Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων βουλευτών στα Δωδεκάνησα (συνεχής ενημέρωση) | Ενσωμάτωση σταυρών 93,30 (376 / 403 ΕΤ)

19
59116
Στα 374 / 403 ΕΤ προηγούνται: Παππά, Κόνσολας, Ιατρίδη, Υψηλάντης από ΝΔ, Καραγιάννη, Γάκης από ΣΥΡΙΖΑ, Νικητιάδης από ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα εκλέγονται τρεις Βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία (Παππάς, Κόνσολας, Ιατρίδη), ένας από ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας αν κρατήσει την έδρα εδώ ή Καραγιάννη) και ένας από το ΠΑΣΟΚ (Νικητιάδης)

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.Η ΚΩΣ ΜΙΛΗΣΕ.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΣΙΧΑΜΜΑΤΑ.

    • Στο εκλογικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλού.
      Σας λέει κάτι το όνομα Παρασκευόπουλος?
      Αυτός είναι ο τΣΥΡΙΖΑ.
      Δείτε τον Πολακίδα και βγάλτε συμπέρασμα.

    • ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΛΕ(ξ)ΚΣΗ,¨ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ και μπούπου ΨΕΥΤΗ, ΛΑΙΚΙΣΤΗ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ, Τρακάρατεεεεε …

      Μου ήθελες ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ όπως έκανες με του συγΚΑΜΕΝΟ Μπούλη και ΞΑΝΑ ΦΟΡΟΥΣ 20% ΣΤΟΥΣ ελεύθερους επαγγελματίες…. ΤΩΡΑ ΑΡΠΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΠΗ για να την φας και να πονάει.

  2. Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΙΣΜΟ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ 1974.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2023 ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

    • Αλήθεια, τι σημαίνει «ΠΡΟΟΔΟΣ» για αριστερό κόμμα?

  3. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ.

  4. ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ?

  5. ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΚΗ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ!

    Ιωσήφ Παπαδόπουλος

    Μια αποκαλυπτική συζήτηση μέσω zoom είχα χθες το βράδυ με τον φίλο Ζάκη Πολυζωίδη, αρχιτέκτονα συστημάτων πληροφορικής και διαχειριστή της ΑΜΚΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Κύριο θέμα της συζήτησης η νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων η οποία, κατά τον Ζάκη, είναι δεδομένη.

    https://www.youtube.com/watch?v=IAAjctMrN3c

    • Σε κάθε τμήμα όλοι οι εκπρόσωποι γνωρίζουν τα αποτελέσματα των τμημάτων τους. Ωστε οι ηττημένοι το τριπλοτσεκαρουν με τα επίσημα αποτελέσματα από το ΥπΕΣ αν υπάρχουν «παρεμβάσεις». Τα πάντα είναι στο πιάτο. Φανερά και με Ξάστερα. Οπότε κοφτε τις μακακίες περί νοθείας γιατί αυτά τα κυκλοφορούν οι επιτήδειοι και οι βλάκες.

    • Άντε πάλι τα παραμύθια.Ρε ξυπνάτε επιτέλους.Ημιυν εφορευτική επιτροπή μετρήσαμε και στείλαμε τα αποτελέσματα.Αυτά βλέπω γραμμένα και μετρημένα.Έχετε κάτι άλλο;

  6. Η γνωστή γερουσία που εγκατέλειψε τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ και ερωτεύτηκε το Συριζα, (τους είδαμε στην ομιλία του Τσίπρα με κάτι χαμόγελα που μόνο σάλια δεν στάζανε), να θέλουν τώρα να ξαναγυρίσουνε στο ΠαΣΟΚ

  7. Κάποιοι με λοιδορούσαν τις προηγούμενες ημέρες.Ελαγαν ότι είμαι μόνος και η miranta.Παρτε τα και από άλλους για να στρώσετε.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΜΕ ΦΟΡΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ