Με πολύ κόσμο η βασιλόπιτα της Αγαθοεργού αδελφότητας «ο Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» στη Λέσχη Αξιωματικών

5
11002


Ξανθίππη ΑγρέλληΧαρίκλεια Χριστοφή

Με πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση για την βασιλόπιτα της Αγαθοεργού αδελφότητας «ο Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος», στην πάντα φιλόξενη για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις Λέσχη Αξιωματικών Κω (και χωρίς να υπάρξει πρόβλημα από την γενική διακοπή ρεύματος).

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της Αγαθοεργού Αδελφότητος κ. Αλεξάνδρα Διακαναστάση, πλαισιωμένη από τα δραστήρια μέλη της Αδελφότητος, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Γενικό Αρχιερατικό, τους Ιερείς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Την βασιλόπιτα (βασιλοπιτάκια κατά το έθιμο του Αγίου Βασιλείου) ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ  δίνοντας τις πατρικές ευχές και την ευλογία του στην Πρόεδρο και τα μέλη της Αγαθοεργού Αδελφότητος για το πολύ αξιέπαινο έργο της

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι αυτοί που βλέπω στις φώτο σε κοιτούσαν με μισό μάτι έτσι και έμπαινες σε εκκλησία χωρίς μάσκα…. Έχει λήξει η πανδημία και δεν το κατάλαβα; Μήπως κάποιον, «κάποιος» τον είχε «πετάξει» έξω από ιερό ναό κάπου σε κάποιο χωριουδάκι του νησιού γιατί δεν φορούσε μάσκα;;; Και κάποια έλεγε του «κάποιου» να καλέσει την αστυνομία για να βγάλουν τον κάποιον από τον ναό;;; Ευτυχισμένο το 2023!!!!

      • Βρε Θεοδοση αυτοπροτεινεσε παλι, παλι ευλογεις μονος σου τα ξυρισμενα γενια σου? Βρε θεοδοση δεν υπαρχουν ουτε κλακαδοροι τρολια πλεον ολοι σε παρατησαν? παντου μονος σου πας οι αντιδημαρχοι σφυριξαν ληξη παιχνιδιου σε λυπαμε πνεεις τα ολισθια και εσυ ωρα να δωσεις τον Δημο.
        Μονος σου πας παντου μονος σου γραφεις για τον εαυτο σου μονος σου τρως…
        Μοναχος τρωγε κσι οσο θελεις χορευε (λαικη παροιμια)

      • Ναι σιγουρα…θα διοικει ξανα…
        Για τα καλα που μας εκανε…
        Γιαυτα τα καλα θα τον ψηφισουμε….ξανα!
        Για να μας κανει και αλλα!
        Τι πινετε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ