ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Επεισόδιο με το γιοτ του Αμπράμοβιτς – Ουκρανοί το εμπόδιζαν να δέσει στο λιμάνι της Αλικαρνασσού

7
2510

Ουκρανοί κάτοχοι φουσκωτών σκαφών από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του γιοτ στο λιμάνι της Αλικαρνασσού, ωστόσο το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές

Μετά τις απανωτές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ολιγάρχη, στο λιμάνι της Αλικαρνασσού κατέπλευσε το υπερπολυτελές γιοτ του Ρoμάν Αμπράμοβιτς, «Solaris», αξίας 430 εκατομμυρίων λιρών και μήκους 140 μέτρων, το οποίο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ελλιμενισμένο στο Μαυροβούνιο.

Το «Solaris», το οποίο διαθέτει και ελικοδρόμιο είχε αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνουν κυβερνήσεις της ΕΕ σε βάρος (και) Ρώσων δισεκατομμυριούχων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NEXTA, ομάδα Ουκρανών από την Οδησσό, που κατέχουν φουσκωτά, προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του γιοτ στο λιμάνι της Αλικαρνασσού, ωστόσο το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές.

SOLARIS, Roman Abramovich’s new 140m Lloyd Werft built Explorer Yacht at Gibraltar Eastern side

Το γιοτ έχει κατασκευαστεί σε γερμανικό ναυπηγείο και βγήκε για πρώτη φορά στη θάλασσα στις αρχές του περασμένου έτους.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περίμενε μετά εσύ Ελλάδα το καλοκαίρι Ρώσους τουρίστες! Που χαλάνε τα 500€υρα σαν χαρτοπόλεμο! βρε καλά να πάθουμε.

    • Κόσμος σκοτώνεται, ίσως φτάσουμε και σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο κι εσείς μετράτε απώλειες στα πλούτη σας…….
      Αυτή είναι η κατάντια του ανθρώπου, που απέρριψε και ποδοπάτησε τον Θεό…
      Και η κατάρα σας (αλλά και το μάθημά σας) είναι, να μην ευτυχήσετε ΠΟΤΕ μακρια του. Τα (υλικά) υποκατάστατα φέρνουν βραχύβια χαρά κι ύστερα πάλι ακολουθεί η απογοήτευσή, ενα νέο κενό και μια καινούργια αναζήτηση της «ευτυχίας»… Ο φαύλος κύκλος του θανάτου εν ζωή….

    • Αλήθεια έτσι στα δίνανε τα λεφτά οι Ρώσοι;Απορώ τότε τι κλαιγόντουσαν πως δεν βγαίνουν με τέτοιους τουριστες.Έβγαιναν από τα all in και σκορπούσαν ευρώ οι Ρώσοι;Έτσι και αλλιώς εγώ δεν θέλω δολοφόνους στο μαγαζί μου.Ας βγάζω λιγότερα.

    • Είσαι Πουτινικός αριστερός, χρυσαυγίτης ή Τούρκος;

    • ‘Εχω είκοσι χρόνια στο νησί στα Ξενοδοχειακά, που έχετε δεί Ρώσους με τα 500αρικα? Τουλάχιστον μέχρι το 2019, τα καλά χρόνια, μερικούς στους δρόμους και από πληροφορίες φίλων του κλάδου κάτι εκατοντάδες στα Ξενοδοχεία και μαγαζιά στην σαιζόν. Ακόμη ψάχνω τα 500ρικα. Να μας δώσει ο ΕΟΤ και το ΞΕΕ τα νούμερα από τις αφίξεις και διανυκτρερεύσεις. Έγώ άκουσα τις γνωστές Ευρωπαϊκές γλώσσες, Εβραϊκά, Τούρκικα, κάτι Αραβικά και Σλαύικα (δεν μπορώ να τα ξεχωρήσω). Και να μας πούν αυτά τα καλόπαιδα που βρήκαν τόσο χρήμα, τα δις, μετά την κατάρευση το 1990……

  2. Σιγά ρε, που δουλεύεις και βλέπεις 500ευρα; Εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε; Σιγά τους καλούς τουρίστες. Σε 1~2 ξενοδοχεία έρχονται, πιο παράξενοι και φραγκοφονιαδες δεν υπάρχουν. Μην σώσουν και έρθουν. Ας πάνε στα φιλαράκια τους, τους Τούρκους. Εξάλλου εδώ μόνο η Χ. Α., ο Βελοπουλος, και κάτι χριστιανοταλιμπαν τους συμπαθούν. Κομπλεξικα φασίσταρια. Σε λίγο κανένας δεν θα τους θέλει. Ουστ κοπροσκυλα….. Το αίμα των αθώων θα σας κατατρεχει….

  3. Πότε δεν στηρίχθηκε η οικονομία της Κω στους Ρώσους , δεν ταιριάζουν έτσι και αλλιώς εδώ και δεν τους θυμάμαι και καθόλου.
    Εμένα άλλο μου κινεί το ενδιαφέρον , με φουσκωτό από την Οδησσό; !!!! Τον κυνηγούν ή παραθερίζουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ