Δ. Γερασκλής: Στην κυκλοφορία από αύριο η οδός Αρτεμισίας – Τέλος στην ταλαιπωρία (ΒΙΝΤΕΟ)

13
1239
ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ:ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΟΔΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ – ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ /δηλώσεις -video

Πηγή: dhras.gr

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε βαυιδ δεν πας να δεις τι γινετε στην πλατεια κονιτσης,στην πλατεια ελευθεριας με τα τραπεζοκαθισματα

      εχουν κλεισει τα πεζοδρομια και τις πλατειες,και εσεις κλεινετε τα ματια σας,και κηνυγωντας αθωους επαγγελματιες.Τι μας λες βρε βαυιδ,για το εργο της αρτεμισιας,που εστειλες κοσμο στα νοσοκομεια,γιατι η καθυστερηση του δρομου επρεπε να ειχε γινει σε ένα μηνα,και εσυ το πηγες στους 7 μηνες,αποσταση 100 μετρα δρομου.Αντε καντε καμια αλη δουλεια,και αφήστε,[που θα αφήσετε την δημαρχεια]για τους επομενους.Χωνεψτε κατι εκει ολοι στον δημο.οτι ο κοσμος σας εχει βαρεθεί.Πολλα τα ψεματα σας,και όλα εδώ πληρωνοντε.

  1. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΤΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΑΖΙΚΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ.Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ Κ ΣΠΑΖΕΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ Η ΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 44.

  2. ΓΙΑΤΙ?ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Κ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΥΦΛΑ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΤΙ.ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΣΩΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ.

  3. Ο 3ΚΑΠΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ .Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ.ΠΟΣΟ ΜΑΛ….. ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ? ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ Γ….. ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ.

  4. ακομα μιλατε?πισω στις τρυπες.ουτε ενα δρομο 50 μετρα να φτιαξετε.τελειως ανικανοι

  5. ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ .

  6. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. 2017-2018: δεν υπάρχει δίκη που προκάλεσε ο ίδιος και να μην έχασε!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον xρουσούζη που μπλέξαμε!

  7. ανακοινωση για τα αυτονόητα!!!!!! 5 μηνες για έναν δρομο 100 μετρων,και στην ουσια χωρις λυση.εκοψαν δυο δεντρα για ρουσφετι χωρις μελετη……και αληθεια που πηγαν τα ξυλα από τα δεντρα παλι στον……?

  8. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ?

  9. Αύριο Παρασκευή στις 12.00 είναι τα εγκαίνια του δρόμου χωρίς άσφαλτο και μετά κέρασμα καφέ στην Αίγλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ