Όραμα και Δράση: Υπάρχει υπεύθυνος να αναλάβει την ευθύνη για το 3ο Δημοτικό και να παραιτηθεί;;;

19
6170

Υπάρχει υπεύθυνος να αναλάβει την ευθύνη για το 3ο Δημοτικό και να παραιτηθεί;;;

Τα γεγονότα που αφορούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω δεν επιδέχονται δικαιολογίας. Αποκαλύπτουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διαρκή παρακμή στην οποία βρίσκεται η δημοτική μηχανή της Κω.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… αδιαφόρησαν, αγνόησαν, ξέχασαν, πέταξαν 128 παιδιά στο δρόμο γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.

Οι προτεραιότητες είναι άλλες… φωτογραφίες, ταξιδάκια και ξεπούλημα του Ιπποκράτη στη Λάρισα… μόνο για αυτά ενδιαφέρονται μόνο για αυτά μπορούν!

Το ερώτημα που τίθεται πλέον δεν είναι τι κάνει η Δημοτική Αρχή! Το ερώτημα είναι… υπάρχει Δημοτική Αρχή στο νησί της Κω;

Πότε θα είναι έτοιμο το σχολείο, πριν ή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ή μήπως την επόμενη σχολική χρονιά;;;

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το φιάσκο και θα παραιτηθεί αν του έχει μείνει τσίπα; Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών; Η αντιδήμαρχος παιδείας; Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών; Και οι τρεις;  Ποιος;;;

Όσο για το Δήμαρχο εδώ δεν τίθεται θέμα… έχει παραιτηθεί προ πολλού αφήνοντας ολόκληρο το νησί στον αυτόματο πιλότο!!!

Κλείνοντας παραθέτουμε, για να τους καμαρώσει ο Κωακός λαός, το ρεπορτάζ της δημοτικής τηλεόρασης με την επική μουσική υπόκρουση όταν 16/07/2022 φωτογραφίζονταν και δήλωναν ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!!

https://www.kostv.gr/nea/topika/16017-ergasies-syntirisis-sto-emvlimatiko-3o-dimotiko-sxoleio-ko

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαίνεται δεν είχαν χρόνο να σκεφτούν ότι τη Δευτέρα τα παιδιά θα έπρεπε να κάνουν Αγιασμό στο σχολείο τους; Τι προσπαθούν να δικαιολογησουν; Τα αδικαιολογητα; Μπράβο ιδιαίτερα στην αντιδήμαρχος παιδείας!! Είναι ικανότατη!!! Θέλει ικανότητα να αφήσεις παιδιά χωρίς σχολείο!!!

  2. Συμφωνώ απόλυτα! Το νησί έχει μπει στον αυτόματο πιλότο εδώ και πολλά χρόνια! Οι νυν έχουν φτάσει να έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση και να βγάζουν τις φωτογραφίες τους για έργα τα οποία δεν θα γίνουν ποτέ! Ακόμα περιμένουμε τις μπουλντόζες για ένα σωρό έργα τα οποία εδώ και καιρό έχουν δημοπρατηθεί! Κρίμα για το νησί μας να το έχουν κατακτήσουν μερικοί ανίκανοι έτσι…

  3. Δεν είδαμε ποτέ κανένα δήμαρχο τόσα χρόνια να κάνει την παραμικρή επισκευή στο τρίτο δημοτικό,ο Νικηταράς τι τα ήθελε και δεν το άφηνε όπως ήταν,

  4. Βρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.
    Το ΑΖΙΛΟ τοσα χρονια δεν το ακουμπουσε κανενας. Εγινε και ο σεισμος, και παλι τιποτα. Ερχεται ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ και παει να το ανακαινισει. Και βρισκει περισσοτερα προβληματα απο αυτα που περιμενε. Και τι κανει? Θα πανε τα παιδακια απογευμα μεχρι να ετοιμαστει ενα φροντιστηριο ιδιωτη. Και οταν τελειωσουν οι ανακαινισεις, τα παιδια θα επιστρεψουν σε ενα ασφαλες, ΑΖΙΛΟ!!
    Προς τι η γκρινια?
    Η αντιπολιτευση που απουσιαζε σε κρουαζιερες 5 χρονια, και ειχε βαλει το νησι στον αυτοματο, δεν δικαιουται να μιλα και μαλιστα με τον γνωστο υβριστικο τροπο!!
    Ας το παρει σποφαση πως ο
    ΝΙΚΗΤΆΡΆΣ που τρεχει και ενδιαφερεται, θα ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    • καλά κάνει και το φτιάχνει φίλε μου, αλλά εδώ έχουν παιχτεί παιχνίδια με τις υπηρεσίες και τους εργολάβους!!! Όταν φτιάχνεις ένα κτίριο 100 ετών όπως είπε και ό ίδιος , ένα κτίριο που δεν ακούμπησε κανείς εδω και τόσα χρόνια οπως λές εσύ, τότε σαν μηχανικός που είναι ο δήμαρχος έπρεπε να ξέρει οτι θα βρεί πολλά μπροστά του να να ξεκινήσει νωρίς, οχι να κάνουν 60 ημέρες διάλειμμα μέσα στο καλοκαίρι… Τι θα γίνουν οι μαθητές, που θα φοιτήσουν, κάτω απο ποιες συνθήκες? Τι θα γίνει με τα φροντιστήρια τους και τις λοιπές δραστηριότητες τους? Με ποιο δικαίωμα φέρνει τα πάνω κάτω? Οι γονείς που εργάζονται και δεν υπάρχουν παππούδες και γιαγιάδες που θα αφήνουν τα παιδιά τους? Να σου τα φέρουν σπίτι να τα προσέχεις ή να τα πάνε στο δημαρχείο???

  5. Η δεξιά πτέρυγα στελεχών του Θεοδόση τον έχει παρατήσει περιφέρεται μόνο με στελέχη και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑκαθωε είναι οι μόνοι που του έμειναν αλλα περα απο τις φωτογραφίες η ικανότητα να τρέχουν έργα είναι ανύπαρκτη…ετσι όπως πας Θεοδόση με την διάλυση που έχεις στον συνδυασμό σου αμφιβάλω εαν θα βρεις την ψήφο σου στις εκλογές…με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ Προκόπη δεν θα δει Ο Δήμος οπως δεν είδε επί 4 χρόνια Αλέξη Θεοδόση στις αρχές έτρεχαν ολα τα στελέχη σου σημερα σε εγκατέλειψαν αφου ένιωσαν απογοήτευση κριμα κριμα γιατι Πιστεψαμε σε σένα!!!

  6. μπραβο θεοδοση.
    εσυ προσπαθεις να κλεισεις πληγες, και η αντιπολιτευση τον χαβα της.
    εσεις κυρια ρουφα, γιατι δεν φερατε στο συμβουλιο, προταση να ανακαινιστει το σχολειο που ειναι ερειπιο και επικινδυνο?
    μονο οχι ξερετε να λετε και να γκρινιαζετε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ