Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου: Δήλωση-Ανακοίνωση για αρνητικές δηλώσεις

10
5829

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου με αφορμή δημοσίευμα σχετικό με την άρνηση παραδόσεως, εκ μέρους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, αναλυτικών επιμετρήσεων του έργου της αποκαταστάσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου πόλεως Κω δηλώνει ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο του και οι σχετικές επιμετρήσεις ευλόγως δέν παρέχονται, διότι δεν αφορούν την Ιερά Μητρόπολη εφόσον το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ουσιαστικά αφορούν τον ανάδοχο του έργου και την διευθύνουσα Υπηρεσία του φορέα υλοποίησης αυτού, η οποία είναι ταυτοχρόνως και ο χρηματοδότης του.

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου για μία ακόμη φορά επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κύριο Γεώργιο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος με την αποτελεσματική παρέμβασή του συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκατάσταση των Ιερών Ναών που καταστράφηκαν το θέρος του έτους 2017. Ως εκ τούτου συνεχίζουμε αταλάντευτα και απρόσκοπτα, με ευγνωμοσύνη, την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όσον αφορά τις όποιες αρνητικές δηλώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν συντασσόμαστε με αυτές.

Ευχόμαστε η χαρά από την ευόδωση τόσο επιπόνων, επιστημονικώς και τεχνικώς ακεραίων, αποκαταστάσεων, να στερεώσει κάθε προσπάθεια για την πρόοδο και το καλό του τόπου μας, μέσα στο πνεύμα της μεγάλης αρετής της αγάπης και της διαθέσεως συνεννοήσεως και καταλλαγής.

 

Εν Κῳ, εν τῃ Ιερᾷ Μητροπόλει, τῃ 12ῃ Δεκεμβρίου 2022

 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βλέπω άδειασμα …Το χρήμα ήρθε από την περιφέρεια εκεί θα δοθούν τα εύσημα…… Απογοήτευση!!!!

  • Ο μόνος πραγματικός μηχανικός που θα μπορούσε να συνταχθεί μαζί του είναι μόνο ένας μηχανικός αεροσκαφών (που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο)!
   Όλοι οι άλλοι μηχανικοί ειδικά οι ντόπιοι απλά τον αγνοούν

 2. Ο βάρκας κάνει- κάνει και στο τέλος μόλις βρει τα σκούρα κατηγορεί τους άλλους για να αποποίηση ευθυνών..

  Δυστυχώς δέσποτα έμπλεξες////// αλλά πώς να ξεμπλέξεις…

 3. Δεν υπαρχει πολιτικος που να μην φτιαχνει απο την πολιτικη ενα μικρο – μεγαλο αναλογα την απληστία κομπόδεμα για τα γεράματα….για ποιον αλλο λογο θα μπουν στην πολιτική?

 4. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ;ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ