Νέο σοκ για το νησί της Ρόδου: «Έφυγε»ξαφνικά από τη ζωή ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς, 54 ετών

8
14390

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας δυναμικός επιχειρηματίας και ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα επιχειρηματικά και κοινωνικά δρώμενα της Ρόδου.

Ο Μάκης (Βαρθολομαίος) Ιντζάς, ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Semiramis. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την τοπική μας κοινωνία, καθώς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Ο θάνατός του από τα πρώτα στοιχεία οφείλεται σε αιφνίδιο καρδιολογικό πρόβλημα. Ο ίδιος ξύπνησε μέσα στον ύπνο αισθανόμενος δυσφορία και αδιαθεσία αλλά δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, πριν οι διασώστες του ΕΚΑΒ φθάσουν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τα ακριβή αίτια… του θανάτου, αναμένεται να προσδιοριστούν με την διαδικασία νεκροψία νεκροτομίας που θα γίνει.

πηγή: rodiaki

Συλλυπητήριο μήνυμα Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου 

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ολόκληρος ο ξενοδοχειακός κόσμος του νησιού, από τον αδόκητο θάνατο του φίλου, συνεργάτη, επιτυχημένου ξενοδόχου και ειλικρινούς ανθρώπου Βαρθολομαίου (Μάκη) Ιντζά.

Η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, αναβάλλουμε τη διεξαγωγή της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μελών.

Hδιοίκηση θα συνεδριάσει εκτάκτως ώστε να καθοριστούν και να αποδοθούν τα πρέποντα στην μνήμη του εκλιπόντα.

Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνου Κόνσολα

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος από την αιφνίδια απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και φίλου, του Μάκη Ιντζά.

Πρωτοπόρος στον τουρισμό, επιχειρηματίας δυναμικός και ευαίσθητος κοινωνικά, έφυγε σήμερα ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή.

Ευγενής ως άνθρωπος, με ανησυχίες, ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο του.

Για μένα, αλλά και όσους τον γνώρισαν, είναι μια μεγάλη απώλεια σε συναισθηματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Στα παιδιά του και στην οικογένειά του, απευθύνω τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον αδόκητο θάνατο του Μάκη Ιντζά

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α’ της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού μου φίλου Μάκη Ιντζά. Από τους πρωτοπόρους νέους επιχειρηματίες της Δωδεκανήσου, διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του, τη δημιουργικότητα του, την προσήλωση του στη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ανείπωτο πόνο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην μητέρα του και την οικογένεια του και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον δεχθεί.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Μάκη Ιντζά.

 

Εξαιρετικός, οραματιστής και δημιουργικός επιχειρηματίας, ο Μάκης Ιντζάς άφησε το δικό του, μοναδικό, στίγμα στον τουρισμό του νησιού μας.

 

Πάνω από όλα, όμως, ήταν ένας καλός φίλος, που νοιαζόταν ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους του και για την πρόοδο, συνολικά, της Ρόδου.

 

Το νέο της αιφνίδιας απώλειας του συγκλόνισε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να μιλάμε μαζί του, να αντλούμε δύναμη από την ενέργειά του, να παραδειγματιζόμαστε από τη μοναδική αφοσίωση του στους στόχους που κάθε φορά έθετε.

 

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του και την οικογένεια του. Καλό του ταξίδι!

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γιάννη Παππά για το χαμό του Μάκη Ιντζά.

 

Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον αναπάντεχο χαμό του φίλου μου Μάκη Ιντζά.

Ένας νέος άνθρωπος, άξιος οικογενειάρχης και άριστος επαγγελματίας στον απαιτητικό χώρο του τουρισμού δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Μάκης, ιδιαίτερα αγαπητός και ενεργός στην κοινωνία του νησιού μας, συνετέλεσε ως επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου στο τουριστικό θαύμα της Ρόδου.

Το ήθος, η αλληλεγγύη του, η συνεχής προσφορά και ο επαγγελματισμός του, θα λείψουν πολύ από τον τόπο μας, που τόσο πολύ αγάπησε.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι φίλε μου!

Συγκλονισμένος ο βουλευτής Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης από την ξαφνική απώλεια του Μάκη Ιντζά

Είμαι συγκλονισμένος, όπως και σύσσωμη η κοινωνία της Ρόδου, από τη ξαφνική, θλιβερή είδηση για την απώλεια του Μάκη Ιντζά. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις τον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, δραστήριου, επιτυχημένου και πάντα χαμογελαστού όπως ήταν ο Μάκης. Σημαντική η παρουσία του στην ξενοδοχία της Ρόδου, ξεχωριστή η δημόσια παρουσία του, πάντα με προτάσεις και καλοσύνη για τους συνανθρώπους του. «Έφυγε» νωρίς ο Μάκης από τη ζωή μας και δεν έπρεπε. Θα τον θυμάμαι πάντα με απέραντη αγάπη και σεβασμό. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπητήριο μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερίας Φτακλάκη 

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τη μεγάλη απώλεια του Μάκη Ιντζά, που συγκλονίζει την κοινωνία της Ρόδου. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευγενής και αγαπητός, ξενοδόχος με τεράστια προσφορά στον κλάδο του Τουρισμού, που αφήνει ανεξίτηλο το δικό του αποτύπωμα στην επιχειρηματικότητα, πάντα δραστήριος και οραματιστής, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια τον κλάδο του Τουρισμού επί δεκαετίες, με μεγάλη συνεισφορά στον ελληνικό Τουρισμό, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Θα μείνει στη μνήμη μας για την αγωνιστικότητα, την ακεραιότητα και το ήθος του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τα δύο του παιδιά, στους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Κουνάκη  για την απώλεια του Μάκη Ιντζά

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Μάκη Ιντζά γέμισε τους οικείους του και όλη την κοινωνία της Δωδεκανήσου με βαθύτατη θλίψη.

Ο Μάκης Ιντζάς υπήρξε ένας επιχειρηματίας  που με την πολύπλευρη δράση του συνέβαλε τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Θα τον θυμόμαστε για το ήθος του, την ευγένεια του χαρακτήρα του και την μαχητικότητα που τον διέκρινε.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας εισαγγελέας ακόμα να ενεργοποιηθεί?
    Αφήστε όταν θα έχει φύγει ο μισός και πλέον πλυθησμος θα αναλάβουν οι εισαγωμενοι….

  2. Το ότι όλοι σας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχετε πείσει τον εγκέφαλό σας πως κάθε θάνατος συνανθρώπου μας οφείλεται στα εμβόλια(χωρίς να ξέρετε καν αν τα έχει κάνει-αυτή είναι η κουλαμάρα), με ξεπερνάει.
    Τι να πεις, πως να το πεις, σε ποιο επίπεδο να μιλήσεις να εκφραστείς να εξηγήσεις για να γίνεις αντιληπτός.
    Άστο καλύτερα.
    Πάντα θα υπάρχετε.

    • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

  3. Για αυτούς που λένε ότι δεν έχουμε ευαίσθητους πατέρες του έθνους,αμέσως συγκλονιστική τοποθέτηση. Εύχομαι να μην χτυπήσει κανενός την πόρτα η ξαφνικιτιδα της εποχής.

    • Αγαπητέ, το έχετε κάνει μεγάλο κι ατελείωτο σήριαλ. Οι ξαφνικίτιδες όπως λες – λέτε, για να καταλαβαίνει κι ο κόσμος, εγκεφαλικά κι ανακοπές ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ. Δε γνωρίζει κανέναν η αφεντιά σου να έχει φύγει έτσι πριν 2-3 χρόνια? Αν μιλήσεις με γιατρό, όποιο γιατρό θες θα στο εξηγήσει. Όλοι είμαστε υποψήφιοι, με εμβόλια ή χωρίς.

  4. Άσχετο με τον άνθρωπο . Υπάρχει έστω κ ένας ανεμβολιαστος που να πέθανε ξαφνικά και δεν θα γινόταν πρωτο θέμα? Γιατί δεν μας λένε τι συμβαίνει τελικά με τις παρενέργειες?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ