ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: «Ο κ. Μιχάλης Γιωργαλλής, έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης | Ο Δήμαρχος δεν κάνει συμφωνίες με κανέναν»

98
3674

Κως, 09-11-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι συνδημότες μας δημιούργησαν τη δημοτική παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ» και εξέλεξαν Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά, για να ενώσουν την κοινωνία μας.

Για να μη ξαναζήσουν διχασμό, ψεύδη, ύβρεις και τρομοκρατία.

Για να μείνουν μακρινή ανάμνηση οι απειλές, η ειρωνεία, η εκδικητικότητα.

Στην παράταξή μας δεσμευτήκαμε, όλοι, σε τρείς απαράβατες αρχές:

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε το τελευταίο διάστημα ότι ο κ. Μιχάλης Γιωργαλλής, τον οποίο οι συνδημότες μας τίμησαν ως μέλος της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ» με τη θέση Προέδρου στην Κοινότητα Ασφενδιού, υποχώρησε από αυτές τις αρχές και έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης.

Ο Δήμαρχος δεν κάνει συμφωνίες με κανέναν.

Αναγνωρίζει τις δυνατότητες των στελεχών του και κατανέμει αρμοδιότητες.

Αυτή ήταν η ρητή υπόμνηση του Δημάρχου απέναντι στον κ. Γιωργαλλή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η μετακίνηση συγγενικού του προσώπου, εκτός του εργοταξίου, στάθηκε η αιτία που ξαφνικά η μέχρι χθες άριστη συνεργασία μετατράπηκε, ως «κεραυνός εν αιθρία», σε ευθεία επίθεση κατά της δημοτικής αρχής και κατά του Δημάρχου.

Όμως αυτά δεν συνάδουν με την αρχή της συλλογικότητας και της πολιτικής λειτουργίας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις μας.

Ειδικά σε αυτή την περίοδο της κρίσης και της μεγάλης αγωνίας όλων μας για το μέλλον του τόπου μας, οι συμπατριώτες μας δεν επιτρέπουν προσωπικές πολιτικές που απομακρύνονται από τους στόχους της κοινωνίας μας και την καλή λειτουργία του Δήμου.

98 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ντρεπεσαι λιγο Μιχαλη? Ετσι πουλας ανθρωπους που σε στηριξαν ? Ντροπη. Και να μην ξαναναναφερεις το ονομα του δημαρχου που μεχρτι εχθες υποστηριζες. ΟΦΑ εισαι και τετοιους ανθρωπους δεν χρειαζεται ο Δημαρχος.

    • …………..μην μου πείτε κ δήμαρχε ότι δεν το γνωρίζατε αυτό?όπως και για άλλους που έχετε ακραίους στην παράταξη σας.. .το αφήγημα ο Κάκος Κυρίτσης δεν μπορεί να συνεχίζεται

  2. Και που έγινε η μετακίνηση πια η διαφορά!!!!Δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο που έχει γίνει η πρόσληψη . Καλό είναι λοιπόν να κάνουν και λίγο μουγκα.

  3. Ο τρομοκράτης Νικηταράς με τα τηλεφωνήματα σε όποιον διαφωνεί θα μιλήσει για τρομοκρατία. Σε μάθαμε πια. Σας έφτυσε ο Γιωργαλλής και τον διαγράφεις εκ των υστέρων. Η πορεία Καίσερλη μπροστλα σας.

      • Εγραψες ως τιγκακι εγραψες ως ζιπζρη γραψε και ως καμπουρης να δεσει το γλυκο. Ξερεις εσυ … διαλυση….

    • Καλα βλαμμενο εισαι???
      Αντι να βγει και παραιτηθει απο καθε θεση, εφοσον ειναι τοσο κακος ο Δημαρχος, πηγε και παραιτηθηκε απο τη πιο λαιτ θεση, γιατι?????
      Οσον αφορα το φτυσιμο, εκει που φτυνει γλυφει…

    • Μπράβο Θεοδόση Δήμαρχε της Κω! Λίγα λόγια και σταράτα. Το πιο ωραίο κείμενο που έχουμε διαβάσει εδώ και χρόνια και βάζει στη θέση τους όσους παίρνουν τα μυαλά τους αέρα πολύ. Σε παραδέχτηκα κι εγώ και πολλοί. Καλή προσγείωση στον κ. Μιχάλη. Το κείμενο του κ. Μιχάλη μόνο αλαζονεία και ειρωνεία έβγαζε. Κάτι στιλ Κυρμιτσικό ξεχασμένο μακρινό. Μακριά από όλους μας ξανά τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές και απαιτήσεις για …………….. ! ………………………. Πίσω όλα. Φτάνουν τέτοια βολέματα κ. Μιχάλη. Ντροπή

  4. o κ. Γεωργαλής ανέφερε για συμφωνίες πριν τις εκλογές !!!
    Σωστή η απόφαση του Δήμαρχου, απαιτείται να δείξει την ίδια στιβαρότητα και σε άλλες περιπτώσεις στο μέλλον !!!

  5. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ …….,ΚΑΙ …….ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ,ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ.==……….

  6. Μιχάλη τώρα έσβησες από τα δημοτικά.Για μονο και τον Θεοδόση φάνηκες.Στην ναυθαλινη θα μείνεις,εκει που βρισκόσουν.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ?????

  7. όλο το ζηπαρι,και το ασφενδιου ειναι νικηταραδες.Τον απερχόμενο ////// δεν θέλει να τον δει,ούτε κουτσός ούτε και στραβός.Καλα σου έκαναν,γιατί εσύ και ////βρεθηκατε αχαριστοι ……Μια χαρά είναι ……………

  8. Καιρος ηταν. Να ξεκαθαρισει η ηρα απο το σιταρι!!. Τα προσωπικα και οικογενειακα συμφεροντα να μενουν εξω απο το δημο!!

  9. Μπραβο ΘΕΟΔΟΣΗ. Η συμπεριφορα του ηταν απαραδεχτη, εστω και αν τον παρασυραν……… Οταν εισαι σε μια παραταξη, ο επικεφαλης παιρνει τις αποφασεις για το καλο του τοπου. Τα στελεχη υλιποιουν.

  10. Μιχαλη τωρα παραιτησου και απο προεδρος. Σε ψηφισαμε για την ισχυρη κω. Οχι για τους ταξιδιαρηδες ξεπουληταδες.

  11. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ . Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ.

  12. ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…….
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ…..

  13. Σας ενδιαφέρει αλήθεια η καλή λειτουργία του Δήμου ? Να ρωτήσουμε τους λίγους υπαλλήλους που δουλεύουν τι γίνεται ?
    Ποιος δημιούργησε άνευ προηγούμενου μια κατάσταση που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο απόλυτο χάος ?
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας και για όλο φταινε όλοι οι υπόλοιποι ,,,όχι φυσικά εσείς που διοικείται !

  14. σιγά τα ωά, έχασε η βενετιά βελόνι. Τουλάχιστον μάθαμε την αλήθεια. Σκούζει τόσο καιρό γιατί του χλάσατε το χατήρι

  15. Μήπως πρέπει το συγγενικό πρόσωπο να επιστρέψει εκεί που προσλήφθηκε αρχικά;
    Αυτή είναι η σωστή διαδικασία και Επίσης να επιστρέψουν στις αρχικές τους θέσεις και όλοι υπόλοιποι. Αυτό σημαίνει Αξιοκρατία και Δημοκρατία. Ούτως ώστε να μείνουν κενές και να καλυφθούν με ανθρώπους με τα ανάλογα προσόντα μετά από διαγωνισμό. Δηλαδή όσοι δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη τι θα γινουν;

  16. Αυτα συμβαινουν οταν μπλεκουν τα προσωπικα με τον δημο. Σε επηρεαζουν προσωπα που σε οδηγουν στην καταστροφη

  17. Την ξεραμε τη αιτια μιχαλη. Μην ξεχνας οτι εμεις ψηφισαμε εσένα …
    Και βεβαια μιχαλη αμα την κανεις και πας αλλού τότε θα ξεπέσεις πιο πολύ ακομα

  18. Βγήκε εν έτη 2021 να ευχαριστήσει τον προηγούμενο Δήμαρχο για θέση που έλαβε το 2018 και εν τω μεταξύ το 2019 τον κυνήγησε στις εκλογές. Απίστευτος. Πολιτική φαρσοκωμωδία.

  19. Αχ ρε Μιχαλη….τι ειν αυτο χάλι….
    Κρίμα φίλε. Εσυ εισαι πρόεδρος. Οχι τριτα ατομα ……………. Τωρα είναι αργά. Όλοι μας ξέρουμε ποιοι σε επιρεάζουν που δεν θαπρεπε.

  20. τον μάγκα κανεις αλλά εκεί που πρέπει…………… και ξεσπας στον δήμαρχο και την παράταξη σου. Κρίμας φιλαράκι. Ξέρεις εσύ τι λέω

  21. Οταν μπερδευονται στα ποδια σου τριτα προσωπα…..αλλα οχι πολιτικοι, τοτε αστα να πανε. Λαθος σου μεγαλο η συγκρουση. Ακου και την κοινωνια μας λιγο…τοσο δα

  22. Τα πατουσακια πάντως είναι σταθερά στις αξίες της παράταξης…

  23. Μιχαλη σε ψυφίσαμε για πρόεδρο και πρόεδρο δεν είχαμε. Μια στο πυλί, μια στην κω, αστα βρε φιλαράκη λάθος κάναμε. Σαν φίλος άψογος, πολιτικά ομως τα θαλασωσες.

  24. Ξέρει πολύ καλά ο Μιχάλης ότι πρέπει …..να τα αφήσει έξω απο τα πολιτικά. Εκείνος είναι πρόεδρος οχι αλλοι…
    Καλά έκανες δήμαρχε

  25. Επιτέλους έπρεπε να έρθει η δήλωση της παράταξης για να μάθουμε και εμείς τι ακριβώς έγινε. Μια εβδομάδα φιλοξενείτε δηλώσεις της οικογένειας, χωρίς να μας λέτε ~λένε τον λόγο της παραίτησης. Δηλαδή ξεβολευτηκαμε ~παραιτηθηκαμε. Όλοι στην βολεψη και κατά τα άλλα μας ενδιαφέρει το κοινό αίσθημα. Μπράβο στον δήμαρχο που έκανε αυτό που δεν έκαναν όλοι οι άλλοι με τους οποίους εκλεγόταν ο λεγαμενος. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και ο καθένας κατεργάρης στο πάγκο του.

  26. ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ…. ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΨΕΙ

  27. Καλα και τον σύμβουλο που πήρε από την Ρουφα,τι είχε κάνει;Δεν έκανε συμφωνία;Ο ποιος άσχετος και ύπουλος δήμαρχος που είχε ποτέ το νησί.

  28. Ανεξάρτητα από τα γεγονότα , εγώ βλέπω ότι και αυτός ο Δ. έχει γραφιάδες του πληκτρολογίου

    • Εγραψες ως τιγκακι εγραψες ως ζιπζρη γραψε και ως καμπουρης να δεσει το γλυκο. Ξερεις εσυ … διαλυση….

    • ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΡΥΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ!!!

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
      ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ……..ΟΙ ΤΑ ΦΑΙΑ ΦΟΡΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΜΙΛΟΥΝΤΕΣ!!
      Οποιος δεν σας ξερει………

  29. χαχαχαχ
    καλα ποιος εγραψε το κειμενο «αισχος» του Κοψιμιου?μηπως ο ιδιος?
    Δεν κανει συμφωνιες λεει…..
    χαχαχαχα
    αυτους που πηρε «μεταγραφη»εγινε χωρις συμφωνια….
    ακομα….
    Κοψιμιε ενας αυτοδιοικητικος συνδυασμος…σε καμμια περιπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    Παραταξη κανουν οι κλικες για να εξυπηρετουν συμφεροντα…..

  30. Δεν ντρέπεστε να μιλάτε έτσι? Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν βολεψει τους δικούς τους!!Πάντα γινόταν αυτό και πάντα θα είναι!!!Σαν πρόεδρος ήταν ο μόνος που έτρεχε!Στους δρόμους με τους εργάτες και όχι σε ένα γραφείο!!! Είδαμε και τον προηγούμενο πρόεδρο που καθόταν σε μία καρέκλα και ποτέ δεν λέρωσε τα χέρια σου σε καμία εξωτερική εργασία!!! Παρά μόνο πως να βολευτει!!! Ντροπή σάς που τον κατακρίνεται!!!Ο Μιχάλης ήταν ο μοναδικός που που είχε τα κοτσια να σου πει την αλήθεια κατάμουτρα!!!

    • Ρε φιλαρακι ποιός μιλά έτσι? Εδω λενε οτι ο γεωργαλής κύρηξε αντάρτικο επειδή η …..του πήγε σε άλλο πόστο. Καλά κάνανε και τον διαγράψανε αν μιλά έτσι για τον δήμαρχο (τον ακουσα τον γιωργαλη το πρωι σε ενα καναλι νομιζω σιτι). Με συγχωρειτε αλλα αυτη δεν ειναι συμπεριφορα δημόσια ανθρωπου που τον ψήφισαν για πρόεδρο

    • Συγνωμη αλλα εισαι λαθος…
      Αν ειχε τα κοτσια οπως λες, (αλλιως θα το ελεγα εγω) θα εβγαινε και θα ελεγε τον πραγματοκο λογο οχι που θυμηθηκε ξαφνικα οτι υπαρχει προβλημα στη παραταξη…

      Αντε σας επαρακαλω γιατι κουραζετε με τις βλακειες!!!!

      Λες και ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε ποιος γραφει και γιατι…

    • Συγνωμη αλλα εισαι λαθος…
      Αν ειχε τα κοτσια οπως λες, (αλλιως θα το ελεγα εγω) θα εβγαινε και θα ελεγε τον πραγματικο λογο…. οχι που θυμηθηκε ξαφνικα οτι υπαρχει προβλημα στη παραταξη…

      Αντε σας επαρακαλω γιατι κουραζετε με τις βλακειες!!!!

      Λες και ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε ποιος γραφει και γιατι…

  31. Μιχάλη την πάτησες. Δεν σεβάστηκες την στήριξη μας και έπαιξες τα συμφέροντα σου? Ε όχι

  32. Λέτε ο Γεωργαλλης να έκανε ολη αυτή την επανάσταση τυχαία? Αχ Θεε μου η μέθη της εξουσιας ακόμα καλά κρατεί. Θα έρθει η ώρα που θα ξεμεθυσουν και θα πάνε σπίτια τους όλοι να καθαρίσει ο τόπος η χειρότερη δημοτική αρχή μακράν!!!

  33. Οι «πληρωμένοι»γραφιάδες του σημερινού Δ.Εχουν εκπαιδευτεί να την «πέφτουν»με το μέρος της Σφήκας που της ταραξες την ησυχία….

  34. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ¨ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ¨ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ….
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…
    ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΟ …ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ
    ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!!!
    ΑΥΤΟΣ ….ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ…ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ …
    ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

  35. Ποιος είναι δήμαρχος της Κω???
    Ο Νικηταράς???????
    Χαχαχαααα χαχαχαχααα
    Χαχαχαχααα χαχαχαααααααααα

  36. Χμμμμ….
    Τετοιο αδειασμα ειχα χρονια να δω…
    Γελασα λιγο με ξεγυμνωμα για το λογο της παραιτησης…

  37. εχουν βολεψει ολη την παραταξη στο δημο και τα σπασανε για ενα βρισιμο. Το κουφό είναι ότι δεν κάνει λεει συμφωνίες ο μπροδτινόε

  38. Μιχάλη έλα έλα έλα στην παράταξη του ήθους ΔΎΝΑΜΗ αλλαγής.μαζι θα προχωρήσουμε…………………..

    • Μεκανες και γελασα. Ακου η παραταξη του ηθους η δυναμη αλλαγης. Το ανεκδοτο της ημερας

      • Και γω φίλε, κλαίω από τα γέλια! Power of love, όνομα και πράγμα η (Α) Δύναμη Αλλαγής. Μαζί με τά ξερά ….. και τα χλωρά. …..Έλα και σύ Μιχάλη να γίνουν οι δύο τρεις και οι αυτοκτονημενοι από το»πολιτικό» πάθος κάμποσοι. Έλα ντε,μη φοβάσαι.. δεν θα πονέσεις καθόλου!

  39. Μιχαλάκη σε βλέπω τής αλέ εκλογές νά πολίτευσε σε άλλο νησί

    Μιχαλάκη τη αλι τετραετία θα πας εκεί για ψήφους

  40. Δήμαρχε πάει ο πρώτος…
    Ο δεύτερος είναι έτοιμος από Κεφαλο γιατί σε θάβει…
    Ο τρίτος από Κω…
    Οι δικηγόροι ετοιμάζονται για τις άλλες εκλογές με άλλον υποψήφιο….
    Όλα καλά ……….

    • οχι ρε φιλε …30 χρονια δήμαρχος… ποιός θα τον αντέξει??? Οχι τίποτα άλλο , σε 30 χρόνια , δεν θα βλέπονται καν οι……!!! Ας βγούνε οι άλλοι να δούμε νέο αίμα!!!!

  41. Αυτό περιμένουμε από εσένα. Ο καθένας να πάει στην θέση του. Μην ξεχνάς……..Αυτό είναι το δίκαιο και επιτελουσ να γίνει για όλους τους βολεμένους.

  42. Νικηταρα το καψες έχασες την μπάλα » το χειρότερο είναι ότι πολεμάς έναν έντιμο αγωνιστή που ξέβρωμισε το τιγκακι και το ζήλευαν όλοι.. το καψες Θεοδόση μου εδιωξες έναν εργάτη από δίπλα σου και όχι αυλικο .

    • Εντιμος αγωνιστής; Βολεμενος ο Μιχαλακης με το υπηρεσιακο αυροκινητο και τα οικογενειακα δρομολογια στις δουλειες… μιχαλη μου οταν εισαι εντιμος δεν το φωναζεις,κρινει ο κοσμος. Κριμα γιατι σε ειχα πολυ ψηλα Μπραβο στο δημαρχο που δεν ειναι εκδικητικός για να σε τιμωρησει …… καταλαβες…

  43. Τωρα καταλαβα!! Ειπα κι εγω. Μεχρι προχθες ο μιχαλης μου ελεγε για τα εργα που αρχιζουν. Και τωρα εκθιαζει τον αντιπαλο. Φαινεται η προσωπικοτητα του ειναι αδυνατη. Επηρεαζεται και δεν αντεχει την πιεση.

  44. Στασου Μιχάλη Μυγδαλα???? Μην φυγεις ακομα εχεις μπροστά να βγαλεις εις περας το εργο τις πυρασφάλειας στη ΖΙΑ να βγαλεις τεντες κ παραγκες…. τι θα γινουν τα αρδακια κ οι φωτογραφει δίχως εσενα.

    • Καλά τα γράφεις, πρώτα να πάει στο μαγαζί του συναγωνιστή του,μετά στην παράγκα των φίλων του και μετά σε όλους τους υπόλοιπους.
      Κουίζ: Ποιός είναι ο μικρότερος φωτογράφος στην Ζια; Ο πατέρας του ήξερε; Η μητέρα του ήξερε η κοίταζε αλλού…….

  45. Μιχάλη πρέπει να φύγει ο κοσμο σε πήρε χαμπάρι έχει μπερδέψει τα οικ…..με πολιτικά σε πήραμε χαμπάρι ντροπή ντροπή δεν λες κε ευχαριστο για πολλά κε διαφορα Μιχάλη το μοναστήρι νάνε καλά και σαν κ εσένα έχει πόλη καλύτερου και μορφωμένα πεδία πολύ αξία σου δώσαμε άμα Σαρε άμα δεν σαρε αλλά ρε. Τορα σου φταίνε όλα πρώτα έκανες την δουλιασου και δε μίλαγες λυπάμαι πολύ όσο για τον Νικηταρά σε μάζεψε και γιαφτο βγήκε και ση γιαφτο μπήκε να μην χάσεις την καρέκλα

  46. Θλιβερό γαι όσους γνωρίζουμε …….έχει βαλτώσει η κατάσταση και μας μιλάνε για αξιοκρατία και δημοκρατία …για ρωτήστε και τους εργαζόμενους !Αν διοίκηση σημαίνει ¨ διοικούμε όλοι κατά το δοκουν και μαλώνουμε για το το ποιος θα υπερισχύσει και θα κάνει περισσότερα ρουσφέτια ¨ ….ΕΕ τότε αντιλαμβάνεστε ότι γυρνάνε γύρω γύρω από τις ουρές τους …..και ο Δήμος είναι στον αυτόματο!
    Όλα είναι θέμα χρόνου ……κρίμα

  47. Δήμαρχε καλά εκανες , αλλά οτι έκανες να το κάνεις για όλους και οχι μόνο για το Μιχάλη ή άτομα σαν τον Μιχάλη. Ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετά βολέματα , ατελείωτα θα έλεγα , που βγάζουν μάτι, απο τους ισχυρους της παράταξης , που δεν τα ακουμπά κανεις. Θα κάνεις κάτι γι’ αυτό ή η μαγκιά εξαντλείτε σε ανθρώπους τύπου Γεωργαλλή?

  48. ………………ΤΟ ΜΙΧΑΑΛΑΚΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΝΤΟΥΝΕ…………. ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΠΕ. ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΜΕΙΟ……………… ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ……

  49. Ακούστηκαν και αλήθειες, το βράδυ το πράσινο αγροτικό του δήμου σε συγκεκριμένα μέρη, και το πρωί με τον άλλον οδηγό έξω από την ΚΟS TV. Άδικο έχει;;;;;;

  50. Αρχες της δημαρχειας Νικηταρά 2 γυναίκες υποψηφίων του ήταν τοποθετημενες στην Κοινότητα…………., η κοινότητα χωρίς υπάλληλο για 6 μήνες, και τις πήγε στην …………,πού ήταν το σπίτι τους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ