Έκλεισε το πάρκινγκ στη Ζιά | Ένας από τους ιδιοκτήτες που παρακάμφθηκε διεκδικεί δικαστικά τα δικαιώματά του | Ανάστατοι οι επαγγελματίες

43
40435

Νέα εμπλοκή με το «παλύπαθο» πάρκινγκ στη Ζιά…

Ένας εκ των ιδιοκτητών που παρακάμφθηκε (υπάρχει και δεύτερος ιδιοκτήτης που είναι στο εξωτερικό -συνολικά δύο ιδιοκτησίες παρεμβάλλονται από την είσοδο έως τον γνωστό χώρο του πάρκινγκ) έκλεισε στα όριά του, την είσοδο του χώρου στάθμευσης στη Ζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος προσέφυγε δικαστικά επειδή δεν υπήρξε μέχρι τώρα συνεννόηση με τον δήμο για αυτά που δικαιούται με βάση την ιδιοκτησία του.

Εν μέσω τουριστικής περιόδου το κλείσιμο του πάρκινγκ συνιστά πλήγμα για την τουριστική κίνηση στην Ζιά και οι επαγγελματίες όπως είναι φυσικό είναι ανάστατοι.

Επί τόπου μετέβησαν ο δήμαρχος, ο Πρόεδρος και δημοτικοί-τοπικοί σύμβουλοι.

 

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας δώσουν άλλες 34.000 ευρώ για γλάστρες, α ρε μαύρο που θέλετε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γνωρίζατε αλλά δίνετε τα λεφτά των δημοτών στους κολλητούς σας και μας αφήνετε στο έλεος του Θεού όχι μόνο στην Ζια σε όλο το νησί! Ξεφτίλες

    • Μόνο οι κολλητοί των εν ευθυμία εισέπραξαν από τον Δήμο για ΤΥΦΛΑ...

      Υπάρχουν όμως μικρές ιδιοκτησίες μπροστά που κανένας δεν πλήρωνε. ΌΛΟ ΤΟ ΜΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ….

    • Το θέμα με τον ιδιωτη αφορά μόνο αυτούς που εισπράττουν.
      Δλδ του επαγγελματίες της Ζιας.
      Θέλετε κέρδη?
      Πληρώστε εσείς τον ιδιοκτήτη.
      Εγώ που μένω Αντιμάχεια και δεν έχω εισόδημα στην Ζιά, γιατί βρε λεβέντες να χρεώνεται ο δήμος, δλδ και ΕΓΩ?
      Αν πληρώσει ο δήμος για αυτό το έξοδο θα θεωρείται…
      ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
      (και μην μου πείτε για τις «γλάστρες στο δημαρχείο, οποίος έχει κότσια ας κάνει επίσημο εξώδικο).

    • Επείδη μου ειπες να σου αππαντησω.Ακουσε κυριε ζερβε,η δημοτική αρχη νικηταρα εφτιαξε γηπεδα κως,κεφαλου,καραδαμενης,εφτιαξε τον φωτισμο στο χωριο μας και ειχαμε τον προεδρο να κηνυγα τους εργαζομενους να μην τα φτιαξουν,εφτιαξε σχεδον τους μισους δρομους στο νησί,εφτιααξε το λιμάνι που άφησε ο κυριτσης με τους καπλαμαδες,το λιμανι που αράζει το καράβι,έφτιαξε κλειστά γυμναστήρια,εφτιααξε το i love kos και βγεικαν μερικοι να το κραξουν,αντε ομως που καθημερινα οι ξενοι βγαζουν χιλιαδες φωτογραφιες,οταν θυμηθω θα σου γραψω και τα υπολοιπα.Πες μου τωρα κυριε ζερβε ο κυριτσης που υπερασπιζοντε στο χωριο μας οι περισσοτεροι ΤΙ;;;;;ΕΦΤΙΑΞΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;θα σου πω εγω ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Εχετε εναν προεδρο που εχει παρασυρει τους συγχωριανους μας,αλα εμεις γνωριζουμε τα παντα.Τωρα απαντησε μου σαν δημαρχος νικηταρας-κυριτσης ποιος πρεπει να ειναι δημαρχος; αυτος που ελεγε τους κωους σκουληκια;-η- αυτος που αγαπαει ολο το νησι για την καλοσύνη;Ξεχασαμε τοσο ευκολα το ποιον του ;εαν χρειστει θα σου απαντω συνεχως.

  2. Tο παρκιν ανοιξε αμεσως με παρεμβαση του δημαρχου. Ο πρωην αν θυμαστε καλα το εκλεισε ο ιδιος, και μηνυσε αυτους που το ανοιξαν.
    ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

  3. Βάλαμε όμως 2 ωραίες γλάστρες στο δημαρχείο! Ας βάλουμε άλλες 2 εκεί να μην φαίνονται τα συρματοπλέγματα του κυρίου ! Κατρακύλα

  4. Τόσα βγάζουν τα μαγαζιά εκεί και μη βρεθεί ένας να πει κάτι άλλο.Και οι ταβέρνες και τα τουριστικά.Δυσκολο είναι να δώσουν όλοι από κάτι.Εγω θα το έκλεινα καιρό τώρα.Και δεν φταίει ο δήμος.Αλλοι έχουν μαγαζιά εκεί

  5. Τι έχετε να πείτε τώρα όλοι εσείς η ισχυρή καταστροφική Κως.;;;; Δεν μιλάει κανένας τώρα.. αν ήταν ο Κυριτσης θα τον είχατε φάει ζωντανό..

  6. Χαραμοφαηδες επαγγελματίες οικονοματε τα έντερα σας,και βγαινετε σπο πανω.Εγω που ειμαι απο ζια θα σας στέλνω κάθε τρεις και λιγο την εφορια.Τοτε να δούμε πόσα απιδια βαζει ο σάκος.Και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χωρτατο.Τοτε θα τρέχετε στον γιωργαλη να σας σώσει.ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.Τωρα ξεκινα ο πολεμος.

    • Συγνώμη ρε παιδιά .. είναι σωστό δηλαδή ένας δήμαρχος να καταπατά την ιδιοκτησία σας και να την κάνει ράμπα/πάρκινγκ χωρις να σας ενημερώσει ή έστω να σας πει θα σου δίνω ενοίκιο?? Και μετά έρχεται και το παίζει ιστορία και ρομποκομπ και το ανοίγει πάλι λέγοντας εγώ θα το ανοίξω και ας πάω και αυτοφόρω? Για να φανεί αρεστός? Είμαστε με τα καλά μας??

  7. Μπορειτε να πειτε ονομστα κ τα αλλα να τα μαθουν οι δημοτες κ οι επαγγελματιες του κλαδου εκει?εδω σας θελω.η παλι σκοταδια οπψς παντα για λογαριασμο λιγων.το ποταμι πλεον ξεχειλισε εκει κ δεν παει αλλο.πςριμενουμε ολοι.

  8. Ο Νικηταράς το άνοιξε «αμέσως», ποιο (; ), με ποια αρμοδιότητα (;;) και σε βαρος της ιδιοκτησίας ενός συγχωριανού μας…!! μετα από αυτον, που με το ετσι θελω του χρησιμοποιουν τα χωραφια χωρις να τον πληρωνουν και εισπραττουν ενοικια άλλοι, ψαχτείτε να δείτε τίνος η σειρά έρχεται! Αντί να καμαρώνετε για αυτά, έπρεπε όλοι να του πουμε να πληρώσει και όχι να αποφασίζει μόνος του τι θα γίνει σε ξένα χωράφια

    • σωστή! ήθελα να ηξερα αν ηταν ιδιοκτησια των επαγγελματιων της Ζιας αν θα το αφηναν να περασει ή αν το χαριζαν για χαρη του οικισμου… ποτε κανενας δεν μπαινει στην θεση του αλλου.. ολοι κοιτανε την βολη τους και το συμφερον τους

  9. Όταν ο/η/το…. έχουν περισσοτερο μισος απο μυαλο κι εμείς δεν τους κανονίσαμε ακομα….!!!!εμετικές διαθεσεις για τις κινήσεις τους και απορία με πικρία για την άπειρο ελάχιστη έστω,παραδοχη(για πολιτική εκμεταλευση)των απόψεων της,(τους…???)

  10. Μην ξεχνάτε ποιος έκλεισε το πάρκινγκ και η Ζιά γονάτισε! Μην ξεχνάτε ποιος ανοίξε το πάρκινγκ σήμερα και ποιος έκανε λάιβ μετάδοσης στην ταράτσα εστιατορίου κρυμμένος.

  11. Εγώ είδα πάντως είδα τον Γιωργάλη στην Ζιά και αντί να ανοίξει το πάρκινγκ, να πηγαίνει μαγαζί μαγαζί και να αναστατώνει τους καταστηματάρχες σε αντίθεση με άλλους που είχαν τα κότσια να το ανοίξουν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  12. Πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού αγνοείται! Αγνοούνται και τα κότσια του! Φήμες λένε ότι κατηφορίζοντας το πλακόστρωτο στην θέαση των μελών της δημοτικής αρχής Νικηταρά τράπηκε σε άτακτη φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα νέες πληροφορίες εντοπίστηκε να κάνει δηλώσεις μόνος του σε ταράτσα γνωστού εστιατορίου.

  13. Αυτος που τοκλεισε, εκανε μαγαζι γιατι εχει δρομο εδω και 100 χρονια. Τωρα θυμηθηκε την ιδιοκτησια του?
    Διαφορετικα δεν μπορει να λειτουργησει καταστημα .
    Κριμα γιατι ειναι και επαγγελματιας!!
    Μαλλον καποιος τον δασκαλεψε, για να γινει ντορος. Ευτυχως ομως ο δημαρχος σε πολυ λιγη ωρα το ανοιξε!!

  14. Η νομική υπηρεσία του Δήμου , τόσα χρόνια, δεν είδε ότι υπάρχουν περισσότερες ιδιοκτησίες; Δουλειές του ποδαριού!!! Δηλαδή τώρα μας λέτε ότι μόλις εμφανίστηκε ο Νικηταράς άνοιξε το parking … δεν φτάνει που τα λέτε τα πιστεύετε κιόλας !!! Είστε Ζά!!!

    • Κυριτσικε μπακλαβα,
      ντροπη σου. Αποκαλεις τους ζιαδιανους ζα?
      Κοιταξε στον καθρεφτη να δεις ποιος εισαι!!

  15. Και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος.πλουτιζουν όλοι στην πλάτη του ενός.Ευγε σου άνθρωπε μου κι ας αργησες

  16. Επείδη μου ειπες να σου αππαντησω.Ακουσε κυριε ζερβε,η δημοτική αρχη νικηταρα εφτιαξε γηπεδα κως,κεφαλου,καραδαμενης,εφτιαξε τον φωτισμο στο χωριο μας και ειχαμε τον προεδρο να κηνυγα τους εργαζομενους να μην τα φτιαξουν,εφτιαξε σχεδον τους μισους δρομους στο νησί,εφτιααξε το λιμάνι που άφησε ο κυριτσης με τους καπλαμαδες,το λιμανι που αράζει το καράβι,έφτιαξε κλειστά γυμναστήρια,εφτιααξε το i love kos και βγεικαν μερικοι να το κραξουν,αντε ομως που καθημερινα οι ξενοι βγαζουν χιλιαδες φωτογραφιες,οταν θυμηθω θα σου γραψω και τα υπολοιπα.Πες μου τωρα κυριε ζερβε ο κυριτσης που υπερασπιζοντε στο χωριο μας οι περισσοτεροι ΤΙ;;;;;ΕΦΤΙΑΞΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;θα σου πω εγω ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Εχετε εναν προεδρο που εχει παρασυρει τους συγχωριανους μας,αλα εμεις γνωριζουμε τα παντα.Τωρα απαντησε μου σαν δημαρχος νικηταρας-κυριτσης ποιος πρεπει να ειναι δημαρχος; αυτος που ελεγε τους κωους σκουληκια;-η- αυτος που αγαπαει ολο το νησι για την καλοσύνη;Ξεχασαμε τοσο ευκολα το ποιον του κυριτση;εαν χρειστει θα σου απαντω συνεχως.

  17. Συγνώμη ρε παιδιά .. είναι σωστό δηλαδή ένας δήμαρχος να καταπατά την ιδιοκτησία σας και να την κάνει ράμπα/πάρκινγκ χωρις να σας ενημερώσει ή έστω να σας πει θα σου δίνω ενοίκιο?? Και μετά έρχεται και το παίζει ιστορία και ρομποκομπ και το ανοίγει πάλι λέγοντας εγώ θα το ανοίξω και ας πάω και αυτοφόρω? Για να φανεί αρεστός? Είμαστε με τα καλά μας??

  18. -> Προς Ζια:
    Εσύ που είσαι από Ζιά και βλέπεις ότι όλοι είναι χαραμοφάηδες επαγγελματίες και οικονομάνε τα άντερα τους, πως σου ξέφυγε εσένα τέτοιο αστροπελέκι που είσαι ΖΙΑΔΙΑΝΕ να μην γίνεις και εσύ εππαγλματίας να τα κονομάς και εσύ χωρίς έννοιες?? Διευκρίνισε όμως ΖΙΑΔΙΑΝΕ τι εννοείς » τώρα ξεκινά ο πόλεμος » , για να δούμε ποσά απίδια βάζει ο σάκος που λες… Α, μιας και εσύ δεν είσαι χαραμοφάης και κοπιάζεις στη δουλειά ολημερίς και ολονυχτίς προσοχή μην στραμπουλήξεις κάποιο δάχτυλο από τα τηλεφωνήματα που θα κανείς κάθε Τρις και λίγο…..

  19. Ειστε για κλάματα…έτσι τους ήρθαν και κλείνουν το πάρκινγκ…σε,καμία περίπτωση δεν το κλείνουν για οποιαδήποτε λόγο….

  20. Δήμαρχε είδες τι έγινε σήμερα με το μποτιλιαρισμα παραλίγο να έχουμε τροχαίο και μετά ο Θεός ξέρει μόνο τι θα γίνει!!! Δίκιο έχουν τα λεωφορεία και φωνάζουν!!! Χαμός και πανικός

  21. Ας μιλήσει με τον ιδιοκτήτη ο δήμαρχος να κανονίζουν ένα ενοίκιο και ας αφήσουν τα καμώματα να δουλέψει ο κόσμος

    • Τοσο καιρο καθοσασταν και πληρωνοσασταν με τον κορονοιο. Τωρα με το πρωτο προβλημα αμεσως γκρινιαζετε. Υπερβολες και μιζερια μια ζωη.

  22. διεκδικεί δικαστικά τα δικαιώματά του!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

    Ένας από τους ιδιοκτήτες που παρακάμφθηκε διεκδικεί δικαστικά τα δικαιώματά του –> Το Λεει Ο Τίτλος!!! Τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Του. ράφτε το λοιπόν

    • Τώρα θυμήθηκε ότι έχει δικαιώματα?? Τώρα ξαφνικά πήρε απόφαση να το κλείσει? Λίγους μήνες πριν τις εκλογές?? Τυχαίο δεν νομίζω! Τα συμπεράσματα δικά σας.

    • Από τη στιγμή που πληρώνει φόρο για αυτό το κομμάτι και ένα ευρώ να ειναι (που δεν ειναι )διότι αγροτεμάχια ενοικιαζονται με αντικειμενική αξία 200 ευρώ,το χρόνο και όχι εμπορική αξία 2000 το μήνα (παράνομο πάρκινγκ ζιας) το δικαιούται ΚΑΙ το 1 ευρώ βάση δικαιοσύνης!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ