Θερμή υποδοχή του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στη Νίσυρο- Επίτιμος Δημότης (ΒΙΝΤΕΟ «Την επόμενη φορά θα ψηφίσω εδώ…»)- Ποιοι τον υποδέχτηκαν (Φωτό- Βίντεο)

Τσίπρας από Νίσυρο: Αυτά είναι τα μέτρα για όλα τα νησιά της χώρας

60
7280

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρας οι κάτοικοι της Νισύρου και οι τοπικοί φορείς.

Με τρίωρη καθυστέρηση έφτασε στη Νίσυρο λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι , λόγω αλλαγής του προγράμματός του, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στην συνέχεια αφού περπάτησε μέσα στα σοκάκια στο Μανδράκι, με επευφημίες και χειραψίες από τους πολίτες που είχαν βγει στους δρόμους, κατευθύνθηκε συνοδεία του Υπουργικού κλιμακιού (Καμμένος, Κουρουπλής, Σαντορινιός), βουλευτές, περιφερειάρχη, έπαρχο, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους φορέων κ.α. στο Δημαρχείο του νησιού.

Εκεί ανακηρύχθηκε σε επίτιμο δημότη Νισύρου (την απόφαση διάβασε ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου), αφού έγιναν προσφωνήσεις αρχικά από τον Δήμαρχο Νισύρου Χ. Κορωναίο, ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στα αιτήματα του δήμου και τα βασικά ζητήματά του, στην συνέχεια από τον περιφερειάρχη Γ. χατζημάρκο, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Φ. Χατζηδιάκο εκ μέρους όλων των δημάρχων του Ν. Αιγαίου και τον Σεβασμιώτατο κ. Ναθαναήλ ο οποίος μετέφερε στον Πρωθυπουργό τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη και ευχήθηκε η Παναγία Σπηλιανή να τον έχει υπό τη σκέπη της.

Ο Δήμαρχος Νισύρου πρόσφερε δώρα και τοπικά προϊόντα στον Πρωθυπουργό (ο οποίος έδειξε να τα γνωρίζει μιας και είχε ξαναεπισκεφτεί ιδιωτικά πριν από χρόνια τη Νίσυρο) .

Στην ομιλία του ο Α. Τσίπρας αναφέρθηκε στο προσφυγικό και τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην νησιωτική πολιτική, τα μέτρα για τους συνταξιούχους και την αναστολή του ΦΠΑ «αποτελούν αυτονόητο δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης, όπως και υποχρέωσή της απέναντι σε κοινωνικά στρώματα που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αλλά και απέναντι στους νησιώτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του προσφυγικού».

Τέλος, αισθανόμενος ιδιαίτερη τιμή -όπως τόνισε- που από σήμερα απέκτησε τον τίτλο του επίτιμου δημότη του νησιού, είπε χαμογελώντας προς τον δήμαρχο ότι στις επόμενες εκλογές, το 2019 θα έρθει να ψηφίσει στη Νίσυρο…

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ (φωτό – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Live ΒΙΝΤΕΟ & η ανακήρυξή του σε επίτιμο Δημότη στο Δημαρχείο Νισύρου:

Τσίπρας από Νίσυρο: Αυτά είναι τα μέτρα για όλα τα νησιά της χώρας

Μέτρα και δράσεις με… άρωμα εκλογών, που αφορούν όλα τα νησιά της χώρας, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Νίσυρο.

Αναφερόμενος στα μέτρα που είτε έχουν αποφασιστεί είτε έχουν σχεδιαστεί από πλευράς της κυβέρνησης και πρόκειται να υλοποιηθούν, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι η αναστολή αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ θα ισχύσει για όλα τα νησιά του βορείου Αιγαίου και για όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, τα οποία έχουν υποστεί το βάρος της προσφυγικής κρίσης «και έχουμε υποχρέωση να τα στηρίξουμε», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Στόχος της δέσμης μέτρων είναι να μετατρέψουμε τη νησιωτικότητα σε πλεονέκτημα», είπε ο πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας ότι ενεργοποιείται άμεσα το συμβούλιο νησιωτικής πολιτικής, ενώ είναι έτοιμο το Προεδρικό Διάταγμα για το Ερευνητικό Ινστιτούτο Νησιωτικής Πολιτικής.

Ανακοίνωσε επίσης ότι πρόκειται να επανασχεδιαστεί άμεσα το βασικό δίκτυο ακτοπλοΐας, με σκοπό να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων των νησιών, ειδικά τους χειμερινούς μήνες και στο πλαίσιο αυτό ειδική επιτροπή πρόκειται να εξετάσει το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου.

Στο γενικότερο πλαίσιο μέτρων περιλαμβάνονται δράσεις που αφορούν την Παιδεία, τον Αθλητισμό, την Υγεία η οποία, όπως τόνισε, αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης για τα νησιά, κάνοντας μάλιστα γνωστό ότι θα υπάρξουν σύντομα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, ενώ στο στόλο του ΕΚΑΒ θα προστεθούν ταχύπλοα μέσα για τις μεταφορές ασθενών, παράλληλα με τις προσλήψεις προσωπικού.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι θα υπάρξει ολοκληρωμένο δίκτυο μονάδων αφαλάτωσης για τα νησιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα νερού, ενώ όσον αφορά τη νησιωτική ανάπτυξη έκανε γνωστό ότι ενεργοποιούνται άμεσα δύο ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα που αφορούν το βόρειο και νότιο Αιγαίο, συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ, από τα οποία θα χρηματοδοτηθούν λιμενικά έργα, έργα προστασίας του περιβάλλοντος, έργα υποδομών και νησιωτικής επιχειρηματικότητας.

Έκανε επίσης γνωστό ότι θα ενισχυθούν οι δήμοι με έμπειρα στελέχη και θα δοθεί έμφαση στον τομέα της έρευνας για τα νησιά, με στόχο την ανάπτυξη της νησιωτικής οικονομίας.

Παράλληλα επεσήμανε ότι θα δοθεί βάρος στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, με ειδικά προγράμματα για τους νέους γεωργούς και κτηνοτρόφους των νησιωτικών περιοχών, ενώ βάρος θα δοθεί και στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
«Επιδιώκουμε στενή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων των νησιών», δήλωσε ο κ. Τσίπρας ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξουν και ειδικές ρυθμίσεις για την ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας και στα μικρά νησιά.

Καταλήγοντας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νησιωτών, παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με την αλλαγή αυτή, στη Νίσυρο έφτασε τελικά λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι , ενώ στο ελικοδρόμιο Νισύρου τον υποδέχτηκε και ο «Νισύριος» Π. Καμμένος συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ.

Στη Νίσυρο πάντως έχουν φτάσει από το πρωί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοδιοικητικοί από Κω και Κάλυμνο, οι Βουλευτές Η. Καματερός και Δ. Γάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Φ. Χατζηδιάκος, o Δήμαρχος Καλύμνου Γ. Γαλουζής, ο επικ. της Δίεσης Γ. Ζερβός, οι πολιτευτές των ΑΝΕΛ Μ. Αγγέλου, Α. Γκιντιζές, και Γ. Παλαπουγιούκ,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ν. Γεωργαντής, οι Π. Βρακίδης και Δ. Σαράντης από το ΕΒΕΔ, ο πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ κ.α.

Ξεκίνησε ενθυμούμενος τα φοιτητικά του χρόνια

Τσίπρας για Καμμένο: Νόμιζα πως ήταν «μπούλης»!
Τα νησιά της πρώτης γραμμής από την Σαμοθράκη ως το Καστελόριζο εξαιρούνται από την αύξηση ΦΠΑ λόγω προσφυγικής κρίσης, είπε ο πρωθυπουργός από την Νίσυρο

Ξάφνιασε τους πάντες ο Αλέξης Τσίπρας από την Νίσυρο, όταν δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θεωρούσε τον Πάνο Καμμένο «μπούλη», τουλάχιστον όταν ήταν φοιτητής.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να μιλά στους νησιώτες ανακινώντας τις φοιτητικές του αναμνήσεις και περιγράφοντας πως είχε βρεθεί στο νησί τότε κάνοντας διακοπές «με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ» και πως είχε τότε συναντήσει τον «δεξιό πολιτευτή Πάνο Καμμένο» σε ένα τοπικό πανηγύρι. «Εγώ ήμουν από τότε στην Αριστερά και σε θεωρούσα «μπούλη»», είπε ο πρωθυπουργός προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μέχρι κεραίας, αλλά δεν θα ρωτήσουμε κανέναν για να δώσουμε τις υπερβάσεις σε όσους έχουν ανάγκη, είπε ακόμα και ανακοίνωσε πως «τα νησιά της πρώτης γραμμής από την Σαμοθράκη ως το Καστελόριζο εξαιρούνται από την αύξηση ΦΠΑ λόγω προσφυγικής κρίσης».

Δείτε τι δήλωσε στην δημοτική τηλεόραση και την Μ. Παπαζαχαρίου το πρωί (εν αναμονή του Πρωθυπουργού) ο Δήμαρχος Νισύρου Χ. Κορωναίος από το δημαρχείο Νισύρου (με τον Η. Καματερό και τους υπόλοιπους πίσω του)

 

 

Ο πρωθυπουργός, έχει επισκεφθεί ανεπισήμως και οικογενειακά το αγαπημένο νησί του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου (στο σπίτι του στα Νικιά, όπου δεσπόζει το κόκκινο μαντίλι),

 

* Ευχαριστούμε πολύ για τις  φωτό τον καλό φίλο Κώστα Καμπανή και τα βίντεο τον συνάδελφο Μιχάλη Χατζηθέμελη από τη ΔΤ που βρέθηκαν στη Νίσυρο και κάλυψαν από κοντά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

 

60 ΣΧΟΛΙΑ

  • Μην είστε μικρόψυχοι, ο Αλέξης είναι αριστερός, αριστερός στον καβάλο και όταν ανάβει αριστερό φλας στο αυτοκίνητο μόνο...

   Περιμένανε οι 30 του ΣφΥΡΙΖΑ να ακούσουν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, να εξαγγείλει μειωμένα εισιτήρια, μειωμένες μεταφορές, άφιξη 30 γιατρών, 50 νοσηλευτών, πολλά αναπτυξιακά έργα σαν την επέκταση του στρατοπέδου φυλακή του Αμανιού, στρατόπεδο στην ΨΕΡΙΜΟ και στην ΝΙΣΥΡΟ, και πολλές άλλες ασπιρίνες σαν το εφάπαξ φιλοδώρημα που έδωσε στους συνταξιούχους και το βάφτισε 13η σύνταξη που προέρχεται από την περικοπή των συντάξεων, των επικουρικών, των αναπηρικών των φτωχοποιημένων Ελλήνων ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ Μ@ΚΡΥΤΕΡΟ από τον ΨΕΥΤΗ και λαϊκιστή που αποκάλεσε τον χοντρό φασίστα ΜΠΟΥΛΗ όπως τον φωνάζαμε όλοι στο Πυλί και στην Νίσυρο….

   • Ο μίμος ΤΣΙΠρΑΣ, μιμείται την οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε όλα, αλλά οι εξαγγελίες λειψές… Δεν έκανε το θαύμα της η Παναγιά η Σπηλιανή.

    Έχει πάρει και τα κουσούρια τους, βολεύει καλλίγραμμα κορίτσια σε θέσεις υπουργών, στα πρωθυπουργικά γραφεία μέχρι να φανεί και δημόσια μια πληθωρική ΜΙΜΗ… Από την Νίσυρο γραμμή για Θεσσαλονίκη να επισκεφτεί την γκομενίτσα στο πρωθυπουργικό γραφείο που της έφτιαξε και από εκεί στην ΜΕΡΚΕΛ για να δώσει αναφορά και ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Κάπτεν ΗΛΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…

    • Παρόντες ο Περιφερειάρχης και τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΔ που κάποιοι από αυτούς θέλουν αξιώματα και πολιτική καριέρα...

     Ψοφάνε για τηλεόραση και φωτογραφίες οι φελλοί που παριστάνουν τα στελέχη της ΝΔ, πήγαν να στηρίξουν έναν λαϊκιστή ψεύτη που ΌΛΟ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΈΟ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΙ…

  • Στην Νίσυρο δεν κάνουν αυγά οι κότες. Παρών ο σύντροφος συγΚΑΜΕΝΟΣ ο ΜΠΟΥΛΗΣ που έχει μάνα Νισυριά και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..

   Μην ελπίζετε ότι θα κάνουν ΚΑΜΕΝΟ αυγολέμονο οι συμπατριώτες του όπως τον έκαναν οι «φασίστες ψηφοφόροι του» στα σκαλοπάτια της Δημαρχίας στην Κω. Άλλωστε θα πήρει μαζί του μερικές διμοιρίες ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ για κάθε ενδεχόμενο και μερικές ομπρέλες και αρκετούς ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ τους φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

   • Ο μίμος ΤΣΙΠρΑΣ, μιμείται την οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε όλα, αλλά οι εξαγγελίες λειψές… Δεν έκανε το θαύμα της η Παναγιά η Σπηλιανή.

    Δεν μας λέει όμως πότε στρίβει αριστερά; Με τόσα δεξιά μνημονιακά μέτρα που υποχρεώνει τα ζωντανά-βολευτές των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ψηφίζουν στα τέσσερα ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΕΙ τώρα που τα βρήκαν και με του ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ που τους κάνουν τα γλυκά μάτια…..

  • Υποδέχτηκαν τον λαϊκιστή ΨΕΥΤΟ-ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠρΑ και τον συγΚΑΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ όλοι οι βολευθέντες από τον ΣφΥΡΙΖΑ και ενισχύσεις από την Κω.

   Μες στην καλή χαρά τα βολεμένα φρ@καλα που καταστρέφουν και φτωχοποιούν τους Έλληνες φτάνει για λίγο ακόμα να αντέξουν και να γλύφουν το μέλι της εξουσίας. Με εκλογές γυρνάνε πάλι στο 3-4% μια και ο κόσμος πήρε χαμπάρι τους γιαλατζί αριστερούς που ψηφίζουν στα τέσσερα ΔΕΞΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ.

   • ΗΛΙΑΚΗ, θα ψηφίσεις στα τέσσερα τα εργασιακά, τις ομαδικές απολύσεις, τα νέα μέτρα ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΩΙΚΉ ΕΞΟΔΟ;;;

    Έρχονται νέα μέτρα ΚΑΜΑΤΕΡΕ μιας χρήσης βολευτή; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ, ΌΛΟ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ για να γλύφεις το παραδάκι της εξουσίας.

   • Τα ζώα του τσίρκου και του λαϊκισμού του ΣφΥΡΙΖΑ κάθε φορά που ετοιμάζονται να ψηφίσουν ΜΕΤΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ πετάνε την νησιωτικότητα...

    Και μετά με ελαφριά την συνείδηση οι γιαλατζί αριστεροί του κ@λου πάνε και ψηφίζουν στα τέσσερα ότι ποιο δεξιό και αντί λαϊκό θα ψήφιζε ο χειρότερος φασίστας για τον λαό. Τώρα μετά την περικοπή των μισθών, συντάξεων, αναπηρικών, ΕΚΑΣ και αφού τους πέταξαν ένα κοκαλάκι που το ονόμασαν ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ετοιμάζονται για τα εργασιακά και τις ομαδικές απολύσεις…

  • Βρε ψηλέ Μαυρογιαλούρε, με την νησιωτικότητα του ΣφΥΡΙΖΑ θα δούμε φτηνά μεταφορικά, εισιτήρια και κόστος ζωής ή φούμαρα;;;

   Του έμαθε την νησιωτικότητα ο Μπενέτος του ΠΑΣΟΚ από τους Λειψούς και αυτός την θυμάται κάθε φορά που ψηφίζει αντιλαϊκά μνημονικά και δεξιά μέτρα που ούτε ο Κασιδιάρης και ο Παπάς που πήγαν εκδρομή με τον ΣφΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο δεν θα τα ψήφιζαν…

  • ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΑΡΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑΝ η ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ? Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ…..

 1. ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΣΥΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ [ ΒΟΥΤΑ ΓΙΑΛΛΟΥΡΗ ]. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

 2. ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  • Γιατί δεν ρωτάς βρε βλάκα τον συμπατριώτη σου τον Γιάννη Κουλάκη να σου πει γιατί απουσίαζε από την φιέστα των γιαλατζί αριστερών;;;

   Αυτός τους πήρε χαμπάρι καθώς και τον κολοτούμπα τοπικό βουλευτή και τους γύρισε την πλάτη, εσύ όμως ελαφρόπετρα ψοφάς για πανηγύρια και από μυαλό μου θυμίζεις κουκουνάρα…

 3. Ως γνωστόν, στη Νίσυρο βρίσκεται σήμερα ο κατοχικός πρωθυπουργός Τσίπρας, προκειμένου να εξαγγείλει κάποια μέτρα για την ενίσχυση της νησιωτικής πολιτικής.

  Αλλά, γιατί ο… λαοφιλέστατος προτίμησε την Νίσυρο κι όχι κάποιο μεγάλο νησί των Δωδεκανήσων; Την Κω, για παράδειγμα, που είναι δίπλα στην Νίσυρο;

  Είναι προφανές: η Νίσυρος είναι ένα μικρό νησί, με λίγους κατοίκους. Ποτέ δεν έχει πάει πρωθυπουργός εκεί. Επιπλέον, δεν αποβιβάζονται εκεί οι εξ’ Ανατολών προσκεκλημένοι του mister Tsipra, τα «προσφυγάκια». Κι οι κάτοικοί της, θα κάνουν αυτό που λέμε «την ανάγκη φιλοτιμία» και δεν θα τον γιουχάρουν -ίσως τον… χειροκροτήσουν κιόλας, από… συγκίνηση.

  Ενώ αν πήγαινε σε μεγάλο νησί, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τον έκαναν… ομελέτα, όπως τον συγκυβερνήτη του, τον υπουργοπάνο Καμμένο, όταν τόλμησε πέρυσι να πάει… αμέριμνος στην Κω!

 4. ΚΟΠΙΑΣΤΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ

  Την τελευταία φορά που έκανε δηλώσεις ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), είχε πει ότι το 80% όσων… προτιμούν την Ελλάδα είναι «μετανάστες» και οι υπόλοιποι «πρόσφυγες».

  Την επομένη φορά, να φροντίσει να αναθεωρήσει, μιας και έχουν αλλάξει τα δεδομένα, κι έχουν γίνει 90-10…

  Έτσι, μετά από τα «προσφυγάκια» εξ’ Κονγκό και Τζαμάικας, που μας είχαν προτιμήσει τις προηγούμενες ημέρες, τώρα πλάκωσαν (στις Οινούσσες Χίου) άλλα «προσφυγάκια», από… Καμερούν και… Σομαλία.

  Όλης της γης οι δυστυχισμένοι στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων», των Τσίπρα και Καμμένου. Δεν είναι… θαύμα;

  (ΥΓ): Παρόλα αυτά, δεν μας έχουν προτιμήσει ακόμα οι… Εσκιμώοι. Συντρόφια μπορείτε, κάντε κάτι και γι’ αυτό!

 5. Ως γνωστόν, στη Νίσυρο βρίσκεται σήμερα ο κατοχικός πρωθυπουργός Τσίπρας, προκειμένου να εξαγγείλει κάποια μέτρα για την ενίσχυση της νησιωτικής πολιτικής.
  Αλλά, γιατί ο… λαοφιλέστατος προτίμησε την Νίσυρο κι όχι κάποιο μεγάλο νησί των Δωδεκανήσων; Την Κω, για παράδειγμα, που είναι δίπλα στην Νίσυρο;
  Είναι προφανές: η Νίσυρος είναι ένα μικρό νησί, με λίγους κατοίκους. Ποτέ δεν έχει πάει πρωθυπουργός εκεί. Επιπλέον, δεν αποβιβάζονται εκεί οι εξ’ Ανατολών προσκεκλημένοι του mister Tsipra, τα «προσφυγάκια». Κι οι κάτοικοί της, θα κάνουν αυτό που λέμε «την ανάγκη φιλοτιμία» και δεν θα τον γιουχάρουν -ίσως τον… χειροκροτήσουν κιόλας, από… συγκίνηση.
  Ενώ αν πήγαινε σε μεγάλο νησί, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τον έκαναν… ομελέτα, όπως τον συγκυβερνήτη του, τον υπουργοπάνο Καμμένο, όταν τόλμησε πέρυσι να πάει… αμέριμνος στην Κω!

  • Φίλε ελεύθερος είσαι…να ψηφίσεις Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ,Χρυσή Αυγή..Μέχρι εκεί σε κόβω….

 6. Αμα ο σχολιαστης ειναι επαγγελματικο στελεχος των Ναζιστων απο Αθηνα τοτε …χεστηκε η φοραδα στ’ αλωνι…Οχι ζωο, αλλα αγριο ζωο.!!! Μπροστα του ο Τοπικος Φασιστας ειναι ….αριστεριστης. Μονο τοτε εκτιμιεται η …δημοκρατικοτητα του ……Κυρμιτση!!! Τα γελαδια του ειναι πιο αγρια απο τον ….γελαδαρη τους!!!!

  • ΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΑΣΕΙΣ ΧΑΜΕ,ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙ

 7. Ολα τα λεφτα ο σ………και η παρεα του «»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»καματερε με τετοια δυναμικη παρεα θα πας πολυ ψυλα αχαχαχαχσχαααχαχαχαχαχαχαχχ……………………………………………………………………………………………………………. για γελια και για κλαματα ]'[‘]’σα δε ντρεπεσται @@@@

 8. Έξω τα φασισταριά από τη Κω……..Έλληνες είναι μόνο όσοι πιστεύουν στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

 9. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ …..

  • ΑΠΑΝΤΑΜΑΙ ΦΗΛΑΙ ΑΙΜΙΣ…Ι ΠΙΟ ΓΛΙΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΝΕ Η ΚΑΡΔΙΑ…..ΦΑΣΗΣΤΑΡΗΟ……ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΤΑΙΛΩΣ…

   • ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΜΟΛΙΒ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΥΓΚΡΑ

 10. Αγαπητοί Κώοι…καλός σας είναι ο Λαγός ,ο Παναγιώταρος,και ο εγέρθι του…..Άντε πάλι θάρθει κι ο Κασιδιάρης,κι μπαραρόσα,κι ο Μιχαλολιάκος….Πιός τη χάρη σας.Για αυτούς είστε…Μπόχαλοι…..

 11. Σας εκτιμούσα κιόλας… Όλοι τρεξατε σαν τα βόδια…. Α ρε καλά μας κάνει… Δώσε και άλλο πονο Αλέξη το αξίζουμε….

 12. kala lene oti ta a….. pane dyo dyo are kamene ti seperimeni esena kai ton tsipra stis 22 genari kseftila oute ena psifo den 8a paris kemene onoma kai prama remalia pou trexate na ton eipodextite ayrio pou 8asas kopsi tin sintaksi 8a klete pali paliogeri ta egkoniasas den taskefteste

 13. ΚΑΠΟΙΟΙ….. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ? Α ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

 14. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

  Στις λυσσασμένες συστημικές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου για την Χρυσή Αυγή, απάντησε επίσημα το κόμμα μας – διά του εκπροσώπου Τύπου – με την παρακάτω δήλωση:
  «Εκδημοκρατισμό δεν χρειάζεται η Χρυσή Αυγή, αλλά το πολιτικό σύστημα, που δεν σέβεται μισό εκατομμύριο Έλληνες ψηφοφόρους. Τα ποσοστά μας είναι διψήφια και αν δεν υπήρχε ο παράνομος αποκλεισμός μας από τον δημόσιο διάλογο, θα ξεπερνούσαν σήμερα το 20%«
  Οι τηλεοπτικοί σταθμοί και τα ΜΜΕ που επί δύο ολόκληρες ημέρες στήνουν ολόκληρα πάνελ με υβριστές και πολιτικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, θα τηρήσουν τη στοιχειώδη νομιμότητα, προβάλλοντας την σύντομη απάντησή μας;
  Ούτως ή άλλως η νομική υπηρεσία της Χρυσής Αυγής έχει ήδη προβεί σε σειρά καταγγελιών προς την νέα σύνθεση του Ε.Σ.Ρ. για τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό του μας από τον δημόσιο διάλογο.

 15. Μόνο ως τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δήλωση του πρώην υπουργού κ. Παρασκευόπουλου, σχετικά με τον εκδημοκρατισμό (!) του κινήματός μας. Όπως επίσης – πάλι – τυχαία δεν ήταν η σιωπή του κυβερνητικού και κομματικού Σύριζα για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου. Και όπως αναμενόμενο ήταν, μετά τις δηλώσεις και τις μη δηλώσεις των αριστερών, να πεταχτούν από την αντίπερα όχθη οι «λαοσώστες» της ψοφοδεξιάς, και να υπενθυμίσουν στον Ελληνικό λαό τα «κακά» που προξενήσανε στον Τόπο οι Χρυσαυγίτες. Και ξεκινά ένας λογύδριο, που τέτοια γεννούν μόνο εγκέφαλοι που βρίσκονται σε παροξυσμό, σχετικά με το κίνημά μας και τις σχέσεις του (;) με την σημερινή κυβέρνηση να ξεκινούν από το 2014. Και να μιλά ο Κικίλιας με στόμφο, και να αναφέρει την σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα που προκάλεσαν την μη εκλογή του ΠτΔ με αποτέλεσμα την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά. Να μας συμπαθάτε κ. Κικίλια που η γνώμη μας συνέπεσε με τη γνώμη του Σύριζα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση- αν δηλαδή ψηφίζαμε «ναι» για την εκλογή ΠτΔ- θα είχαμε «σύμπλευση» μαζί σας, με τον Σύριζα να σκούζει σήμερα αντί για σας.

 16. Μετά θυμήθηκαν τις δηλώσεις Βούτση όταν για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την απλή αναλογική, προσμετρούσε στα «ναι» και τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

  Με γελοιότητες και φτηνά πολιτικά τερτίπια προσπαθεί το άλλοτε πανίσχυρο πολιτικό σύστημα να καταφέρει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στο κίνημά μας. Προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι εμείς έχουμε κοινή πορεία με τον Σύριζα. Χρησιμοποιούν απλές ενέργειες, θεσμικού κυρίως χαρακτήρα, όπως η μετάβαση των βουλευτών μας στα ακριτικά νησιά ή την επιλογή του «ναι» ή του «όχι» στην ψήφιση των νομοσχεδίων, για να δείξουν τάχα τον «κακό» δρόμο που πήρε η Χρυσή Αυγή. Όταν βέβαια η επιτροπή αμύνης της βουλής συνεδριάζει στο κτίριο του κοινοβουλίου, γύρω από ένα τραπέζι, εκεί δεν υπάρχει «εναγκαλισμός» με του Χρυσαυγίτες, αλλά αυτό συμβαίνει όταν βγαίνει η επιτροπή εκτός βουλής. Από την άλλη, μας λένε ότι η γνώμη μας στα νομοσχέδια δεν πρέπει να έχει ούτε θετικό ούτε αρνητικό πρόσημο, γιατί κινδυνεύουμε, είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση να έχουμε κοινή ρότα ή με τους κυβερνώντες ή με τους αντιπολιτευόμενους.

 17. Ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα σε όλα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται στη βουλή, να ψηφίζουμε «παρών» για να αποφεύγουμε τη μένη των πολιτικών μας αντιπάλων. Αντιλαμβανόμαστε, κύριοι του «συνταγματικού» τόξου με τη σπασμένη χορδή, ότι θα σας βόλευε πάρα πολύ να κρατούσε το κίνημά μας ουδέτερη στάση στην ψήφιση των νόμων, αλλά αυτό θα ήταν ενάντια στις εντολές αυτών που μας πρόσταξαν να μπούμε στη βουλή αναστατώνοντάς σας και φέρνοντας τα πάνω κάτω. Και αυτό πράττουμε, και θα συνεχίσουμε να πράττουμε μέχρι να σας αποτελειώσουμε, πολιτικώς, μία και καλή. Όσον αφορά τώρα τα της γεννωμένης νέας χρυσαυγιάδας που φέρατε στο προσκήνιο, επειδή υπάρχει προηγούμενο αποτέλεσμα από παλιότερες χρυσαυγιάδες, σας θυμίζουμε ότι, για άλλη μία φορά θα φάτε τα μούτρα σας. Ήδη έχει αρχίσει η κατρακύλα σας και κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, σαν κι’ αυτές που κάνει ο πνιγμένος όταν πιάνεται από τα μαλλιά του.

 18. Λύσσα κακιά έχει πιάσει τα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου με την Χρυσή Αυγή. Έτσι, εκμεταλλευόμενα το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο… συνταγματικό τόξο (εδώ γελάνε!) εξαιτίας της σκοπίμως λανθασμένης ερμηνείας των δηλώσεων Παρασκευόπουλου, τα σαμαρόσκυλα υπερηφανεύονται για τα «κατορθώματα» του αρχηγού τους. Μόνο που απάνω στη φούρια τους να αποδείξουν ότι το… καμάρι τους έσωσε τη… δημοκρατία (άρα δικαιούται μια… δεύτερη ευκαιρία, για να την… σώσει ξανά!), ομολογούν και κάποιες μεγάλες αλήθειες για την σαφέστατη πολιτική σκοπιμότητα των απηνών διώξεων και φυλακίσεων. Ιδού η κυνική ομολογία τους και τα συμπεράσματα δικά σας:
  «Δεύτερον, ο Σαμαράς έλυσε τα χέρια της Δικαιοσύνης να παραπέμψει τους Χρυσαυγίτες ως «εγκληματική οργάνωση» και να τους στείλει φυλακή. Αν δεν τους «έβαζε φυλακή» ο Σαμαράς τότε, η ΧΑ θα είχε σήμερα, όχι μεταξύ 7%-8% αλλά γύρω στο 20%! (Άλλωστε πριν τους βάλει φυλακή ο Σαμαράς υπήρχαν δημοσκοπήσεις που τους έφταναν πάνω από 12% κι ίσως και πάνω από 15%)».

  (ΥΓ): Δε σε θέλει ο λαός, τον Μπουμπούκο σου και μπρος! Στο τρελάδικο ολοταχώς!

 19. Πέραν του ότι η Ελλάδα των Μνημονίων είναι πρώτη -και με διαφορά- σ’ όλη την Ευρώπη στην ανεργία, συνεχώς χάνονται θέσεις εργασίας. Αλλά μόνο στον ιδιωτικό τομέα, γιατί στο δημόσιο αυγαταίνουν – με πολιτικάντικα κόλπα!
  Έτσι, κατά 37.667 θέσεις εργασίας μειώθηκε η μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα, το μήνα Νοέμβριο 2016 σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».
  Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση της τελευταίας 5ετίας, καθώς, τον Νοέμβριο του 2016 χάθηκαν 37.667 θέσεις εργασίας – δηλαδή οι απολύσεις – αποχωρήσεις ήταν κατά 37.667 περισσότερες από τις προσλήψεις.
  Αντιστοίχως, τον Νοέμβριο του 2015 είχαν χαθεί 24.674 εργασίας, το 2014 είχαν χαθεί 20.331, το 2013 είχαν χαθεί 17.214, ενώ το 2012 είχαμε την απώλεια 34.138 θέσεων εργασίας.
  Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, παλιών και νέων, ψοφοδεξιών κι αριστερών!

 20. Μπορεί ο Τσίπρας να έχει κηρύξει τον «ανένδοτο» και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι του να ετοιμάζονται για «μετωπική», όμως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στο Reuters αποκάλυψε τα κυβερνητικά σχέδια για άνευ όρων συνθηκολόγηση ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων.
  Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας δήθεν μοιράζει «13η Σύνταξη» και ο κυρ Αλέκος ετοιμάζεται να βγάλει τα νταούλια και του ζουρνάδες από τα υπόγεια, ο Euclides είπε τα εξής, αναφερόμενος στην «διαπραγμάτευση»:
  «Η ελληνική έκφραση είναι ότι θα πρέπει “να βάλουμε νερό στο κρασί μας”. Δεν μου αρέσει η έκφραση γιατί δεν συμπαθώ το νερωμένο κρασί, αλλά αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω, να έλθουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό»
  Φανταζόμαστε, λοιπόν, τι πρόκειται να γίνει και πόσα θα πάρουν οι συνταξιούχοι από τις εξαγγελίες Τσίπρα, αλλά δεν θα σας το λέμε γιατί θα… λογοκριθεί!

 21. ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ ΠΛΕΥΡΙΣΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚOBΑΔΑΚΙΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΟΜΕΝOΤΣΑΤΣΚΙΡΙΒΑΡΕΔΕΞΙΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Κ@ΜΑΤΕΡΟΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ

 22. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ HOT SPOT.

  ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ( ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ) ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. ΝΟ COMMENT ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

 23. πηγε στο ενα απο τα δυο νησια της χωρας οπου το τσιρκο των συριζανελ ισως ξεπερασει το 10 τοις εκατο κι αυτο γιατι εκει στη νισυρο ειναι ολοι τους ρηχοι για δεσιμο δηλαδη.το αλλο νησι ειναι η ΛΕΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑ ΞΕΝΟΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΥΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΛΗΤΑΡΙΑ

 24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΠΡΑΣ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ

  ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ.Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΟΥ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΚΑΚΟΣ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ.ΞΕΓΚΡΕΜΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ.

  • με λιγα λογια λες οτι επρεπε να παει στη νισυρο και να κανει τη γλωσσα σπατουλα για μην πω να αρχισει τα τσιμπουσια μπας και παρει τιποτα απο τον τσιπρα…σαν αυτα που ειπε και εδωσε ο ιδιος απο τι θεσσαλονικη? και τον ψηφισατε και πηρατε το τριτο το μακρυτερο?χαχαχα δεν ηξερα οτι εισαι το ελαφρυς

 25. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟ-Υ-ΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΝΕ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.///////ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ

 26. Το σχέδιο είναι παλιό. Είναι το σχέδιο ανάμιξης των πληθυσμών της Ευρώπης. Είναι το γνωστό σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI, το οποίο ενεργοποίησε τώρα η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
  Λόγω της αντιδράσεως των Λαών της Ευρώπης, οι οποίοι έχτισαν-ύψωσαν φράκτες και τείχη κατά μήκος των συνόρων αυτών, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφίας, απεφάσισε προσωρινά να θέσει το σχέδιο αυτό εις εφαρμογήν εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
  Βρήκανε ευάλωτους, άπειρους, αφελείς, επιπόλαιους, και ανόητους πολιτικούς εδώ, πολιτικούς Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, πολιτικούς του «ότι πούνε οι ξένοι», πολιτικούς δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και είπανε ΜΟΝΟ για την Ελλάδα να εφαρμόσουν το σχέδιο, και ύστερα για την Ευρώπη.
  Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, στέλνουν πίσω στην Ελλάδα, τη χώρα πρώτης υποδοχής, τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου.

 27. Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος είναι συμμέτοχοι στην υλοποίηση του σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Το θέμα είναι τι ρόλο παίζει η Εκκλησία της Ελλάδος.
  Βλέποντας ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ την επιθυμίαν των Κοσμοκρατόρων, και την πρόθυμη «φιλοξενία» των Ελλήνων, διέταξε, «Πλημμυρίστε την Ελλάδα με μαύρους Αφρικανούς λαθρομετανάστες» και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
  Αυτούς τους ανθρώπους μας καλούν οι προδότες πολιτικοί να φιλοξενήσουμε, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
  Οι λαθρομετανάστες θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και θα υποδεχτούν σαν ελευθερωτή τον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
  Προς υλοποίηση του σχεδίου Ισλαμοποιήσεως της Ελλάδος, κατέφθασαν εδώ Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι», οι οποίοι βοηθούν στην προσθαλάσσωση στα νησιά μας των λαθρομεταναστών, και την εγκατάσταση αυτών σε HOT-SPOTS, και σε ξενοδοχεία ή σπίτια Ελλήνων.

 28. Οι προδότες πολιτικοί χτίζουν HOT-SPOTS για να φιλοξενήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τις Λεγεώνες των ξένων του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, για να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! Και ο Κυριάκος συμφωνεί……………
  Τα δραματικά γεγονότα συγκρούσεων των λαθρομεταναστών μεταξύ τους, και μεταξύ λαθρό και Ελλήνων, αλλά και με τις Ελληνικές Αρχές στα νησιά Λέσβο-Χίο, είναι καθημερινά.
  Φθάνουν δε μέχρι σημείου οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. να εγγράφουν παιδιά λαθρό σε Ελληνικά Σχολεία, ενώ δεν γνωρίζουν Ελληνική γλώσσα, και δεν έχουν εμβόλια……. Δηλαδή πλήρη Ισλαμοποίηση και Τουρκοποίηση της Ελλάδος!!
  Οι λαθρομετανάστες Τολμούν και κάνουν συγκεντρώσεις χιλιάδων Ισλαμιστών στην Αθήνα, για διεκδικήσεις!!!
  Ας πάνε να τα κάνουν αυτά στο ΙΣΡΑΗΛ……………………
  Το ΙΣΡΑΗΛ δεν δέχεται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, χωρίς να χαρακτηρίζεται ξενοφοβικό και Ρατσιστικό!!!
  Το ΙΣΡΑΗΛ έχει μεγάλους προστάτες!!!

 29. Προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση!!!
  Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη χώρα αυτή, και ΟΧΙ πρόσφυγες, όπως παραπλανητικώς και δουλικώς, τους ονομάζουν οι προδότες πολιτικοί!!!
  Οι εφιάλτες πολιτικοί ηθελημένα μπέρδεψαν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές εισβολείς του σήμερα.
  Οι μαύροι Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι μισθοφορικός στρατός (Λεγεώνα των ξένων), του Σουλτάνου, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να υλοποιήσουν τα σχέδια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως για εξαφάνιση του Ελληνισμού!!!
  Οι Η.Π.Α.- Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ. κλπ, είναι ιδιοκτησία της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο , (αποδείξεις εκ του αποτελέσματος), από ΔΝΤ & Ε.Ε., δηλαδή τους δανειστές της Ελλάδος, με σκοπό την οικονομική, ιστορική, πολιτιστική, και εθνολογική καταστροφή της Ελλάδος.
  Αυτά αποκάλυψε ο Αμερικανός διανοητής και φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι.
  Οι Μάσκες έπεσαν!!!

 30. Οι λαθρομετανάστες φωνάζουν επίσημα, «Έλληνες, θα σας κάνουμε πόλεμο», αυτό παρά τη φιλοξενία των Ελλήνων!
  Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος.
  Λέμε στους Στρατιωτικούς, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, διότι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα των ξένων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
  Οι Αφρικανοί λαθρό είναι εμπροσθοφυλακή των Τούρκων.
  Ο Ελληνισμός τελεί υπό εξαφάνισην.
  Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, είναι υπηρέτες της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
  Οι πολιτικοί μας είναι αφελείς, επιπόλαιοι, και ανόητοι.
  Πουλήσανε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, Ξενοδοχεία, σε Τούρκους Μεγιστάνες του πλούτου, φίλους του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!
  Πουλήσανε όλον τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο), στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, έναντι δανείων για να κυβερνούν!!! (ΜΝΗΜΟΝΙΑ).

 31. Οι πολιτικοί μας εξυπηρετούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ & ΣΟΡΟΣ.
  Οι πολιτικοί μας εκτελούν εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
  Οι Αφρικανοί λαθρό θα κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, και θα νομιμοποιηθούν σαν Έλληνες.
  Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» της Μέρκελ & Σόϊμπλε έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών και Αφρικανών εγχρώμων λαθρομεταναστών.
  ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων χάθηκε………….
  Αυτό είναι το σχέδιο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της Ελλάδος, της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας για την Ελλάδα.
  Δυνατόν ότι μπορεί να εισβάλει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ανά πάσαν ώραν.
  Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως της χώρας, η ΙΕΡΑΡΧΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τηρεί περίεργη και ύποπτη σιγήν ιχθύος…..
  Δεν αφυπνίζει τον Ελληνικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Λαό!!!
  ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!https://hellasforce.com/2016/12/12/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CF%84/
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

 32. Μήπως πρόσφεραν στον Τσίπρα σουμάδα με βότκα…πριν από την ομιλία του;

 33. Χρισαυγιτες π@παρι@ έλληνες είστε
  Αγράμματοι είστε χωρίς πατρίδα, συνεργάστηκατε με όλους τους κατακτητές, γερμανούς τούρκους κτλ
  Τσακιστε τους Ναζί σε κάθε περίπτωση

 34. Η βαθιά παρακμή κσι σήψη της κοινωνίας μας από την συμπεριφορά των «αρχόντων» και της «πνευματικής ηγεσίας» φαίνεται. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ο άνθρωπος που βάζει την ταφόπετρα στην χώρα μας να χεοροκροτείται και να γίνεται και επιτιμος δημότης αντί να άποπέμπεται δημοσίως. Λύπη και θλίψη βαθύτατη. Η υποκρισία και ματαιοδοξία στο σποκορύφωμά της. Καλά το ‘πε ο δήμαρχος Κυρίτσης: «όπου γάμος και η Μαριγώ πρώτη..»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ