ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Λαϊκή Συνέλευση στην Αντιμάχεια – Νέα έργα 982χιλ. ευρώ Γ. Κυρίτσης: Θέλουμε τις παρατηρήσεις, ακόμα και τις επιπλήξεις όλων των πολιτών – Εσείς δίνετε το ρυθμό στην Δημ. Αρχή

45
2091

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αξιοσημείωτες οι παρεμβάσεις πολιτών για:

-Αστική συγκοινωνία (ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα γίνει προκήρυξη των γραμμών που εξήγγειλε η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ: Κυκλικά δρομολόγια Κέφαλος-Αεροδρόμιο-Αντιμάχεια-Μαστιχάρι-Καρδάμαινα και από τις τουριστικές περιοχές, όπως προβλέπεται και εφόσον δεν ανταποκριθεί το ΚΤΕΛ, θα τις αναλάβει η δημοτική συγκοινωνία).

-Δημοτικό σχολείο Αντιμάχειας, το οποίο έθεσε ο ανεξ. δημοτικός σύμβυλος Γ. Καλλούδης ο οποίος έθεσε σειρά θεμάτων για Αντιμάχεια – Μαστιχάρι στα οποία απάντησε στο τέλος ο Δήμαρχος (για το θέμα του σχολείου απάντησε ότι υπάρχει συνολικός σχεδιασμός για νέα σχολικά κτήρια όπως τρίτο γυμνάσιο στην περιοχή της Λαγκάδας, νέο γυμνάσιο στο Πυλί, δίπλα στην παιδική χαρά του ΄Αη Γιώργη και μέσα σε αυτό τον σχεδιασμό κάλυψης των αναγκών του δήμου συμπεριλαμβάνεται και το δημοτικό Αντιμάχειας).

– Περιβαλλοντική επιβάρυνση με συνέπεια να «θερίζει ο καρκίνος», όπως τόνισε ο Θ. Σχουλλής, ο οποίος έθεσε επίσης θέμα αντισταθμιστικών, αλλά και τιμολόγησης νερού μιας και η κατανάλωση τους καλοκαιρινούς μήνες για να ποτιστούν κάποια δέντρα ή λαχανικά στους κήπους είναι άνιση σε σχέση με την συνολική ετήσια κατανάλωση (με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να εξηγεί με πίνακες ότι το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ είναι το φθηνότερο στο νησιώτικο χώρο σε σύγκριση με άλλες περιοχές και τον Δήμαρχο να απαντά στο τέλος ότι θα υπάρξει προσοχή και δίκαιη αντιμετώπιση, στο θέμα της καλοκαιρινής αυξημένης κατανάλωσης).

-Ηλεκτροφωτισμός δρόμων Αντιμάχειας (με τον Δήμαρχο να συμφωνεί και να αναφέρεται στο νέο έργο που ξεκινά από πλ. Αγ. Τριάδας προς το σπίτι Καραμπεσίνη).

– Κύκλος Αντιμάχειας (η πρώτη και τελευταία εικόνα των επισκεπτών μας που έρχονται από το αεροδρόμιο (η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι παρότι ανήκει στην Περιφέρεια η οποία δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της και παρεμβαίνει η Κοινότητα, αναμένεται με υπόσχεση Σπίρτζη να περάσει ως αρμοδιότητα (συνολικά το επαρχιακό οδικό δίκτυο) στους δήμους και θα υπάρξει ο ανάλογος καλλωπισμός του (ακόμα και με κάποιο άγαλμα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «κι ας μας κατηγορούν για αυτά…»)

-Σημαντική η παρέμβαση ενός νέου της περιοχής για το θέμα της νεανικής επιχειρηματικότητας και της στήριξης που είχε υποσχεθεί ο δήμος (ο οποίος έθεσε και το θέμα της αστικής συγκοινωνίας) για την νεανική επιχειρηματικότητα βλέποντας ότι η πλατεία της Αγ. Τριάδας ερημώνει με τα καφενεία που κλείνουν (ο Δήμαρχος απάντησε ότι πράγματι ο κόσμος λόγω οικονομικής δυσπραγίας, διαδικτύου, τηλεόρασης κλπ προτιμά να κλείνεται στο σπίτι και τόνισε ότι στο θέμα της νεανικής επιχειρηματικότητας μολονότι ήταν προεκλογική δέσμευση και έχει οριστεί υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος ο δήμος έχει μείνει ίσω και δεσμεύθηκε να το δει σε συνεργασία με τους νέους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Κω κάλεσε με την ευκαιρία αυτή όλους τους πολίτες, μέσω των ΜΜΕ, να του λένε τις παρατηρήσεις ή ακόμα και τις επιπλήξεις τους (που του λένε όταν τον δουν στο δρόμο βιαστικά) μια φορά τη βδομάδα που επισκέπτεται κάθε Κοινότητα, στα γραφεία των Κοινοτήτων (μιας και δεν το κάνουν…)ώστε να δίνουν αυτοί τον ρυθμό στην δημ. αρχή.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον θεσμό των λαϊκών συνελεύσεων που ήταν από τις πρώτες δεσμεύσεις της Δύναμης Αλλαγής από την ίδρυση της ως παράταξη το 1998.

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση Κω

~$Τ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΓΙΑ Ε.Π.Δ. 2018 – 29-10-2017 (2)

RAN35 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

RAN34 ΕΠΙΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ – ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ

πίνακας τιμή νερού

45 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 45% !!! ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 45% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ

  • ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗΣΕΙ.ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.Ο ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ ΣΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ,ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΕΣ.

  • Βρε Κυρίτση, από την Αντιμάχεια πήρες τα πάντα, ψήφους, λουκουμάδες, μέλι και φρέσκο μπακλαβά... με τσόντες έργα λες ευχαριστώ;

   Πω, πω, πω εργα;;; Σιγά τα πασαλίματα, εάν ήταν κάθε φορά που έρχεσαι για μπακλαβά να έκανες και ένα μικρό εργάκι θα είχαν κλείσει όλες οι τρύπες… Κατάλαβες Γιωργάκη ;;;;;;;;

   • Ωχ Δήμαρχε, άρχισε να δαγκώνει ο δικός σου; Μαύρα μαντάτα έρχονται.

    Φως φανάρι, σε καρφώνει με γλυφιτζούρια.

   • Την κοπάνησε ο Ν. ΜΥΛΩΝΑΣ και πηδάνε από το μαντρί τα στελέχη της Δύναμης Απαλλαγής και από το σΟ’υΡΑΜΑ…

    Τώρα αρχίζει το βάσανο για τους επικεφαλείς, όποιοι και εάν θα είναι στα τέλη του 2018 να βρουν τις εκατοντάδες υποψήφιους για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο….

   • Αυτό το ρεζιλίκι ονομάζεται «οικογενειακή συνέλευση» δημοσυντήρητων πολιτευτών από τις εισφορές των πολιτών!!!

    Και μας βγήκαν τζούφια τα καρπούζια, τζάμπα το παραδάκι όλους αυτούς που μόνο για μπακλαβά και λουκουμάδες νοιάζονται.

  • Πάντως για να λέμε την αλήθεια, η Ρούφα να έκανε συγκέντρωση θα μάζευε δέκα Αντιμαχείτες, εσύ Κυρίτση κοτζάμ δήμαρχος πάπαλα;;;;

   Χάθηκε ο κόσμος τώρα που έμαθες τον δρόμο να τους τάξεις μια κεντρική πλατεία με συντριβάνι και αγάλματα; Πάντως να είσαι σίγουρος, θα μείνεις άγαλμα το βράδυ των εκλογών από το ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα φας από εξ φίλους και εξ ψηφοφόρους σου που τους θυμάσαι μόνο παραμονές.

   • Μωρέ καλά τα λες, σίγουρα θα φάει μαύρο και δαγκωτό αλλά πούντοι οι άλλοι σωτήρες;

    Με τέτοια πολιτική φθορά που έχει πάθει στο τέλος θα κατορθώσει να κάνει δήμαρχο ακόμα και καμία παλάβο ή κανένα τεμπέλη…

   • Ο ποιητής ΦΑΝΦΑΡΑΣ απαγγέλει το νέο του ποίημα, επιθυμεί ΝΔ και στροφή στα ΔΕΞΙΑ η Μ@σχαρ@ΚΕΦΑΛΗ της Ευρώπης….

    Φαρμάκι έχω στην Ψυχή,- Φέρνει μαυρίλα θολερή.
    – Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά,
    – Με το πιοτό της με κερνά,- Εβίβα Γιωργάκη λουκουμά.
    Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω,
    Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω,
    και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπώ, πωπωπωπώ.
    Και οι Κώοι του απαντούν: …και το μυαλό σου είναι θολό
    και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ που γλύφεις πιο λειψό, σε εθολώσαν τα λεφτά
    γεια σου ΚΥΡΙΤΣΗ φαφλατά….

  • ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

 2. Ακόμη μία πλατεία που γέμισε με τραπεζοκαθίσματα εις βάρος των κατοίκων της περιοχής και των πεζών που θέλουν να απολαύσουν τον περίπατο τους.Μια εξαφανισμένη δημοτική αρχή,ενας ανίκανος δήμαρχος που δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη και την ισονομία,ένας ανύπαρκτος πρόεδρος κοινότητας Κω Β.Χαδούλης,ενας πολυλογάς αντιπρόεδρος Κω που ασχολείται όχι με τα προβλήματα της πόλης του,αλλά με την κυβέρνηση κύριος Α.Βαβλάς?.Εξαφανισμένοι όλοι, οι αντιδήμαρχοι που προεκλογικά μιλούσαν για άναρχη και ακαλαίσθητη πόλη,που είναι ο κύριος Σιφάκης? ο κύριος Μουζουράκης,η κυρία Πη,οι χωρικοί…Κρητικός Αντώνης και Κρητικός Γιάννης?ο ταξιδιάρης και υπεύθυνος αισθητικής του δήμου κύριος Νικόλαος Κανταρζής ?Το νησί έπιασε πάτο και είστε υπεύθυνοι της άναρχης αυτής πόλης.Δεν βάλατε μυαλό με την φωτιά στην Αντιναυάρχου Ιωαννίδη, τι περιμένετε?https://kosinfo24.wordpress.com/2017/10/24/και-ο-δήμαρχος-στο-κόσμο-του/

  • Κιτρινιαρικο ροφιανακι ανωνυμε του κυριτση,βλεπεις ηλιθιο κατασκευασμα οτι οι κωοι σας εχουν γυρισει την πλατη

   Όλα αυτά είναι δουλεια της ρουφα που εσυ την ονομάζεις όπως θελεις.παλιοζωυφιο του κυριτση.Που θα κρυφτεις το βραδυ των εκλογων.κ@@ραδομαγκα του ιντερνετ.

 3. ερχονται εκλογες!!τσαμπα πραμα.λιμανια ,μολοι ,κολοι,νοσοκομεια γεφυρες ,δρομοι ολα τζαμπα!!!!

  ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ!!

 4. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

  ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

 5. καθοταν και στα πατωματα!ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΟΛΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ!

  • Μπραβο συγχωριανοι,κανενας αντιμαχειτης.Να κουβαλα μαζι του,τους υποτακτικούς αιραιτους του.Η πιο μεγαλη τημωρια είναι αυτή.Κυριτση μεγαλη η γυμνια σας.

 6. Μονοισας μεινατε κ δημαρχε θα πεσει πολυ μαυρο τελικα.Σας γυρισανε ολοι την πλατη.Η αντιμαχεια ξερει να τιμωρει να το θημαστε σημερα ητανε ενα μυνημα αυτο. Αν θελετε καταλαβετετο…Μπραβω στους Αντιμαχειτες κ τους μαστιχαριωτες..

  • Ναι ολοι τρεχουν απο πισω απο την Ρουφα.χαχα εδω συμβουλοι της εχουν φυγει θα βρει ψηφοφορους?Μονο οι πρωην …… αυτοι που τρωγανε τζαμπα τοσα χρονια την στηριζουν μεχρι να βρουν καποιον αλλο.Αλλα ποιος ειναι χαζος να μπει απεναντυ στο δημαρχο να γινει ρεζιλη?

 7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ..ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

  • Τι να έρθουμε να του πούμε ρε καραγκιόζη τα είπαμε τα ξαναειπαμε και ποιο το αποτέλεσμα ?? Το νούμερο που είναι το νερό δεν το έχουμε ΑΚΟΜΑ στην Αντιμαχεια τι πάμε να πούμε ?? Έργο το κυκλακη στην πλατεία ΟΥΑΟΥ!!! Βρε ΟΥΣΤ.

 8. Καλά δεν ντρέπεστε να κουβαλάτε δέκα δημοτικούς συμβούλους και στελέχη,για να έρθουν έξι πολίτες; Κάτσετε στην καφετέρια και πέστε τα…Πάει κι άδικα η βενζίνα των δημοτικών αυτοκινήτων που με αυτά κυκλοφορείτε..

 9. Δείτε τι πληρώνει ο δήμος της Κω για να ενημερώνει τους πολίτες του νησιου,σωστά και αντικειμενικα!!!
  https://kosinfo24.wordpress.com/2017/10/30/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%89-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%b7/#more-24047

 10. γιατι κανεις δεν μιλάει για τις απευθειας αναθεσεις στα ιδιωτικα μεσα ενημερωσης του νησιου μας? κανεις δεν καταλαβαινει τι συμβαινει? ετσι στηνονται οι στρατοι και τα πρωτοσελιδα….

  • Φιλε Λάκη το οτι δεν μιλαει ο κοσμος δεν σημαινει οτι τρωει κουτόχορτο.Οπως και την πρωητη του θητεία ετσι και τβρα θα φυγει τρέχοντας.Τοτε ειχε στηριξη απο ρην Ροδο τωρα την εχει απο εδω.Ολα με το αζημιωτο.

   • Καλα ο Κυριτσης δεν ελεγε πως δεν θα πληρωνει τον τελςιωμενο ΔΗΡΑΣ; τωρα πληρώνει και τα αλλα μέσα μεσω απευθείας αναθέσεων;;;

 11. ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ? ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ !!! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΤΕ!!!

 12. μόνοι σας μείνατε,και ξέρετε γιατί,το να γκρεμίζεις είναι ευκολο,το να οικοδομείς όμως είναι δυσκολότερο.
  Και δεν μιλάω μόνο για έργα αλλά και για ανθρώπινες σχέσεις.

 13. Εργα μηδεν.Μονο ρουσφετια.1 δρομος ……για να ψηφιζουνε στο τοπικο οτι πει η προεδρος.2πλατεια αγια τριαδος αισχος 200. 000ευρω για να βαλουμε τραπεζοκαθησματα.3δρομος δημοτικου συμβουλου για να ψηφιζει οτι πει ο δημαρχος αυτα ειναι τα εργα τους.Νροπη δημαρχε.

 14. Αφήστε τον δήμαρχο ήσυχο να κάνει το έργο του Όλοι στην Αντιμαχεια τον στηρίζουμε και τον πιστεύουμε γιατι θα υλοποιηθούν τα έργα του ψήφος εμπιστοσύνης και την επόμενη 5ετια λαε.

 15. ΠΕΝΤΕ -ΔΕΚΑ -ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ! ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ …ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΘΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;
  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
  ΔΕΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ…….ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

 16. εσυ αντιμαχειτη προσεξε μιν πατισισ τι γλωσα σου από το πλι γλιψιμο
  όχι τιποτα αλο αλλα θα γλιστρυσισ και θα χτιπισυσ

 17. Γιατί αργεί να στείλει το σχόλιο της η ΣΟΥΡΩΜΈΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ για την «οικογενειακή συνέλευση» στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ;;;

  Μην αργείτε, ανέβασε το Κιάρη να σπάσουμε πλάκα, για να γελάσουμε λιγάκι με την βλακώδη ανάλυση της διαλυμένης παρδαλής παράταξης της μιζέριας, της χολής…….

  • βρε τι να πει η ρουφα τα λενε ολα οι φωτοιγραφιες και ο κοσμος στα καφενεια που τους βριζει

   αμ εσενα τα θελεοο κωλος σου

 18. ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.

 19. Τι γίνεται με το οικόπεδο του δημοτικού συμβούλου Σ.Λοίζου και γιατί δεν ήταν εκεί?

  ΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ…https://kosinfo24.wordpress.com/2017/10/30/οι-αντιμαχειτεσ-γυρισαν-την-πλατη-στη/

 20. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
  2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
  3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
  4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
  5. Φθινόπωρο του 17: χάνουμε και τον Ιπποκράτη!

  Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον γρουσούζη που μπλέξαμε!

 21. μια απευθειας αναθεση την ημερα τους παντες κανει περα……γεια σου κυριτσαρα δημαρχαρα μου.εγω ποτε να περασω για αναθεση?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ