Συνάντηση Δημάρχου – Συλλόγου γονέων για 3ο Δημοτικό: Εξετάζουμε διαδοχικά εναλλακτικές λύσεις – Στόχος η συνέχιση λειτουργίας στην πρωινή ζώνη

20
5081

Σε συνάντηση καλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου, μεθαύριο, Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 15.00, στο γραφείο Δημάρχου, προκειμένου να συναποφασίσουν και καταλήξουν στη βέλτιστη λύση, με μοναδικό στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου στην πρωϊνή ζώνη.

Παράλληλα τους ενημερώνει ότι, η διαγωνιστική διαδικασία για την αποκατάσταση του σχολικού κτηρίου του 3ου Δημοτικού Σχολείου, παρά τις αλλεπάλληλες εμπλοκές λόγω προσφυγών, θα συνεχιστεί, όπως προβλέπει ο νόμος των δημοσίων συμβάσεων.

 

Ο Δήμαρχος Κω, απευθυνόμενος στο Σύλλογο Γονέων και στο Διευθυντή του σχολείου, αναφέρει στην επιστολή του:

 

Είναι γνωστές οι αλλεπάλληλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας, για την παράταση του χρόνου της στέγασης του 3ου δημοτικού σχολείου στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Χατζηνικολάου.

Μετά τη δημοσιοποίηση των επιστολών των ιδιοκτητών, με τις οποίες εξηγούν τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να γίνει αυτό, σας ενημερώνουμε ότι εξετάζουμε διαδοχικά εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούν να είναι χρονικά και τεχνικά εφαρμόσιμες.

Μοναδικός στόχος, η συνέχιση  της λειτουργίας του σχολείου στην πρωινή ζώνη.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε σε ενημερωτική συνάντηση, την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 3μ.μ., στο γραφείο Δημάρχου, προκειμένου να συναποφασίσουμε και να καταλήξουμε στη βέλτιστη.

Τέλος, κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι η διαγωνιστική διαδικασία  για την αποκατάσταση του υπάρχοντος σχολικού κτηρίου, παρά τις αλλεπάλληλες εμπλοκές λόγω  προσφυγών των συμμετεχόντων, θα συνεχιστεί, όπως προβλέπει ο νόμος των δημοσίων συμβάσεων.

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κω

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς

 

 

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΨΕΜΑΤΑ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙ…ΘΑ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΞΑΝΑ.

      ΨΕΥΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΕ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ.
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΟΥΝΤΖΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ…

    • ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ 60% γιατί δεν σας εκανε ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ο ΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΤΩΤΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΠΟΧΑΛΟΙ

      Μόνο για εργολάβους και ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ενδιαφέρονται ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΕΛΙ και ΛΑΔΙ..
      Τώρα περιμένουμε τα ΠΡΟΚΑΤ στην αυλή του σχολείου….

  1. Μλπα μλπα τίποτε άλλο όπως πέρσυ στον αγιασμό που είπες ότι τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο μόνο ψέμα

  2. μα αυτός ο νόμος των δημόσιων συμβάσεων έχει κάνει όλη αυτή την κατάσταση ένα μαύρο χαλί , και μας λες ότι θα συνεχίσει κιόλας? άρα θα συνεχίσει και το πρόβλημα. πάρτο χαμπάρι αν δεν δώσεις απευθείας ανάθεση το έργο , ναι κατά παράβαση του νόμου , το πρόβλημα απλά θα διαιωνίζεται.

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  4. όχι στα προκάτ,αν πούμε ναι το σχολείο μας δε θα φτιαχτεί ποτέ.μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ και είναι κρίμα γιατί πρόκειται για μικρά παιδιά

  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΤ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΚΑΤ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣA!!!!!! ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΗΝ Χ..ΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ZEROOOOOOOOOOOOO
    ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • άσε μας ρε …. αν δεν ξεσηκωθούν από τον καναπέ τους οι γονείς, να απειλήσουν με μηνύσεις τον δήμαρχο που είναι υπεύθυνος περιμένεις εσύ ανόητε να ξεσηκωθεί ο αντιπεριφερειάρχης μόνος του? δίκη του δουλειά είναι η συντήρηση των σχολείων ή του άχρηστου δημάρχου που ψηφίσατε?.

  6. Έτσι να πληρώνουμε φόρους και τέλη και τα παιδιά μας να μπαίνουν στα κονσερβοκούτια. 5 προκατ για το 3ο, 5 για το μουσικό σχολείο, 5 για το ειδικό Λύκειο και άλλα 5 όρσε καλοχώνευτα.

  7. γραφετε γραφετε και δε λετε ποιος πραγματικα φταιει. οταν κυβερνουσε ο ΑΝΔΡΕΑΣ, τα σχολεια φυτρωναν σαν τα μανιταρια.
    τωρα φυτρωνουν παραγκες.
    η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, διελυσε υγεια, παιδεια, δικαιοσυνη.

  8. Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες .Σοβαρα τώρα.Ειχαμε κάποιο έκτακτο γεγονός ,σεισμό,μεταναστευτικό ,πόλεμο,κάτι που έπρεπε να βγουν τα παιδιά από το σχολείο τους ξαφνικά χωρίς να έχει προβλεφτεί που θα πάνε;Μιλάμε για πολύ σοβαρή δημοτική αρχή.Απο την άλλη όμως ότι του αξίζει του καθένα έχει.Να τον χαίρεστε.

  9. Γιαούρτωμα με πήλινο κεσε… 60% καλά να πάθουμε…. Το τεε το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι ότι ψηφησατε ufo με σκούφο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ