Β’ ΕΛΜΕ: Αιτήσεις για τη μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών

0
791

Αιτήσεις για τη μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών

 

 

Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου  σε συνέχεια των βημάτων για την μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών  (Η σχετική ανακοίνωση που έχει ήδη  αποσταλεί , επισυνάπτεται  προς υπενθύμιση, στο τέλος , μετά τις αιτήσεις), καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έχουν διοριστεί το 2020   και το 2021 ,  που  ανήκουν στην ΔΔΕ Δωδεκανήσου  και επιθυμούν να κάνουν την ομαδική αίτηση μονιμοποίησης , να συμπληρώσουν την αντίστοιχη  αίτηση  και να την στείλουν στο Δ.Σ. Σε αυτήν την αίτηση μπορεί να συμμετέχει ακόμα και ένας/μια συνάδελφος/ισσα που τυχόν έχει κάνει ατομική αίτηση το προηγούμενο διάστημα.

Το Δ.Σ. , αφού συγκεντρώσει τα στοιχεία των συναδέλφων  θα  προγραμματίσει  την ημέρα κατάθεσης των ομαδικών αιτήσεων στιην  ΔΔΕ  Δωδεκανήσου  στις αρχές του Σεπτεμβρίου.  Η αίτηση  θα γίνει ομαδικά με έναν αριθμό πρωτοκόλλου για κάθε μια από τις 2 κατηγορίες νεοδιόριστων συναδέλφων (2020 και 2021).

Είναι σημαντικό επίσης  οι συνάδελφοι που επιθυμούν να κάνουν την ομαδική αίτηση  να αποστείλουν στην ΕΛΜΕ  το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ και την φωτοτυπία ταυτότητας τους γιατί θα χρειαστούν σε  ενδεχόμενες επόμενες νομικές ενέργειες ώστε να μην χαθεί χρόνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ