ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσιακό άναμμα δέντρου με πολύ κόσμο στην Καρδάμαινα – Ζεστό, εορταστικό κλίμα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι

1
4956
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν απόψε στην Καρδάμαινα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και εορταστική διάθεση, παρουσία του δημάρχου και στελεχών της δημοτικής αρχής.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την συμμετοχή τοπικών φορέων και σχολείων σε ποικιλία διάφορων ειδών  που έγιναν ανάρπαστα, έδωσε για άλλη μια φορά χρώμα, άρωμα, ήχους και εικόνα εορτών.

Ακολούθησε η πολύ ζεστή και όμορφη  εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή για άλλη μια φορά της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών υπό την διέθυνση του Μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, της χορωδίας ΑΡΙΩΝ, της αγγλόφωνης χορωδίας καθώς και της παιδικής χορωδίας των μαθητών μας.

Το δέντρο άναψε ο δήμαρχος Κω με τα παιδιά να μετρούν αντίστροφα δίνοντας παράλληλα τις ευχές του, όπως και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας Ν. Πόγιας.

Καλά Χριστουγεννα σε όλους, ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο  στην Κέφαλο!

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΘΕ Η ΙΣΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ[ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ] ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ