2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «Men’s physique» Mr. Οδύσσεια ο Κώος Γιάννης Σαρούκος

5
1713


Λοιπόν, το κάναμε και αυτό!

Την ζωή χρειάζεται να την γεμίζεις με όμορφες εμπειρίες και δύσκολες δοκιμασίες, γιατί αυτές είναι που σε οδηγούν στην επιτυχία και στις όμορφες στιγμές!

Οπότε αρχικά αυτό που θα ήθελα να πω είναι το πόσο περήφανος είμαι για τον εαυτό μου και αυτό που κατάφερα.
Μετά από τόσα χρόνια προπόνησης ως 100% φυσικός bodybuilder, νιώθω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι το μεγαλύτερο μου επίτευγμα και η μεγαλύτερη ανταμοιβή.
Παρά το γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν απίστευτα δύσκολο λόγω της δουλειάς, κατάφερα να παραμείνω συγκεντρωμένος στους στόχους μου και να φτάσω ως εδώ. Είναι πραγματικά μια στιγμή που με κάνει να νιώθω υπερήφανος για την πειθαρχία,την επιμονή και την υπομονή που έδειξα.
Ζώντας αυτή την εμπειρία, μπορώ να πω πως ήταν καταπληκτική. Επάνω στη σκηνή ένιωσα να λάμπω, γεμάτος αυτοπεποίθηση και ευτυχία.

Ακόμα μεγαλύτερη χαρά όμως μου έδωσε το γεγονός ότι πήρα τη δεύτερη θέση, καθώς και μια πρόταση να συμμετάσχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα men’s physique. Νιώθω ευγνώμων και ενθουσιασμένος!!!

Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη μητέρα μου, που πάντα είναι εκεί για να με στηρίζει και να με βοηθάει σε ό,τι κάνω, ακόμα κι αν μερικές φορές κάνω τρελά πράγματα (ξέρει εκείνη τι εννοώ!)😅

Αλλά το πιο σημαντικό άτομο σε όλη αυτή την δοκιμασία δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον προπονητή μου Sevastos Gerovasilis δεν θα μπορούσα να φτάσω εδώ χωρίς τη βοήθεια του.
Σε ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και καθοδήγηση κατά την προετοιμασία μου για τον διαγωνισμό. Ήσουν πάντα εκεί να με τσεκάρεις, να με βοηθάς και πραγματικά να νοιάζεσαι για την πρόοδό μου, ίσως περισσότερο και από εμένα🤣(βασικά σίγουρα περισσότερο😅)
Είσαι ο κύριος λόγος που αποφάσισα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό, και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον David Balasas όχι μόνο για την βοήθεια με το πλάνο διατροφής και τις συμβουλές για τις πόζες, αλλά και για το ότι με διόρθωνε ακόμα και πάνω στη σκηνή! Η βοήθειά του ήταν καθοριστική σε όλη τη διαδικασία.
Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ στον Giannis Magkos για τις συμβουλές του καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου. 🙏🏼

Τέλος, να ευχαριστήσω τους κολλητούς μου, Γιάννης Χατζηπαναγιώτης και την Antonia Moisidou, την ξαδέρφη μου @Σεβη Δελη που ήταν εκεί για μένα και με βοήθησαν να απαθανατίσω αυτή την εμπειρία με φωτογραφίες και βίντεο. Το γεγονός ότι ήταν δίπλα μου έκανε την όλη εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Σαρούκος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν τα κατάφερες με φυσικό τρόπο ( έχω επιφυλάξεις, για την υγεία σου πανω απ’ολα ) τότε μπράβο σου!

  2. φιλε αθλητή δώσε τα συγχαρητήρια σου στον συν αθλητή σου και μην βγάζεις χολή!!!μόνο η οικογένεια και ο δάσκαλος του ξέρουν την προσπάθεια του!!!και πόσο πειθαρχημένος είναι!!!(και στα δικά σου και σε όλους που ασχολούνται με οτιδήποτε στη ζωή τους εύχομαι να το πετύχουν)με αγάπη!!!!

    • ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΟΥ…ΠΡΙΝ ΜΗΛΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙς ΓΝΩΣΗ!!!!!
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ???? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ «ΨΕΜΑ»

  3. Γιάννη μου σε ευχαριστώ πολύ για την κοινοποίηση στο site σου!
    Μια διόρθωση, ήταν πανελλήνιο όχι παγκόσμιο😅
    Ίσως στον επόμενο αγώνα να πάμε και εκεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ