ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όλα έτοιμα για την πορεία του ΕΠΑΛ Κω την Παρασκευή για τα τροχαία- Θλίψη για την αποτρόπαια ενέργεια προσβολής μνήμης

16
6567

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η ενέργεια προσβολής της μνήμης θυμάτων τροχαίων, με σπρέι στον πίνακα που έχει τοποθετηθεί στο ΕΠΑΛ Κω, στη μνήμη της επίσης αδικοχαμένης μαθήτριας Αντριάνας η οποία έχασε τη ζωή της εντελώς άδικα από διερχόμενο ΙΧ στο Ψαλίδι πριν από περίπου 4 χρόνια (τον Μάιο του ’18).

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κω κ. Φίλιππος Παπανικολάου μας μίλησε για το σοκ του ιδίου, αλλά και των μαθητών μόλις τα αντίκρισαν σήμερα το πρωί, καθώς και για την οργάνωση της  πορείας που θα γίνει την Παρασκευή στη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο ως μήνυμα αφύπνισης και λήψης μέτρων προστασίας ώστε να μην θρηνήσουμε άλλες ζωές στην άσφαλτο.

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Πάπα-σούζας το Νοσοκομείο,ο έτερος θα βάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο καταμέτρησης εμετών έξω απ το Ασκληπιείο,ενώ όλοι μαζί θα πανε να υποδεχθούν το πρώτο τσάρτερ,θα τους φορέσουν μάλιστα τα βραχιολάκια οι ίδιο αφού…

  2. Έκκληση προς γονείς, κάνω και όχι παρατηρήσεις. Πριν πολλά χρόνια ήρθα στο νησί. Σήμερα μαθητές μου είναι επιστήμονες, οικογένειαρχες, επαγγελματίες, όλοι επιτυχημένοι. Τα τελευταία χρόνια βλέπω να χαλάει η ποιότητα των παιδιών. Δεν αναφέρομαι στην γνώση. Στο ήθος, χαρακτήρα και διαγωγή. Όλοι γνωρίζουμε τα παιδιά μας. Δώστε προσοχή περισσότερο και ασχολείσθε. Μην εκτρεφετε, αλλά ανατρεφετε. Δεν είναι μόνο φροντιστήριο και χαρτζιλίκι η υποχρέωση σας. Μιλήστε, ακούστε, δείτε και αγαπήστε τα παιδιά σας. Η Κως καθημερινά έχει κρούσματα και περιστατικά μεγάλων πόλεων, που δεν της αξίζει. Δεν μαθαινονται όλα. Κάντε ο καθένας κάτι με το παιδί σας γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχουμε ξεφύγει. Ότι μπορεί ο καθένας ας μαζέψει. Επαναλαμβάνω δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα πολλά γεγονότα λόγω επωνυμίας και κλειστής κοινωνίας. Έχουμε από όλα, τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Κρίμα, δεν ειμασταν έτσι. Προλάβετε πριν είναι αργά. Γίνεται φίλοι με τα παιδιά και προπάντων ακούστε τα. Θα δούμε και άλλα τραγικά περιστατικά. Έχουμε όλοι ευθύνη. Ευχαριστώ…..

    • Εσείς τι ακριβώς κάνετε κύριε;Τι επάγγελμα έχετε;Για πιο λόγο πληρώνεστε;Τα παιδιά είναι τις περισσότερες ώρες μαζί σας.Εργο σας είναι και τα καλά και τα καλά.

      • Αν νομίζεις ότι με 1 ή 2 ώρες την βδομάδα που έχει με κάθε τμήμα ένας καθηγητής, μπορεί στα 16 χρόνια του στο Λύκειο, μνα αλλάξει την διάπλαση και το ήθος που έχει αποκτήσει ένα παιδί μετά από 16 χρόνια, τότε γελιέστε. Οι καθηγητές και μάλιστα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχουν καθήκον τη μετάδοση της γνώσης και όχι τη διαγωγή τους, που την έχουν πάρει από την πρώτη μέρα της γέννησής τους από το σπίτι.

      • Πας καλά; Νομίζεις οτι πληρώνεις με τους φόρους τον καθηγητή για να κάνει αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς οι γονείς; Από τον καθηγητή απαιτούμε μόνο να διδάξει τα παιδιά. Κρίμα που τα παιδιά σου έχουν εσένα γιά γονιό.

  3. Κ διευθυντά σίγουρα όλοι θλιβουμαστε για τα γεγονότα να ακούς νέους ανθρώπους και κυρίως μικρά παιδιά να χάνονται δεν είναι εικόνα σχολείου αυτή με τα γκράφιτι

  4. τώρα θα έπρεπε να κυρίξεις μία δύωρη αργία για αύριο Παρασκευή … όλα κλειστά να πάει όλο το νησί στην πορεία αυτή … οι εργοδότες άδειες δεν μας δίνουν … μιλάμε για την υγεία μας

  5. Ξεφτυλα να γίνεται πολιτική πάνω στα φέρετρα των παιδιών;Αφήστε τα πρόβατα του ΚΚΕ να πάνε τη βόλτα μόνοι τους.

  6. Εσείς οι δάσκαλοι των παιδιών εκτός από απεργίες και ποριες τι άλλο κάνετε;Πότε τους μιλήσατε για υποχρεώσεις και κανόνες;Εκτός από το να εκμεταλλευτείτε τα παιδιά τι άλλο έχετε προσφέρει ξεφτυλες;Ναι περνάει η μπάλα και τους λίγους κανονικούς δασκάλους που υπάρχουν αλλά η πλειοψηφία είστε…..μπαχαλακιδες και τζάμπα σας πληρώνουμε .

  7. παρατημενα αλλοδαπα 3ης γενιας φαινεται απο τον τροπο που γραφουν…απο εκει αρχιζουν ολα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ