Νικόλας Σπύρου: Η εικόνα του Αγίου Γεωργίου θα παραδοθεί στις 7μμ στον Σεβασμιώτατο στα εγκαίνια του ΙΝ Αγ. Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κω

3
4113

Αντιπαρερχόμενος όσα μέχρι τώρα ακούστηκαν ή γράφτηκαν σχετικά με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου την οποία διαφύλαξε ως Ιερό κειμήλιο η αείμνηστη νονά μας Μαρία Μαρκόγλου και στην συνέχεια μετά το θάνατό της το 1997 η οικογένειά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η εικόνα αυτή θα είναι αύριο στα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κω, στις 7μμ θα παραδοθεί από εμένα και τον πατέρα μου Γεώργιο, στον Σεβασμιώτατο.

Αυτή ήταν άλλωστε η ιερή παρακαταθήκη της αείμνηστης νονάς μας και τα διάφορα σχόλια αυτή τη στιγμή δεν ωφελούν.

Θα ήταν καλύτερα ως ελάχιστο φόρο τιμής αντί να λένε και να σχολιάζουν διάφορα να έκαναν ένα Τρισάγιο στη μνήμη της και να νοιαζόντουσαν λίγο για το μνήμα της.

Η νονά του πατέρα μου κι εμένα Μαριώ Μαρκόγλου έδωσε το όνομα Γεώργιος στον πατέρα μου το οποίο κι εγώ με τη σειρά μου θα αξιωθώ να δώσω σε λίγο καιρό στο γιο μου. Και ο πατέρας μου επίσης, έδωσε το όνομα Μάριος της νονάς του στον αδελφό μου μιας και η νονά δεν είχε παιδιά. .

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και Μεγάλη η Χάρη του Αγίου Γεωργίου τα λαμπρά εγκαίνια του Ιερού Ναού του οποίου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί αύριο.

Να είστε όλοι καλά.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Μετά τιμής Νικόλας Γεωργίου Σπύρου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια! Αξίζουν σε σένα και στην οικογένεια σου. Να σας έχει ο Θεός καλά που σας αξίωσε να προσέχετε αυτό το κειμήλιο! Η ψυχή σας είναι μεγάλη που προσπερνατε όλα αυτά τα σχόλια…

  2. Συγχαρητήρια! Αξίζουν σε σένα και στην οικογένεια σου. Να σας έχει ο Θεός καλά που σας αξίωσε να προσέχετε αυτό το κειμήλιο! Η ψυχή σας είναι μεγάλη που προσπερνατε όλα αυτά τα σχόλια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.