Δήμος Κω: Η Δικαιοσύνη έβαλε τέλος στις διώξεις συμπολιτών μας από την παράταξη Κυρίτση

11
5371

Η Δικαιοσύνη έβαλε τέλος στις διώξεις συμπολιτών μας από την παράταξη Κυρίτση

 

Μια ακόμα εκδικητική δίωξη της παράταξης του κ. Κυρίτση, που έστειλε δεκάδες φορές συμπολίτες μας στα δικαστήρια, έλαβε τέλος.

Η ομόφωνη απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου, με την οποία αθωώθηκαν πανηγυρικά στελέχη του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, περιόδου 2010 – 2014, δείχνει τη μεγάλη αδικία που προκάλεσε ο κ. Κυρίτσης σε βάρος έντιμων συμπατριωτών μας που προσέφεραν στο Δήμο Κω.

Δυστυχώς για την δημοκρατική κοινωνία της Κω, αυτή η παράταξη και ο επικεφαλής της κ.Κυρίτσης, που μετρά παρουσία στα δημοτικά πράγματα ένα τέταρτο του αιώνα, κατέχουν μοναδικό ρεκόρ διώξεων σε βάρος πολιτικών αντιπάλων τους, τίμιων συνδημοτών μας.

Οικογένειες δοκιμάστηκαν με το χειρότερο τρόπο, άξιοι συμπολίτες μας εξουθενώθηκαν οικονομικά, κατέρρευσαν ψυχολογικά, δοκιμάστηκε η υγεία τους.

Σε αυτή την φιλοσοφία, των διώξεων, της εκδίκησης και του μικροπαραταξιακού οφέλους, οι συνδημότες μας έβαλαν φρένο στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Τώρα θα βάλουν οριστικό τέλος, στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Οι συμπατριώτες μας πορεύονται πια με ηρεμία, σταθερότητα και ενότητα.

Αφήνουν πίσω τους τα κακά του παρελθόντος, αγωνίζονται για τη ζωή τους, την κοινωνία μας, το μέλλον του τόπου μας.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και τα ακαθάριστα έσοδα ήσαν περισσότερα από 500.000 Ευρώ;;;

    Γνωστή η διαχείριση της ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ με τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ. Καταγγέλλει Η ΡΟΥΦΙΤΣΑ ότι ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ 173.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ…αλλά σίγουρα ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ που όμως αποφεύγει να μας πει… ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ με την διαχείριση του ΣΟΥΡΑ την εποχή που ακόμα και δημοτικοί ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΛΛΕΣ που ζήλευαν ακόμα και μεγαλοξενοδόχοι πάνω στα βουνά με θέα την θάλασσα … ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ή ΕΓΛΥΦΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;;;

    • Άρχισε να βριζει τον καισαρλη,αντι να βρίζει τα φακισταρια του,που άφησαν χρεωμένο τον δήμο.Βρε μποχαλεμενο προμαζεμα,οπως ο αρχηγος σου τα ξεχάσατε τόσο εύκολα.Εσεις έπρεπε να πάτε φυλακη.Που πήγαν τα κλεμενα;εξαφανιζολ;αντε προμαζεματα σε λίγο καιρό θα σας στείλουν μια και καλή στα μερη σας.,,,εχεις το θρασσος μιλας κιολας.//////////////////

  2. Μόνο στην Κω έχουμε μονοπώλιο νταβάδων, το ΚΤΕΛ και τα ΤΑΞΙ που σχεδόν σε όλες της διαδρομές τις κάνουν πάντα με διπλή ταρίφα.

    Μόνο στην Κω το ΚΤΕΛ έχει σταθμό σε κεντρική πλατεία της πόλης χωρίς καμιά άδεια. Κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να εφαρμόσουν τον νόμο. Υπάρχει κίνδυνος στην πλατεία που χρησιμοποιεί σαν σταθμό το ΚΤΕΛ κατά παράβαση της προβλεπόμενης νομοθεσίας να συμβεί κάποιο ατύχημα όταν ο κόσμος, τουρίστες με βαλίτσες, μηχανάκια, ποδήλατα, και αυτοκίνητα περνάνε με κίνδυνο ατυχήματος μέσα από τα διπλοπαρκαρισμένα λεωφορεία. Τότε θα είναι υπόλογοι το Αστυνομικό τμήμα, η Πυροσβεστική και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφέρειας και του Επαρχείου που ανέχονται την παρανομία και κλείνουν τα μάτια.

    • Δεν παν να χτυπιέστε έχει άδεια έχει άδεια έχει άδεια και δεν κλείνει κανείς τα ματια του το ΚΤΕΛ θα φύγει μόνο όταν το θέλει γκε κέ

  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
    ΠΗΓΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ?
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
    OCTOBER IS COMING…

  4. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ.

  5. ηρεμία σταθερότητα και ενότητα ???? ανοργανωσια σε όλα τα επίπεδα μεγάλα λόγια χωρίς πράξεις και μπόλικα θα …όλα στον αυτόματο … καμία σωτηρία … κρίμα που σας εμπιστεύτηκαμε …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ