Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας «KOS ANAGENNISIS#1 και 2» στην Παναγιά Τσουκαλαριά από τον ΑΟ Ακαδημία

0
33


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ANAGENNISIS#1 ΚΑΙ 2 – 2026»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Παναγιά Τσουκαλαριά ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας «KOS ANAGENNISIS#1 και 2», που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω.

Στο αγωνιστικό διήμερο που περιλάμβανε και τις δύο ημέρες το αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας Cross Country Short Track (XCC), μικροί και μεγάλοι αθλητές απόλαυσαν τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και τις τεχνικές διαδρομές που φιλοτεχνήθηκε η διοργανώτρια ομάδα, προσφέροντας πλούσιο αγωνιστικό θέαμα.

Από τους αθλητές της Ακαδημίας Κω, την πρώτη ημέρα του αγώνα στην κατηγορία των «super μίνι αγοριών» (Κ9), ο Σταυράκης Ανδρέας τερμάτισε στην 1η θέση, ο Χανδράς Μανώλης, ο μικρότερος αθλητής που συμμετείχε στους αγώνες, στον 1ο του αγώνα, τερμάτισε στη 2η θέση, ο Παππούλης Ιωάννης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 3η θέση και ο Καραγιάννης Χαράλαμπος, επίσης στον 1ο του αγώνα, τερμάτισε στην 4η θέση. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, μία ακόμα αθλήτρια που αγωνίστηκε για πρώτη φορά, η Χατζηγιακουμή Ιωάννα, ανεβαίνοντας στο 1ο σκαλί του βάθρου.

Στα «μίνι μικρά αγόρια» (Κ11), η δυναμική τριάδα του Νικολάου Ψύρη, του Γιώργου Ανθούλη και του Βασιλείου Θεοδωράκη, ο οποίος επίσης έκανε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση, με πολύ ωραίες προσπάθειες, ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 1η, την 2η και την 3η θέση, αντίστοιχα. Στα «μίνι μικρά κορίτσια», η Καλλιόπη Δραμουντανή ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 1η θέση.

Στα «μίνι μεγάλα αγόρια» (Κ13), ο Χριστοδούλου Μιχαήλ Άγγελος τερμάτισε πρώτος, ο Πορρής Κονταντώνης Χαράλαμπος Ηλίας δεύτερος, ο Χονδρομπίλας Δημμήτριος Άγγελος τρίτος, ο Μακρής Παναγιώτης τέταρτος και ο Βησαρίτης Γεώργιος Λουκάς πέμπτος. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, η Έλενα Νίκη Σταυράκη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και την ακολούθησαν η Ιωάννα Σταύρου στη 2η, η Παρασκευή Πέρου στην 3η, η Ειρήνη Δραμουντανή στην 4η, η Διονυσία Σκαλέρη στην 5η και η Μπίλλη Αντωνία στην 6η θέση.

Στην κατηγορία των «Παμπαίδων» (Κ15), οι Ροίδης Δημήτρης και Νιάρος Σωτήρης έκαναν το 1 – 2  ενώ στις «Παγκορασίδες» η Μπίλλη Αιμιλία κατέκτησε την 1η θέση.

Στους «Παίδες» (Κ17), ο Παναγιώτου Αλέξανδρος τερμάτισε στη 2η θέση, ο Σκαλέρης Σταμάτης στην 3η και ο Νικηταράς Βασίλειος στην 4η θέση. Στις «Κορασίδες», η Σαμαρά Ανδριάνα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, η Παναγιώτου Μαρία στο 2ο και η Κόλεβα Άννα Μαρία στο 3ο.

Την επόμενη ημέρα, ο Σταυράκης Ανδρέας στην κατηγορία των «super μίνι αγοριών» (Κ9), τερμάτισε ξανά στην 1η θέση, Παππούλης Ιωάννης ανέβηκε στη 2η θέση, ο Χανδράς Μανώλης βρέθηκε στην 3η θέση και ο Καραγιάννης Χαράλαμπος στην 4η θέση. Στα κορίτσια, η Χατζηγιακουμή Ιωάννα, ανέβηκε ξανά στο 1ο σκαλί του βάθρου.

Στα «μίνι μικρά αγόρια» (Κ11), Νίκος Ψύρης και Γιώργος Ανθούλης έκαναν το 1 – 2 και ο Γιώργος Σουρασής τους ακολούθησε στην 3η θέση. Στα «μίνι μικρά κορίτσια», η Καλλιόπη Δραμουντανή ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 1η θέση.

Στα «μίνι μεγάλα αγόρια» (Κ13), ο Χριστοδούλου Μιχαήλ Άγγελος τερμάτισε πρώτος, ο Χονδρομπίλας Δημμήτριος Άγγελος δεύτερος, ο Πορρής Κονταντώνης Χαράλαμπος Ηλίας, τρίτος, ο Μακρής Παναγιώτης τέταρτος και ο Βησαρίτης Γεώργιος Λουκάς πέμπτος. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, η Έλενα Νίκη τερμάτισε στην 1η θέση, η Ιωάννα Σταύρου στη 2η, η Παρασκευή Πέρου στην 3η, η Ειρήνη Δραμουντανή στην 4η, η Διονυσία Σκαλέρη στην 5η και η Μπίλλη Αντωνία στην 6η θέση.

Στην κατηγορία των «Παμπαίδων» (Κ15), οι Ροίδης Δημήτρης και Νιάρος Σωτήρης έκαναν τερμάτισαν στην 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα, ο Τοπούρης Βασίλης στην 4η θέση  ενώ στις «Παγκορασίδες» η Μπίλλη Αιμιλία τερμάτισε στην 1η θέση.

Στους «Παίδες» (Κ17), ο Παναγιώτου Αλέξανδρος τερμάτισε στη 2η θέση, ο Νικηταράς Βασίλειος στην 3η και ο Σκαλέρης Σταμάτης στην 4η θέση. Στις «Κορασίδες», η Σαμαρά Ανδριάνα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, η Παναγιώτου Μαρία στο 2ο και η Κόλεβα Άννα Μαρία στο 3ο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας WHITE ROCK HOTEL, COCOMAT, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., το κρεοπωλείο Ιωάννη Βησαρίτη στο Ζηπάρι, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, την PANDROSIA, το cafe Delicious στο Πυλί, Κασίου Μηνάς ΙΚΕ χονδρικό εμπόριο ποτών, το κατάστημα δομικών υλικών ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ STΩR, το ψητοπωλείο ΠΑΧΟΣ, τον Σταυρουλάκη Ευάγγελο (Τζάκια – Μάρμαρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Και δεν ξεχνάμε, όταν μιλάμε για ποδηλασία, το μυαλό μας οδηγεί στην Ακαδημία!!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ