Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην Αγία Κυριακή η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 38χρονου Θεοδωρή Δεληκωνσταντή, που «έσβησε» απροσδόκητα τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από αιφνίδια αδιαθεσία.
Η τοπική κοινωνία έμαθε το τραγικό γεγονός αμέσως μετά την ιερή πανήγυρη στο νησί Τρίκερι, η οποία είχε πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την εύρεση της Παναγίας των Τρικέρων. Από το κλίμα χαράς και γλεντιού που επικρατούσε στις ταβέρνες του νησιού, η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο 38χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία. Η οικογένειά του διατηρεί την ταβέρνα «Το Μουράγιο» στο Τρίκερι, ένα σημείο αναφοράς για κατοίκους και επισκέπτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα η μητέρα του άτυχου άνδρα κάλεσε απεγνωσμένα σε βοήθεια το περιφερειακό ιατρείο. Άμεσα κινητοποιήθηκε γιατρός και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, δυστυχώς, όταν έφτασαν στο σπίτι του 38χρονου ήταν ήδη αργά.