων δολοφονίας? Η περιφερεια ν. αιγαιου και ο Δήμος μας γιατι δεν θέτουν το ζήτημα? η στατιστική καταγραφη των οδικων ατυχημάτων δείχνει ότι 1 στα 2 αφορούν τις «γουρονες». η αδιαφορία τους σημαίνει πολιτική ανευθυνότητα στο προβλημα προστασίας της ζωής όλων μας. Ν μυλωνας π

    • Απορια.Στο νησί μας έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από τις «γουρούνες»η τα μηχανάκια;Από τις γουρούνες η τα αυτοκίνητα;Να σοβαρευτούμε λίγο;Βρήκατε τη λύση και μας τι γράφετε.

      • Αν σταθείς κάπου στον επαρχιακό, θα δεις ότι περνούν 1000 αμάξια και 1 γουρούνα. Με τη λογική σου λοιπόν, αν χάνουν τη ζωή τους 5 άτομα από τις γουρούνες, θα είχαμε 5.000 νεκρούς από τα αυτοκίνητα.

  9. …….ΠΡΩΤΟΝ…..ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!
    ΔΕΎΤΕΡΟΝ….ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΑ !!

  10. Εγω βλεπω την λυση …το οριο απο 50χλμ θα παει 30χλμ με αποδοση 1.10 θα το επαιζα για στανταρακι!

  11. αντί για ανούσιες παρουσιάσεις στελεχών να δεσμευτούν για την κατάργηση της γουρούνας? Δηλαδή να σώσουν ανθρώπινες ζωές?
    Εδώ σας θέλω.

  12. Έλεος με αυτά τα μηχανήματα ρε παιδιά….. Φτάνει πια…. Οι επιχειρηματίες ας βγάλουν με άλλο τρόπο χρήματα…… Κάθε χρόνο τα ίδια με τις (γουρούνες) . Επιτέλους κάποιος σοβαρός πολιτικός να πάρει την απόφαση να τς καταργήσει και να μην κοιτάξει το πολιτικό κόστος, αλλά την ανθρώπινη ζωή

  13. ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ 4ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΣΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

  14. και υπάρχουν ακόμα σημεία στις Πόρτες χωρίς…! Ενώ κανονικά εκεί θα έπρεπε να ήταν το πρώτο σημείο με το οποίο θα έπρεπε να ασχοληθούν!Ασχοληθείτε επιτέλους ουσιαστικά με τον Επαρχιακό! Το οδόστρωμα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, επικίνδυνα σημεία και διασταυρώσεις παντού, έχει εισόδους/εξόδους κάθε μερικά μέτρα!
    Ο Επαρχιακός δρόμος χρειάζεται ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!! Με δίκτυο παράδρομων για τις επιχειρήσεις δεξιά και αριστερά, με λιγότερες και κατάλληλα διαμορφωμένες διασταυρώσεις, σωστές κλίσεις στις στροφές, απαγόρευση των αριστερών στροφών με την παράλληλη κατασκευή κυκλικών κόμβων για την δυνατότητα αναστροφής και με 2+1 λωρίδες εναλλάξ για ασφαλείς προσπεράσεις!

  15. Όσο ο δήμαρχος με τόν περιφερειάρχη κάνουν τα θελήματα των ιδιοκτητών τών ενοικιαζόμενων και όσο η τροχαία κάνει διακοπές αυτά θα γίνονται συνέχεια.

  16. όσο αναφορά την ίδια δημοσίευση στο facebook ,μερικοί ακούτε τι λέτε; «φταίνε οι γουρουνες» «άμα ρέει το χρήμα γιατί να τις απαγορεύσουν;» είδα και τους ντόπιους.. πόσοι ντόπιοι πιτσιρικάδες τρέχουν με τα όλα μέσα στη πόλη..; ποσα πιτσιρίκια με τα παπάκια χωρίς κράνος ακόμα και ντελιβεραδες τρέχουν ανενόχλητοι μέσα στη Κανάρη και στην Ελ. Βενιζέλου? στην Αβέρωφ? τον επαρχιακό τον έχουνε δει πίστα ασχέτως το όριο.. δε φταίνε μόνο οι τουρίστες! φταίει η αστυνομία πρώτα απ όλα που μέχρι και η ίδια δε τηρεί τον ΚΟΚ αλλά και οι αρμόδιοι που δε βάζουν προστατευτικες μπάρες ΚΥΡΙΩΣ στις πόρτες.. φτάνει πια.. ξεσηκωθείτε με το οδικό δίκτυο..αύριο μεθαύριο θα μπορεί να είναι το παιδί σας το επόμενο θύμα..

  17. Απο τοτε που κυκλοφορουν οι γουρουνες στο νησι ποσα ατυχηματα εχουν γινει με αυτες;
    Ποσα εχουν γινει με αυτοκινητα;
    Ποσα εχουν γινει με λεωφορεια;
    Ποσα εχουν γινει με δικυκλες μοτοσυκλετες και ποσα με πατινια, ποδηλατα και ηλεκτρικα σκουτερ;
    Μηπως μπορει να απαντησει καποιος ;
    Απο ολα τα οχηματα που εχουν ατυχηματα μονο για τις γουρουνες εχετε να πειτε κατι, για τα αλλα τουμπεκι !!

    • Αν σταθείς κάπου στον επαρχιακό, θα δεις ότι περνούν 1000 αμάξια και 1 γουρούνα. Με τη λογική σου λοιπόν, αν χάνουν τη ζωή τους 5 άτομα από τις γουρούνες, θα είχαμε 5.000 νεκρούς από τα αυτοκίνητα.

  18. το οτι οι δρομοι ειναι ολοι ακαταληλοι κ γινονται ενα σορο ατυχηματα δεν σασ πειραξε!!! μονο τισ γουρουνες σχολιαζεται

  19. αληθευει οτι η γυναικα δεν ειχε διπλωμa; και οτι το ενοικιασε ο αντρας της με το ιδιο διπλωμα σε γνωση…….;και μετα ………!!!ΝΤΡΟΠΗ μονο αυτο…ΝΤΡΟΠΗ

  20. λυπηρο να χανονται ετσι ανθρωποι αλλα και αυτοι οι τουριστες τρεχουν με οτι μεσο νοικιαζουν λες και δεν υπαρχει αυριο η τους κυνηγαει καποιος.

  21. Η αλήθεια είναι μια στην Ελλάδα.Ποτέ δεν φταίει ο οδηγός.Φταίει ο δρόμος ,φταίει το όχημα,φταίει ο καιρός,η νύχτα η μέρα ,η κυβέρνηση ,η αντιπολητευση κλπ,αλλά ποτέ ο οδηγός.

  22. Η αλήθεια είναι μια στην Ελλάδα.Ποτέ δεν φταίει ο οδηγός.Φταίει ο δρόμος ,φταίει το όχημα,φταίει ο καιρός,η νύχτα η μέρα ,η κυβέρνηση ,η αντιπολητευση κλπ,αλλά ποτέ ο οδηγός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ