Βίντεο ντοκουμέντο με τους νεκρούς Έλληνες από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο χωριό Σαρτανά | Κόβουν την ανάσα οι εικόνες των βομβαρδισμών στη Μαριούπολη

10
1171

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκληρό βίντεο με πτώματα Ελλήνων από τον ρωσικό βομβαρδισμό αμάχων στο χωριό Σαρτανά

Οι πρώτες εικόνες από το χωριό Σαρτανά – Δυο ομογενείς νεκροί

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες των βομβαρδισμών στη Μαριούπολη

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο (υπάρχουν πληροφορίες και για τρεις) Έλληνες ομογενείς στο χωριό Σαρτανά στη Μαριούπολη από πυρά Ουκρανών, στο οποίο ζουν συνολικά 8.000 Έλληνες, σύμφωνα με όσα είπε ο περιφερειάρχης της Μαριούπολης.Στην ίδια περιοχή ήταν και η δολοφονία του Έλληνα καθώς και τραυματισμός τριών Ελλήνων, από τον Ουκρανό στρατιώτη, πριν από λίγες ημέρες.

  2. Να θυμίσουμε ότι εδώ και ώρες οι Ουκρανοί νεοναζί χρησιμοποιούν βαρύ πυροβολικό κατά κατοικημένων περιοχών, από τους βομβαρδισμούς έχουν σκοτωθεί πολλοί άμαχοι.

  3. Επειδη στον οριζοντα συσσωρευονται μαυρα σύννεφα και επειδη ακουσα τον υπουργό εξωτερικων να στελνει ενα ακομα μήνυμα οτι -οι φυλακες έχουν γνώση -,μην εχοντας καμια απολυτως εμπιστοσύνη -εκτιμηση στους λεγομενους πολιτικους οποιουδηποτε χρωματος-αποχρωσης ,ΖΗΤΩ απο οποιονδηποτε τυχόν γνωριζει,να γνωστοποιησει τα καταφυγια στα οποια θα σπευσει να προστατευθει ο αμαχος πληθυσμος εαν ηχήσουν οι σηρεινες ,και εφοσον οι ,αρμοδιοι,μπορεσουν να δυναμώσουν τον ηχοτους γιατι σε αποσταση μεγαλυτερη των 100 μετρων απο οπου ειναι τοποθετημενς ΔΕΝ ακουγονται. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Σε

  4. Ασχημα μαντάτα γιά τούς συμπατριώτες μας στή Μαριούπολη.Εκεί εδρεύει τό ναζιστικό παραστρατιωτικό τάγμα ASOW.Εχουν μεγάλη στρατώνα καί είναι οί υπερασπιστές τής Μαριούπολης.Εκπαιδεύονται καί παρελαύνουν μέ στολές τών Ες Ες καί χαιρετούν μέ τό δεξί χέρι ψηλά κραυγάζοντας Χάιλ Χίτλερ.
    Κάνουν παρελάσεις στήν πρωτεύουσα τής Ουκρανίας στό Κίεβο μέ στολές καί μέ συνθήματα τού 3ου Ράιχ.
    Η εφημερίδα τής Ζυρίχης Neue Züricher Zeitung.
    Οί ακροδεξιοί φρουροί τού τάγματος ASOW υπερασπίζονται τήν Μαριούπολη κατά τών Ρώσων.
    Ποιοί είναι αυτοί οί τύποι πού θέλουν νά κάνουν τήν Ουκρανία δικτατορία;

  5. Ας προσευχηθούμε ας ικετεύσουμε τον ειρηνιστή Χριστό να σταματήσει αυτή η συμφορά του πολέμου. Η καρδιά μας είναι με τους ανθρώπους που υποφέρουν και περνάνε δύσκολα όπως κυρίως οι άμαχοι γυναίκες και αθώα παιδιά.

  6. Αν ένας άνθρωπος η ένα παιδί υποφέρει από πείνα αρρώστια και πόλεμο τότε έχουμε αποτύχει ως πολιτισμένη κοινωνία.

  7. Προσυπογραφω το ερώτημα του – της -ε- και επιπλεον ζητω απο τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ του νησιου ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ του θεματος γιατι αφορα το ΣΥΝΟΛΟ του αμαχου πληθυσμού.

  8. Καλά ρε ψεκια ,ξεπλένετε τους Ρώσους λέγοντας ότι του σκότωσαν Ουκρανοί νεοναζί? Να υποθέσω ότι είστε αντιεμβολιαστες δραχμολαγνοι οπαδοί του ψεκοβελοπουλου.

  9. Πρέπει και οι δυο σκατοχωρες που εφεραν πολεμο στην Ευρώπη το 2022 να βρουν καποια λύση. Απαραδεχτο πολεμος στην Ευρώπη.

  10. Απαράδεκτες και οι δυο χωρες που ειναι ιδια ρατσα να σκωτονονται μεταξύ τους το 2022 διαλογο διάλογο. Ελπιζω να μην επηρεάσει και την υπόλοιπη Ευρώπη μετα τον κορονοιο που ήρθε απο μια σκοτεινή χωρα σαν και αυτες που πολεμούν τωρα Κινα.Εχουμε τραβήξει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια αυτο μας έλειπε πολεμοςτωρα ουστ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ