«Σας παραβάλλω το εξής περιστατικό με τον ασθενή πεθερό μου για να διαπιστώσετε την τραγικότητα του Νοσοκομείου Κω»

51
43161

51 ΣΧΟΛΙΑ

      • Δεν ειχε τετοιες ελλειψεις και οχι μονο δεν ειχε ελλειψεις ……. εμπαινες και ανασφαλιστος να ησουν , εδω ομως η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο και θελει εισαγγελεα η να κανουμε εμεις κατι γιατι οι κομματικοι εγκαθετοο…………….ειναι σαν τον Μητσοτακη που………………

        • μια ενεση χρειαστηκε ο αντρας μου για τσιμπημα μελισσας κατακαλοκαιρο και μας εδιωξαν. Συριζα λεω και κλαιω. Σα δε ντρεπεστε.

        • Ασε τα κομματικα εμενα γιατι σε αυτο το νοσοκομειο πεθανε ο πατερας μου πριν 15 μερες που θα μου πεις να ντρεπομαι πριν 3 μηνες τον εδιωξαν με πνευμονικη εμβολη γιατι δεν ειχε γιατρο καταλαβες σκουπιδι??

      • μπράβο!
        εξίσωνε τα πάντα. αυτό θέλει η ΝΔ και οι ΝΔ εκφράζουν πολιτικό λόγο υψηλού επιπέδου…

  1. Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά ο άνθρωπος και γρήγορα..
    Πού η αγκαλιές τα πανυγηρια του δημάρχου της Κω ότι το νέο νοσοκομείο θα γίνει αγκαλιές φιλιά

  2. Σήμερα είναι του φίλου του Γιάννη αύριο ποιος θα είναι ντροπή στον δήμαρχο έπαρχο και περιφερειάρχη άμεσα να παρευρεθούν και να πάνε σπίτια τους πολιτικά έχουν τελειώσει και η 5 βουλευτές της Δωδεκανήσου ο λαός είναι άξιος της μοίρας του…

  3. O Δήμαρχος πριν 5 μήνες προκάλεσε συλλαλητήριο για το νοσοκομείο, τελικά ήταν επικοινωνιακή φιέστα ????

  4. Με το που γίνετε κάτι κάποιοι ανεγκεφαλοι τα ρίχνουν το ένα κόμμα στο άλλο.Οχι ρε φίλε.Ολα τα κόμματα είναι ενωμένα να μας καταστρέφουν.Εμεις είμαστε άμυαλοι αυτό που εσύ κάνεις τώρα και αντί να ξεσηκωθούμε κοντραριζομαστε μεταξύ μας.Για να κατέβει το μισό νησί να κλείσει το λιμάνι και το αεροδρόμιο να ξεσηκωθεί ο κόσμος.Σου λέω το μισό νησί γιατί το άλλο μισό τα έχει κονομησει από τον τουρισμό και θα πίνει καφέ στην πλατεία.ΕΛΛΗΝΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ

  5. Με το που γίνετε κάτι κάποιοι ανεγκεφαλοι τα ρίχνουν το ένα κόμμα στο άλλο.Οχι ρε φίλε.Ολα τα κόμματα είναι ενωμένα να μας καταστρέφουν.Εμεις είμαστε άμυαλοι αυτό που εσύ κάνεις τώρα και αντί να ξεσηκωθούμε κοντραριζομαστε μεταξύ μας.Για να κατέβει το μισό νησί να κλείσει το λιμάνι και το αεροδρόμιο να ξεσηκωθεί ο κόσμος.Σου λέω το μισό νησί γιατί το άλλο μισό τα έχει κονομησει από τον τουρισμό και θα πίνει καφέ στην πλατεία.ΕΛΛΗΝΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ

    • Να ξεσηκωθεις βεβαιως αγαπητο προμαζεμα να σου στειλει 5 κλουβες ματ να σε δειρουν και μετα να σε συλλαβουν. Κουλη θελατε.

  6. Τόσα εκατομμύρια.. Στους εμβολιασμός,, και Δεν θα μπεις αν δεν είσαι εμβολιασμενός,, ανεξάρτητα.. Αν μπεις και δεν έχει γάζες, προσωπικό, ασθενοφόρα,…. Αλλά ο εμβολιασμός θα σε σώσει. ΡΕΜΆΛΙΑ ΤΟΥ ……..€..!!!

  7. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    Ε, ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ.
    ΤΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ!!
    Ε , ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

  8. Οσο εμείς δεν κάνουμε τίποτα η κατασταση θα συνεχίζεται… Το έχω ξαναπεί: κλείσαμς δρόμους και αεροδρόμια για να μην παει λεφορείο στο αεροδρόμιο ….για όλους του ντόπιους που ψοφολογάμε κανεις μας δεν κάνει τίποτα!!! Κλείστε το δρόμο του Αεροδρομίου και του λιμανιου για μια εβδομάδα ,οπως τότε στο hot spot και θα δούμε εαν φέρουν γιατρούς!!!! Η δημοσιότητα και τα ψηφαλάκια τους πονάνε μόνο!!!! Δεν πιστεύω να νομίετε οτι θα κάνουν νέο νοσοκομείο!!! Αυτα είναι όνειρα θερινής νυκτός!!!! Κτηριο βρίσκεις…οι γιατροί που είναι!!!! Το νοσοκομειο στην Αντιμάχεια κάθεται και σαπίζει!!!!

  9. Μην το λες!!!! Με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν καλά!!
    Να κλάψω η να γελάσω;;;; Δεν ντρεπόμαστε λίγο;;;;ο ΣΥΡΙΖΑ τα κατέστρεψε όλα!!!!!

  10. Σε ποια πόλη της Ευρώπης με πληθυσμό όσο της Κω έχει καλύτερο νοσοκομείο ;Ισχύει και επι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    • Σε ολες! Μαλλον δεν εχεις παει πουθενα. Εκτος αυτου οι δομες υγειας δεν εξαρτωνται μονο απο τον πληθυσμο ενος μερους, αλλα και απο την ευκολια προσβασης του πληθυσμου σε δομες υγειας αλλων πολεων. Αλλα που να τα μαθεις αυτα. Μονο πως να ξεπλενετε παιδοβιαστες ξερετε στη Νεα Παιδεραστεια.

      • Κυρα μου, η το παίζεις χαζή η είσαι. Κανένας πολιτικός της ΝΔ δεν είναι μπλεγμένος στη φρικαλέα λίστα. Μέχρι τώρα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μόνο . Το τέρας δεν ηταν πολιτικός. Ήταν γλυφτης όλων των κομμάτων από το 2008. Όλους τους προσέγγιζε.

        • Το καταλάβαμε τι ήταν ο παιδοβιαστής από το ξέπλυμα που το κάνουν τα πετσοκάναλα, όπως και στον Λιγνάδη. Και από τις φωτογραφίες που πόσταρε επίσης! Όσο για το ποιοι είναι μπλεγμένοι στη λίστα αυτό θα το μάθουμε όταν δημοσιευτούν όλα τα ονόματα. Θα δημοσιευτούν λες? Θα το επιτρέψει η Νέα Παιδεραστεία?

      • Λες ανοησιες. Το ελαφρυτερο που μπορω να σου πω. 3 φορες που διαβασα τι εγραψες και καταλαβα και τις 3 οτι δε γνωριζεις καν ελληνικα. Ειπαμε ειναι δυσκολη γλωσσα.

        • Αν σου φαίνονται δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά και δεν τα καταλαβαίνεις να γραφτείς φροντιστήριο.

  11. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνησε μεσα στα μνημονια που εβαλαν τη χωρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οργανωσαν τα παντα με κοπο και θυσιες των πολιτων. Αφησαν μαξιλαρι 37 δις και τα γιδια ψηφισαν παλι ΝΔ για να το σκορπισει στα καναλια για να ξεπλενουν παιδοβιαστες και σε απευθειας αναθεσεις. Φατε τωρα σανο οτι θα σας φτιαξουν νεο νοσοκομειο και αντε για υπνο.

  12. Ήρθε ο Πλεύρης τον Μάρτιο με την Μίνα για εγκαίνια μαζί και ο Γιαννακόπουλος ο πανάθας. Τον Ιούνιο ήρθαν πάλι μαζί με τον Κυριάκο. Πήγαινε η σελφι και τα χα χα χου χου σύννεφο ☁️. Αλλά όταν έρχονται όλοι αυτοί οι επαγγελματίες ψεύτες ανεξαρτήτου κόμματος και θες να πλησιάσεις να πεις τον πόνο σου είναι οι γκρούεζες γύρω γύρω που σε αποτρέπουν. Κουράγιο στους ανθρώπους που χρήζουν περίθαλψης. Τα μεγκα εμβολιαστικά κέντρα όμως σε χρόνο μηδέν τα στήσανε σε όλη την Ελλάδα. Εκεί γιατί είχε οργάνωση;

  13. Η Κως χρειάζεται για δήμαρχο έναν ιατρό εξ Αθηνών με διασυνδέσεις στην υψηλή κοινωνία και σε κλιμάκια της κυβέρνησης. Εκτός από τον Πατούλη ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει την Κω;

  14. Πολλοί γιατροί θα ήθελαν αλλά δυστυχώς δεν τους αφήνουν…Επί χρόνια γίνεται αυτό το Γκετοστο Νοσοκομείο. Γιατί δεν τους πετάνε έξω όλους τους Διοικηταδες

  15. Μια ξένη που αγαπάω το Νησί και τους ανθρώπους που υποφέρουν και δεν έχουν τίποτα από Νοσοκομείο..

    Πολλοί γιατροί θα ήθελαν αλλά δυστυχώς δεν τους αφήνουν…Επί χρόνια γίνεται αυτό το Γκετοστο Νοσοκομείο. Γιατί δεν τους πετάνε έξω όλους τους Διοικηταδες

  16. Κυρα Γαζα άμα δεν καταλαβαίνεις τι σχέση έχουν τα μνημόνια με τις γάζες που έψαχνες στο νοσοκομείο να μην πας να ψηφίσεις την αλλη φορα. Κλωσσα που θες και δημοσιο διαλογο ενω εχεις iq γάζας!!

  17. Αν είσαι εντάξει εσυ με νοσοκομεία χωρίς βασικά πχ γάζες και πιστεύεις ότι είναι οκ να τα φέρνεις από το σπίτι τότε αυτό σου αξίζει. Άσε εμάς να ψάχνουμε το καλύτερο και το δεδομένο. Μη μπερδεύεις την βούρτσα με την …..!τι σχέση έχει το μνημόνιο με τις γάζες;;; Αντε στο σχολείο πίσω για τς ελληνικά σου. Συντακτικό, γραμματική, κριτική σκέψη. Δε σε σηκώνει ένα σοβαρό φόρουμ.

    • Εσυ ψηφισες Μητσοτακη για να εχουν γιατρους και γαζες τα δημοσια νοσοκομεια; Καλα πηγε κι αυτο!!!! Χαχαχαχχαχα!

      • Με Μητσοτακη πεθανε κοσμος γιατι δεν υπηρχαν ΜΕΘ. Χιλιαδες ανθρωποι διασωληνωθηκαν σε απλα κρεβατια!

  18. Μ αρεσει που φοβοσασταν οτι ο Τσιπρας θα μας κανει Σοβιετια να ψωνιζουμε με κουπονια. Πατε τωρα σουπερμαρκετ να ψωνισετε με «καλαθι του νοικοκυριου» που σας διαφημιζει ο Αδωνης γιδια. Τρελη αναπτυξη λεμε! Μπεεεεεε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ