ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Εμείς και οι σύμμαχοι ή Μητσοτάκης με αρχηγό τον Βέμπερ στην Ευρωβουλή;» Κ. Αρβανίτης για τα… «Ουρλιαχτά του Δημάρχου της Κω» στο προσφυγικό|Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ξεν. Κως

68
2161
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή
Με ομιλητές τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη (δημοσιογράφο) και Γιονούς Μουχαμαντί (Πρόεδρος Ελληνικού φόρουμ προσφύγων) πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Βορ. συγκροτήματος Δωδ/σου και της ΟΜ Κω του ΣΥΡΙΖΑ, απόψε στο ξεν. Κως, με θέμα «Ευρωεκλογές: Ευρώπη και ακροδεξιά».
Στο άνοιγμα της εκδήλωσης ο Συντονιστής της ΝΕ Σωτήρης Μπουζιώτας έκανε μια συνοπτική περιγραφή του θέματος για τις ακροδεξιές και εθνικιστικές απόψεις τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε εθνικό επίπεδο με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες τάσεις που επικρατούν στη Νέα Δημοκρατία αλλά και την εθνικιστική ρητορεία με αφορμή τη συνθήκη των Πρεσπών.
Τα βιογραφικά των δύο υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος ανέγνωσε η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος, Διονυσία Κασιώτη.
Ο κ. Αρβανίτης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο «νικητής» των Ευρωεκλογών. Τόνισε όμως ότι δεν αρκεί μόνο η νίκη αλλά ότι θα πρέπει να βγει ενισχυμένος. Από τους έξι βουλευτές που έχει τώρα, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον επτά! «Θα πρέπει να στείλουμε επτά αριστερούς ευρωβουλευτές στη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ε. καθορίζει σε απόλυτο βαθμό τη στρατηγική του κόμματος της Αριστεράς. Εμείς είμαστε το μεγάλο κόμμα της Αριστεράς, είμαστε κυβερνώσα Αριστερά, ενώ π.χ. οι Podemos είναι σύμμαχοι της Αριστεράς.
Το αναφέρω αυτό για να υπογραμμίσω την αξία που έχει η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη αυτή», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Ο λαός μας πληρώνει την ακροδεξιά ατζέντα από το 2004 και μετά. Οι άνθρωποι οι οποίοι μας είπαν ανοιχτά το game over, αποτελούν το βασικό πυρήνα της πολιτικής που άσκησε η Ευρώπη στη χώρα μας με τον πιο βάναυσο τρόπο. Θεωρούν ότι οι χώρες είναι εταιρείες και οι άνθρωποι, νούμερα, απλοί αριθμοί. Η μάχη σήμερα είναι σκληρή.
Η επιλογή σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν μπορεί να είναι μία επιλογή-ρεβάνς αυτών που μας οδήγησαν στην κρίση και στην χρεωκοπία».
Για τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, ο κ. Αρβανίτης είπε ότι δεν είναι πάντα «ενδεικτικές» των τάσεων που επικρατούν και των πεποιθήσεων του κόσμου, υπενθυμίζοντας ότι το 2015 έπεσαν έξω όχι μία και δύο μονάδες αλλά επτά!

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε παρέλαβε μία πτωχευμένη χώρα, κληρονόμησε όλα τα προβλήματα που πάνε δεκαετίες πίσω και κατάφερε να λειτουργήσει κοινωνικά. Μπόρεσε π.χ. ο κάθε ανασφάλιστος πολίτης να έχει πρόσβαση στο σύστημα Υγείας.

Ο Γιονούς Μουχαμαντί, ως ιατρός, αναφέρθηκε με συγκίνηση στην σημερινή επίσκεψή του στο Ασκληπιείο και τις φωτογραφίες που έβγαλε για να τις στείλει σε παλαιούς συμφοιτητές τους που είναι σήμερα Ιατροί ή Διοικητές Νοσοκομείων στην Αγγλία και αλλού, μιας και οι ίδιοι κατά την αποφοίτησή τους είχαν δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια της ζωής του με τη φυλάκισή του από τους Ταλιμπάν και τον ξεριζωμό του από το Αφγανιστάν, τον ερχομό του στην Ελλάδα αλλά και στην οπτική που είχαν οι Ευρωπαίοι για τους Έλληνες την προ ΣΥΡΙΖΑ εποχή και πως μας βλέπουν τώρα.
Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα και έκανε ένα ταξίδι στην Γερμανία, Γερμανός του επιτέθηκε νομίζοντας πως είναι Έλληνας χαρακτηρίζοντάς τους τεμπέληδες, που μόνο πίνουν και δεν εργάζονται… Με τον ίδιο να του εξηγεί ότι ήταν μια εικόνα που επιχείρησαν να περάσουν τότε τεχνηέντως τα ΜΜΕ.
Σήμερα τόνισε κατά τις επισκέψεις του στο εξωτερικό όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τέλος, ο Κ. Αρβανίτης σχολίασε και την εξ’αριστερών κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ «από του συντρόφους που έφυγαν» και δεν κατάλαβε τι προτείνουν αυτοί, αλλά και για τη συνθήκη των Πρεσπών που είναι μόνο τρεις σελίδες και μπορεί να τη διαβάσει ο καθένας για να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αρχική αντίδραση της ΝΔ στη συνθήκη των Πρεσπών ήταν θετική στην συνέχεια όμως επιχείρησε να καρπωθεί τις εθνικιστικές φωνές.
Σε ότι αφορά τα συλλαλητήρια τόνισε ότι «δε λέω ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτά ήταν φασίστες αλλά συμμετείχαν και φασίστες… Εγώ δεν θα πήγαινα αν διαφωνούσα σε συλλαλητήρια μαζί με φασίστες, θα έκανα ξεχωριστό συλλαλητήριο». Φέρνοντας το παράδειγμα της Καϊλή «βρέθηκα εκεί και πέρασα» μέσα σε φασιστικό μπλοκ.
Διευκρίνισε δε ότι λέγοντας ακροδεξιές αντιλήψεις και πολιτικές εννοεί τη Νέα Δημοκρατία και τους συμμάχους της δηλ. το ΚΙΝΑΛ και όχι τη Χρυσή Αυγή την οποία θεωρεί εγκληματική ναζιστική οργάνωση μιλώντας για ταγματασφαλίτες Κασιδιάρηδες κλπ.
Σε ότι αφορά τους προοδευτικούς δήμους και περιφέρειες ο Κ. Αρβανίτης τόνισε ότι η πολιτική του «δε με νοιάζει» να προτάξω έργα σχολείων ή να εξασφαλίσω στέγη για εκπαιδευτικούς ή γιατρούς στα νησιά είναι ακροδεξιά αντίληψη.
Θέτοντας το δίλημμα «εμείς και οι σύμμαχοι ή Μητσοτάκης με αρχηγό τον Βέμπερ» στην Ευρωβουλή.
Επίσης, άσκησε κριτική για τη στάση του Δημάρχου Κω κατά την προσφυγική κρίση (με το ακροατήριο να συμφωνεί) με αφορμή την πρόταση του Πάπα («ο οποίος μόνο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι») να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Α. Τσίπρα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης,  ο Κ. Αρβανίτης τόνισε ότι συνομιλώντας με πολίτες της Κω του έκανε εντύπωση η τότε στάση του Δημάρχου, καταλαβαίνοντας όπως είπε ότι «η φωνή του Δημάρχου της Κω δεν ήταν η φωνή των πολιτών της Κω, που έφερναν ρύζι, ψωμί και ό τι μπορούσε ο καθένας στους πρόσφυγες. Κι εκείνη την εποχή άκουγα τα ουρλιαχτά του Δημάρχου που δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν ως πολίτη ιδιαίτερα. Καταρχήν έπρεπε να ησυχάσει το ποίμνιό του, να τους πει «το χω» ηρεμήστε… Κι έδειξε μια εικόνα κατά τη γνώμη μου που δεν αρμόζει στο νησί, στην δημοκρατική του παράδοση και στην αισθητική του. Είχαμε δύο κόσμους: του Δημάρχου και του λαού. Κι έκανε ζημιά (με το ακροατήριο να φωνάζει «σωστό»). Όπως και να το έκανε, δεν έκανε καλό», κατέληξε ο κ. Αρβανίτης.

68 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η παλιά φρουρά του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με όλο τους το σόι, παραλήρημα κομμωτικής προπαγάνδας από τσιράκι της ΕΡΤ...

      Βρε Αρβανιτοτσολιά, γιατί δεν κάνεις μια βόλτα στα στρατόπεδα ψυχών, μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ στην Μόρια, στην Χίο, στην Σάμο ακόμα και στην Κω για να απολαύσετε την αριστερή αλληλεγγύη του φασιστοαριστερού ΣφΥΡΙΖΑ;;; Ευτυχώς η Κως με τον φασίστα δήμαρχο και τους ακροδεξιούς κατοίκους όπως εσύ το κομπλεξικό τσιράκι μας αποκαλείς, άντεξε στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων της γιαλατζί αριστεράς… Τώρα που τελείωσαν τα ψέματα, ο λαϊκισμός και οι κωλοτούμπες, λίγο πριν πάτε στον αγύριστο ψάχνεις για νέα απασχόληση… ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • Η φάρα του ΣφΥΡΙΖΑ έχει την διαφθορά στο ΠΕΤΣΙ-ΤΗΣ... Προμάζεψε τα ορφανά του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και δεξιά φρόκαλα.

        Το αφήνουν για έκπληξη, επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣφΥΡΙΖΑ θα είναι ο ΠΕΤΣΊΤΗΣ, τσαντοκουβαλητής χρήματος στα κυβερνητικά στελέχη και αντιπρόσωπος του ΑΡΣΕΝΙΟΥ των offshore κολλητός των Παπά-ΤΣΙΠρΑ… Πρέπει να έχει Ευρωπαϊκή ασυλία το τρωκτικό της φασιστοαριστεράς… Και για γλάστρες η βασιλοπούλα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ και αντί του ΓΛΕΤΖΟΥ που δεν άρεσε στην ΜΕΡΚΕΛ ο Αρβανίτης… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

    • ΑΡΒΑΝΙΤΟΤΣΟΛΙΑ, ΠΑΠΑΛΑ η ηθική ανωτερότητα της γιαλατζί αριστεράς του ΣφΥΡΙΖΑ, έχει την διαφθορά στο ΠΕΤΣΙ-ΤΗΣ...

      Για τις δηλώσεις του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ με την ξεχειλωμένη Εθνική Συνείδηση που ζήλεψε για τα Δωδεκάνησα μια συμφωνία τύπου Πρεσπών με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας στον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΟΥΓΚΑ… για τον ΠΑΠΆ και τα ταξίδια του με τον ΑΡΣΕΝΙΟΥ των offshore στην Βενεζουέλα για να αγοράσουν Παπάγιες… ΜΟΥΓΚΑ, για τον κολλητό των Παπά-ΤΣΙΠρΑ τον ΠΕΤΣΊΤΗ που από γκαρσόνι σε πιτσαρία έγινε υπάλληλος της ΔΕΠΑ, του Λαυρεντιάδη, τσαντοκουβαλητής χρήματος στα κυβερνητικά στελέχη και αντιπρόσωπος του ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΜΟΥΓΚΑ… για την ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ, την ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ δικηγόρο του ΑΡΣΕΝΙΟΥ και σύμβουλος του Ρασπουτίν Παπαγγελόπουλου που την βάφτισαν πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής διαφοράς ΞΑΝΑ ΜΟΥΓΚΑ… ΤΕΛΙΚΆ για τον πληρωμένο κονδυλοφόρο ΑΡΒΑΝΙΤΗ όλοι όσοι ξεβρακώνουν τους γιαλατζί αριστερούς και έχουν άλλη άποψη από τους κωλοτούμπες του ΣφΥΡΙΖΑ είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΊ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ… Όμως αυτοί οι φασιστοαριστεροί είναι που συνεργάζονται αρμονικά με την Χρυσή Πορδή κρατώντας τους ομήρους σε μια δίκη που κρατά τέσσερα χρόνια, συνεργάτες και όμηροι… ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • ΤΕΛΙΚΆ για τον πληρωμένο κονδυλοφόρο ΑΡΒΑΝΙΤΗ όσοι ξεβρακώνουν τους γιαλατζί αριστερούς με άλλη άποψη είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΊ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ

        Όμως αυτοί οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ είναι που συνεργάζονται αρμονικά με την Χρυσή Πορδή κρατώντας τους ομήρους σε μια δίκη που κρατά τέσσερα χρόνια, συνεργάτες και όμηροι… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  1. ΣΥΡΙΖΑ παντού. Πάλι θα κερδίσει τις εκλογές και θα φτιάξει τη νέα Ελλάδα δίχως λαμόγια και κλέφτες. Μαζί με το λαό σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία

    • Μπίστης, Ραγκούσης, Κουρουμπλής, Σταθάκης, Δραγασάκης, ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ… η προοδευτική συμμαχία του Τσίπρα έρχεται.

    • Τετοια Αντιχριστα Ανθελληνικα Εθνοπροδοτικα Ανθελληνικα Κοματοσκυλα σαν εσενα εχουν καταστρεψη την Ελαδα μας. Ομως οι Ελληνες ξυπνησαν και σε αυτες της εκλογες θα σας στειλουμε ολουσ στον αγυριστο.

  2. την κω την ανεβασε ψηλα. οι δημαρχοι που εσκυψαν το κεφαλι τους ρημαξατε τα νησια. κατω τα χερια σας απο τον δημαρχο μας

  3. Είναι προφανές, πως το να βάζει κάποιος λεμόνι στην Coca-Cola, είναι ακροδεξιά αντίληψη. Όποιος διαφωνεί είναι ακραίος.

  4. υπολογίζω στη Κω ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει γύρω στο 40%. Δε μπορεί να φτάσει το 55% που ρίχε πάει κάποτε το ΠΑΣΟΚ αλλά το 40% μπορεί να το πετύχει

  5. ο Τσίπρας έφερε δικαιοσύνη στον λαό μας. Αυτό είναι αλήθεια και πρέπει όλοι να το παραδεχτούμε για το καλό του τόπου.

  6. Πληρωμένος κονδυλοφόρος, από την ανεργία και την απαξίωση σε κομματικό ραδιόφωνο με μπόλικο παραδάκι...

    Η φάρα του ΣφΥΡΙΖΑ έχει την διαφθορά στο ΠΕΤΣΙ-ΤΗΣ… Ο τσαντοκουβαλητής χρήματος και συνεργάτης των Παπά-ΤΣΙΠρΑ, υπάλληλος της ΔΕΠΑ, του Λαυρεντιάδη και αντιπρόσωπος του ΑΡΣΕΝΙΟΥ του δικηγόρου των offshore θα είναι επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣφΥΡΙΖΑ… , Βρε φασιστοαριστεροί σύντροφοι του 3% του λαϊκισμού, της ψευτιάς και της κολωτούμπας, προμαζέψατε όλη την παρεούλα του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και όλα τα υπόλοιπα φρόκαλα δεξιά και αριστερά και αυτό το ονομάζετε λαϊκό μέτωπο;;; ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, στον αγύριστο… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

    • Η φάρα του ΣφΥΡΙΖΑ έχει την διαφθορά στο ΠΕΤΣΙ-ΤΗΣ... Προμάζεψε τα ορφανά του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και φρόκαλα δεξιά...

      Το αφήνουν για έκπληξη, επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣφΥΡΙΖΑ θα είναι ο ΠΕΤΣΊΤΗΣ, ο τσαντοκουβαλητής χρήματος στα κομματικά επιτελεία, συνεργάτης του ΑΡΣΕΝΙΟΥ των offshore και κολλητός των Παπά-ΤΣΙΠρΑ… Πρέπει να έχει Ευρωπαϊκή ασυλία το τρωκτικό της φασιστοαριστεράς… Και για γλάστρες η βασιλοπούλα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ και αντί του ΓΛΕΤΖΟΥ που δεν άρεσε στην ΜΕΡΚΕΛ ο Αρβανίτης… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  7. Μας κυβέρνησαν 40 χρόνια μας έφεραν την ψεύτικη ευμάρεια. Μας φεσωσαν όσο δεν παίρνει και τώρα μας κοροϊδεύουν και μας κουνούν και το δάκτυλο.
    ΣΥΡΙΖΑ για να σωθεί η Ελλάδα.

  8. ……stous pridotes tou siriza.stalinofasistakia aplita elleina anthropakia.mpolsebiki koukoulofori simorites pseftes anarxokatsapliades pou thelete kai tin psifo mas.i aristeri kibernisi pou katestrepse ti mesea texi.bromiarides.

    • Βρωμιάρη ανώνυμε φασίστα του κ…. μάθε γράμματα, πάενε βρες ……να ξελαμπικάρης, β…………….. μια ζωη κατακάθι και βάροσ της οικογενειας σου, αμα εχεις βεβαια τετοιο κτηνος που εισαι.

  9. …. stous pridotes tou siriza.stalinofasistakia aplita elleina anthropakia.mpolsebiki koukoulofori simorites pseftes anarxokatsapliades pou thelete kai tin psifo mas.i aristeri kibernisi pou katestrepse ti mesea texi.bromiarides.

  10. …..ANTI NA PALEYOYN NA KANOYN TO NEKROTOMIO NOSOKOMIO AYTOI KATHONTE KAI XTYPANE PALAMAKIA STO MEMETI KAI STON ANEXARTITO DIMOSIOKA…POU DOULEYI STIN SYRIZAERT KAI PLIRONETE APO TO USTERIMA TOU ELLINIKOU LAOY .MEXRI TON OKTOBRIO …..YG:TREIS KAI O KOUKOS MEINATE SIRIZAKIA.

  11. Πως γίνεται όταν μπαίνουν οι μετανάστες να μήν έχουμε σύνορα και όταν θέλουν να βγουν να υπάρχουν.Μην μου πείτε για αλληλεγγύη,γιατί ξέρετε ότι όλοι θέλουν να φύγουν να πάνε Ευρώπη…όλα μες το κόλπο με τα Δουβλίνα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης,ώστε να μην πάνε προς τα εκεί που σας δίνουν καρπαζιές άλλοι ,έ ..και να βολευτεί λίγο και ο κομματικός στρατός σας….Γι αυτούς που μπαίνουν το Κράτος,(εσείς δηλαδή) είστε υπόλογοι στους πολίτες του,όταν βγαίνουν είστε υπόλογοι προς την υπόλοιπη ΕΕ, η οποία στάζει παραδάκι κάθε φορά που βρισκόμαστε με το ένα πόδι στον τάφο. Οπότε εκεί κάθεστε σούζα, δε σηκώνει το θέμα ούτε δήθεν ανθρωπισμούς ούτε μαγκιές.

    • Α είναι πολύ απλό σύντροφε, η είσοδος στη χώρα είναι δωρεάν. Η έξοδος είναι λιγο πιο περίπλοκη γιατί πρέπει να επιδείξουμε τον απαραίτητο ανθρωπισμό και να τους ταΐσουμε, να τους ποτίσουμε, να τους βρούμε στέγη και επιδόματα, υπερτιμολογώντας τα σχετικά παραστατικά για να πάρουμε κι εμείς το κάτι τις μας, από την καθ’ όλα συνένοχη Ε.Ε. και τον αδέκαστο και ακέραιο Ο.Η.Ε. Αφού λοιπόν διασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε όλα τους τα ανθρώπινα δικαιώματα και κόψουμε τα ανάλογα παραστατικά, τότε έρχεται δυστυχώς και η απόρριψη της αίτησης ασύλου και τους αφήνουμε να λιάζονται στην πλατεία. Ευτυχώς έρχονται άλλοι όμως. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να τους βοηθήσουμε…

    • Θέττεις εξαιρετικά ζητήματα φίλε μου! Προβληματίστηκα με την ελευθερία στο να μπαίνουν και την απαγόρευση στο να βγούν! Μήπως τελικά να βγουν με την όπισθεν….

    • Είναι λόγω της μεγάλης επιτυχίας της αριστερής διακυβέρνησης που φάγαμε στη μάπα και του ΜΑΥΡΟΥ που έρχεται. Ε μην τους πάρουν τα σκάγια…

  12. αλλά ότι και να κάνετε η πληρωμένη προπαγάνδα του Κούλη, του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και των άλλων κ@λόπαιδων δεν πιάνει γιατί οι έλληνες ξέρουν ότι μόνο από το Συριζα έχουν να περιμένουν κάτι καλό για τη ζωή τους. Ουστ αληταράδες που καταστρέψατε την Ελλάδα και μιλάτε απο πάνω. Εσείς είστε οι προδότες του λαού μας. Ανθρωπάκια της οκάς

  13. θέλουν τα φασιστάκια του ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΧΑ κλπ λαμογιομετώπου να χάσει ο Συριζα για να τρώνε πάλι τις σάρκες του ελληνικού λαού. Τα πουλητάρια που κατέστρεψαν τη χώρα μας έχουν μεγάλο θράσος. Βρε Τσίπρας μεχρι τη Δευτέρα Παρουσία, παλιολαμόγια, κλεφταράδες. Άντε πληρώστε αυτά που κλέψατε ΝΔ καιΠΑΣΟΚ για αν μιλάτε

  14. Γίνανε όλοι πατριδοκάπηλοι με το που κόπηκε το παραδάκι για τα μπουζούκια και τις προίκες ξαφνικά θυμηθήκανε την αγάπη για την πάτριδα τους οι κοπρίτες. Πασοκ/ΝΔ τους πήγαινανε αχαλίνωτο και ασαλίωτο 40 χρόνια, τους κλέβαν μπροστά στα μάτια τους συγγενείς,αξιωματούχοι, πολιτικοί κλπ.

  15. Η ντροπή της Αριστεράς, το κόμμα που πρόδωσε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού το 2015, που εφάρμοσε την πιο νεοφιλελεύθερη πολιτική και δέσμευσε την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, μέχρι και τους αρχαιολογικούς χώρους αυτού του άγιου τόπου, που συγκυβέρνησε με τον Καμμένο για 4 χρόνια και τώρα τους πειράζει η ακροδεξιά στροφή της Ευρώπης. Το κόμμα που ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η θλιβερή αυτή δράκα φασιστών, ανθελλήνων και γυμνοσαλιαγκων του συστήματος, θέλει λέει να ξανακυβερνήσει με κάτι Τζουμάκες, με κάτι Μπίστιδες και με κάτι Ραγκούσιδες, για να έρθει λέει η πρόοδος στον τόπο. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ… δεν ήμαστε ΒΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…!!!

  16. Είναι προφανές, πως το να σου αρέσουν οι κουραμπιέδες αντί για τα μελομακάρονα, είναι ακροδεξιά αντίληψη. Όποιος διαφωνεί είναι ακραίος και εθνικιστής.

  17. ΗΡΘΕ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΡΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …..

  18. Εγώ με τον Αλέξη είμαι αλλά σε τοπικό επίπεδο αυτά τα σιχαμένα πλάσματα δεν θέλω να τα βλέπω.

  19. Απλα τραγικος.Μιλα ενας που ότι εχει κανει μεχρι σημερα είναι λογο γλυψιματος.Μια ζωη τρωει από το δημοσιο χρημα μας.Προσον του ότι είναι του κομματος.Ακομα και σημερα πληρωνετε από την ΕΡΤ και εκει θα γυρισει να πληρωνετε μετα τις εκλογες.Δοξαστε τον.Εχει το θρασσος να μας λεει και φασιστες επειδή δεν ειμαστε Συριζα.Ελεος .Ο άλλος ο Αφγανος δεν του αρεσει η Ευρωπη αλλα όπως λεει ολοι οι συμφυτητες του είναι στην Ευρωπη.Τι λεει ο ανθρωπος;Αληθεια γιατι δεν παει στον τοπο του να παλεψει να τον κανει καλυτερο μονο ηρθε εδώ να αλαξει το δικο μας;Αρκετα πια με τα σκουριασμένα μυαλα καποιων γραφικων.Θα πανε μια και καλη σπιτια τους να φυγουν τα βαριδια από την Ελλαδα μας να παει ξανα μπροστα…….Αληθεια ο Αρβανίτης ΠΑΣΟΚ δεν ηταν τοσα χρονια και ετσι δεν διοριστηκε στην ΕΡΤ;

  20. Ουστ από δω, εθνικοί προδότες!! Ακόμα να πουλήσετε τον αέρα που αναπνέουμε;;
    Που ήσασταν όλοι εσείς τότε; Γιατί δεν βοηθήσατε τους πρόσφυγες έμπρακτα; Γιατί δεν βοηθάτε του Έλληνες και τα παιδιά μας τώρα;
    Εάν είχα 10 κιλά ντομάτες θα σας τα πετούσα ευχαρίστως στα άσχημα μούτρα σας!
    Πηγαίνετε να κλειστείτε όλοι μαζί σε κανένα ψυχιατρείο και τουλάχιστον πάψτε να μιλάτε, στερημένα του 2%.

  21. Σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου έχει 1 βάφτιση και 3 μνημόσυνα. Να είστε όλοι εκεί.

  22. Στον Βορίδη έτρεξαν να δώσουν το παρών. Είστε σίγουροι αυτούς θα ψηφίσουμε;

  23. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΕΕΕΧΕΙ? ΑΦΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ??? ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ!!!!

  24. ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΠΑς ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΑΝΤΟΙ!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΜΩΣ!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

  25. Ασχετα με τι θα ψηφισει ο καθενας για δημαρχο.Με ποιο δικαιομα κρινει το δημαρχο του νησιου μας αυτό το διορισμενο του κόμματος…που το πληρονουμε ακομα και σημερα ολοι αν και δεν δουλευει απλα κανει περιοδιες;Ακομα με τι θρασσος ο Αφγανος διπλα του μιλαει για την Ευρωπη;Δεν θυμαμαι να τον καλεσε κανενας εδώ.

  26. Είπαμε Συριζα..Τέλος….Κλεφτοκοτάδες τέλος…Αν θέλετε σε δέκα χρόνια να μπούμε πάλι στο ΔΝΤ ψηφίστε τα κλεφτρόνια….ΑΛΕΞΗΣ…για πάντα….

  27. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ,
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ‘ΚΩΣ’ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ…..

  28. Δεν έχει νόημα η συμμετοχή σας στο Ευρωκοινοβούλιο αφού δεν έχετε εθνικές θέσεις να υποστηρίξετε. Σας ενδιαφέρει οτιδήποτε αλλότριο.

  29. Όλες οι εξέχουσες προσωπικότητες μαζεμένες σε μια αίθουσα να χειροκροτούν έναν κάφρο!
    Συγχαρητήρια για την παρουσία σας αγαπητοί δημόσιοι υπάλληλοι!

  30. ΟΠΑ ΠΑΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ Κ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑ Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ Κ Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 5 Κ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ 95 ΣΥΡΙΖΑΑΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

  31. ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΔΗ Η Η.Π.Α. ΠΙΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ ,ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΥΜΒΟΛΑ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΧΡΟΝΙΑ???Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.ΑΝ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ .ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΣΕΣΟΝ ΤΟ 1964 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΠΡΟ.ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑ ΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ 1987,1996 ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.

  32. και αν όπως λέει ο Παπάς το σκάνδαλο της Novartis είναι το μεγαλύτερο της μεταπολίτευσης,να δείτε τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις των ΜΚΟ,θα δείτε πόσα έφαγε ο κομματικός στρατός…αλλά εκεί στα αριστερά..δεν σκεφτήκατε ,ότι όσοι απ τους 40-50ρηδες πάρουν σύνταξη,αν και εάν..θα πάρουν ψίχουλα και οι ξένοι,χωρίς να προέρχονται από καμία εμπόλεμη ζώνη,παίρνουν εφόρου ζωής λεφτά χωρίς να τα έχουν δουλέψει ,λεφτά για να κάθονται..τόσο προκλητικό που και ο ..Λένιν θα αισθανόταν αμήχανα.Άντε στο Ελληνικό Ραδιόφωνο,να στελεχώσεις το πρώτο πρόγραμμα.

  33. ΤΙ /// ΕΦΑΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?ΟΥΤΕ 1 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΔΑΠ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΝ //// ΣΑΣ

  34. Όλη η Ελλάδα μιλάει για την Κω με τον απαράδεκτο δήμαρχο που ούρλιαζε μεν αλλά έτρεχε με τις κάμερες να μοιράζει πατατάκια. Το ξεχάσατε; Μήπως ξεχάσατε πόσα λεφτά βγάλατε από το μεταναστευτικό; Είστε απαράδεκτοι αφού ακόμα στηρίζετε αυτόν για δήμαρχο που την τελευταία πενταετία η Κως είναι στον αυτόματο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ