Το αδιαχώρητο στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Τριάδας Αντιμάχειας

1
16448
Συνεργάτης aegeanews.


Δόθηκαν μέχρι στιγμής πάνω από 600 μερίδες φαγητού.

Αυτή την στιγμή έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο προαύλιο της εκκλησίας

Το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια το οποίο τα παλιά χρόνια διαρκούσε δύο ημέρες… συγκεντρώνει κάθε κόσμο πολύ κόσμο και αποτελεί ξεκίνημα για τα εκκλησιαστικά πανηγύρια του καλοκαιριού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο π. Ηλίας με τους δραστήριους ενορίτες του και την αδελφότητα ετοίμασαν ένα πλούσιο πατροπαράδοτο πανηγύρι.

Ο π. Ηλίας ευχαρίστησε θερμά (ονομαστικά) όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πανηγυριού, ξεκινώντας από τον Σεβασμιώτατο που ελάμπρυνε με την παρουσία του τις διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Το γλέντι κράτησε  έως αργά με την παραδοσιακή ορχήστρα των: Δαυίδ Νέσκε (βιολί) Μανώλη Μάμμη (τραγούδι), Νίκου Τσατσακλά (λαούτο) .

Επίσης δύο νέα παιδιά που ασχολούνται με το τραγούδι η Έστέλλα Κοπάνου και
Γιώργος Παντέλογλου εξέπληξαν ευχάριστα όλους όσους τους απόλαυσαν με τις εκπληκτικές φωνές τους,παρόλο που τραγουδάνε ξένο ρεπερτόριο στον χώρο που δουλεύουν,ερμήνευσαν καταπληκτικά τα τραγούδια που επέλεξαν να πουν .

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΟΙΣΑΛΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΡΕΣΤΟΙ—ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΚΑΜΟΥΝ ΑΣ ΞΟΔΕΥΣΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ