Επιστολή σε κορυφαία στελέχη της Aegean, απέστειλε η έπαρχος Κω, με στόχο τη βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης της Κω

12
7476

Η Έπαρχος Κω Ντίνα Σβύνου, αναγνωρίζοντας τη ζωτική σημασία της αεροπορικής συνδεσιμότητας για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας , απευθύνθηκε στην «Aegean Airlines» με επίσημη επιστολή.
Ζητά την ενίσχυση των αεροπορικών συνδέσεων μέσω της επέκτασης των δρομολογίων και της αξιοποίησης μεγαλύτερων αεροσκαφών.
Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην παροχή περισσότερων και οικονομικότερων πτήσεων, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην Κω για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες .
Η κ. Σβύνου αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία για ανάλογη επιστολή στην «Sky express» για επαναφορά της σύνδεσης με το Ηράκλειο ώστε να εξυπηρετούνται φοιτητές και όχι μόνο αφού θα αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δώστε στοιχεία ότι τους συμφέρει και θα έρθουν .Δεν κάνουν πολιτική οι εταιρίες ,ούτε μαζεύουν ψήφους.Κερδις θέλουν όπως όλες οι εταιρίες παντού για τους μετόχους τους.

    • ΒΡΕεεεεέ, αφήστε τις ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ και κλείστε τις λακκούβες του ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΎ

      Πιστεύει το κακόμοιρο ότι η Aegean θα αλλάξειτον προγραμματισμό της για χάρη της….

  2. Τις γραμμές των λεωφορείων από το αεροδρόμιο ποιος θα τις δει…γιατι δεν σας ενδιαφέρουν τα προβληματα του λαουτζικου

  3. Σοβαρευτειτε στα φεις μπουκ.Δεν ακούγεται ωραία στα αυτιά των πολιτών.Γνωριζεις Πολύ καλά.

  4. Στείλτε και μία αντίστοιχη στην RYANAIR να κάνει κάποια έξτρα εσωτερικά μας δρομολόγια, θέλω να πετάγομαι Μυκονοοοοοοοοο

    Ρε μπρο, σοβαρεψου ρε μπρο, φτιάξτε πρώτα τα απλά και αφήστε τα αυτά τα πολύ σύνθετα για ….. τους επόμενους

  5. ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

  6. Η αλήθεια είναι ότι η Aegean είχε μερικές πτήσεις με μεγάλα αεροπλάνα άλλες χρονιές, φέτος μας υποβάθμισε χωρίς να βάλει καμία πτήση κατατάσσοντας μας σε μικρό προορισμό. Ντροπή για το νησί πού τους δίνει τόσα. Μακάρι να ακουστεί η κυρία έπαρχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ