ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Υπογραφή πρ. συνεργασίας με Διαγνωστικό Κέντρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. Γ. Κυρίτσης-Β. Πη: Δίκτυο Δωρεάν υπηρεσιών Υγείας

24
848

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΣΤΗ Σ.Τ. 24.10.16 ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ

Κυρίες και Κύριοι

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα.

Η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευθεί για τη δημιουργία ενός δικτύου δωρεάν υπηρεσιών υγείας απέναντι στους δημότες της Κω.

Σήμερα υπογράφουμε ένα πρωτόκολλο συνεργασίας με το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας και διαγνωστικών εξετάσεων σε δημότες της Κω που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία ή είναι ανασφάλιστοι.

Μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, οι δημότες που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, είναι άνεργοι, αναξιοπαθούντες ή ανασφάλιστοι θα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσιών υγείας αλλά και να διενεργούν διαγνωστικές εξετάσεις στο Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης.

Στο Δήμο Κω κανείς δεν θα είναι χωρίς βοήθεια, κανείς δεν θα είναι μόνος του.

Το εννοούσαμε και το εννοούμε απόλυτα.

Ο Δήμος, μέσα από αυτή τη συνεργασία αλλά και μέσα από δράσεις που έρχονται, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους δημότες της Κω.

Γιατί η αλληλεγγύη, που κάποιοι την μετατρέπουν σε επάγγελμα και εμπόρευμα, δεν έχει αντίτιμο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λαμπρινό και το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης για το υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το νησί.

Αποδεικνύεται ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν είναι μια αφηρημένη έννοια, συνδέεται με δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.

Πρέπει να επισημάνω ότι το πρωτόκολλο αυτό συνεργασίας δεν συνοδεύεται από οποιαδήποτε οικονομική δαπάνη από την πλευρά του Δήμου.

Θεωρώ ότι είναι το ξεκίνημα μιας αποδοτικής και ειλικρινούς συνεργασίας.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της υγείας.

Το Δίκτυο Δωρεάν Παροχής Υπηρεσιών Υγείας του Δήμου Κω, γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί με γιατρό, μέσα από προκήρυξη.

Μέχρι στιγμής υπάρχει δυστοκία.

Βλέπετε η κεντρική εξουσία μπορεί να απεργάζεται χίλιους τρόπους για να κάνει δύσκολη τη ζωή της αυτοδιοίκησης, δεν της δίνει όμως τη δυνατότητα να μπορεί να κάνει συμβάσεις με γιατρούς για την ενεργοποίηση ενός δικτύου πρωτοβάθμιας υγείας με δωρεάν υπηρεσίες προς τους δημότες, το οποίο δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Το Δίκτυο θα αρχίσει να λειτουργεί.

Μέχρι να τελεσφορήσει η προκήρυξη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και γιατρός κ. Σταμάτης Λοΐζος θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στα δημοτικά ιατρεία.

Είναι μία κίνηση που τιμά τον κ. Λοΐζο και πρέπει να βρει μιμητές.

Ταυτόχρονα ξεκινά η διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια από την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ υποδομών τηλεϊατρικής.

Πρόκειται για laptops που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν απλές ιατρικές εξετάσεις και καταγραφές.

Θα τα χειρίζονται, μετά από εκπαίδευση, υπάλληλοι από το πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ και υπάλληλοι της ΚΕΚΠΑΥΑΣ.

Η δράση απευθύνεται σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας, σε όσους έχουν αδυναμία μετακίνησης.

Τα δεδομένα των εξετάσεων θα αποστέλλονται, σε πραγματικό χρόνο, σε γιατρό για να γίνει εκτίμηση και να δοθούν οδηγίες.

Για αυτό το λόγο επιδιώκουμε τη συνεργασία και του Νοσοκομείου.

Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί άμεσα, ήδη υπάρχει η σχετική προετοιμασία και έρευνα αγοράς.

Την ίδια στιγμή πρέπει να αξιοποιηθεί το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, με όρους δημόσιας ωφέλειας.

Στο Νοσοκομείο Κω έχει τοποθετηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος θάλαμος, με κάμερα υψηλής ευκρίνειας, οθόνη και ειδικά ιατρικά όργανα που αναμεταδίδουν ζωντανά τις ενδείξεις των εξετάσεων.

Μέσω αυτής της μονάδας οι γιατροί με τους ασθενείς τους στο νοσοκομείο, επικοινωνούν με γιατρούς-συμβούλους των νοσοκομείων της Αθήνας, βλέποντας ο ένας τον άλλο σε φυσικό μέγεθος.

Δηλαδή υπάρχει προσομοίωση της φυσικής παρουσίας του ιατρού στο χώρο που βρίσκεται ο ασθενής.

Μέσω ιατρικών οργάνων που είναι συνδεδεμένα με την πλατφόρμα, όλες οι ενδείξεις από τις εξετάσεις, που διενεργούνται από τον ιατρό/νοσοκόμο-συνοδό, είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο στον εξειδικευμένο ιατρό-σύμβουλο που συμμετέχει στην εξέταση από κάποιο μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο ασθενής και ο ιατρός έχουν άμεση επικοινωνία χωρίς παρεμβολές ή καθυστερήσεις στο χρονισμό εικόνας και ήχου.

Ο Θάλαμος αποτελεί προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στη ΔΥΠΕ και στον Όμιλο ΟΤΕ. Δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες της Κω να κάνουν εξετάσεις που σήμερα είναι αναγκασμένοι είτε να πηγαίνουν σε ιδιώτες γιατρούς είτε να μετακινούνται στην Αθήνα ή αλλού.

Ο Θάλαμος αυτός δεν λειτουργεί.

Δεν γνωρίζω το λόγο.

Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι να εγκατασταθεί στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας και κυρίως να λειτουργήσει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύντομη εκπαίδευση γιατρού και νοσηλευτή στη χρήση της μονάδας.

Είναι μια πολύ σημαντική υποδομή, που πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Άμεσα θα έχω συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και για τη συνεργασία του νοσοκομείου με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Υγείας που δημιουργεί ο Δήμος Κω.

Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά με τις δομές δημόσιας υγείας αλλά συμπληρωματικά.

Θέλω όμως να καταστήσω σαφές ότι ο Δήμος, αν δεν τελεσφορήσει αυτή η πρόταση, θα αναλάβει ο ίδιος να εντάξει την εγκατάσταση ενός νέου Θαλάμου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή και να την χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους.

Η Νέα Δημοτική Αρχή έχει μια άλλη λογική και αντίληψη.

Δέσμευσή μας που μετατρέπεται σε πράξη και πραγματικότητα είναι η προσφορά δωρεάν υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Χωρίς αντάλλαγμα και αντίτιμο.

Χωρίς συναλλαγές και εκμαυλισμούς συνειδήσεων.

Χωρίς συνεργατικές για να οικονομάνε οι λίγοι εις βάρος των πολλών και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας.

Υπάρχουν κοντά μας άνθρωποι με ειλικρινείς προθέσεις, με διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και το δημότη της Κω, όπως είναι η διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του Διαγνωστικού Κέντρου Ιπποκράτης.

Η σημερινή υπογραφή της συμφωνίας , ανοίγει νέους δρόμους.

Αναδεικνύει μια Νέα Κω.

Την Κω της αλληλεγγύης.

Την Κω που δεν αφήνει κανέναν μόνο του, κανέναν αβοήθητο.

Αυτή είναι η δική μας Κως.

Ο Δήμαρχος Κω

Γιώργος Ι. Κυρίτσης

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΠΗ ΣΤΗ Σ.Τ 24.10.2016 ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ραγδαία αύξηση και στον τόπο μας, του αριθμού των συνανθρώπων μας που οδηγούνται με βίαιο τρόπο σε συνθήκες φτωχοποίησης, είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα που δεν μπορεί πια να αμφισβητήσει κανείς.

Αυτή η πραγματικότητα αναδεικνύει περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη αλλαγών και ουσιαστικών παρεμβάσεων στις υπάρχουσες δομές κοινωνικής προστασίας, αλλά και στην δημιουργία άλλων νέων.

Από την καθημερινή επαφή μας με τον πολίτη είναι εμφανές ότι, απαιτούνται ολοένα και περισσότερες στοχευμένες δράσεις, στον τομέα της πρόνοιας, της κοινωνικής στήριξης, της αλληλεγγύης.

Η επιτακτική ανάγκη λοιπόν, για την ενίσχυση των υφισταμένων δομών όπου αυτές δεν επαρκούν, η ανάπτυξη νέων αλλά και η δικτύωσή αυτών των δομών με άλλους φορείς, αποσκοπεί στην στήριξη όσων έχουν ανάγκη, στην διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής αλλά και στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που αναπτύσσει ο δήμος μας τα δύο τελευταία χρόνια, ισχυροποιείται για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό.

Αξιοποιούμε τα στελέχη στις υπάρχουσες δομές με τον καλύτερο τρόπο , εξορθολογούμε τη δράση μας, αξιοποιούμε τους πόρους μας, ώστε αυτοί να επιστρέφουν στους πολίτες με δράσεις και παροχές ανακούφισης των πιο αδύναμων.

Η Δημοτική αρχή λαμβάνει άμεσα, μέτρα για την αντιμετώπιση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού, εκπονώντας μια σειρά δράσεων, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό πλαίσιο στήριξης των αδύναμων συμπολιτών μας.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων έχει επωμιστεί το έργο της καταγραφής όλων όσων χρήζουν βοήθειας και στήριξης.

Φροντίσαμε ώστε οι υπηρεσίες του Δήμου να είναι έτοιμες και από τον Ιανουάριο του 2017 τα Προνοιακά Επιδόματα να δίνονται πλέον από τον Δήμο της Κω.

Η Δημοτική αρχή διεκδίκησε και πέτυχε την ένταξη του Δήμου μας στο Ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ύψους 370.000 ευρώ.

Εδώ και ένα χρόνο ο Δήμος μας συμμετέχει ως Επικεφαλής Εταίρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΒΥΣ – ΤΕΒΑ, με διανομές τροφίμων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής, αλλά και με παροχή υποστηρικτικών δράσεων.

Οι προμήθειες των ειδών για το πρόγραμμα, γίνονται πλέον σε τοπικό επίπεδο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, εκδίδονται καθημερινά βεβαιώσεις για δωρεάν Φαρμακευτική κάλυψη σε όλους τους ανασφάλιστους συμπολίτες, μας καθώς και πιστοποιητικά οικονομικής αδυναμίας για κοινωνικές παροχές.

Η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ,

ως Κοινωφελής Επιχείρηση, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις τεράστιες ανάγκες, σχεδιάζει, χρηματοδοτεί και υλοποιεί δράσεις στήριξης και ανακούφισης για όσους έχουν ανάγκη.

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ το οποίο θα στεγαστεί στο κτίριο που βρίσκεται στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη, θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα

Πετύχαμε και πάλι την έγκριση πρόσληψης ενός γιατρού και μίας νοσηλεύτριας για την έναρξη λειτουργίας του.

Θα καλύπτει τις ανάγκες άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας , αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μία μονάδα υγείας σε μία υποβαθμισμένη περιοχή, στην οποία υπάρχουν πέντε σχολικές μονάδες και δύο δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο επεξεργασίας πρότασης, για την ανάπτυξη ενός Πιλοτικού Συστήματος Τηλεφροντίδας και Πρόνοιας, βασισμένο στις νέες καινοτόμες Τεχνολογίες Πληροφορικής.

Μέσω αυτού του συστήματος θα προσφέρονται υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και πρόληψης υγείας στους Δημότες, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις προσφερόμενες υπηρεσίες από το <<Βοήθεια στο Σπίτι>>.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για αυτό το θέμα.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Παραμένοντας στον πολύπαθο χώρο της Υγείας, συνεργαζόμαστε με όλους όσους θέλουν να προσφέρουν σε όσους αδυνατούν ακόμα και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Δήμαρχος υπογράφει σήμερα πρωτόκολλο συνεργασίας με την Εταιρεία «Ιπποκράτης» Διαγνωστικό Κέντρο Δωδεκανήσου, με στόχο την παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε άπορους. Η συνεργασία αυτή θα εφαρμοστεί μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, την αρμόδια δηλαδή υπηρεσία για την πιστοποίηση της οικονομικής αδυναμίας, ώστε οι δικαιούχοι συμπολίτες μας να επωφεληθούν από τις δωρεάν παροχές του Διαγνωστικού Κέντρου.

ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (κρεβάτια νοσηλείας, αναπηρικά αμαξίδια, στρώματα κατάκλισης), που προμηθεύτηκε η Κοινωφελής Επιχείρηση, διατίθενται ήδη σε όσους αδυνατούν να τα προμηθευτούν, προσφέροντας έτσι ανακούφιση σε ΑΜΕΑ και υπερήλικες και στις οικογένειες τους.

ΤΡΟΦΙΜΑ.

Από την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ επίσης εκπονήθηκε μεγάλο πρόγραμμα προμήθειας ειδών διατροφής για άπορους. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και σε ένα μήνα αρχίζει η διανομή τροφίμων.

Στους 250 πιστοποιημένους από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής άπορους δικαιούχους, θα διανέμεται κρέας και είδη παντοπωλείου πάντα με διακριτικότητα και μόνο μέσω των υπηρεσιών μας.

Επιπλέον στους 387 ανέρχονται οι ωφελούμενοι του ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ.

Το επόμενο διάστημα μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, θα διανεμηθούν επίσης 18 τόνοι φρούτων (πορτοκάλια, μήλα).

ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.

Για τους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας ο Δήμος στέκεται πλέον αρωγός χρηματοδοτώντας, όχι μόνο δράσεις ψυχαγωγίας αλλά και δράσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη κάθε πιθανότητας κοινωνικής τους απομόνωσης.

Το σχέδιο Δράσης που καταρτίστηκε και θα υλοποιηθεί φέτος από την Λέσχη Φιλίας, περιλαμβάνει για πρώτη φορά, παροχές μέσω όλων των Κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας.

Το Βοήθεια Στο Σπίτι, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Κω, αλλά εξειδικευμένα στελέχη από όλες τις Δομές, συμμετέχουν πλέον ενεργά, σε ένα νέο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών σε εβδομαδιαία βάση.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ

Όπως γνωρίζετε, ξεκίνησε την λειτουργία της σε χώρο της ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΦΑΣΙΟΝ που ανακαινίστηκε με προσωπική εθελοντική εργασία των εργαζομένων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

(οφείλω να τους ευχαριστήσω δημόσια)

Η Τράπεζα Ρούχων προσφέρει ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της , ανακούφιση και στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, άπορες οικογένειες, παρέχοντας τα είδη που συγκεντρώνονται από προσφορές συμπολιτών μας σε όσους τα έχουν ανάγκη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ,

Η ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά όλων των συνταξιούχων με εισόδημα κάτω των 800 ευρώ τον μήνα (πλειοψηφία), όλων των μελλών της ΛΕ.ΦΙ., αλλά και όλων των Μαθητών όχι μόνο για το σχολείο τους, είναι προσφορά στο ήδη πενιχρό ή και ανύπαρκτο εισόδημα πολλών οικογενειών.

Κυρίες και κύριοι,

Στην κοινωνική Πολιτική υλοποιούμε την δέσμευση μας για συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς εταίρους.

Η καλή συνεργασία με φορείς και συλλόγους απέφερε πολλαπλής ωφέλειας αποτελέσματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια μεγάλος αριθμός οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας, στηρίζεται από Δωρεές επιχειρήσεων, φορέων, συλλόγων αλλά και συμπολιτών μας.

Η ανταπόκριση όποτε τους ζητηθεί είναι συγκινητική.

Η Κοινωνική συνοχή ενεργοποιείται και όσοι έχουν ανάγκη στηρίζονται.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας πετύχαμε τις ΔΩΡΕΑΝ σπουδές ενός νεαρού συμπολίτη μας, αλλά και την κατά 50% μείωση στα δίδακτρα για άλλα τρία παιδιά. Όλοι ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Μέσα από αυτήν την συνεργασία επίσης, 140 μαθητές παιδιά άπορων οικογενειών δεν στερήθηκαν τις τσάντες και τα σχολικά τους είδη, τα οποία και διανεμήθηκαν από τον Δήμο.

Κλείνοντας

Θα ήθελα να σας πω πως για μας, για την προσπάθεια δηλαδή που γίνεται από την Δημοτική αρχή στον Τομέα της Πρόνοιας, εν μέσω όλων αυτών των δυσκολιών που βιώνει η χώρα μας

Ο μεγάλος στόχος , το Ηθικό αξίωμα ήταν και παραμένει ένα:

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ συνάνθρωπος μας χωρίς τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ούτε ένας συνάνθρωπος μας χωρίς ηθική και υλική στήριξη, πάντα όμως με απόλυτο σεβασμό στην ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του.

Σας ευχαριστώ.

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ.

  • κοροιδευει τον κοσμο.σαν τι υπογραφει ο γιατρος ?ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΙΡΑ ΤΟΥς ΚΩΟΥΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ

 2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
  ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ .ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΑΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 50 ΚΑΙ 100 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

 3. ΚΥΡΙΤΣΗ
  ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ……….. ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥΛΑΣ… ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ

 4. Κυρίτση τι γίνεται με την Ryanair; Τι γίνεται με τα κρουαζιερόπλοια; Πάει κουνήσαμε μαντήλι σε όλα. Αλλά πάνω από όλα εσύ έχεις κουνήσει μαντήλι στην κοινή λογική και έχεις ξεκουτιάνει. Τι παραμύθια πουλάς για 3η 4η φορά. Είσαι ανεκδιήγητος.

 5. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ …. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔ. ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ.

 6. Μας δουλεύεις άνθρωπέ μου;; Τοση πολυλογία για να μας πεις πως ο ιδιώτης διαγνωστικό κέντρο θα κάνει προσφορά -δωρεάν εξετάσεις σε άπορους; Ολα τα μπράβο στο Λαμπρινό ΟΧΙ σε εσένα που οικειοποιείσαι για μια ακόμη φορά τη δουλειά των άλλων!

 7. Ποσο κάφρους μας θεωρείς Κυριτση. αλλά αφού πιστέψαμε οτι άλλαξες και σε ξαναψηφίσαμε καλά μας κάνεις και μας κοροϊδεύεις μες στη μούρη μας

 8. Ολι εινε σιχαματααα προπαντοσ να λουστουν μαζι με τα λαμοια που δελουν να δικσουν εγω κει κανισ αλοσ αφτι που τουσ βαλαν να κσερουν δεν τυσ βγι σε καλω κακα κσεμπερδεματα

 9. Προβατα ξυπνατε ι σιρα μασ ερχετε κι εσισ τα τσομπανακια αιντε να κουρεβεστε προβατα ξσιπνατε πιαστε τα υψωματα λικοι θα υπαρχουν οσο υπαρουν προβατα βαλαμε ενα λυκο να φιλαει τα προβατα σ ενα ασπρο σπιτι να μη λεμε ονονατα καοια προβατακια παλεβουν μοναχατουσ παλεβουν τον λικο που μπικε στο κοπαδιτουσ

 10. Μας δουλεύεις Κυρίτση; Αντί να υποστηρίζεις την δημόσια υγεία να λύσετε από κοινού με την διοίκηση του Νοσοκομείου τα υπάρχοντα προβλήματα τρέχεις να υποστηρίξεις ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

 11. Φτανει πια ρε Κυριτση με τις μπουρδες σου. Φτανει πια με τα ψεμματα που κρυβουν τον πραγματικο σκοπο σου που ειναι παντα η ΚΟΜΠΙΝΑ και το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σου ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Τι μπουρδες τσαμπουνας περι δωρεαν υπηρεσιες υγειας απο ΙΔΙΩΤΗ !!! Για μαλακες περνας τους ανθρωπους ??? Πες μας ΕΝΑ λογο μοναχα ΕΝΑ λογο που ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ θα …προσφερει ΔΩΡΕΑΝ ,επαναλαμβανω ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσιες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ του !!!! ??? Ξερεις εσυ κανενα εστιατοριο κανενα καφενειο κανενα μαγαζι κανενα γιατρο κανενα μηχανικο κλπκλπ που να ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσιες του????? Και εσυ που εισαι ……αγιος δεν κανεις τον ΔΗΜΑΡΧΟ… ΔΩΡΕΑΝ…Ως και οι παπαδες που ειναι αγιοι, εξ ορισμου, πληρωνονται απο το ΚΡΑΤΟΣ και τους πιστους… Κοψε τις μπουρδες ρε Κυριτση δεν σε πιστευει πια κανενας… εκτος απο αυτους που κανεις μπιζνες μαζι τους.

 12. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩς ΛΕΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ

 13. Σοστο πιρανε χαμπαρι ποι δοικουν το διμο ο μεγαλοσ κμ κανι παζαρια στο νισι ασ το καταλαβουν ι περισοτερι κανι κομαντα παντου ντροπιτουσ δεν εχι διμαρχο το νισι αφτοσ εινε ο απολιτοσ αντε ια ζερετιζματα στιν εκσουσια

 14. Σοστο πιρανε χαμπαρι ποι δοικουν το διμο ο μεγαλοσ κεφαλιανοσ κανι παζαρια στο νισι ασ το καταλαβουν ι περισοτερι κανι κομαντα παντου ντροπιτουσ δεν εχι διμαρχο το νισι αφτοσ εινε ο απολιτοσ αντε ια ζερετιζματα στιν εκσουσια

 15. εχει πλακα η υποθεση. Θα δείνουν λεει δωρεάν τις υπηρεσίες τους. Το δούλεμα πάει σύννεφο.

 16. πρώτη φορά βλέπω δήμαρχο να διαφημίζει ιδιωτικό ιατρικό κέντρο. Άντε και εις ανώτερα, αύριο να διαφημίζεις σουβλατζίδικα

 17. Η Υγεία των πολιτών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθούμε σε σας με τόσο πρόχειρο τρόπο.
  Αρκεσθείτε στην συλλογή ηλεκτρονικών παραπόνων, αλλά καλό θα ήταν να κλείνατε και καμιά λακκούβα, και
  να μαζέψετε και μερικά σκουπίδια. Η πολιτική είναι δύσκολη δουλειά, και δεν γίνεται επί της οθόνης. Και ούτε
  η καρέκλα οδηγεί σε λύσεις. Αποδείχθηκε περίτρανα την τελευταία περίοδο με όσα συμβαίνουν. Οι ΄΄Ελληνες
  πολίτες, πληρώνουν ακόμη πολύ ακριβά την Υγεία. Αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση, σοβαρή, και μάλλον θα
  πρέπει να γίνει σε άλλο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ