Με βραβεύσεις και πολλές παρουσίες η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών ΒΣΔ στη Νέα Φαντασία

2
19139


Έπειτα από τέσσερα χρόνια διακοπής λόγω διαφόρων συγκυριών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου στη Νέα Φαντασία.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Πέτρος Τολοζής, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέροντας πως η χοροεσπερίδα της 4ης Μαρτίου αναβλήθηκε για τις 12, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και εις μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης σιδηροδρομικής τραγωδίας. Τόνισε επίσης πως στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, αστυνομία καλείτε να σταθεί αρωγός στην κοινωνία και στην προστασία του πολίτη. Τέλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως η παρουσία τους , δίνει κουράγιο και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για την προσφορά τους στο Σώμα, στους κ.κ. Ανδρουλάκη Εμμανουήλ, Δελή Δημήτριο, Αντώνιο Κυδωνάκη και στο νομικό Δημητριάδη Ευθύμιο- Άκη.
Ακολούθησε τραγούδι και χορός με νησιωτική μουσική.

 

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/20859-me-poly-kosmo-i-etisia-xoroesperida-tis-enosis-astynomikon-ypallilon-voreias-dodekanisou

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ