Ίδρυση Διεύθυνσης Τουρισμού στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου (ΚΩΑΝ) | ΔΕΙΤΕ το ΔΣ

15
1691

Σε νέο άξονα οργανώνεται πλέον η τουριστική πολιτική του Δήμου Κω, με την ίδρυση Διεύθυνσης Τουρισμού στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου (ΚΩΑΝ), όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του Οργανισμού.

Πρόκειται για ουσιαστική εξέλιξη που θα δώσει νέες δυνατότητες στην προβολή και διαφήμιση των νησιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, με πρόταση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του ΚΩΑΝ, της Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου και της Προέδρου στην Ένωση Ξενοδόχων Κω Ντίνας Σβύνου, αυξήθηκε ο αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από 11 σε 13, μετά από τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, όπως αποφάσισαν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι του Αναπτυξιακού Οργανισμού την Παρασκευή 27/8.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, με την παρακάτω σύνθεση:

Νικηταράς Θεοδόσιος – Πρόεδρος

Κομηνέας Νικόλαος – Αντιπρόεδρος

Κορωναίος Χριστοφής – Αντιπρόεδρος

Αβρίθης Παναγιώτης – Μέλος

Χασαπλαδάκης Δημήτριος- Μέλος

Καμπούρης Αντώνιος – Μέλος

Σβύνου Κωνσταντίνα – Μέλος

Βλάχου Σεβαστή- Μέλος

Πικιώνης Πέτρος Πλάτων – Μέλος

Ντινώρη Ελένη – Μέλος

Βογιατζής Βασίλειος – Μέλος

Δρόσου Κρυσταλλένια – Μέλος

Νικολάου Νικόλαος – Μέλος

 

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνέλθει εκ νέου το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού, για την ψήφιση του νέου Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και την προσθήκη της νέας Διεύθυνσης με αντικείμενο την τουριστική πολιτική.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σχέση έχουν εκτός από 2 (δύο) άτομα όλοι αυτοί με τον τουρισμό;Είσαστε σοβαροί;Υπάρχουν δεκάδες παιδιά, που δουλεύουν σε ξενοδοχεία,εστιατόρια,ζουν και αναπνέουν με τους τουρίστες μας .Βάλατε δικηγόρους πολιτικούς μηχανικούς και δασκάλους;Ελεος οι ίδιοι δεν ντρέπονται;Καλά κρασιά.

  2. Τόσο αγώνα έκανε να βγει η Δημοτική Αρχή γιατί οι προηγούμενοι των πέταξαν έξω………. και ούτε μια καρέκλα δεν του δώσατε? Κρίμα!

  3. Διεύθυνση Τουρισμού και σχεδόν κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον Τουρισμό! Θα μου πεις από Υπουργό Τουρισμού λογιστή πήγαμε σε Υπουργό Τουρισμού μπασκετμπολίστα….

  4. το 13 θα είναι τυχερός αριθμός για την ΚΩΑΝ ???
    Η αντιπολίτευση αρνήθηκε την παραμικρή συμμετοχή !!!
    Τυχαίο ???

  5. Έτσι όπως διαβάζω τα ονόματα είναι σαν να βλέπω το επόμενο ψηφοδέλτιο του Νικηταρά. Καλές υποψηφιότητες

  6. Ρε με τα ………….θα πάρετε μαζί σας στην καταστροφή και την καημένη την Αστυπάλαια που μια χαρά τα πάει μόνη της.

  7. εάν η Αναπτυξιακή στήθηκε για να δημιουργήσουμε υποψήφιους για τις επόμενες εκλογές !!!!

    εάν η Αναπτυξιακή στήθηκε για να δημιουργήσουμε υποψήφιους για τις επόμενες εκλογές, η Κως δεν έχει καμία τύχη στον τουριστικό χάρτη. Η διαφορά με τη Ρόδο και όχι μόνο, διαρκώς μεγαλώνει και κάποιοι ακολουθούν ακόμα μοντέλα πελατειακού συστήματος !!!

  8. Για πρώτη φορά η Κως αποκτά Διεύθυνση Τουρισμού. Για πρώτη φορά. Το 2021. Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς. Δήμαρχος για τα επόμενα χρόνια γιατί απλά κάνει τα αυτονόητα.

  9. Ιδρύθηκε Διεύθυνση Τουρισμού. Θα στελεχωθεί. Δηλαδή θα εργαστούν άνθρωποι του τουρισμού για την προβολή και διαφήμιση του τόπου μας.

  10. Καλά ρε παιδιά , υπάρχουν αξιόλογοι τουριστικοί πράκτωρες οι οποίοι μάλιστα συνέβαλαν στην τουριστική ανάπτυξη της Κω απο το 1977 και κάποιος απο αυτούς είναι και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κω.
    Δεν θα έπρεπε να είναι σ αυτό το όργανο φίλε Θεοδώση ;;
    Αν δεν είναι αυτοί ποιοί γνωρίζουν περισσότερα για τον τρόπο ανάπτυξης του ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ;;;;;
    Ελέος !!!!!!!!!!!!

  11. O Xasapladakis kai o dimarxos nisyrou, exoun spooudasei touristikes epistimes. Me afta kai ata rimaxame thn patrida. Proteinw tous ……………..staa oikonomika

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ