Τσάντες και σχολικά είδη μοίρασε η Πρόνοια και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Κω, σε ευάλωτες οικογένειες

2
4087

Τσάντες και σχολικά είδη, μοίρασε η Πρόνοια και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω με το Kos Kindness, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Η επιλογή των οικογενειών γίνεται με βάση τα δικαιολογητικά τους και με τις καταστάσεις, μοιράζονται όλα τα σχολικά είδη. Οι οικογένειες ήταν πάνω από 100 και οι δωρεές έφτασαν φέτος και στα χωριά.
Λεπτομέρειες από την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή και την Κοινωνιολόγο του Κέντρου Συμβουλευτικής Ειρήνη Πορρή.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στους συμπολίτες μας που δινουν στον Δημο για να μοιρασει σε απορες οικογένειες

  2. Αντί βα μοιράζουν τσάντες ας κάνουν μια λεπτομερή ενημερωση στους γονεις για το τι ανώμαλη διδασκαλία περιμένει τα παιδιά τους αυτην την Χρονια στο σχολείο και πως να προφηλακτουν σπο τα νέα εμβολια που εμπεριέχουν mRNA ! Αυτη η ενημερωση ειναι δουλειά του Δεσπότη και των κληρικών αλλα ολοι αυτοί κάνουν τον κινέζο μην τους κόψουν τον μισθό και τα αξιώματα ! Γονεις ενημερωθείτε και προστατέψτε τα πςιδια σας αλλιώς εσεις θα κλαίτε !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ